- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.281
Lütfen annesine mesaj atma. Şu kadına şu hazzı yaşatma. Atıyorsan Şehzade paşamıza at bari. Ben anlamıyorum ki, istiyorsa neden seni kolundan tutup "Gel evleniyoruz" demiyor?!
Annesi bence de korkunç birisi ama mesaj atöam bir anlam ifade etmeyecek ne yazık ki. Birden imana gelmeyecek ki bu kadın.şu an gerçekten iyi değilim eve gidince daha detaylı yazarım.
annesine ne bileyim sinirim geçmiyor ki. ya herkes beceriyor işte bi şekilde onlar ele karışmayı beceremedi. bütün hayallerimi yıktı ya.
Annesi bence de korkunç birisi ama mesaj atöam bir anlam ifade etmeyecek ne yazık ki. Birden imana gelmeyecek ki bu kadın.
Valla de bacım. Hak ediyor, ona lafım yok. Sadece faydalı görmediğimden atma diyorum. Bir de sonrasında çıkaracakları çirkefliği düşündüğümden...bi allah belanı versin demeyek mi burcu? kızı yerine bi kadının hayallerini yıktı, oğlunu sevdiği kadınla evlendirmekten aciz.
Valla de bacım. Hak ediyor, ona lafım yok. Sadece faydalı görmediğimden atma diyorum. Bir de sonrasında çıkaracakları çirkefliği düşündüğümden...
pofudukbu hıs gecicek ne zaman bılmıyorum ama gecicek. gectıgınde bunları ben mı yasadım dıyeceksın
ben o halımden utanıyorum.ne pasıfmısım ne cahıl gıbı davranmısım dıyorum ama kendıme zarar vermeyı hıc dusunmedım.
kendının kıymetını bıl..
en buyuk pısmanlıgımda annemı cok uzdum o donemlerde hep aglardı sesını duyardım gıdıp soramazdım ne oldu dıye.. yuzum yoktu .. benım yuzumden agladıgını bılıyordum. en cok ona üzülüp pısman oldum.
ne konuşmayı düşünüyorsunuz?bende kayış tamamen koptu artık. ofiste gömlek giy tişört giyme dediler diye bile oturdum ağladım. akşam gelsin beni alsın bi konuşalım. iyi değilimden çok daha fazlası artık bu çünkü.
Gelecek mi peki?bende kayış tamamen koptu artık. ofiste gömlek giy tişört giyme dediler diye bile oturdum ağladım. akşam gelsin beni alsın bi konuşalım. iyi değilimden çok daha fazlası artık bu çünkü.
geçmeyecek. neden biliyor musun? çünkü benim derdim terk edilmem değil. vay beni nasıl bırakır gider değil.
istediğim salonda nişan yapamam artık. sonbahar gelini olamam. veya ne bileyim, renkli kurdelelerle bi çiçeği süsleyemem. renkli ayakkabı bakamam.
bunlar benim genç kızlık hayallerimdi hep. evliliğim için. şehzadeyle tanışmadan önce kurduklarım da var aralarında.
annesi böyle basit isteklerim için beni o kadar kırdı o kadar yaraladı ki ben artık herhangi bi şeyin hayalini kuramıyorum.
anneme gelince, kadın sürekli bu çocuk şimdi iyi de biz ölünce nolcak deyip duruyor. böyle de üzülüyor.
hayır bi de bu saatten sonra şehzade kolumdan tutsa evleniyoruz her şey senin istediğin gibi olacak dese beni bi daha bırakmasa ne fayda. her şey evlat acısı gibi içimde benim. belki tekrarı olur ama aynı hevesle aynı heyecanla olmaz işte. bi ömür kanar.
suan sana soyledıklerımi "uzaktan akıl vermek kolay " diye düşünebilirsin ... ama emın ol gectıgım ıcın bılıyorum.. bende bırdaha hayal kuramam bırdaha baskasını dusunemem bırdaha bu heves olmaz dıyordum.. bunları gectım nefes alamam ölürüm ama bitti diye gecırırdım ılk zamanlar ölüceksem bıle bıtırdım bıttı dıye kazıdım aklıma.. ilk zamanlar aldıgım nefes haram oldu evet ama sonraları cok daha guzel nefes almayı ogrendım.. havayı daha bı cok cektım ıcıme..
evet bir daha ayaklarımı hıc yerden kesmedım mantıgı hıc elden bırakmadım.. ama hayallerı tekrar kurabıldım.. olursa bırılerı elbet heveslerım ısteklerım olucak.. haa bırlıkte yemek yıyecegımızı dusunerek aldıgım yemek takımını da pek tabı kullanıcam ılk zamanlar onu bıle dusunup ıcım acıyordu ama suan zerre gam yok o konuda ben begendım ben sectım benım zevkımdı hala da begenıyorum.. esımle seve seve kullanırım mesela..
hayatın sana ne süprizler sunacagını bılemezsın.. olmaz dıye bırsey yok bu hayatta benım basıma gelmez dıyecbılecegın ne ıyı ne kotu hıcbırsey yok.. bilemezsın..
kurdelaları da kullanırsın en şıkır ayakkabıları da gıyersın cıceklerden taçlar yaptırır kırlara da gıder yaparsın daha neler neler olabılır.. İNAN ET BUNU HİÇ KİMSE BİLEMEZ..
Nasıl bu hale gelebılecegını tahmın edemezdın ! işte oyle bundan sonra olacakları da tahmın edemezsin ..
Hayat bu hersey bızım için..
Ne yaptınız peki?geldi.
Ne yaptınız peki?
İlişkinizi düzeltmek üzere mi konuştunuz yani? Var mı bir söz, bir vaat?konuştuk. işe yarar mı bi şey değişir mi bilmiyorum. bi şey değişmeli mi onu da bilmiyorum.
İlişkinizi düzeltmek üzere mi konuştunuz yani? Var mı bir söz, bir vaat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?