- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.361
Yani simdi abartiyosun demekte pek dogru degil aslinda. İnsanin neresi agriyosa cani oradadir derler ya o misal bu da.
Tamam belki dunyanin en buyuk derdi degil. Kendi dunyasi icin en buyugu bu.
Bu da bi donen yasamasi gerekiyo. Ne kadar surer bilinmez. Belki daha guclu bir sekilde daha saglam hareket ederek daha kolay daha acisiz atlatabilir ama herkesin tepkisi her konuda ayni ve rn ideal sekilde olmuyor malesef.
Doktor ne dedi pofuduk?
Ne ameliyatı? Tanı ne ki? Olmak şart mıymış?ameliyat dedi. başarı şansı yüzde bir dedi. kararı bana bıraktı.
Ne ameliyatı? Tanı ne ki? Olmak şart mıymış?
Ailene söyledin mi? Olmayı düşünmüyorsun herhalde? Başka bir doktora daha görünsen ya?tanı aritmi ama kaynağını bulamıyorlar. anjiyoya benzeyen ama daha farklı bi işlem yapılacak. olmak şart değil, olmazsam ömür boyu böyle krizlerle devam edicem. olursam da başarı şansı yüzde bir.
Ailene söyledin mi? Olmayı düşünmüyorsun herhalde? Başka bir doktora daha görünsen ya?
Vallahi gecen günlerde aklima geldin ..az önce de. Bir bakayim dedim.. sok icerisindeyim pofuduk.
Bir yandan sana kizgin bir yandan üzüldüm haline yine.
Kendine acimayi nezaman birakacaksin?
Insani aci degil kendine acimasi yipratir derler. Tam senlik bir cümle.
Insan ne yapiyorsa kendine yapiyor..
Allah sifa versin
Aaa? E annenler?ay hadi buraya da yazayım.
hiç derdim yokmuş gibi kardeşimin sevgilisi geldi eve yerleşti bu arada.
Allah Allah, mücbir sebep mi var? Evsiz filan mı kaldı?migrenim tuttu uyuyamadım çünkü böyle şeyler beni sinirlendirir.
allahım beni ıssız bi dağ başına at insan istemiyorum tahammülüm kalmadı güçlü kalamıyorum.
Allah Allah, mücbir sebep mi var? Evsiz filan mı kaldı?
Kardeşin erkek miydi bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?