- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.041
Oğlu ayrılmak istedikten sonra niye ayrilamazsın desin ben kardeşime diyemem bunu mesela, mutsuz olup senin yüzünden dese? Ayrılmanın o saati bu saati yok ki
Hem seni sevmediğini istemediğini düşünüp hem de oğluna ayrılamazsındeseydi diyosun, daha öncede ben ayrıldım vazgeçtim dedin
şu an sinirliyim çünkü beni ele güne rezil ettiler.
istemediklerini hep biliyorduk. çünkü akraba değilim. istiyor gibi yapmasalardı. dik dursalardı. evime gelmeselerdi. söz kesmeselerdi. hadi hepsini yaptılar, her şey hazır salon tutulmuş ödenmiş bari nişanı yapsalardı.
beni rezil ettiler. beni milletin ağzına sakız ettiler. allah belalarını versin.
ha nişan olsa daha mı az rezil olacaktım hayır ama daha az laf duyacaktım. böyle herkese aynı anda söylemek zorunda kaldık.
allah belalarını versin. bi haltı beceremediler.
Valla pofuduk istiyor gibi de yapmadılar aslında, hatta son dönemde bir hatırlarsan sen adamı bile öldüm bittim bayılıyorum diye yanına getirtiyodun, bir dayı borcu yüzünden toplantı yapıyoruz diyip ekiyodu seni bildiğin anlatamadık sana, ne aile ne adam sana gelin gibi davrandı, alışverişe zorla geldi adam sanki başkası evleniyor gibi ne bir heves ne bir telaş vardı sen bitirmedin bir türlü,
Cemil cümle sülalesi seni istemeyebilirdi sevmeyebilirdi adam arkandan dağ gibi dursaydı paranızı da istemiyorum gider nikah yapar evlenirim beni de kaybedersiniz deseydi el pençe divan olurlardı, hangisini dedi hangisini yaptı?
Millet pavyondan kerhaneden kadın çıkarıp helalim diyo ailesini susturuyo yahu
Sana karşı dürüst olmaktansa oğullarının gözünde iyi olmayı tercih ettiler muhtemelen, evet. Ya da şehzade ısrarcı oldu, gelmek zorunda kaldılar. Ne zaman ki şehzade gardını indirdi, onlar da rahatlıkla sizin ilişkiniz üzerinde at oynatmaya başladılar. Yan çizdiler, çamura yattılar. Şehzade vazgeçtikten sonra.ya onu demiyorum ki ben söz kesme merasiminden falan bahsediyorum. hiç gelmeselerdi. istemeselerdi söz kesmeselerdi. bu kadar gürültüye ne gerek vardı?
ha o zaman oğullarının gözünde onlar kötü olurdu di mi? ama en azından dürüst olurlardı.
bacım sana haksızsın mı dedik?
ben adamın yüzüne söyledim ki. "bendeki t.ş.k sende yokmuş" dedim.
Sana karşı dürüst olmaktansa oğullarının gözünde iyi olmayı tercih ettiler muhtemelen, evet. Ya da şehzade ısrarcı oldu, gelmek zorunda kaldılar. Ne zaman ki şehzade gardını indirdi, onlar da rahatlıkla sizin ilişkiniz üzerinde at oynatmaya başladılar. Yan çizdiler, çamura yattılar. Şehzade vazgeçtikten sonra.
İşte 600 sayfanın özeti bu,adam taşaklı olsa ailesini ya sana bunları yapamaz ya da yapsalarda cevabını alırlardı
Mesela sen o balığı yemek zorunda değildin zorla yedirip ne yapabilir sevmediğimi söylemiştim bitti
şehzadeyi al karşına hesap sor, "bin sini siviyirim ımı sin mıtlı diğildin" diyor. böyle bi de yağmurda kalmış it eniği gibi bakıyor. ayrı sinir oluyorum.
Erkek değil oğlan çünkü
onu da söyledim.
adamın erkekliğine hakaret etmenin hiçbir etkisi olmuyor.
Ondan bile rencide olmuyorsa bunu gözlerinle gördüysen yat kalk şükür namazı kıl
"inşallah istediğin kadar erkek bi kocan olur, ben olamadım" falan diyor. "iyi oldu benden kurtulduğun bak allah kurtardı ailem de çok kötüydü inşallah daha iyisine denk gelirsin" diye de laf sokuyor.
Bu lafları etti mi cidden
Böyle bir adamın annesi melek olsa ne olur,bu laflar sevdiğinden koparilmis adam lafları değil
ha bu arada yazmayı unuttum kuzenim anneme çocuktan bahsetmiş. annem trip atıyor neden ondan duyuyorum diye.
"öyle şakalaştık" falan diye anlatmış, dedim "anne ben gülmedim".
şaka olduğunu da sanmıyorum ayrıca. şaka olsa o kadar detay vermez fotoğraf göstermez.
Neyi duydu ki, yani önemli birsey değil neden trip attı anlamadım, hani teklifi kabul edip adamla görüşsen de haberi olmasa neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?