- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.141
Pofuduk bu vitaminsizle iletişimin sürüyor mu?
Peki onun bir ulaşma çabası oluyor mu? Sen arayıp saydırıyorsun gibi anladım.zaman zaman. etmek istediğin küfür varsa iletebilirim.
Peki onun bir ulaşma çabası oluyor mu? Sen arayıp saydırıyorsun gibi anladım.
Konunu biraz okudum üzüldüm . Akraba evliliği yapan aileler çok zor dışardan birini alıyorlar. Bir tanıdığım var mesela o bile 35 36 yaşına kadar gezdi dolaştı kaç tane kız arkadaşı oldu .Gitti yine akraba ile evlendi .
Şu saatten sonra kendin için yapabileceğin en iyi şey yeni bir sayfa açmak olur . Çünkü sen yapamam edemem derken yarın öbür gün onun haberlerini alırsın .
Pofuduk ne zaman tamamen bırakabileceksin? Ona saydırsan ne değişecek? Adamın umrunda değil karşında duvar var insan değil. Kes artık şu adamla iletişimini. Böyle yaparsan ileriye bakamazsın. Adam kendi bile bitiremedi ilişkisini. Sen onu arayıp istediğini söyle hiçbir şey olmayacak. Bu bahaneyle onunla konuşmuş oluyorsun. O da sessiz kalıyordur böyle olmak zorundaydı falan diyordur eminim. Bu yüzden onu bırakman daha zor.genelde öyle. ben saydırıyorum. birkaç hafta saydırmasam belki arar bilmiyorum. ama bu aralar pek iyi değilim her gün sayıyorum hemen hemen. ara dediğimde arıyor genelde.
dün mesela, sakinleşeyim diye boyama yapıyordum, kaynanamın sesi çınladı kulağımda. "hayır pofuduk hayır çiçek mavi olmaz. orayı griye boyayamazsın." falan dedi resmen.
gel de delirme. gel de saydırma. gittim ilaç içtim. iyice bağımlı oldum galiba.
zaman zaman. etmek istediğin küfür varsa iletebilirim.
Ay niye öyle ünlemli yazdın
Uzun süredir yok. Haberin var mı?
Yok, ben detam yazıldı da bana bildirim mi gelmedi diyodum sen yazdın, işe başlayacaktı kosturmacası olabilir
Aa bana neden bildirim gelmemiş? Benim de kaç gündür aklımda, Pofuduk'tan ses yok diye.
Nasılsınpigme pofuduk ?
Yüksrk lisans mı? Hadi bakalım kalemine kuvvetidare ediyorum nasıl olsun. tez yetiştirmem gerekiyor, harıl harıl yazmasam da bi vicdan azabı var tabi. o bi bitsin de hayırlısıyla. o bitince görevlendirmeler falan başlar baya yoğun çalışırım inşallah diye umuyorum.
Yüksrk lisans mı? Hadi bakalım kalemine kuvvet
Başladın mı işe?
Çok kuul bir işin var yalnızyok, yüksek lisans değil. drama eğitmenliğinin bitirme projesi.
işe başlamadım daha, ikinci döneme kaldı o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?