- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.101
Böyle konuşmaları sevmiyorsun ama ben bu gibi durumlarda hep daha iyisi olacağı için olmadığına inanırım, eşimden önce 15 17 yaş arası bir ilişkim olmuştu, cok seviyodum kendi adımı unutup onun adı söylendiğinde dönüp bakacak kadar, ama onunla olsam mesela baya bir değişmem beklenecekti sürekli bir eleştiri şöylesin böylesin vs, bayacaktı, bitti diye çok üzüldüm bide ergenim tabi duygular daha abartılı yaşanıyor malum, daha iflah olmam diyodum ama oldum be pofuduk, bazen hayatına öyle biri giriyor öyle aşık oluyorsun ki la önceden yaşadığım neydi diyosun, senin salyana sümüğüne akmis göz kalemine bile hayran hayran bakan biri oluyo, var yani böyle adamlar,yeter ki sen kendini kapatma artık olmaz deme, ben seni ufak tefek tini mini bir genç kız olarak hayal ediyorum ve çokta beğeniyorum sanki görmüş gibi, sen de kendinden umudu kesme
Bilirim acısını geçmiş olsun.eğer beni biraz sevmiş olsaydı, bu gece kına gecemdi.
sadece paylaşmak istedim...
Bilirim acısını geçmiş olsun.
Zaten artık yıllarca flört etmezsin 6 ayda evlenirsin çünkü gördün 9 senede de güvenilemiyomuş, durum böyleyse 6 ayda aynı 9 sene de aynı,benim mantığıma göre kimse kimseye %100 güvenmemeli zaten,her zaman bir yanılma payı bırakmalı, sana %100 güveniyorum demek karşı tarafı da gerek birsey bence
öyle değil.
nişan iptal ettim ben. herkesi tek tek arayıp söyledik.
bi daha kimsenin beni bu duruma sokmayacağına inanıp yola çıkmam.
insanlar açık açık yüzüme söylediler çünkü. bi daha nişan düğün yapmazsın herhalde artık dediler. bi ara benimkiler de söyledi de sonra yanlış anladın diye kıvırmaya falan çalıştılar. herkese rezil olduk bi daha nişan yapıyoruz diyemeyiz insanlara dediler.
ve bana bunu 10 senelik arkadaşım yaptı. kocam sayılabilecek adam yaptı.
ben bi daha niye birine güveneyim ki?
Yani pofuduk kusura bakma ama senin eş dost ve akraban da pek patavatsiz, bizim bi akraba kızı kaçtı gitti 5 sene sonra boşandı geldi baba evine, 3 ay önce tekrar evlendi bizimkiler gayet ilk düğünü gibi gitti oynadı takısını taktı hiç ima bile olmadı ne ailesinden ne bizlerden, sizinkiler cidden tuhaf, nedir yani sen mimlendin mi, bir yola çıktın olmadı, senin hata değildi e olmadı diye bir daha hiçbir şey yaşamıcak mısın ne saçmalık
o kişiye söverlerse onun altından seni aşağılarsa büyük ihtimalle aynı şeyleri yaşayıp tek kelime edenin ağzına s... ma eğilimnde olanlardır.nolmuş evlenmeden yanlıştan döndüysen?evlenince ailecenek birbirinize girip 2. sayfa haberi olmaktan iyidir.onlara böyle de.sonuçta nişandı bu noldu evlenmeden nüfusuna almadılar ki. nişan bozulunca böyle bu akrabalar. bi de evlenip boşansan aynı kişiden?o zaman ne küfür dolu methiyeler düzüp yine aşağılayacaklar.akraba değil akrep akrep bunlar!benim hatamdı.
gitmişim şerefsizin birinin peşine takılıp 10 yılımı mahvetmişim. hayatımı mahvetmişim. koca seçmeyi becerememişim. insan tanımaktan acizmişim.
daha bu sabah söylendi. "koca diye seçip getirdiğin şerefsiz, bizi muhatap ettiğin şahsiyetsiz" dendi. adını söylemiyoruz çünkü.
o kişiye söverlerse onun altından seni aşağılarsa büyük ihtimalle aynı şeyleri yaşayıp tek kelime edenin ağzına s... ma eğilimnde olanlardır.nolmuş evlenmeden yanlıştan döndüysen?evlenince ailecenek birbirinize girip 2. sayfa haberi olmaktan iyidir.onlara böyle de.sonuçta nişandı bu noldu evlenmeden nüfusuna almadılar ki. nişan bozulunca böyle bu akrabalar. bi de evlenip boşansan aynı kişiden?o zaman ne küfür dolu methiyeler düzüp yine aşağılayacaklar.akraba değil akrep akrep bunlar!
benim hatamdı.
gitmişim şerefsizin birinin peşine takılıp 10 yılımı mahvetmişim. hayatımı mahvetmişim. koca seçmeyi becerememişim. insan tanımaktan acizmişim.
daha bu sabah söylendi. "koca diye seçip getirdiğin şerefsiz, bizi muhatap ettiğin şahsiyetsiz" dendi. adını söylemiyoruz çünkü.
Kim dediyse hadsizlik etmiş.
Kavun değil bu götünü koklayıp alasın, kaldı ki hersey gayet güzel gidip, evlenip, 10 sene sonra da olmadık bir iş yüzünden bosanabilirdin, benim amcam 12 sene evli kaldı boşanirken bu çocuklar benden değil dedi yengeme, yengem basta bu karakteri görse sence evlenir miydi
annemle babam diyor bunları. güya şaka yollu. ama acıtıyor.
Oha yaa annen baban bunu yapıyorsa zaten...Bunun şakası mı olur allasen
yapıyorlar. yaşıtlarının hepsi torunlarını seviyor çünkü. tamam ben biraz küçüğüm zaten onlara göre. ama herkese göre ben suçluyum. tanıyamadım göremedim çünkü. "10 sene ne bok yediniz bilmiyorum ki" en sık söylenenler arasında. 10 senemi ziyan ettim gittim üstüne bi de hasta oldum. düşman sevindirdim. neler neler.
Çok haksızlık ediyolar, evlenip çocukla boşansan daha mı iyiydi
hayır.
bu şerefsizin ne bok olduğunu 7-8 sene önce görüp kıçına tekmeyi koysam daha iyiydi.
E göremedin belki de adam değişti, belki sen çok aşıktın görmek istemedin vs vs, insan yani bu, matematik değil ki p ise q gibi mantık yürütesin
işte göremedim sıkıntı o zaten. 10 sene hem de.
E hadi ölelim o zaman, yaptıkları çok acımasızca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?