- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.221
idare etmeye çalışıyorum. iş güç uğraşıyorum işte. sen nasılsın naptın?
Arada yaz merak ediyorum.
Ne olsun işte aynı taş aynı hamam.
3 ay sonra 9 yıl olacaktı 2007'den günümüzeAman Allah'ımMavicank . Tövbeler tövbesi. Adam damdan düşmüş. Bana damdan düşeni getirin demiş. Pofuduğun konusunu nerden buldun? Tıpa tıp aynı.
Peki sen kaç sene çıkmıştın?
Üstelik akrabaları arayip "kurtuldun" dediyse bir an önce bi kan akıt.
Sen nasıl davranırsan davran hep kendini alttan alan olarak bulacaktin. Kız evi olarak yeteri kadar hakarete uğramışsınız. Bu ne be hem görgüsüz hem kaygısızlar. Okurken ben şiştim. Hayır ne sanıyorlar bu insanlar kendilerini. Bulunmaz hint kumaşı mı?
Allah a yakın sana uzak iyi böyle. Bi yerde aile ikinci planda kalıyor eğer eş adayı sağlam durabiliyorsa. Ama senin ki maşaAllah Şehzade gibi mıy mıy mıy. Ömür geçmez vallahi.
Bizim konu 1 senelik olmuş ya a dostlar
konuyu annemler kaplıcaya gidince açmıştım. annemler yine kaplıcada
Ama sanırım acı geçmiyorÖmür geçiyor be pofuduk...
Acı da geçer hatta iyiki bitmiş diyeceğiniz zamanlar da gelecek tek çare sabır ve zamanAma sanırım acı geçmiyor
Ömür geçiyor be pofuduk...
Selam pofuduk nasılsın? Toparlamışsındır umarım. Ara ara aklıma geldin ve sana iyi dileklerimi yolladım. Mutlu olman dileğiyle
Herhangi bir iletişim, vs. var mı Pofuduk? Acaba kendini sana hatırlatmaya devam mı ediyor?teşekkür ederim.
ama olmuyor işte. hiçbir şey geçmiyor. toparlamaya çalışıyorsun daha da dağılıyor. olmuyor.
Herhangi bir iletişim, vs. var mı Pofuduk? Acaba kendini sana hatırlatmaya devam mı ediyor?
İş güç ne durumda bu arada? Bıraktın mı o manyak yeri?
Dur anlamadım tam. Akrabaları filan ne alaka? Şehzade mi laf saydı sana, sen yengeye mesaj attıktan sonra? Adam olup akrabalarına sana salça olmayı bırakmalarını söylese ya?hala aynı yerde çalışıyorum. o küfretti dediğim genel koordinatör adam gibi adam çıktı. ama tuvaletime suyuma karışan adam bi gün elimde kalacak.
iletişim var.
bi ara birinden hoşlanır gibi oldum, yazmadım aramadım o aralar, dayısı beni feysten ekledi. allah kurtardı diyen yengenin kocası. merak ettim kabul ettim, bakıp sildi. 9 ay olmuş, ne alaka diye birkaç gün sonra yengeye müsait misin diye mesaj attım, artık ne oldu bilmiyorum, benimkini doldurup doldurup üstüme salmışlar.
aradan bir iki hafta geçti, bu sefer sırayla akrabaları ofisin oralarda karşıma çıkmaya başladı.
hepsi yalan oldu her şey boşa gitti.
Dur anlamadım tam. Akrabaları filan ne alaka? Şehzade mi laf saydı sana, sen yengeye mesaj attıktan sonra? Adam olup akrabalarına sana salça olmayı bırakmalarını söylese ya?
Ne kadar utanmaz arlanmaz insanlar ya...
Ne oldu Pofuduk, bir derli toplu anlatsanaaynen doğru anlamışsın.
akrabalarına bi şey dedi mi bilmiyorum ama dese zaten "tesadüf oldu, abartmasın" diye beni suçlarlar sonra da hala görüşüyoruza olayı çevirir bize patlarlar.
ki aynen öyle oldu.
Ne oldu Pofuduk, bir derli toplu anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?