9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Böyle uzun ilişkilerin bu hale geldiğini okudukça kendi yaşadıklarım geliyo aklıma artık dikiş tutmaz bu kesin.evlilik zaten zor bi de okadar şey yaşanmış daha zorlaşcak sanmıyorum sağlıklı sürsün.

Yapıştırmıs dediğin vurmuş, lohusa kadına, o küfürleri ederken dünürleri de ordaymış,doğru anladım dimi?

Yapıştırmıs dediğin vurmuş, lohusa kadına, o küfürleri ederken dünürleri de ordaymış,doğru anladım dimi?

aynen.
doğuma giderken de kayınvalidesi mi kayınpederi mi ne dövmüş sanırım kızı, konuşulurken duydum ama ben çok küçüktüm benden sakladılar, hala bilinmez bu. anlatmışımdır belki. bi de bebeği 5.5 kiloydu onun.

Tokatlılara gelene kadar bence bir 100 sayfada sizinkileri konuşmalıydık

dedim ya ben küçüktüm benden saklandı, tam bilmiyorum. teyzem anlattı böyle böyle dedim diye, elin yanında niye kıza öyle yapıp milletin ağzına laf verdin dedik, kendine layık gördüğü şeye bak, benim çocuğumun hak ettiği bu muydu dedi.

o kızınkiler gibisini hiç duymadık zaten biz. o kız bana gelip de şerefsiz 10 yılını yedi deyince delleniyorum işte. lan senin kocan seni dövdürmüş? senin kaynanan benimkinden de manyakmış dedi mesela, benimkine gelebilecek en ağır hakaret de buydu galiba.

Millet de tam film. Küt diye yüzüne söyleyivereceksin aslında; "Çocukluğuma dair ilk anım senin sağlı sollu yediğin dayak X Abla" diyeceksin, ama denmiyor tabii.

10 senede tanıyamayabilirsin tabii. Benim babam ben küçükken dünyanın en iyi babası, en aşık kocasıydı. Ben 15 yaşındaykenden itibaren (annemlerin 20. yılı) içinden canavar çıktı adamın. Aldatmalar, küfürler, saçma saçma hareketler... E annem ne yapsın şimdi; 3 sene peşinden koşan, namazında niyazında bir adamla evlenmiş ve adam 20 sene maske takmış yani. Oluyor işte böyle şeyler. Hem sen şehzadeyle tanıştığında kaç yaşındaydın ki 26 yaşındaki hâlin gibi muhakeme edebilecektin?

Millet de tam film. Küt diye yüzüne söyleyivereceksin aslında; "Çocukluğuma dair ilk anım senin sağlı sollu yediğin dayak X Abla" diyeceksin, ama denmiyor tabii.

çocukluğuma dair ilk anım o değil.

bunun düğünü yazın olacaktı, temmuz-ağustos gibi, sonra olay çıktı düğün iptal oldu, sonra eylül sonu düğün yaptılar, bizim okullar vardı hafta sonu gidip gelmiştik sefil olmuştuk resmen. arabayla da gidemedik otobüsle gittik mecbur. cuma gece bindik cumartesi sabah indik, pazar gece bindik pazartesi sabah indik, pazartesi de biz okula annemler işe gitti falan.

"nişan kesin iptal mi bak biletimi iptal ettireyim yanmasın" dediğinde çat diye bunu söylesem iyiymiş aslında da şimdi aklıma geliyor. "biz düğün iptal edip insanları mağdur etmeyi senden öğrendik" falan diyebilirdim aslında.

ama işte bi yaştan sonra şerefsiz şahsiyetsiz ana kuzusu olduğunu, beni oyaladığını, benimle oynadığını anlamalıymışım.

18imde anlayamadıysam 24ümde anlamalıymışım.

yarın 10. senemize giriyoruz girecektik her ne haltsa işte. düğün yarındı. benim istediğim olsaydı.

Canim benim nasıl anlayacaktın, erken başlayan ilişkilerde uzun sürmesi normal, 17 de tanış okullar bitsin işler bulunsun askere gidilip gelinsin falan zaten 8 10 sene oluyo yani, sende anormallik yok, yani adam sana okul bitince evleniriz dese de mantıklı iş bulunca evlenelim dese mantıklı askerlik dese mantıklı,oyalama olarak algılanmaz ki

işte okullar bitince askere gitmeden önce bi gelip tanışıp söz kesilebilirdi.

işte okullar bitince askere gitmeden önce bi gelip tanışıp söz kesilebilirdi.

Bence o zaman daha yıpratıcı olurdu, tanıştık diye adam askerdeyken sürekli gidip gelmeni arayıp sormanı bekleyeceklerdi ya da sen böyle olsun isteyecektin, aileler ne sıklıkta görüşecek falan hep bir tantana olacaktı ama damat bey askerde olaylara edilgen kalacaktı,hoş olayın içindeyken de edilgendi ya neyse

zaten öyle oldu. son anda tanışmaya gelelim diye tutturdular 25inde tanışmaya geldiler 28inde teslim oldu. asteğmen olduğu için en fazla 2 günlüğüne geliyordu hiç izin kullanmadı zaman az diye ben ailesiyle bi şekilde hep görüşmek zorunda kaldım zaten. ne bileyim ya.

Tanışılmış işte askerden önce, tanışıldı söz mü kesilmedi olayın başını unuttum valla

tanışıldı, söz askerden sonra kesildi.
benim okulumun bitmesiyle tanışmaya gelmeleri arasında 2.5 yıl var.

Anladım, bizde ben okulu bitirdim kpss işe başlama, aradan 8 ay geçti 29 ekimde tanışıldı 9 kasımda isteme söz nisan kına falan yapmadım ayrıca 16 temmuzda düğün, öncesinde tanışıp aramak sormak gelmek gitmek beni gererdi

insanların sürekli "bu çocuğun seninle evlenmeye niyeti yok bak gönül eğlendiriyor, evlenmeye niyeti olsa alır ailesini gelir bi yüzük takar seni 8 sene sözsüz nişansız bekletmez, ortada söz yokken seni evine götürüp ailesiyle görüştürüp zor durumda bırakmaz" demeleri de beni gerdi ama.

Yani daha önce mi olsaydı birseyler?

5.senede evlenme adımı mı atsaydınız sen daha okurken o askerliğini yapmamışken, bunca sene düzlüğe çıkmak için beklendi boşa değil, hani 30 yaşında olursunuz ikinizinde işi gücü birikimi olur askerlik derdi olmaz adam seninle 9 sene çıkmıştır o zaman dersin beni oyaladı diye, onu anlatmaya çalışıyorum, zamanı var der geçerdin millete, iş.güç yok millet mi bakacaktı size, evlenmek için kendinize ait birikiminiz yoktu ki

Ha şu da var gitmeyebilirdin evlerine, benim.prensiplerim var adım atılmadan evinize gelmeyi uygun bulmuyorum derdin zorla götüremez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…