- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.381
Aman boş ver, hiç takma kafana. Yapacak bir şey yok nasılsa, kendini yıprattığınla kalacaksın.evet erkek.
"neden geliyor" dedim "çünkü neden gelmesin" dedi, "ama neden gelsin" dedim odanın kapısını çekip gitti.
neden geldi bilemiyorum yani.
06:40 da konuya denk geldim, hala okuyorum. Biraz atlaya atlaya okudum elbet 600küsür sayfayi bir kerede okuyamazdim. Okuyacagim fakat su an icimden yazmak geldigi icin yaziyorum.
Aslinda tam olarak ne diyecegimi bile bilmiyorum. Konuyu ana hatlarini gordum fakat bi rahatsizligin var sanirim.
Pofuduk, cok gecmis olsun. Insan yasattigini yasamadan olmez derler. Senin hayatini ruhunu kemiren insanlar umarim cektirdigini bulurlar. Ciddi manada uzuldum yaninda olup destek olmak falan istedim.
Dilerim hayatina tekrar baglanacak ve seni yurekten mutlu edecek seylerle karsilasirsin
Aman boş ver, hiç takma kafana. Yapacak bir şey yok nasılsa, kendini yıprattığınla kalacaksın.
Benim de erkek kardeşim var; ben de ailemizin evinde sevgilisiyle kalmasını hoş karşılamam. Madem sevgiliyle kalacak kadar büyüyüp serpilmiş gidip kendine ev açacak paşam.
Belki bir geceliğine kızın yatacak yere ihtiyacı olmuştur? Kardeşinin ağzından laf alamadığın için bir şey diyemiyorum şu anişte ailem duysa aynen bunu söyler bi de kovarlar. babama da diyemem o yüzden.
konu açtım da pek yardımı olmadı yani.
gittiler zaten biraz önce.
Belki bir geceliğine kızın yatacak yere ihtiyacı olmuştur? Kardeşinin ağzından laf alamadığın için bir şey diyemiyorum şu an
Guclu olmak zorundasin. Bilmiyorum ya ben asiri duygusalimdir zaten, cok uzuldum su an yazip yazip siliyorum. Aklina bir seyler getirip de seni uzmek istemiyorum. Hatta bu cumleme karsilik cevabin "aklimdan cikmadi hic" gibisinden bir sey olabilir. Ne bileyim. Uc dilek hakkim olsa birini sen iyi ol diye harcardim.
Hee, yerleşti derken ciddiydin yani?bi gecelik değil ki burcu.
Hee, yerleşti derken ciddiydin yani?
E babanlar çatkapı gelse bir gece ne olacak? Kız pencereden mi atlayacak? Kaç yaşında bunlar ya, hiç önünü arkasını düşünmüyorlar mı?
Iletisimi kestiniz mi tamamen?
Tamamen kesip atin gitsin.
Kalp ritmin umarim duzelir bu rahatsizligin, tekrar sagligina kavusursun da kalbin pit pit pit guzelce atar
Ailecek ruh hastasi bunlar zaar.
Allah akil fikir versin, merhamet versin, vicdan versin.
Bu arada ben kardes muhabbetinin arasina girip baska baska sorular sorup duruyorum suan rahatsiz oldum kendimden :) tekrar gelirim buraya. Kendine dikkat et pufçik..
Diğer konundan merak edip geldim buraya , senin sıkıntın sana yeter gerçekten boş ver kardeşini.
Özeti okudum sadece , bu zamana kadar yazılmıştır muhakkak bir çok tavsiye, bende sıkıntılı günler geçiriyorum, son günlerde esma okuyarak rahatlamaya çalışıyorum, inancını bilmiyorum ama tavsiye ederim rahatlatıyor.
Allah dermansız dert vermesin , elbet bu günlerde geçer.
Birde sana bunu yaşatanlara bela okudukça bana şunu yaptı bunu yaptı dedikçe, kendini zehirliyorsun ruhunu daha çok sıkıştırıyorsun, kim ki onlar sana bunları yaşatanlar için kalbini karartmaya değer mi?
Kendin için kalbini ferah çıkarmak için onları affetmen gerekiyormuş, ilk duyunca bende hadi ordan ne affetmen diye ağzıma geleni saydım ama affettikce hafiflediğimi gördüm.
Hic öyle düşünme isyan etmeyen mi var , ben ne isyanlardan döndüm, öfke anında üzüntü anında zayıflıyoruz ne dediģimizi bilmiyoruz, her şey senin elinde, bu hayatta sen hep olacaksın etrafında ki insanlar gelip geçecek, annen baban sevgilim çocuğun bir gün hiç biri olmayabilir, senin ruh halin kimseye bağlı olmamalı, kendin için iyi olmalısın kimse için değil, önce senteşekkür ediyorum, geçecek inşallah.
tam isyan durumunda olduğumdan inanç zarar gördü tabi biraz...
Zamanla olur , o insana içinden geçeni soyleyemediģin için bu haldesin çok iyi anlıyorum, kaynanan değil mi , konuşmayı denedin mi peki , bugüne kadar içinden geçeni söyleyebildin miişte ben affetmeyi çok denedim affedemedim.
Hic öyle düşünme isyan etmeyen mi var , ben ne isyanlardan döndüm, öfke anında üzüntü anında zayıflıyoruz ne dediģimizi bilmiyoruz, her şey senin elinde, bu hayatta sen hep olacaksın etrafında ki insanlar gelip geçecek, annen baban sevgilim çocuğun bir gün hiç biri olmayabilir, senin ruh halin kimseye bağlı olmamalı, kendin için iyi olmalısın kimse için değil, önce sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?