- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.081
Tam mesleğini bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama umarım çok güzel olur işin, içine siner.teşekkür ederim. iyi sayılırım, geçen gün cam sildim mesela, önceden sol kolumu kaldırmam mümkün değildi.
bizim iş genelde part-time oluyor zaten. haftada 3 saat şu an.
Tam mesleğini bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama umarım çok güzel olur işin, içine siner.
Daha ne olacak, sağlık olsun da gerisi kolay :)
Acizane sen nasılsın, durumlar nedir? Pek keyfin yoktu en son?Pofuduk nasılsın? Uzun zamandır takip edemiyorum. Son durumun nedir?
Acizane sen nasılsın, durumlar nedir? Pek keyfin yoktu en son?
Sevindim barışmanıza, her şey daha iyiye gider umarım :) Annem de iyi çok şükür, tamamen toparlandı. Ben de evlendim :)Teşekkür ederim canım. Çok şükür iyiyim. Eşimle barıştık. Öyle işte, ne biliyim.
Allah başka dert vermesin.
Teşekkür ederim canım. Çok şükür iyiyim. Eşimle barıştık. Öyle işte, ne biliyim.
Allah başka dert vermesin.
Sevindim barışmanıza, her şey daha iyiye gider umarım :) Annem de iyi çok şükür, tamamen toparlandı. Ben de evlendim :)
ay sevindim. gerçekten sevindim. allah bozmasın inşallah.
ben de iyi olmaya çalışıyorum, bildiğin gibi.
Kime söylesem seviniyor pofudugumteşekkür ederim.
Bütün sorunlarıma rağmen aklimdaydin. Kendine değer ver lütfen. Olur mu?
O zaman sen pek uğramıyordun Pofuduk, Bir Derdim Var'da konum da var hatta. Annem bayağı ciddi bir beyin ameliyatı geçirdi, ölümden döndü diyebilirim. Neyse ki hiçbir komplikasyon olmadı; çok kısa bir sürede atlattı ve şu an çok iyi çok şükür. :)e güzel haber de ondan. allah mutluluğunuzu daim etsin. sen de benim aklımdaydın da senin de durumun karışık olduğundan sormak istememiştim.
ben de toparlanmaya çalışıyorum işte.
bu arada sen yazdığından beri düşünüyorum da burcu'nun annesinden haberim yok benim.
O zaman sen pek uğramıyordun Pofuduk, Bir Derdim Var'da konum da var hatta. Annem bayağı ciddi bir beyin ameliyatı geçirdi, ölümden döndü diyebilirim. Neyse ki hiçbir komplikasyon olmadı; çok kısa bir sürede atlattı ve şu an çok iyi çok şükür. :)
Çok teşekkür ederim Pofuduk, çok naziksin :)çok geçmiş olsun, hiç haberim olmadı. sana da tekrar hayırlı olsun, mutluluklar diliyorum :)
eğer beni biraz sevmiş olsaydı, bu gece kına gecemdi.
sadece paylaşmak istedim...
Evet kasıma girdik dimi,geçen benim de aklıma geldi Kasım mıydı dedim sonu muydu başı mıydı diye aklımdan geçirdim
bizim yıldönümümüz 7 kasım. 2015te cumartesi diye bu seneye karar vermiştik. 10. yılımıza girerken. kınayı da cuma istemezdim.
ama annesi kasıma hiç izin vermedi zaten. 3 farklı düğün tarihimiz vardı. öyle işte.
Ah be Pofudukeğer beni biraz sevmiş olsaydı, bu gece kına gecemdi.
sadece paylaşmak istedim...
Şaka maka konuyu açalı da 1 sene olacak ne kadar çok konuştuk değil mi
Ah be Pofuduk
Herhangi yeni bir gelişme yok değil mi? Hayatın nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?