- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.341
Olmasi gerekenden o kadar uzaklar ki nr yaptiklarini kestirmekte zor. Seni mi deniyolar acaba takip ediyomusun farketcek misin diye. Bi tepki vermeni brkliyolar belkide.
Belkide sen farketmezsin diye dusunup seni takibe almak istedi sadece
Birde bunlara kafa yormaya deger mi? Ne var kirip atsan hattini. Bilmesen silsen numaralarini. 9 sene dile kolay belki zaman zaman sehzadeyle konusursun ben olsam bende konusurdum eminim. ama digerlerini artik silsen hayatindan?annesi babası kuzenleri falan da whatsapp kullanıyor, sonuncu olasılık geçersiz o yüzden.
onlar beni kalp krizinden öldürmeden ben mi intihar etsem acaba?
Pofuduk yazdıklarını hayretler içerisinde okuyorum. Bu kadar olamaz gerçekten. Çevren sana çok kötü geliyor. Bak şehzadeyi bırakman lazım artık. Ailesini affetmen lazım. Affetmeden bitmeyecek. Sürekli aklına gelicek. Bak buradaki herkesin başından birçok olay geçti,yara aldı. Toparladık ama bir şekilde. Acı da güzeldir, duyguların olduğunu hissedersin. Ama hiçbir şey canından değerli değil pofuduk. Bırak artık şu leş insanları. Değmez.
Birde bunlara kafa yormaya deger mi? Ne var kirip atsan hattini. Bilmesen silsen numaralarini. 9 sene dile kolay belki zaman zaman sehzadeyle konusursun ben olsam bende konusurdum eminim. ama digerlerini artik silsen hayatindan?
Onlar iyi insan değiller. İyi insan olarak görüp affedemezsin onları. Geçmişte bırakman gerek artık. Kendi iyiliğin için yaptıklarını geçmişte bırakman gerek. Bak 9 yıl olabilir ama biten sadece bir ilişki. Annen ölmedi, baban hayatta. Sen yaşıyorsun. Böyle yaşamak olmaz deme. İnan şu şehzade dışında başka bir sorun yok. Bu adam yüzünden her şeyin bu kadar ters gitmesi. Aşık olduğum adam şuan başkalarıyla takılıyor , beni görmezden geliyor. Yaptığı her şeyden haberim var çünkü aynı arkadaş grubunun içindeyiz. Canım acıyor anlatabileceğim dostum yok. Çünkü yakın arkadaşlarımız aynı. Ama dünyanın sonu değil be pofuduk. Değer mi bir başkası için bu kadar üzülmeye. Daha bir ay önce benimle uyuyan adam şuan başkasıyla. İstesem bende depresyona girerim, bende karalar bağlarım. Ama değmiyor işte değmiyor hepsini bırak artık arkandakesinlikle haklısın bak affetmeden bitmeyecek onu ben de biliyorum. affetmek için de çok çabaladım. çabalamadım mı? sürekli iyi insanlar olduklarını düşünmeye çalıştım onların adına bahaneler buldum. ama olmadı işte affedilmiyor. affedemiyorum olmuyor.
Onlar iyi insan değiller. İyi insan olarak görüp affedemezsin onları. Geçmişte bırakman gerek artık. Kendi iyiliğin için yaptıklarını geçmişte bırakman gerek. Bak 9 yıl olabilir ama biten sadece bir ilişki. Annen ölmedi, baban hayatta. Sen yaşıyorsun. Böyle yaşamak olmaz deme. İnan şu şehzade dışında başka bir sorun yok. Bu adam yüzünden her şeyin bu kadar ters gitmesi. Aşık olduğum adam şuan başkalarıyla takılıyor , beni görmezden geliyor. Yaptığı her şeyden haberim var çünkü aynı arkadaş grubunun içindeyiz. Canım acıyor anlatabileceğim dostum yok. Çünkü yakın arkadaşlarımız aynı. Ama dünyanın sonu değil be pofuduk. Değer mi bir başkası için bu kadar üzülmeye. Daha bir ay önce benimle uyuyan adam şuan başkasıyla. İstesem bende depresyona girerim, bende karalar bağlarım. Ama değmiyor işte değmiyor hepsini bırak artık arkanda
Bu insanlar değer vermediler evet. Ama bu kadar pofuduk. Insanların duygularını biz yönetemeyiz. Dediğim gibi kötü insan onlar. Bırak evlenen evlensin. Mutlu olmak için evlenmek mi gerekiyor illa yahu. Sen evlenme ne olacak? Belki yarın hayatının erkeğiyle tanışacaksın. Hayat bu kime ne getirecek hiç belli olmuyor. Olaylara iyi yönünden bakman lazım. Bırak o insanlar kendi pisliğinde yaşasınlar. Ama şöyle ama böyle deme. Demeden bıçak gibi kesip atman lazımarkamda bırakmaya çalıştıkça önüme çıktı. hayat devam ediyor dedim bi yerden tutunmaya çalıştım.
insanlar evleniyor ya. evlensinler tabi mutlu olsunlar orda değilim de...
neye heveslendiysem hakaret edip aşağıladılar anlayabiliyor musun? bizim annesiyle son kavgamız gelinlik ayakkabısındandı mesela, çiçeğimle ayakkabım aynı renk olsun istedim, şehzadeye de o renk kravat veya yelek alırdım. bağırdılar olmaz öyle şey beyaz olacak diye.
birileri evleniyor, bakıyorum ayakkabısı mor. birileri sözleniyor, bakıyorum elbisesi siyah. birileri düğün yapıyor, bakıyorum tam benim istediğim gibi, benim incitildiğim gibi.
arkada kalmıyor.
ofisin aşçısı ben balık yemiyorum diye bana patlıcan oturtma gönderiyor. adam beni tanımıyor.
arkada kalmıyor işte.
Tabi ki takip edecek pofuduk. Zira eminin barısacaksınız diye korkudan ölüyordur. Benim ki 65 yasında telefon kullanmayı bilmiyorum diyen kadın. Twitter instagram acmıs. En çok kullandıgım sosyal aglar da bir de yanlıslıkla fotograflarımı filan begeniyor
Ben o olaydan sonra istemediğim sevmediğim hiçbir şeyi yapmamaya karar verdim. Öyle de yapıyorum. Pişman olacaksam bile benim kararımla olacak. Sen de mutlu değilsen yapma zaten yeterince mutsuz bir hayata mahkum edildik. Ama bence artık onlarla da uğraşma. Söyleyecegin tek kelimeye harcayacagın tek nefesine değmezler.hepsi mi manyak bunların?
öğlen kaynanama bi güzel saydırdım gık diyemedi.
şimdi de işi bıraktım eve gidiyorum.
Korku çok güzel bir şey. Aynen öyle it gibi korkuyorlar. Ve en güzeli korktukları şeyi elde etmemiz 5 dakikalık iş.benim bildiğim kaynanam şimdiye kırk kere şehzadeyi doldurup üstüme salmıştı.
yapmıyor. yapamıyor. ya ben söyleyecek miyim görüşüyor muyuz diye bizi deniyor ya da beni tekrar istemesinden it gibi korkuyor.
Korku çok güzel bir şey. Aynen öyle it gibi korkuyorlar. Ve en güzeli korktukları şeyi elde etmemiz 5 dakikalık iş.Ama işte ne gerek var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?