9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

yani bana kasıtlı eziyet etmemesi gerekiyordu.

Valla pofuduk istiyor gibi de yapmadılar aslında, hatta son dönemde bir hatırlarsan sen adamı bile öldüm bittim bayılıyorum diye yanına getirtiyodun, bir dayı borcu yüzünden toplantı yapıyoruz diyip ekiyodu seni bildiğin anlatamadık sana, ne aile ne adam sana gelin gibi davrandı, alışverişe zorla geldi adam sanki başkası evleniyor gibi ne bir heves ne bir telaş vardı sen bitirmedin bir türlü,

Cemil cümle sülalesi seni istemeyebilirdi sevmeyebilirdi adam arkandan dağ gibi dursaydı paranızı da istemiyorum gider nikah yapar evlenirim beni de kaybedersiniz deseydi el pençe divan olurlardı, hangisini dedi hangisini yaptı?

Millet pavyondan kerhaneden kadın çıkarıp helalim diyo ailesini susturuyo yahu

ya onu demiyorum ki ben söz kesme merasiminden falan bahsediyorum. hiç gelmeselerdi. istemeselerdi söz kesmeselerdi. bu kadar gürültüye ne gerek vardı?

ha o zaman oğullarının gözünde onlar kötü olurdu di mi? ama en azından dürüst olurlardı.

bacım sana haksızsın mı dedik?
ben adamın yüzüne söyledim ki. "bendeki t.ş.k sende yokmuş" dedim.

Sana karşı dürüst olmaktansa oğullarının gözünde iyi olmayı tercih ettiler muhtemelen, evet. Ya da şehzade ısrarcı oldu, gelmek zorunda kaldılar. Ne zaman ki şehzade gardını indirdi, onlar da rahatlıkla sizin ilişkiniz üzerinde at oynatmaya başladılar. Yan çizdiler, çamura yattılar. Şehzade vazgeçtikten sonra.

bacım sana haksızsın mı dedik?
ben adamın yüzüne söyledim ki. "bendeki t.ş.k sende yokmuş" dedim.

İşte 600 sayfanın özeti bu,adam taşaklı olsa ailesini ya sana bunları yapamaz ya da yapsalarda cevabını alırlardı

Mesela sen o balığı yemek zorunda değildin zorla yedirip ne yapabilir sevmediğimi söylemiştim bitti

şehzadeyi al karşına hesap sor, "bin sini siviyirim ımı sin mıtlı diğildin" diyor. böyle bi de yağmurda kalmış it eniği gibi bakıyor. ayrı sinir oluyorum.

sevmediğimi söylemiştim deyince siz pişirmeyi bilmiyosunuz tabi egelisiniz ama biz karadenizliyiz biliriz yesen seversin falan filan uzattı ben de bi iki tane yedim sevmedim dedim sustu.

Ondan bile rencide olmuyorsa bunu gözlerinle gördüysen yat kalk şükür namazı kıl

"inşallah istediğin kadar erkek bi kocan olur, ben olamadım" falan diyor. "iyi oldu benden kurtulduğun bak allah kurtardı ailem de çok kötüydü inşallah daha iyisine denk gelirsin" diye de laf sokuyor.

"inşallah istediğin kadar erkek bi kocan olur, ben olamadım" falan diyor. "iyi oldu benden kurtulduğun bak allah kurtardı ailem de çok kötüydü inşallah daha iyisine denk gelirsin" diye de laf sokuyor.

Bu lafları etti mi cidden

Böyle bir adamın annesi melek olsa ne olur,bu laflar sevdiğinden koparilmis adam lafları değil

ha bu arada yazmayı unuttum kuzenim anneme çocuktan bahsetmiş. annem trip atıyor neden ondan duyuyorum diye.
"öyle şakalaştık" falan diye anlatmış, dedim "anne ben gülmedim".
şaka olduğunu da sanmıyorum ayrıca. şaka olsa o kadar detay vermez fotoğraf göstermez.

Neyi duydu ki, yani önemli birsey değil neden trip attı anlamadım, hani teklifi kabul edip adamla görüşsen de haberi olmasa neyse

Demin mayısta en son ayrıldığınızda yazıştığımız sayfaları okudum. Sen unutmamışsındır ama ben unuttuğum ayrıntıları gördüm. Mesela şehzadenin "Her şey gibi kınanın da yarısını anneme soktunuz" dediğini. Nişan kıyafetini kendi alacağı konuşulmuşken senin almanı isteyip alışverişi terk etmesini. Aile içinde konuşulan hiçbir şeye karışmayıp sonra seni huzursuz etmesini. "Bin sini siviyirim ımı sin mıtsızdın" değil doğru cümle. "Ben seni mutsuz ediyordum" demeli aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…