9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Kendi yedikleri halta bile seni mi suçladılar? Görüşüyor musunuz diye sizi mi takip ediyorlar acaba karşına niye çıkıp duruyorlar?

Arkadaş ne manyak bir aileye düşmüşsün verilmiş sadakan varmış.

niye takip ediyorlar hiç anlamadım ama üçüncüde direk kaynanamı yolmayı düşünüyorum.

Şehzade abuk sabuk hareketlerde bulunuyorsa suphelenmislerdir. Görüsüyorsanız hemen olaya el koyacaklar. Seni ekleme olayı da öyledir bence ne var ne yok ortalığı kolaçan ediyorlar

Şehzade abuk sabuk hareketlerde bulunuyorsa suphelenmislerdir. Görüsüyorsanız hemen olaya el koyacaklar. Seni ekleme olayı da öyledir bence ne var ne yok ortalığı kolaçan ediyorlar

oğluşlarına sorsalar ya. zinhar yalan söylemez çünkü.

Mavicank ne yaşamıssın be okurken ben şiştim ! gecmış olsunn
9 yıl dıle kolay evlılık gıbı gelıyor boyle uzun ılıskıler bana.. benım hıc uzun ılışkım olmadı da yıllardır da ılıskıden kacıyorum unıversıtede de kımselerı kabul etmedım sımdı meslege basldım hala kımse yok :) sanırım ben evlenmıcem

Artık tam olarak eminim ki bu bebe mal. Ben hayatımda böylesini görmemiştim. Görüşmenizi istemiyorlarsa da oğullarına sahip çıksalar ya.

Anası da mı çıkıyor karşına bu arada?

anası çıkmıyor o kadar yemez. birinin kim olduğunu tam hatırlayamadım ama tanıştığıma eminim, durağa kadar takip etti bana baka baka telefonla konuştu hangi otobüse bindiğime bakıp gitti, diğeri kuzeniydi ofisin önünde gördüm.

Kendimi bildim bileli bi ilişkim vardı hiç evde kalacak gibi değildim ama bak nooldu şimdi? Bence en iyisi evde kalmak ona karar verdim ailem premsesler gibi bakarken neden başkalarının ailesinde külkedisi olalım diğ mi ama?
@pigmepofuduk Biz 2 ayı geçti tek kelime dahi konuşmadık konuşunca acın depreşmiyor mu? Ya da kopamıyorsun zaten öyle bi sürümcemede kalıyor gibi olay:/ unutmak cok zor gibi geliyor o şekilde bana

ilk 2 ay biz de konuşmadık. acım depreşmiyor da, her seferinde beni biraz daha incittikçe ne bileyim, bu adam beni hiç sevmemiş diyorum. hem dayanılmaz geliyor hem iyi geliyor bilmiyorum.

şu an bi arkadaşının düğününde, telefonu kapalı.

bencillik mi bilmiyorum, onlar bizden 1 sene sonra çıkmaya başladılar. ve evleniyorlar. onlar adına mutlu olmak istiyorum ama olamıyorum. çok canım yanıyor böyle zamanlarda.

bi de bizim nişan salonumuzda...

haklısın o da var :) benım en uzun ılıskım 6 ay sürdü ondada nerdeyse evlenıodum lıse yenı bıtmıstı direkten dönmüşüm diyorum şimdi ailem istemiyordu çok da haklılarmıs kı bıtıp de acım gecınce anladım ancak.
biterse nefes alamam sanıyordum ben bıtırdım ama bıttı dedıkten sonra ne bır arama ne msj ne sesını duymak hıcbırını yapmadım sadece o ve aılesının bıldıgı numaram 1 ay boyunc ozelden arandı acmadım numaramı degıstırıp inadımdan üniversiteye gittim öğretmen oldum unıversıteye gıtmeyeceksın dıye kıyametler kopmustu kavga dovüş acıkogretım yazmıstım onu okurken örgünden de sehır dısına gıdıp 4 yıl daha okudum ıkısındende mezun oldum. o son oldu işte birdaha da kımseyı hayatıma sokmadım :) üniversiteyi dopdolu yaşadım hayatımın ennnnn güzel 4 senesiydi harıka ınsanlar tanıdım çok donanımlı bı cevrem oldu her telden bı grup arkadasım vardı. imnanılmaz projeler yaptım sosyal ıslerde gonullu gorevler aldım YAŞADIM YANİİ
iyi ki olmamıs iyi ki ! Rabbim beni çok seviyormus...
sayelerınde 2 üniversite mezunu oldum dıyorum sımdı (sırf hırslarından kudursunlar dıye gıtmıstım zorla annem gaz verıp yollamıstı yoksa sadece 2 yıl aradan sonra sınava gırıp kazanabılecegımı gostermek ıcın sınava gırmıstım ama annem nasıl gaz verdi bak gıtmezsen ınanamazlar kazansaydı gıderdı derler :O aldım gazı gıttım sonra gel dıye yalvarıyodu annem 4 yılın sonunda sakın orda kalım deme dıye ugrasıyordu benımle. ama kalasımda vardı cıdden çookk güzel yerlerdeydım :)

bazen ınsana oyle bı ucurum kenarı ıyı gelıyor hız alıp ucmak ıcın..
9 yıl çok uzun ama koca ömrü düşünürsen yanlış insanlarla heba lacagına vardsın yansın 9 yıl..

daha yuksek bı ucurumdan daha kolay kanatlanırsın

Sizi çok tebrik ederim. Dilerim her şey çok güzel olur sizin için. Peki etkilendiğiniz kimse olmadı mı? Çok zor bi ilişkiden çıktım. Aylarca kimseye yüz vermedim. Sonra birisi çıktı karşıma ve kalbim gerçekten kulaklarımdaydı. Gözlerine bakamıyordum içim gidiyordu bakınca. Şuan terketti ve Duygularımla oynadı. O kişi bitti benim için kafamda. Ama yine gözlerine bakamam,yine içim gider. Fakat ben artık hayatımda kimseyi istemiyorum. Kendimi dinlemek istiyorum. Ve sanırım bunun için o çocuğun sevgisine tutuncam. Çünkü onu bırakırsam birisine kapılmaktan korkuyorum. Siz nasıl başardınız bunu?

harikasınız valla

İnanki başlangıçta böyle bi kararım yoktu. Sadece yeni bi ilişkiden çıktım mantığıyla kımseye alıcı gözle bakmadım diyeyım :) erkeklerde kızlar gibi herhangi bi arkadastı benım için. İlgi duyan etkilemeye çalışan çok kişi oldu tabiki ama o yönde bi ilgi görürsen kaçtım uzaklastım yada tekliflerini ırarla reddettim. zaten ayrıldıktan 9 ay sonra üniversite için başka bi şehre gitmiştim. şehre giderken Unutup gittim dersem yalan olur unutmmıştım ama geride bıraktığımdan ve geri dönmeyeceğimden emindim. Bitti dediğim günden itibaren bitmişti benim için. Aklımdaydı hafızamdaydı ama yolumda ve hayatımda bır daha asla olmayacaktı bunun kararını kendı ıcımde kendıme vermıstım.

Bırde b kadar sevip ölüp taparken o bile vazgecebildiyse ben bu kadar severken bırakabıldıysem diye genellemeler yaparak ıyıce guvensızlestım ılıskı konusunda guvenılecek kımse yok kanısına ulastım.. saglıksız bı dusunce ama ıste saglıklı ruh halıyle olmadı o :))

derken bu ılgıyı hissedince kacma huy oldu bende ( çok sağlıklı bı hal olmadıgını da bılmekle bırlıkte halımden memnundum.) derken sosyal faaalıyetler dernek ve olusumlarla tanıstım unıversıte topluluklarına katılım oralarda proje hazırlamayı uygulamayı ogrendım çok zevkli haz veren seyler herkese tavsıye edıyorum. bu etkınlıkler sayesınde mutsuzsanız unutup huzura kavusur zaten mutluyum diyorsanız da ucarsınız... bunu garantı ediyorum :)

köy okullarına yardım projelerı yaptım. okullar boyadım badanaladım. sıra vernıkledım örtüler dıktırdık. köy cocuklarına ayakkabılar montlar kıyafetler kırtasıye paketlerı ulastırdık. gözlerindekı sevınç ve sevginin tarıfını sıze yapamam.mutlaka gıdıp ıcınıze ışletmelisiniz o duyguyu...

tek basına yasayan yaslıların evlerıni belirleyip bazılarına ben bazılarına ekıp arkadaslarımı yönlendirdim.yaslılara haftalık zıyaretlerde bulundum beledıye valılık yardımlarına onlar adına basvurular yaptım yardımlar almalarını sagladım.. o yardımları her ay teslım alıp ilettim çünkü engelli yaslılar yada cok ılerı yasta olup cıkamayanlar vardı. kımının hastaneye gıdısını sagladım kımıyle guneslı bı havada parkta oturdum.. zor şeyler değil günlük şeyler..

çocuk yuvalarına gittim.ekip oluşturdum yılbası ve özel günleri onlarla geçirdim.

Tüm bunları yaparken harika insanlar biriktirdim..

Derken bir baktım kii ne eski ilişki kalmıs aklımda, ne ağlamaktan uyuyamadıgım geceler, ne de yalnız oldugum...

O zaman anladımki : VAZGEÇİLMEYECEK TEK BİR KİMSE TEK BİR ŞEY YOK BU DÜNYADA..
ONSUZ YAPAMAM SANDIGIM HER NEYSE ONSUZ DA OLUYOR -----> hatta bazen daha da güzel oluyor onsuz :)

başkalarının derdıyle dertlenmek kendi dertlerini unutturuyor.. sabah erkende yurtta ılk kahvaltıyı yapan ben olurdum çıkardım dısarı okul sonra bu gönüllü işlerim bır ıkı dernek zıyaretı derken bı bakardım ısler yetısmeden gun bıtmıs gecelerı arkadaslarla yuruyuse cıkar ıyıcede yogrulup gelırdık misler gibi kafamı koydummu uyumaya başladım.. o rahatsız yurt yataklarındakı uyku daha lezzetlıydı sankı dıyorum.. çamasırımı yıkayacak vaktı zor buluyorudum yurttakı arkadaslarım sıkayet ederdı sen bızı sevmıyorsun yatıp kalkıp hazırlanıp gıdıyorsun hergun derlerdı :) arada onlara suprız yapar onlarla vakıt gecırmek ıcın zaman ayırır erken gıderdım yada dısarda bıseyler yapardık o bile lüks olurdu bana :)

üniversite döneminde çok güzel iki arkadasım oldu erkek.. Bı kız arkadasla neler yaparsan onları yaptım ama huzur ve mutluluk verıyorlardı en yakın arkadaslarım onlar oldu. Bütün sehrın kızlarının gözdesi iki erkek sürekli yanımda daha ne olsun herkes ıkısınden bırıne yakıstırır bırsey varda soylemıyorsun derdı:) ama hanı ne bileyım gezme sahılde yuruus alısverıs ne aklına gelırse bırlıkte yapabılıyorduk onlarla :) hanı bırıne daha ıhtıyacım yoktu :)

sonra eklendı 1 2 kız daha dost olarak onlarla gectı yıllarım.. bi sevgili bana hep yük gibi geldi ondan sonra çünkü bir evgilim oldugunda hem o iki çok iyi erkeği kaybedecektım hem de bu etkinliklerde gece gündüz çalışmam onu rahatsız edecektı mutlaka mudahale ederler zaten :/ hem de ona ayıracak vaktım olmayısı sorun olacaktı.. o etkınlıklerı de bırakamazdım cok alısmıstım.

Diyeceksınkı erkekten dost mu olur :) haklısın bırı o sekılde surduremedı acıldı aramız diğeri ise mükemmel bi adamdı ama Rabbim daha çok seviyormus yanına aldı.. onun vefatından sonra çok boşluğa düştüm.zor bi dönem atlattım kabullenemedım. eksik hissettim çünkü hasta olsam kapıdayım in gidiyoruz hastaneye derdı. derdım varsa soylemesemde hısseder bıraz yurusekmı ne derdı bı cıkar yururduk gecerdı hersey..Çok da heybetli güçlü bı adamdı onun yanında adımlarken sanardım ki dünya üstümüze gelse elinin tersiyle iter bize bişi olmaz öyle güvende hissederdim. Rahatsız edıcı kırıcı en ufak bı hareketı olmadı.. ben razıydım rabbımde razı olsun ondan güzel insandı..

Çevrem çok fazla gelişti yanı okudugum sehrın bı yerlisi en fazla ne kadar cevresı varsa benımde o kadar cevrem vardı cesıtkı kurum ve derneklerde baskanlık gorevı aldım unıversıtede etkınlık bırımıne gırdım heryerde gönullu calıstım .

Ailemin yükünü hafıfletmek ıcınde özel ders verdim

Teklif edenlere VAKTIM YOK dedıgım bıle olmustur yanıı :))

Ha şimdilerde bazen hatamı ettım dedıgım ınsanlar var o zamanda hıc dusunmeyıp es gectıklerımden.. çünkü gerçekten çok iyi fırsatlarmıs ama kimseyi istemıyordum yük geldi diyorum ya.. Doktorlar mühendisler öğretim görevlileri avukatlar zengini kültürlüsü herşeyi çıktı karsıma kısmetlerımı küstürdüm
o kimseyi kabul etmeze çıktı adım hala mı kimse yok diye bahsedıldım :)

mutlulugu hazzı huzuru baska seylerde bulabılmek sanırım işin sırrı.. Ben bulabıldım ve ihtiyac duymadım uzaklastım.

ilk zamanlar dakıkalar bile çok zor gecıyor günler aylar bitmiyor bı kac sonrası nasıl gelırkı bu sekılde dedırtıyor maa bı bakmıssın gecıvermıs bıtmıs ustunden seneleeeer gecmıs...

Çiviyi çiviye söktürmedim ben yani :)) sökermi bilmem ama karsıdakıne haksızlık olur yarabandı niyetine kullanmıs hissederim ben.. Ha benim dururmumdayken zaten aklıma baska bı erkek gelmiyordu hanı onu yapamazdımda yapabılsemde oyle hıssederdım demek ıstedım..

imkanın varsa sosyal işlere yönel için yüreğin acılcak dupduru olacak emın ol.. :)

Okulum bitti 3 yıldır memlekette anamın dizinin dibinde oturuyorum onun bulduklarını ben begenmıyorum benı bulanlarla abuk subuk cıkıyor kacıyorum :) Evde kalma yolunda emın adımlarla ılerlıyorum:
asık olmadan aılem aılesıne uymadan ve bekledıgım huzuru ve ortak yasamı olusturamayacagım bırıyle evlenmeyecegım..
evlenmeyı bıle duunemeyecegım bırıylede sırf zaman gecırmek ıcın sevgılı olmayacagım. 8 yıllık kıdemlı yalnızım

TAVSİYEM : yalnızlık olayını bu kadar uzun sure yasamamaya calısın uzun sure yalızlıktan sonra ılıskı yük ginbi gelıyor bırının ıslerıne yapacaklarına karısmasını tolere edemıyorsun ısıne gelmeyınce kacıyorsun hemen çünkü yalnızlık daha cazıp gelıyor sıkıntı cekınce :)

UUUVVVVVVV NE YAZMISIMM Kusura bakmayın çok uzun olmus yaaa sonradan farkettım su gıbı aktı ellerım klavyede :))

Birde hani demissin ya onun sevgisine tutuncam diye.. Lütfen kendine tutun çünkü senin varlıgın boyunca hem olacak tek sey kendin M Mabbel kendini kesfet neler yapabılecegını gordukce kendıne hayran olursun ... kendıne tutun kendıni sev.. ben olmazsaydım yaşayamazdım de mesela

geri kalan hersey olmadıgında da yaşayacaksın emin ol...

bitti. olmuyor ya yapamıyorum ben. bak herkes evleniyor insanlar iyi kötü ev tutup eşya alıp bi şekilde evleniyor. bu kadar ya. bu kadar kolay.

niye yani? neden? yapılmayacak hiçbir şey istemedim ki ben. niye bu kadar ziyan ettiler beni? niye bu kadar yaraladılar? nasıl kıydılar?

hiç mi bi şey hak etmedim de yaşayamadım diyorum bulamıyorum. neden yaptılar bunu bana?

hiçbir şey geçmiyor. devam etmeye gücüm de yok. bittim artık ben.

Öncelikle bu kadar önemseyip cevap attığın için teşekkür ederim. Yaşadıkların güzel ve bir o kadar zor şeyler. Başınız sağolsun. Şuan sınav dönemindeyim. Ama yarın gönüllü işlerde çalışan arkadaşımla buluşacağım. Vizelerden sonra yapmak istediğim çok şey var. Bisiklet sürmeyi bilmiyorum mesela onu öğreneceğim ilk olarak. Ingilizcemi geliştireceğim. Gitmek istediğim ülke var onun için şimdiden çalışmalara başlayacağım. Ama işte çocukla ortak çevremiz aynı. Ve sürekli muhabbet içerisindeyiz. Ipler tamamen kopsa yüzünü bile görmesem kolay olacak belki. Ama böyle canımda çok acıyor. Kendimi toparlamam lazım evet haklısınız. Kendi gücümün farkında değilim henüz

Pofuduk sen bir şey istemedin. Eski sözlün kötü bir insandı.. Ama onunla artık konuşmaman gerek

Pofuduk sen bir şey istemedin. Eski sözlün kötü bir insandı.. Ama onunla artık konuşmaman gerek

onunla konuşmayınca geçmiyor. onunla konuşunca da geçmiyor. her şeyi denedim ne yapsam geçmiyor.

neden diye soruyorum cevap bulamıyorum çünkü. sevmemiş diyorum o da cevap olmuyor.

ben bunları yaşamak zorunda mıydım? neden ben böyle şeyler yaşamak zorunda bırakıldım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…