- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.301
Yazınca rahatladiysan psikolojik değil midir bu pofuduk? Seni çok çok iyi anlıyorum ama tek ilacın zaman mesaj atman ağzına geleni sayman seni iyi etmeyecek. Keşke tüm irtibatı kesebilsen tek çözüm bu artık dönüşünüz çok zoryazdım.
öleceğimi biliyorum çünkü artık. umurumda değil.
Yazınca rahatladiysan psikolojik değil midir bu pofuduk? Seni çok çok iyi anlıyorum ama tek ilacın zaman mesaj atman ağzına geleni sayman seni iyi etmeyecek. Keşke tüm irtibatı kesebilsen tek çözüm bu artık dönüşünüz çok zor
Cevap verdi mi?yazdım.
öleceğimi biliyorum çünkü artık. umurumda değil.
Nefes almak güzel değil mi sence canının bir kıymeti yok mu?yazınca rahatlamadım. sadece neye sebep olduğunu bilsin istedim. beni o kadar kırdı ki...
dönüşü yok biliyorum çünkü gerçekten artık iyileşeceğimden umudu kestim. durduk yere 140la uyandıysam artık benden bi yol olmaz.
Cevap verdi mi?
Ne yazdın?
Sana cevap vermeyecektir muhtemelen ama tahminimce Şehzade'yi yine üstüne salacak. Haklısın söylediklerinde, kendine yazık ediyorsun ama. Keşke psikolog işini ihmal etmeseydin.defalarca yazdım sildim. söylesem çok şey var ama ölüme bu kadar yaklaşınca hepsi önemsiz kalıyor. değdi mi? kendi hevesleriniz yüzünden beni o kadar yaraladınız, sırf akraba değilim diye bütün hayallerimi yıktınız. ben yapılmayacak hiçbir şey istemedim ki. herkes bi şekilde evleniyor çok zor bi şey yoktu ki. düğün yapmaya hiç niyetlenmediniz siz. değdi mi? mutlu musunuz şimdi? ben ölüyorum bu muydu istediğiniz?
hayır derdiniz benimleydi ailemden ne istediniz ki? insanlar çocuklarını kaybediyor şimdi. şart mıydı? bana bunları yaşatmak zorunda mıydınız?
cevap yazabileceğini sanmam.
Nefes almak güzel değil mi sence canının bir kıymeti yok mu?
Eziyet ediyorsun kendine tasikardinin tek sebebi psikolojin. Şehzade eminim evlenmeye hazır sen böyle kötü olmasan çoktan evlenmişti. Sen böyleyken evlense kendince vicdan azabı çekecek sen biraz kendine gelsen yoluna devam edecek o da. Çok umrunda olsaydı akşama ne yemek yapsam diye düşünüyor olacaktın
Dün Şehzade'yi gördüğün ve bugün onsuz uyandığın için olamaz mı?onun yoluna devam etmesini de umursamıyorum.
eğer psikolojikse bugün neden? iyiydim ben?
Sana cevap vermeyecektir muhtemelen ama tahminimce Şehzade'yi yine üstüne salacak. Haklısın söylediklerinde, kendine yazık ediyorsun ama. Keşke psikolog işini ihmal etmeseydin.
Dün Şehzade'yi gördüğün ve bugün onsuz uyandığın için olamaz mı?
Neden mi? Çünkü depresyondasın ani duygu değişiklikleri yaşıyorsun. Ohh bugün iyiyim derken 1 saat sonra bir bakmışsın kulaklık kulağında son ses balkona oturmuş soğukta deli gibi ağlıyorsun.onun yoluna devam etmesini de umursamıyorum.
eğer psikolojikse bugün neden? iyiydim ben?
Neden mi? Çünkü depresyondasın ani duygu değişiklikleri yaşıyorsun. Ohh bugün iyiyim derken 1 saat sonra bir bakmışsın kulaklık kulağında son ses balkona oturmuş soğukta deli gibi ağlıyorsun.
Kaynanam ağza alınmayacak laflar saydı bana eşim tuttuğu gibi götürdü beni konuşmadı onlarla ama ben acısını eşimden çıkardım resmen. Sanki onun oğlu olmak onun sucuymus gibi. Sabah kalkıyorum keyfim yerinde akşam oluyor makineye bulaşıkları yerleştirirken o anlar gözümün önüne geliyor eşime sataşıyorum. Sonra kahvemi alıp kulaklığımı takıp deli gibi ağlıyorum ama yok böyle bir ağlama musluktan akıyor sanki. Son damlaya kadar döküp kahvemi bitirip nefes alıp içeri geçiyorum o deli gibi ağlayan ben değilmişim gibi.
İşinin ehli birinden destek alman lazım kendi başına atlatabilecegin birşey değil durumun. Ailene bunu yaşatmaya hakkın yok.
Eski sayfalara bir göz attım da bir yerde yazmışsın. Boşanmak kaçınılmaz olduğu için söz atmak daha kolay diye. Evlensen dahi bosanacagina emindin o zamandan sonu olmadığını görüyordun.aileme bunu yaşatmaya onların da hakkı yoktu.
neyin desteğini alıcam ki? destek alınca ne olacak? önüme bakmam gerekiyor, evlensem daha da mutsuz olurdum, ben daha iyilerini hak ediyorum... bunları biliyorum ama işte parçalanmışlığıma faydası yok.
Eski sayfalara bir göz attım da bir yerde yazmışsın. Boşanmak kaçınılmaz olduğu için söz atmak daha kolay diye. Evlensen dahi bosanacagina emindin o zamandan sonu olmadığını görüyordun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?