9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Mutlaka sevmiştir. Fakat bence bir müddet sonra korkusu sevgisini bastırdı. Hakikaten yapılmayacak bir şey yok; herkes bir şekilde evleniyor işte, borçla da olsa. Ama Şehzade göze alamadı işte biraz olsun senin arkanda durup gerekirse o borcun altına girmeyi.

bi de ben hiç üzülmemişim biliyor musun onu fark ettim. kızmışım, kırılmışım, çok öfkelenmişim kinlenmişim ama üzülmemişim. şimdi durup durup ağlıyorum, üzüntümü yeni yaşıyorum.

yapılmayacak düzelmeyecek hallolmayacak bi şey yoktu bile isteye çıkmaza soktular. biz bunu hak etmedik bize kıydılar.

Katılıyorum sana, bence de senin beklentilerin arasında yapılıp edilemeyecek hiçbir şey yoktu. Sen çok fedakârlık da yaptın üstelik; burada hepimiz yüklendik sana "Yapma" diye hatta. Senin tabiri caizse kurban olduğunu kabul ediyorum ben, fakat size kıydıklarına katılmıyorum. Şehzade bile isteye sahip çıkmadı ilişkinize Pofuduk ne yazık ki. Göz göre göre geldi olanlar aslında, parça parça arttırdı dozu ailesi. Resmen denediler Şehzade'yi, o ise hiç sahip çıkmadı sevgisine. İnsan kendi ailesini göğsünde yumuşatamaz mı? Hangimizin ailesi bire bir bizim istediğimiz gibi davranıyor? Sen o aileyi yönetemezdin tabii ama Şehzade yapabilirdi; ilişiğini kesmiyorduysa ve seni istiyorduysa yapmak da zorundaydı zaten.

ama yapmadı işte. orda suçlu onu kabul ediyoruz. ona diyebileceğim bi şey yok.

ama yine de ailesini de suçlamadan edemiyorum ki. onun mutsuzluğunu da görüyorlardı. on yıl olduğunu da biliyorlardı.

çok ağır geldi kaldıramadım ben.

aylardır hiç böyle hissetmemiştim. neden oldu ne oldu bilmiyorum. sürekli ağlıyorum duramıyorum. gün içinde kendimi birkaç kere ofisin tuvaletine kilitleyip ağlıyorum. sürekli ağlıyorum. niye bilmiyorum. artık yolun sonundaymışım gibi...

ben mesaj atıcam sanırım. yeter dayanamıyorum. bana nasıl kıydınız diye bağırmak istiyorum. gerçekten dayanamıyorum.

Kime mesaj atacaksın? Dur bir, sakin ol. Ne değişti de tekrar hesap soracaksın be Pofuduk

annesine.

haftasonu bi arkadaş evlendi. bizden 1 sene sonra falan çıkmaya başlamışlardı, 2007de. benim nişan salonumda.

yapılabiliyormuş işte. olabiliyormuş. o salon için beni çok incittiler.

ve ne fark ettim biliyor musun burcu? benim düğünden çok nişan hevesim vardı. nikahla da yetinirdim ama nişana çok hevesliydim.

artık benim asla nişanım falan olmaz. o salonda hiçbir şeyim olamaz.

kurduğum ne hayal varsa yıkıldı. hepsi bitti.

ben onu anladım. hiçbir hayalim gerçek olamaz artık...

O kadınla ne muhatap olacaksın?

Elbette ki yapılabiliyor. İnsanlar borç-harç bir şekilde hallediyor işte. Yeter ki istensin.

Boş ver annesine mesaj atmayı; barıştığınız dönemde buraya pek ayrıntı yazmıyordun. Ne yaptılar nişan salonu için? Anlat da hatırla biraz lütfen.

ya öncedendi o sıkıntılar barıştıktan sonra değildi.

salon orduevindeydi, kişi sayısı, davetli listesi, oturma planı gerekiyordu. bi de yerini beğenmediler.

benim istediğim hiçbir şeyi beğenmediler ki. bana kıydılar. beni ziyan ettiler.

bilmiyorum artık. hiçbir şey bilmiyorum. yapamıyorum. bi yerden tutunayım bi yerden kendime bi hayat kurayım diyorum olmuyor. ne hayal kurduysam hepsi kırıldı. hepsini kırdılar. beni boktan şeylerden incittiler. bütün hayatımı mahvettiler.

şu an var ya ağlaya ağlaya bileğimi kesmeyi düşünüyorum. neden mesaj atmayayım ki? bana bunu onlar yapmadı mı?

mesaj atmadım. bi arkadaş engelledi. ama bileğimi epey hırpaladım sanırım. düşündüğüm kadar kolay değilmiş. daha öncekiler gibi bu da başarısız.

yok ya benim gerçekten dayanacak gücüm kalmadı artık.

pofuduk bu hıs gecicek ne zaman bılmıyorum ama gecicek. gectıgınde bunları ben mı yasadım dıyeceksın
ben o halımden utanıyorum.ne pasıfmısım ne cahıl gıbı davranmısım dıyorum ama kendıme zarar vermeyı hıc dusunmedım.
kendının kıymetını bıl..
en buyuk pısmanlıgımda annemı cok uzdum o donemlerde hep aglardı sesını duyardım gıdıp soramazdım ne oldu dıye.. yuzum yoktu .. benım yuzumden agladıgını bılıyordum. en cok ona üzülüp pısman oldum.

mesaj atmadım ama düşünüyorum. artık gerçekten hiçbir şey bilmiyorum.
Lütfen annesine mesaj atma. Şu kadına şu hazzı yaşatma. Atıyorsan Şehzade paşamıza at bari. Ben anlamıyorum ki, istiyorsa neden seni kolundan tutup "Gel evleniyoruz" demiyor?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…