9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bence zaten onlar ve nişanlı çoktan kafasında bitirmişti ama söyleyemiyordu açık açık pofuduğun anlamasını bekliyorlardı
bunun nedenide pofuduğun depresif ve takıntılı ruh halinden tedirgindiler sanırım

ben unutmadım da o pek net hatırlamıyor sanırım.

ya 2bin lira çok mu? neymiş 3 saat giyecekmişim de falanmış filanmış. 2bin çok mu?
Ne için 2,000 lira? Ben kına elbisemi 130 TL'ye aldım mesela ama gelinliğim 4,000 TL'ydi; kaldı ki bizim ailelerimizin evi bile yok, bırak Park Oran'ı. Ha asgarî ücretle evlenir, 2,000'e elbise istersin; höst denir orası ayrı.

Edit: Biz bunları kendimiz karşıladık tabii. Senin elinden tutup "Sevdiğim kadın ne istiyorsa arkasındayım" diyebilse siz de yapardınız.

nişan elbisesiydi.

bence de çok evet ama sonuçta ben nişanı evde yapmıyorum. 200 kişilik yemekli nişan yapıyorum. bahçelievlerde. orduevi olduğu için 10bin tuttu ve ben çevremi biliyorum. misafirlerden birinin giyip gelebileceği tarzda bi elbise giysem hoş olmazdı ki.

hala nişanlığın parasını konuşuyordu. verdim parasını karşıladım zararını kes artık sesini dedim de öyle susturdum.

ben onun babasının parasını istemedim. zaten benim anladığım kadarıyla babası kuruş da ödemedi. ben neyin eziyetini çektim hiç bilmiyorum. her şey çok yanlış gitti.

İşte ne yazık ki günümüzün leş dünyasında para işin içine girmeden insanları tanıyamıyorsun. Ha bence de 2,000 çok; kendim öyle bir para vermedim nişan elbisesine. Ama sen bu insanlara "Elbise konusunda ne istersem alayım, tek şartım bu" demiştin, bunu çok net hatırlıyorum. Tamam, çok gelebilir de, kendi parasıyla karşılasa bile ölümcül bir rakam değildir bence. Mühendis değil miydi bu kılıksız. Ben de mühendisim, üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorum kazancını, ayıptır ya.

evet ayıp. çok ayıptı.

ben hiç yeni gelin gibi hissetmedim en çok ona üzülüyorum. en çok onu affedemiyorum.

evet ayıp. çok ayıptı.

ben hiç yeni gelin gibi hissetmedim en çok ona üzülüyorum. en çok onu affedemiyorum.
O yüzden biz hep şehzadeyi suçluyoruz ya. Ailesi her şeyin asgarîsini karşılayacaktıysa bile sana o kıymeti o hissettirmeliydi. "Asma yüzünü sevgilim, hallederiz" diyebilmeliydi. Eminim öyle dese sen de tutturmazdın zaten.

o ödedikten sonra kavga çıkarmayı seçtiğinden benim yapabileceğim hiçbir şey yoktu ki. o kıymeti hiç hissetmedim.

o ödedikten sonra kavga çıkarmayı seçtiğinden benim yapabileceğim hiçbir şey yoktu ki. o kıymeti hiç hissetmedim.
İşte mesele o ya zaten. Madem ödedin, bari tribini atma. Ödeyemeyecekse de senin gönlünü alsa yine bu konu sizin aranızda sorun olmazdı.

Pofuduk nasılsın? Nasıl geçti günler?

öncekine göre çok çok iyiyim.

epsde bi şey çıkmadı, yani artiminin organik bi sebebi yok. ama epsden sonra şikayetlerim azaldı. doktorum mükemmel bi adamdı, ben sevdim yani.

onun dışında öyle çok söylenecek bi gelişme yok sanırım. geçen sene çalıştığım işe devam edicem galiba, daha detay konuşmadık ama şimdilik öyle görünüyor.

Çok çok sevindim Pofuduk, hadi gözün aydın :) Gün geçtikçe daha iyiye gideceksin inşallah :)

İş için de hayırlı olsun, part-time gibi mi yapacaksın yine?

Ne güzel, bundan ala gelişmemi olur

Çok çok sevindim Pofuduk, hadi gözün aydın :) Gün geçtikçe daha iyiye gideceksin inşallah :)

İş için de hayırlı olsun, part-time gibi mi yapacaksın yine?

teşekkür ederim. iyi sayılırım, geçen gün cam sildim mesela, önceden sol kolumu kaldırmam mümkün değildi.

bizim iş genelde part-time oluyor zaten. haftada 3 saat şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…