9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Aman Allah'ım Mavicank . Tövbeler tövbesi. Adam damdan düşmüş. Bana damdan düşeni getirin demiş. Pofuduğun konusunu nerden buldun? Tıpa tıp aynı.

Peki sen kaç sene çıkmıştın?

Üstelik akrabaları arayip "kurtuldun" dediyse bir an önce bi kan akıt.

Sen nasıl davranırsan davran hep kendini alttan alan olarak bulacaktin. Kız evi olarak yeteri kadar hakarete uğramışsınız. Bu ne be hem görgüsüz hem kaygısızlar. Okurken ben şiştim. Hayır ne sanıyorlar bu insanlar kendilerini. Bulunmaz hint kumaşı mı?
Allah a yakın sana uzak iyi böyle. Bi yerde aile ikinci planda kalıyor eğer eş adayı sağlam durabiliyorsa. Ama senin ki maşaAllah Şehzade gibi mıy mıy mıy. Ömür geçmez vallahi.

3 ay sonra 9 yıl olacaktı 2007'den günümüze

Mavicank tipik bi konya ailesine denk düşmüşsün. Oğlum istediği kızla gezsin tozsun. Gönül eğlendirsin. Yaşı geldiğinde ben ona bi kız bulur evlendiririm kafası.
Benim eşimde konyalı. Bunlar kadar büyük olmasada bizde sorunlar yaşadık. Ama aşılmayacak şeyler değildi. Evlendik daha büyüklerini yaşadık. Boşanmaya kalktım 40 ı çıkmamış çocuğumla:) çok şükür aştık o problemleriz en azından eşim zorda olsa arada durmayı bilebildi.
Yinede hala kp ve kv bana oğullarını evlendirmek istedikleri kızları anlatabiliyolsr:) gelin dediğin şöyle olur şunun gibi bçyle olur bunun gibiler havada uçuşuyo. Gülüp geçiyorum tek oğulları. 1 tane şansınız vardı iyi değerlendirip sözünüzü geçirseydiniz oğlunuza baba şansına küs artık diyorum:) umursamayı öğrendim.
Ama sizin sorunlar öyle böyle değilmiş. Bence hiç düşünme bile. Tutunacak hiç biyer bulamadım anlattıklarında

Mavicank ben şok

Demek ki memleketten bağımsız olarak kalitesiz insan kalitesizdir.

İnanamıyorum ya, geniş zamanda daha ayrıntılı yazacağım ama nasıl buldunuz bizim şehzadenin aynısını

Selam pofuduk nasılsın? Toparlamışsındır umarım. Ara ara aklıma geldin ve sana iyi dileklerimi yolladım. Mutlu olman dileğiyle

teşekkür ederim.

ama olmuyor işte. hiçbir şey geçmiyor. toparlamaya çalışıyorsun daha da dağılıyor. olmuyor.
Herhangi bir iletişim, vs. var mı Pofuduk? Acaba kendini sana hatırlatmaya devam mı ediyor?

İş güç ne durumda bu arada? Bıraktın mı o manyak yeri?

Herhangi bir iletişim, vs. var mı Pofuduk? Acaba kendini sana hatırlatmaya devam mı ediyor?

İş güç ne durumda bu arada? Bıraktın mı o manyak yeri?

hala aynı yerde çalışıyorum. o küfretti dediğim genel koordinatör adam gibi adam çıktı. ama tuvaletime suyuma karışan adam bi gün elimde kalacak.

iletişim var.

bi ara birinden hoşlanır gibi oldum, yazmadım aramadım o aralar, dayısı beni feysten ekledi. allah kurtardı diyen yengenin kocası. merak ettim kabul ettim, bakıp sildi. 9 ay olmuş, ne alaka diye birkaç gün sonra yengeye müsait misin diye mesaj attım, artık ne oldu bilmiyorum, benimkini doldurup doldurup üstüme salmışlar.

aradan bir iki hafta geçti, bu sefer sırayla akrabaları ofisin oralarda karşıma çıkmaya başladı.

hepsi yalan oldu her şey boşa gitti.

Dur anlamadım tam. Akrabaları filan ne alaka? Şehzade mi laf saydı sana, sen yengeye mesaj attıktan sonra? Adam olup akrabalarına sana salça olmayı bırakmalarını söylese ya?

Ne kadar utanmaz arlanmaz insanlar ya...

aynen doğru anlamışsın.

akrabalarına bi şey dedi mi bilmiyorum ama dese zaten "tesadüf oldu, abartmasın" diye beni suçlarlar sonra da hala görüşüyoruza olayı çevirir bize patlarlar.

ki aynen öyle oldu.

Ne oldu Pofuduk, bir derli toplu anlatsana

Ne oldu Pofuduk, bir derli toplu anlatsana

valla ben de tam anlamadım ki.

bi akşam işten çıktım interneti açtım, baktım dayısı eklemiş beni feysten. 9 ay sonra ne alaka anlamadım ama onlarla bi sıkıntı yaşamadım o yüzden kabul ettim.

şehzadeyi aradım noluyoruz lan 9 ay sonra siz hayırdır dedim, yengem eklemiştir dedi, iyi dedim üstünde durmadım.

ertesi gün baktım silmiş. şehzadeye dedim yengenin işi değil bu bi şey oluyo bilmiyorum git yengeme sor dedi.

birkaç gün sonra sordum yengesine. akşam onbirden sonra mesaj attım müsait misin yazdım. kaynanam görmesin diye geç yazdım.

ertesi gün akşam şehzade bey aradı beni küfür kıyamet. neymiş mesajı dayısı görmüş kavga etmişler karı koca kavgasına sebep olmuşum. gelip sorsalardı söylerdim dedim. bi de şehzadeye kaymışlar görüşüyo musunuz da bu bize mesaj atıyo diye, yok demiş.

feysten ekleme olayını çocuğun üstüne atmışlar. dayının on yaşında kızı var. inanamadım.

olay karışık zaten, ben de tam anlatamadım sanırım. çünkü ben de anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…