- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.321
Bunu bilmek işe yarayacak. Bardağın dolu tarafına bakacaksın iyi kötü yaşanmışlıklar var ama Allahın sevgili kulusun demekki yolun başında bitti. Ya çoğu aile gibi kızı aldıktan sonra gerçek yüzlerini gosterselerdi.ben de onu diyorum zaten. evet biliyorum ama bunu bilmek işe yaramıyor ki.
Bunu bilmek işe yarayacak. Bardağın dolu tarafına bakacaksın iyi kötü yaşanmışlıklar var ama Allahın sevgili kulusun demekki yolun başında bitti. Ya çoğu aile gibi kızı aldıktan sonra gerçek yüzlerini gosterselerdi.
Bu nasıl çevre ya? Kim bu insanlar? Her boku yemek ne demek?onu annem de söylüyor, o da işe yaramıyor. evlendikten sonra gösterseler kimse çıkıp da adam seninle on sene her boku yedi ama seni gelin diye almaya değer görmedi diyemezdi. bunlar da acıtıyor.
Sorun burada işte. Bu benim yaşanmışlığım bende onu değerli görmedim demekki her dediklerine he demedim diyebilmelisin. Ehh yeter be desene konuşanlara zamanında sehzadeden beklediğimizi sen yap masaya vur yumruğunu. Yüzüne söyleyecek kadar utanmaz bir cevren varsa uzak dur onlardan. Ağlayıpta gözden mi olalım mutluluk uzakta değil senin elindeonu annem de söylüyor, o da işe yaramıyor. evlendikten sonra gösterseler kimse çıkıp da adam seninle on sene her boku yedi ama seni gelin diye almaya değer görmedi diyemezdi. bunlar da acıtıyor.
E iyi madem. Sen böyle onun dert yastığı ol; canı sıkılınca arasın, gününü anlatsın, sinirlenince bağırıp çağırsın ama sakın elini taşın altına sokmasın. Merak ediyorum, Şehzade'de taşikardi, aritmi filan oldu mu? Birisi gömlek giy dedi diye oturup ağlıyor mu?beni delirtecek.
hem artık düzelmeyiz yolu yok diyor hem de yatmadan önce beni arayıp gününü anlatıyor şikayet ediyor falan.
benim kafa gitti.
E iyi madem. Sen böyle onun dert yastığı ol; canı sıkılınca arasın, gününü anlatsın, sinirlenince bağırıp çağırsın ama sakın elini taşın altına sokmasın. Merak ediyorum, Şehzade'de taşikardi, aritmi filan oldu mu? Birisi gömlek giy dedi diye oturup ağlıyor mu?
Çünkü derdi değil demek ki. Valla ne yalan söyleyeyim; ben olsam ben de isterim senin gibisini. Nasılsa sana ne verse o kadarına tutunuyorsun ve her zaman senden karşılık buluyor.domuz gibi tabi ki de. ayı gibi de uyuyor şu an.
Çünkü derdi değil demek ki. Valla ne yalan söyleyeyim; ben olsam ben de isterim senin gibisini. Nasılsa sana ne verse o kadarına tutunuyorsun ve her zaman senden karşılık buluyor.
Neden ki, yine mi sorunlar var?ciddi ciddi işi bırakmayı düşünüyorum bu arada...
Sizin sorunlarınızı çözmek yerine 8de yatan adam şimdi bu saatlere kadar uyumuyor mu? Hayret işte yorulmuyor herhalde eskisi gibibeni delirtecek.
hem artık düzelmeyiz yolu yok diyor hem de yatmadan önce beni arayıp gününü anlatıyor şikayet ediyor falan.
benim kafa gitti.
Neden ki, yine mi sorunlar var?
Sizin sorunlarınızı çözmek yerine 8de yatan adam şimdi bu saatlere kadar uyumuyor mu? Hayret işte yorulmuyor herhalde eskisi gibi
Annesi cvp vermedi ya o vermeyi dusunmustur belki kendince
Olmasi gerekenden o kadar uzaklar ki nr yaptiklarini kestirmekte zor. Seni mi deniyolar acaba takip ediyomusun farketcek misin diye. Bi tepki vermeni brkliyolar belkide.ben annesine mesaj atmadan da feysteki engelimi kaldırmıştı.
öyle şeyler yapmaz bilmiyorum. yani engeli kaldırdı duruyor öyle. yazacak olsa yazar. yazmıyor da.
Olmasi gerekenden o kadar uzaklar ki nr yaptiklarini kestirmekte zor. Seni mi deniyolar acaba takip ediyomusun farketcek misin diye. Bi tepki vermeni brkliyolar belkide.
Belkide sen farketmezsin diye dusunup seni takibe almak istedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?