9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

şu an gerçekten iyi değilim eve gidince daha detaylı yazarım.

annesine ne bileyim sinirim geçmiyor ki. ya herkes beceriyor işte bi şekilde onlar ele karışmayı beceremedi. bütün hayallerimi yıktı ya.

şu an gerçekten iyi değilim eve gidince daha detaylı yazarım.

annesine ne bileyim sinirim geçmiyor ki. ya herkes beceriyor işte bi şekilde onlar ele karışmayı beceremedi. bütün hayallerimi yıktı ya.
Annesi bence de korkunç birisi ama mesaj atöam bir anlam ifade etmeyecek ne yazık ki. Birden imana gelmeyecek ki bu kadın.

Annesi bence de korkunç birisi ama mesaj atöam bir anlam ifade etmeyecek ne yazık ki. Birden imana gelmeyecek ki bu kadın.

bi allah belanı versin demeyek mi burcu? kızı yerine bi kadının hayallerini yıktı, oğlunu sevdiği kadınla evlendirmekten aciz.

ha bi de görümcem feysten engelimi kaldırmış, kesin yine bi pislik yapacaklar ben hissediyorum.

bi allah belanı versin demeyek mi burcu? kızı yerine bi kadının hayallerini yıktı, oğlunu sevdiği kadınla evlendirmekten aciz.
Valla de bacım. Hak ediyor, ona lafım yok. Sadece faydalı görmediğimden atma diyorum. Bir de sonrasında çıkaracakları çirkefliği düşündüğümden...

geçmeyecek. neden biliyor musun? çünkü benim derdim terk edilmem değil. vay beni nasıl bırakır gider değil.

istediğim salonda nişan yapamam artık. sonbahar gelini olamam. veya ne bileyim, renkli kurdelelerle bi çiçeği süsleyemem. renkli ayakkabı bakamam.

bunlar benim genç kızlık hayallerimdi hep. evliliğim için. şehzadeyle tanışmadan önce kurduklarım da var aralarında.

annesi böyle basit isteklerim için beni o kadar kırdı o kadar yaraladı ki ben artık herhangi bi şeyin hayalini kuramıyorum.

anneme gelince, kadın sürekli bu çocuk şimdi iyi de biz ölünce nolcak deyip duruyor. böyle de üzülüyor.

hayır bi de bu saatten sonra şehzade kolumdan tutsa evleniyoruz her şey senin istediğin gibi olacak dese beni bi daha bırakmasa ne fayda. her şey evlat acısı gibi içimde benim. belki tekrarı olur ama aynı hevesle aynı heyecanla olmaz işte. bi ömür kanar.

bende kayış tamamen koptu artık. ofiste gömlek giy tişört giyme dediler diye bile oturdum ağladım. akşam gelsin beni alsın bi konuşalım. iyi değilimden çok daha fazlası artık bu çünkü.

suan sana soyledıklerımi "uzaktan akıl vermek kolay " diye düşünebilirsin ... ama emın ol gectıgım ıcın bılıyorum.. bende bırdaha hayal kuramam bırdaha baskasını dusunemem bırdaha bu heves olmaz dıyordum.. bunları gectım nefes alamam ölürüm ama bitti diye gecırırdım ılk zamanlar ölüceksem bıle bıtırdım bıttı dıye kazıdım aklıma.. ilk zamanlar aldıgım nefes haram oldu evet ama sonraları cok daha guzel nefes almayı ogrendım.. havayı daha bı cok cektım ıcıme..

evet bir daha ayaklarımı hıc yerden kesmedım mantıgı hıc elden bırakmadım.. ama hayallerı tekrar kurabıldım.. olursa bırılerı elbet heveslerım ısteklerım olucak.. haa bırlıkte yemek yıyecegımızı dusunerek aldıgım yemek takımını da pek tabı kullanıcam ılk zamanlar onu bıle dusunup ıcım acıyordu ama suan zerre gam yok o konuda ben begendım ben sectım benım zevkımdı hala da begenıyorum.. esımle seve seve kullanırım mesela..

hayatın sana ne süprizler sunacagını bılemezsın.. olmaz dıye bırsey yok bu hayatta benım basıma gelmez dıyecbılecegın ne ıyı ne kotu hıcbırsey yok.. bilemezsın..

kurdelaları da kullanırsın en şıkır ayakkabıları da gıyersın cıceklerden taçlar yaptırır kırlara da gıder yaparsın daha neler neler olabılır.. İNAN ET BUNU HİÇ KİMSE BİLEMEZ..

Nasıl bu hale gelebılecegını tahmın edemezdın ! işte oyle bundan sonra olacakları da tahmın edemezsin ..

Hayat bu hersey bızım için..

yalnız ben 10 seneden bahsediyorum.
biz ayrıldıktan aylar sonra iskenderin yanında gelen köz biber için ağlayıp bunu birbirimize anlatmış insanlarız mesela.
böyle şeyler bile unutulmuyorken...

İlişkinizi düzeltmek üzere mi konuştunuz yani? Var mı bir söz, bir vaat?

ilişkimizi düzeltmek de değil. "biz sözlenene kadar mutluyduk, evlilik şart mı" tarzında bi konuşmaydı ama şehzademiz soyunu devam ettirmek zorunda olduğundan...

onu suçlamaktan da yoruldum neden diye sormaktan da. faydası yok artık. bazı cevaplar bazı sorulara çare olamıyor.

söz veya vaat yok.

ailesinin beni istemediğini kabul etti sadece. postayı o zaman koydum, bi daha da koyamadım dedi. seni ilk başta istemediler diye sözde bütün sülalemi senin ayağına getirdim ama sen anlamadın dedi.

@pigmepofuduk benimki de öyle demişti. Ben tüm sülalemi getirtip istettim seni sevmesem yanında olmasam yaparlar mıydı yaptırabilir miydim bilmem ne diye. Hep aynı bahaneler hep aynı yalanlar. Anneleri ogullarını kandırmak için isteklerine boyun eğmiş gibi görünmek adına kendilerini aklamak adına yapıyorlar onlarda kendileri düşünmeye üşenip annelerinin aklıyla yaşadıklarından bunu marifet sayıyorlar. Laf yani başka bir şey değil. Sanki ölüme getiriyorlar ellerimizde silahlarla bekliyoruz ya bu bi çaba gibi görünüyor onlar için.
Şu 2 ayda farkettiğim bir şey varsa eğer o da seven adamların tepkileri, tavırları genelde aynı.
Sevdiğini söyleme şekli, elini tutma tavrı, bakışları, zorlu olaylarla başa çıkma şekli. O kadar çok gördüm ki 'aa o da bana böyle bakardı, seviyorum derken böyleydi, elimi böyle tutardı, yanında yürürken böyleydi' bilmem ne. Milyonlarca örnek verebilirim. Ama evlenirken seven adamlar böyle davranmıyorlar. Görücü usulü bir evlilikmişcesine rahat davranıp biterse de napalım kader demiyorlar. Evet sevdiler. Belki hala seviyorlar. Bilemem. Ama yeterince değil. Belki sevgilerinden, pişmanlıklarından ölecekler. Ama su an bunun farkında değiller olmazsa da napayım diyemiyor seven adam oldurmak için canını dişine takıyor.
Köz biber bile ağlatır evet. Çünkü yıllarca onca anı birikiyor ki sadece size ait olan. Ben aldığım nefesten nefret ettim. Nasıl sensiz olur diye. Ama adam olamamasının acısını neden ben çekeyim? Öl dese ölecek hadi dese peşinden sanşye düşünmeden gidecek kadsr çok seviyorum yaptığı her şeye rağmen ona tek kötü söz ettirmeyecek kadar arkasındayım yaşadığım ilişkinin, secdiğim adamın. Ama aynısını onun yapabildiğine inanmıyorum. Kabullendim galiba oluru olmadığını. Yalnız ölmeyi de göze aldım onu da umursamıyorum. Sanıyorum umursamazlıkta Nirvanaya eriştim.
Tek bir kelimesine muhtaç olduğum oluyor ama konuşsam iletişimim devam etse her gün kanım çekilir gibi. Çok zor değil mi?
Geçmiyor.
Muhtemelen geçmeyecek.
Muhtemelen tek bir kelimeden, yolda gördüğün bi çiçekten, bir filmden, kitaptan, çikolatadan bile ağlayacağım. 2 saat telefona bakmayıp bir arkadaşımın aradığını görsem acaba ondan haber mi var? Başkasıyla mı görmüşler? Evleniyor mu? Yoksa bişey mi olmuş? Diye korkudan ölüyorum. Gayet alakasız insanlardan onun haberlerini bekliyorum.
Ama arkama dönüp bakarsam hala ya olursa diyerek de yaşayamam ki.
Tanımadığım bir sürü akrabam varmış mesela. Tüm zamanlarımı tek bir adama ayrınca yıllardır yüzünü görmediğim insanları gördüm. Hatta beni onun yollamadığını falan sanıyorlar. Eskiden ondan mı gelmiyordun diyorlar. Diyemiyorsun ki gittiğim yere karışacak kadar adam olabilse bu durumda olamazdık diye. Ama yıllarca hayatımın merkezi olmuş. Adamla farklı şehirlerdeyken bile öyle onunla doluymusum ki kimseye ihtiyacım yokmus gitmiyor görmüyormuşum. Gitmediğim şehir kalmamış. Kurmadığım hayal kalmamış. O gitti diye hayallerimden vazgeçemem ki? Ha yeni hayal de kuramıyorsun ama işte koca bir ikilem. 3 ay önce hayatım nasılsa hala aynı hayatı yaşıyorum ama şu an bu hayat beni boğuyor değiştireyim istiyorum bir farklılık olsun böyle gitmez diyorum. Değişik.. Sayfalarca yazsam bitiremem gibi ama inanıyorum geçecek. Ve bu acıma sebep olan derman olamayacak olabilcek olsa acıtmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…