9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

yok anam hepsi gerizekalı. yürütemiyorlar mantık falan.

Doktor tanıdık olmamalı bence de dahiliye doktoru olsa neyse dicem de psikiyatri psikoloji cık cık
aslında tedavi konusunda haklısın da teşhis için tanıdık olması iyi oldu. en azından kendi aile yapımı anlatmak zorunda kalmadım. bi daha gider miyim hayır, ama ilaç için ona gitmem iyi oldu mu evet. ilk gittiğimde konuşamıyordum çünkü.

bunu rakılı bi geceden yazıyorum.

buraya yazıyorum çünkü kaynanama yazmaktan korkuyorum. eski kaynanam işte. ne fark eder ki. aynı kadın.

sigara içene kadar hiçbir şeyim yok. sigara içince dağıtıyorum.

buraya yazan pek çok insan kaynanamdan çok sözlüme yüklenmem gerektiğini düşünüyor.
bi yere kadar haklılar.

ama ya bizim o kadınla son kavgalarımız bindallıyla gelinlik ayakkabısı yüzündendi.

ona ne? yani bi kadın başka bi kadının hayallerini nasıl çalabiliyor çalmayı aklına getirebiliyor ben anlayamıyorum.

çok da yazmak istemiyorum.

sevil şu an haklı. dün haklı değildi ama şu an haklı.

4 aydır kendimi hiç bu kadar öfkeli hissetmedim.
içtiğim için öfkeli değilim. öfkeli olduğum için içtim.

annesinin bilmesi gerekiyordu. bizim öküz ayrılıcam dese, onun kız zor durumda kalır bu saatten sonra ayrılamazsın demesi gerekiyordu. kadınlar daha iyi anlar.

demedi. körükledi. bile bile yaptı. hadi babası düşünemedi ama anasının düşünmesi gerekiyordu.

Hiç bir ilaç hiç bir rakı hiç bir sigara seni kendine getiremez sen olayları kurup kurup aklına getirdikten sonra , heee olacağı söyleyim sen hastalanip yataklara düşersin elin ogluyla anası da gününü gün eder aferin devam et boyle bir sen yaşadın bu olayları bir sen yaşıyorsun

hadi ayrılığı geçtim, bu kadın benim balıktan tiksindiğimi öğrendikten 4 gün sonra bana zorla balık yedirdi. iyi niyetin zerresi yok içinde. allah korkusu yok. kul hakkından korkmak yok. yok işte.

şu an gerçekten arayıp "allah belanı versin" demek istiyorum. bana bu kadar kötü davranmaya hakkı olmadığı için.

"oğlan gününü gün ediyor sen yatağa mı düştün" lafı bana daha önce söylendi. bi ben yaşamamışımdır belki ama herkes aynı değil.

ya benim derdim evlenemedim beni terk etti kısmı değil ki.
ben bu kadar kötü muameleyi hak etmedim.

Aynı değildir ama sorun şu sen düzelmek için cabalamiyorsin

napiyim? daha napiyim? ne düzelecek ki hem?
ben herkesin gözünde şehzadenin 9 yıl kullanıp da evlenme zamanı gelince terk ettiği kadınım. unutmama kimse izin vermiyor. ben ne kadar çabalarsam çabalayayım, biri çıkıp illa hatırlatıyor.

ya benim derdim evlenemedim beni terk etti kısmı değil ki.
ben bu kadar kötü muameleyi hak etmedim.
Kimse haketmez de ne yapcan çözüm ne devamli bunları mı düşünecen , arkadaşım sonu var mı düşün düşün bir noktaya ulaştın mı ne geçti eline ne geçiyor ya da ,yeni bir sayfa aç kendine bu insanlar hayatına hiç girmemiş gibi onlar seni kaybettiklerine uzulsunler bırak ani yaşa

benim hayatımı mahvettiler. ne olmamış gibi davranıcam?
sonbahar gelini olmak istiyorum diye sülalece çemkirmelerini mi unutucam? balıktan tiksiniyorum diye "anan pişirmeyi bilmiyordur" dediklerini mi unutucam? "bizim gelinler hep çürük çıktı" dediklerini mi unutucam? anamın babamın yanında bana "yabani" dediklerini mi unutucam? hangi ilaç hangi tedavi unutturur bunları?

yeni bi sayfa açsam, onlar beni kaybettiklerine üzülseler, benim çektiğim acılar çekilmemiş mi olacak? ne değişecek ki? yine bi gün biri gelecek "ay adam seni 10 sene kullandı da evlenme zamanı gelince bastı gitti" diyecek. ne geçecek? kimse unutmayacak. ve unutturmayacak.

canımı çok yaktılar benim.

sen çabalıyorsun yani öyle mi? valla içip içip hala eski kv düşünüp aramak istiyorsanız pek de çabalıyor gibi değilsiniz.

sen çabalıyorsun yani öyle mi? valla içip içip hala eski kv düşünüp aramak istiyorsanız pek de çabalıyor gibi değilsiniz.

valla ne zaman hayatımı düzene koymaya kalksam biri çıkıp da "ay 10 senen gitti", "sevişmediysen hiç üzülme", "adam seni bildiğin kullandı", "şerefsiz seninle evlenemedi seni ortada bıraktı" gibi argümanlarla geldiği için artık zahmet etmiyorum. yıldım.

mesela ne zaman sosyal medyada bi şey yazsam veya fotoğraf falan paylaşsam, hemen birileri arayıp "sen hala o şerefsizle mi görüşüyosun" diyo. ya alakası yok. ben durduk yere içemez miyim? durduk yere hüzünlenemez miyim?
konu illa ki bi şekilde oraya geliyor. ben konuşmak istemesem de insanlar sürekli hatırlatıyor.

şu an sinirliyim çünkü beni ele güne rezil ettiler.

istemediklerini hep biliyorduk. çünkü akraba değilim. istiyor gibi yapmasalardı. dik dursalardı. evime gelmeselerdi. söz kesmeselerdi. hadi hepsini yaptılar, her şey hazır salon tutulmuş ödenmiş bari nişanı yapsalardı.

beni rezil ettiler. beni milletin ağzına sakız ettiler. allah belalarını versin.

ha nişan olsa daha mı az rezil olacaktım hayır ama daha az laf duyacaktım. böyle herkese aynı anda söylemek zorunda kaldık.

allah belalarını versin. bi haltı beceremediler.

Oğlu ayrılmak istedikten sonra niye ayrilamazsın desin ben kardeşime diyemem bunu mesela, mutsuz olup senin yüzünden dese? Ayrılmanın o saati bu saati yok ki

Hem seni sevmediğini istemediğini düşünüp hem de oğluna ayrılamazsındeseydi diyosun, daha öncede ben ayrıldım vazgeçtim dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…