- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.261
Mutlaka sevmiştir. Fakat bence bir müddet sonra korkusu sevgisini bastırdı. Hakikaten yapılmayacak bir şey yok; herkes bir şekilde evleniyor işte, borçla da olsa. Ama Şehzade göze alamadı işte biraz olsun senin arkanda durup gerekirse o borcun altına girmeyi.onunla konuşmayınca geçmiyor. onunla konuşunca da geçmiyor. her şeyi denedim ne yapsam geçmiyor.
neden diye soruyorum cevap bulamıyorum çünkü. sevmemiş diyorum o da cevap olmuyor.
ben bunları yaşamak zorunda mıydım? neden ben böyle şeyler yaşamak zorunda bırakıldım?
Mutlaka sevmiştir. Fakat bence bir müddet sonra korkusu sevgisini bastırdı. Hakikaten yapılmayacak bir şey yok; herkes bir şekilde evleniyor işte, borçla da olsa. Ama Şehzade göze alamadı işte biraz olsun senin arkanda durup gerekirse o borcun altına girmeyi.
Katılıyorum sana, bence de senin beklentilerin arasında yapılıp edilemeyecek hiçbir şey yoktu. Sen çok fedakârlık da yaptın üstelik; burada hepimiz yüklendik sana "Yapma" diye hatta. Senin tabiri caizse kurban olduğunu kabul ediyorum ben, fakat size kıydıklarına katılmıyorum. Şehzade bile isteye sahip çıkmadı ilişkinize Pofuduk ne yazık ki. Göz göre göre geldi olanlar aslında, parça parça arttırdı dozu ailesi. Resmen denediler Şehzade'yi, o ise hiç sahip çıkmadı sevgisine. İnsan kendi ailesini göğsünde yumuşatamaz mı? Hangimizin ailesi bire bir bizim istediğimiz gibi davranıyor? Sen o aileyi yönetemezdin tabii ama Şehzade yapabilirdi; ilişiğini kesmiyorduysa ve seni istiyorduysa yapmak da zorundaydı zaten.bi de ben hiç üzülmemişim biliyor musun onu fark ettim. kızmışım, kırılmışım, çok öfkelenmişim kinlenmişim ama üzülmemişim. şimdi durup durup ağlıyorum, üzüntümü yeni yaşıyorum.
yapılmayacak düzelmeyecek hallolmayacak bi şey yoktu bile isteye çıkmaza soktular. biz bunu hak etmedik bize kıydılar.
Katılıyorum sana, bence de senin beklentilerin arasında yapılıp edilemeyecek hiçbir şey yoktu. Sen çok fedakârlık da yaptın üstelik; burada hepimiz yüklendik sana "Yapma" diye hatta. Senin tabiri caizse kurban olduğunu kabul ediyorum ben, fakat size kıydıklarına katılmıyorum. Şehzade bile isteye sahip çıkmadı ilişkinize Pofuduk ne yazık ki. Göz göre göre geldi olanlar aslında, parça parça arttırdı dozu ailesi. Resmen denediler Şehzade'yi, o ise hiç sahip çıkmadı sevgisine. İnsan kendi ailesini göğsünde yumuşatamaz mı? Hangimizin ailesi bire bir bizim istediğimiz gibi davranıyor? Sen o aileyi yönetemezdin tabii ama Şehzade yapabilirdi; ilişiğini kesmiyorduysa ve seni istiyorduysa yapmak da zorundaydı zaten.
Kime mesaj atacaksın? Dur bir, sakin ol. Ne değişti de tekrar hesap soracaksın be Pofudukben mesaj atıcam sanırım. yeter dayanamıyorum. bana nasıl kıydınız diye bağırmak istiyorum. gerçekten dayanamıyorum.
Kime mesaj atacaksın? Dur bir, sakin ol. Ne değişti de tekrar hesap soracaksın be Pofuduk
O kadınla ne muhatap olacaksın?annesine.
haftasonu bi arkadaş evlendi. bizden 1 sene sonra falan çıkmaya başlamışlardı, 2007de. benim nişan salonumda.
yapılabiliyormuş işte. olabiliyormuş. o salon için beni çok incittiler.
ve ne fark ettim biliyor musun burcu? benim düğünden çok nişan hevesim vardı. nikahla da yetinirdim ama nişana çok hevesliydim.
artık benim asla nişanım falan olmaz. o salonda hiçbir şeyim olamaz.
kurduğum ne hayal varsa yıkıldı. hepsi bitti.
ben onu anladım. hiçbir hayalim gerçek olamaz artık...
ya öncedendi o sıkıntılar barıştıktan sonra değildi.O kadınla ne muhatap olacaksın?
Elbette ki yapılabiliyor. İnsanlar borç-harç bir şekilde hallediyor işte. Yeter ki istensin.
Boş ver annesine mesaj atmayı; barıştığınız dönemde buraya pek ayrıntı yazmıyordun. Ne yaptılar nişan salonu için? Anlat da hatırla biraz lütfen.
Pofuduk ne saçmalıyorsun?mesaj atmadım. bi arkadaş engelledi. ama bileğimi epey hırpaladım sanırım. düşündüğüm kadar kolay değilmiş. daha öncekiler gibi bu da başarısız.
Pofuduk ne saçmalıyorsun?
Ay inanamıyorum; iyice delirdin. İyi misin?
yok ya benim gerçekten dayanacak gücüm kalmadı artık.
Lütfen annesine mesaj atma. Şu kadına şu hazzı yaşatma. Atıyorsan Şehzade paşamıza at bari. Ben anlamıyorum ki, istiyorsa neden seni kolundan tutup "Gel evleniyoruz" demiyor?!mesaj atmadım ama düşünüyorum. artık gerçekten hiçbir şey bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?