- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.021
Adama kendini nsıl yansıttın ki normal buldu seni.
Sen benim ilacın dozunu arttırma tavsiyemle dalga geçmeye çalışacağına hastalıklı halinden kurtulmaya çalış.
Dip not:
Çıkarımların, yaptıklarını oturttuğun sebepler de bakış açın da yanlış.
Doktorun en iyisi olabilir ama senin tanıdığın olduğu için sana en iyi yardımı sağlayamaz. En iyiliği gider yani.
Birazcık mantık yürütebilen biri yok mu yanında yönünde?
aslında tedavi konusunda haklısın da teşhis için tanıdık olması iyi oldu. en azından kendi aile yapımı anlatmak zorunda kalmadım. bi daha gider miyim hayır, ama ilaç için ona gitmem iyi oldu mu evet. ilk gittiğimde konuşamıyordum çünkü.Doktor tanıdık olmamalı bence de dahiliye doktoru olsa neyse dicem de psikiyatri psikoloji cık cık
Hiç bir ilaç hiç bir rakı hiç bir sigara seni kendine getiremez sen olayları kurup kurup aklına getirdikten sonra , heee olacağı söyleyim sen hastalanip yataklara düşersin elin ogluyla anası da gününü gün eder aferin devam et boyle bir sen yaşadın bu olayları bir sen yaşıyorsun
Aynı değildir ama sorun şu sen düzelmek için cabalamiyorsin"oğlan gününü gün ediyor sen yatağa mı düştün" lafı bana daha önce söylendi. bi ben yaşamamışımdır belki ama herkes aynı değil.
Aynı değildir ama sorun şu sen düzelmek için cabalamiyorsin
Kimse haketmez de ne yapcan çözüm ne devamli bunları mı düşünecen , arkadaşım sonu var mı düşün düşün bir noktaya ulaştın mı ne geçti eline ne geçiyor ya da ,yeni bir sayfa aç kendine bu insanlar hayatına hiç girmemiş gibi onlar seni kaybettiklerine uzulsunler bırak ani yaşaya benim derdim evlenemedim beni terk etti kısmı değil ki.
ben bu kadar kötü muameleyi hak etmedim.
Kimse haketmez de ne yapcan çözüm ne devamli bunları mı düşünecen , arkadaşım sonu var mı düşün düşün bir noktaya ulaştın mı ne geçti eline ne geçiyor ya da ,yeni bir sayfa aç kendine bu insanlar hayatına hiç girmemiş gibi onlar seni kaybettiklerine uzulsunler bırak ani yaşa
Tatlım artık konuna yorum yapmicam çünkü senin tek ilacın kendinde beyninde düşüncelerinde oyuzden allahtan bu kafa yapını bir an önce değiştirmeni diliyorum sana tek diyebileceğim bu
sen çabalıyorsun yani öyle mi? valla içip içip hala eski kv düşünüp aramak istiyorsanız pek de çabalıyor gibi değilsiniz.napiyim? daha napiyim? ne düzelecek ki hem?
ben herkesin gözünde şehzadenin 9 yıl kullanıp da evlenme zamanı gelince terk ettiği kadınım. unutmama kimse izin vermiyor. ben ne kadar çabalarsam çabalayayım, biri çıkıp illa hatırlatıyor.
sen çabalıyorsun yani öyle mi? valla içip içip hala eski kv düşünüp aramak istiyorsanız pek de çabalıyor gibi değilsiniz.
çok da yazmak istemiyorum.
sevil şu an haklı. dün haklı değildi ama şu an haklı.
4 aydır kendimi hiç bu kadar öfkeli hissetmedim.
içtiğim için öfkeli değilim. öfkeli olduğum için içtim.
annesinin bilmesi gerekiyordu. bizim öküz ayrılıcam dese, onun kız zor durumda kalır bu saatten sonra ayrılamazsın demesi gerekiyordu. kadınlar daha iyi anlar.
demedi. körükledi. bile bile yaptı. hadi babası düşünemedi ama anasının düşünmesi gerekiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?