9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Bu konu devam ediyor mu hala yaw

Arkadaşım son birkaç sayfayı okudum, aynı yerde dönüp duruyorsun senin psikolojik yardım almaya devam etmen lazım. Senden kıymetli mi yahu kalp çarpıntıların varmış s..r edemedin mi hala şu herifi bağını da koparamamışsın yazık ya sana yazık.

Bir daha nişan yapamayacağım anne olamayacağım diyorsun, tabi ki de olacaksın şu psikolojinden kurtulunca yorumlarını dön de yeniden oku gülmek için.

Çok ciddiyim senin psikopoğa gidip acı döngüsünü tamamlayıp unutman lazım artık böyle başa sar sar sar nereye kadar. Vallaha hem çok üzüldüm hem de kızdım sana.

Üni yıllarında bana da olmuştu çok sevmiştim aşık olmuştum sanıyordum ama şimdi anlıyorum ki saplantıymış. 1 sene boyunca unutamadım o semte gidemiyordum bi müzik bi kafe görsem ağlıyordum falan. Aradan tam bir sene geçti ve benim acım asla azalmıyordu başa dönüp duruyordum çünkü dayanamayıp ona ulaşıyordum o salak da elbette şansını değerlendiriyordu senin durumunda olduğu gibi. Başlarım böyle işe dedim gittim yardım aldım iki üç seans. Toplam bir hafta sürdü, son seansla benim aşk acım da bitti Çünkü unutmaya kararlıydım. Kuş gibi oldum anlatamam o hissi. Sen de bunu yap bence.

hı hı aynen ya aşk acısı.
benim on yıllık bütün hatıralarımı bütün mektuplarımı babamın gözünün önünde çöp diye önüme atmışlar o gece sinir krizi geçirmişim bütün sistemlerim çökmüş ama adı aşk acısı.
nişana 5 gün kala ayrılmışım hala otun bokun borcunu ödüyorum nerden baksan yirmi bini hiçe gömdüm ama babam nişan yapar bana bi daha.
iki çamaşır çırpınca yarım saat çarpıntım oluyor ama anne de olurum tabi.
kasığımdan kalbime kadar serum borusu gibi iki tane hortum soktular bilmiyorum belki birkaç saat sonra bi daha sokacaklar ama üç seansa geçer bunlar.
aynen hepimiz yaşıyoruz bunları aynen.
bak bi aydınlanma geldi bana şu an.

Bunları bir sen yaşamıyorsun. En büyük derdin nişanlından ayrılmak olsun. Tutturmuşsun iskenderin yanındaki biber yok çiçekle ayakkabı aynı olmadı yok borç ödüyorum. Saplanmış kalmışsın çıkmaya da niyetli değilsin anlaşılan. O çarpıntıları hastalıkları kilo vermeleri aile ile karşı karşıya gelmeleri bi sen yaşamadın burada dramatize etme şimdi. Sanki kimsenin başına gelmeyen senin başına gelmiş gibi feryat ediyorsun.

Neyse Allah selamet versin sana. Şu yaşadıklarını büyük dert haline getirmişsin ya Allah büyük dertler göstermesin sana inşallah. Hadi hayırlı aydınlanmalar sana.

Yani simdi abartiyosun demekte pek dogru degil aslinda. İnsanin neresi agriyosa cani oradadir derler ya o misal bu da.
Tamam belki dunyanin en buyuk derdi degil. Kendi dunyasi icin en buyugu bu.
Bu da bi donen yasamasi gerekiyo. Ne kadar surer bilinmez. Belki daha guclu bir sekilde daha saglam hareket ederek daha kolay daha acisiz atlatabilir ama herkesin tepkisi her konuda ayni ve rn ideal sekilde olmuyor malesef.

Doktor ne dedi pofuduk?

ameliyat dedi. başarı şansı yüzde bir dedi. kararı bana bıraktı.

Ne ameliyatı? Tanı ne ki? Olmak şart mıymış?

tanı aritmi ama kaynağını bulamıyorlar. anjiyoya benzeyen ama daha farklı bi işlem yapılacak. olmak şart değil, olmazsam ömür boyu böyle krizlerle devam edicem. olursam da başarı şansı yüzde bir.

tanı aritmi ama kaynağını bulamıyorlar. anjiyoya benzeyen ama daha farklı bi işlem yapılacak. olmak şart değil, olmazsam ömür boyu böyle krizlerle devam edicem. olursam da başarı şansı yüzde bir.
Ailene söyledin mi? Olmayı düşünmüyorsun herhalde? Başka bir doktora daha görünsen ya?

Ailene söyledin mi? Olmayı düşünmüyorsun herhalde? Başka bir doktora daha görünsen ya?

hiç kimseye söylemedim.
başka doktora görünsem de fark edeceğini sanmıyorum. çünkü ekg eko temiz ama aritmi var. teşhis tedavi için girip bakmak isteyecek hepsi. daha önce girdiler temiz çıktı ama benim durum düzelmedi işte.

Vallahi gecen günlerde aklima geldin ..az önce de. Bir bakayim dedim.. sok icerisindeyim pofuduk.
Bir yandan sana kizgin bir yandan üzüldüm haline yine.

Kendine acimayi nezaman birakacaksin?

Insani aci degil kendine acimasi yipratir derler. Tam senlik bir cümle.
Insan ne yapiyorsa kendine yapiyor..

Allah sifa versin

teşekkürler.

kendime acmak da değil ki bu.

saat 6 gibi sıkıştım yine, hala düzelmedim. her yerim ağrıyor şu an. en çok kaburgalarım.

acımaktan ziyade hala kızgınım sanırım ve dalga dalga geliyor. bağıra bağıra ağlama kısmındayım şu an.

evliliğim bozuldu üzülmesinden çok hayallerim yıkıldı üzülmesi var. o kadar kırgınım ki... hani dönüp baktığımda ay şu çok güzel olmuştu diyebildiğim hiçbir şey yok.

biriyle bi şeyler yaşamayı hala istemiyorum. çok fazla parçalandım çünkü.

geçmiyor ki. zaman geçiyor ama acım da değil de kırgınlığım geçmiyor.

şehzadeye kırgınlığım ayrı ama annesini asla affedemiyorum. bazen gerçekten karşıma alıp hesap sormak istiyorum sen bana nasıl kıydın diye ama cevap alamayacağımı da biliyorum.

bazen çekip gitmek istiyorum nereye olursa ama kırgınlıklarım da benimle gelecek biliyorum.

hayattan vazgeçtim sanırım. hiçbir beklentim yok artık. bugün ölsem ay şunu da yaşasaydım diyeceğim bi şey kalmadı.

bi saçımı düzleştireyim değişiklik olsun diyorum, o kadın saçımı düzleştirdim diye bile azarlamıştı beni o aklıma geliyor. bazen yemek yaparken yağ şişesinin ağzını silerken sinirim bozuluyor, yağ şişesinin ağzını sildim diye de azarlamıştı beni. çaya şeker atmayı bıraktım mesela.

olmuyor işte. tutacak hiçbir şey kalmadı. avaz avaz bana böyle kıydılar diye bağırmak istiyorum. benim insanlara olan inancım kırıldı ya. geçen ofis çok kalabalık diye kendimi tuvalete kilitleyip ağladım. hiç kimseyi istemiyorum yakınımda.

işte bana bunu yaptılar. kendime acımıyorum sadece artık insanları sevmiyorum.

Kendine acimak dir senin yaptigin.
Bana bunu yaptilar bana bagirdilar beni sevmediler deger vermediler diye kendine aciyorsun ..sarip sarip bunlari düsünüyorsun. Acilarin bitti gecmiste kaldi ama sen hala günümüze tasiyor kendini acinacak bir insan olarak görüyorsun. Niye?

Yok 10 yil gezdi elalem dedikodumu yapti ..yaparsa yapsinlar. Sanki geceleri baslarini yastiga koyup senin 10 yil gezip evlenmedigini "kullanildigini" düsünerek uykuya daliyorlar.. herkesin kendi derdi var seni düsünecek degil insanlar yatip kalkip hergün. Emin ol kimsenin umrunda degil..laf olsun cerez olsun diye konusurlar taa ki baska birinin dedikodu malzemesi oluncaya kadar. Ama sen hala icinde böyle sacmaliklar tasiyorsan gecmisi unutamiyorsan zaten normal olarak seni gören herkes sana onlari hatirlatir karsina bu konuyla cikarlar ..hayat böyle.
Sen o ailenin sana yasattiklarini anlamalarini istiyorsan susacaktin..böyle hakliyken haksiz yere düsüyorsun. Zorla bana yaptiklarinizi görün, bakin ne hallere düsüyorum diye bangir bangir kendini acindirma. Sadece ruh halinin dengesizlestigini düsünüyorlardir senden korkuyorlardir cildirdi bu kiz galiba diye baska birsey degil. Ama ben bile biktim artik onu yaptilar bunu yaptilar diye yorum yazmaktan. Birak allah askina ne yaptiysalar yapmislar.. Allahindan bulsunlar. Cok da fifi. Onlar deger vermese ne olacak sevmese ne olacak? Seni gelin almasalar ne olacak?
Sen mal degilsin. Degerinde onlara bagli degil. Ayri bir bireysin ve degerin kendine gösterdigin degerden ibaret.
Üc günlük hayat..niye mutlu olmayi herseyi sallamayi secmiyorsun da kendini üzüntüye veriyorsun? Hadi ama yetti gercekten agla agla nereye kadar..sanki birsey degisti de hala acilarina gecmise tutunuyorsun. Sal o gecmis ipini artik yara bere icinde kaldi ellerin.. sen simsiki tuttukca böyle devam edicek..senin elinde hersey ne yapiyorsan kendine yapiyorsun..o ipi birak herseyi oldugu gibi kabullen ve mutlu olmayi sec artik.
Kendine layik görmüyorsan mutlulugu ozaman otur kendine acimayi devam et ama ne degisecek biliyormusun? Hicbirsey . Ayrica beyin cok güclüdür sen acilara odaklandikca üzülmeye devam edeceksin butun enerjini gecmise olmus bitmis ölü birseye veriyorsun kötü düsüncelere veriyorsun.. bagisiklik sistemini kendi ellerine cökerteceksin stresten üzüntüden. Yapma artik.
Düzlestirme ve yag sisesi gibi seylerde onlari hatirlaman onlarla bagdastirman suan ki durumda normal. Cunku aklinda hep onlar var herseyi onlara bagliyorsun ..ama ozaman aklinda geldigi anda birak hislerin düsüncelerin gelip gecsin ne adlandir ne de mana yükleme..kabullen izin ver ve nötr ol ..birdaha da olmaz ozaman.

Son düzenleme:
ne diyeyim bilmiyorum ki. mantığım haklı olduğunu biliyor. mantığım yerinde zaten. sadece çok etkili değil bu aralar. bilsem de işte...

ay hadi buraya da yazayım.
hiç derdim yokmuş gibi kardeşimin sevgilisi geldi eve yerleşti bu arada.

migrenim tuttu uyuyamadım çünkü böyle şeyler beni sinirlendirir.

allahım beni ıssız bi dağ başına at insan istemiyorum tahammülüm kalmadı güçlü kalamıyorum.

migrenim tuttu uyuyamadım çünkü böyle şeyler beni sinirlendirir.

allahım beni ıssız bi dağ başına at insan istemiyorum tahammülüm kalmadı güçlü kalamıyorum.
Allah Allah, mücbir sebep mi var? Evsiz filan mı kaldı?

Kardeşin erkek miydi bu arada?

06:40 da konuya denk geldim, hala okuyorum. Biraz atlaya atlaya okudum elbet 600küsür sayfayi bir kerede okuyamazdim. Okuyacagim fakat su an icimden yazmak geldigi icin yaziyorum.
Aslinda tam olarak ne diyecegimi bile bilmiyorum. Konuyu ana hatlarini gordum fakat bi rahatsizligin var sanirim.
Pofuduk, cok gecmis olsun. Insan yasattigini yasamadan olmez derler. Senin hayatini ruhunu kemiren insanlar umarim cektirdigini bulurlar. Ciddi manada uzuldum yaninda olup destek olmak falan istedim.
Dilerim hayatina tekrar baglanacak ve seni yurekten mutlu edecek seylerle karsilasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…