- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.401
Zamanla olur , o insana içinden geçeni soyleyemediģin için bu haldesin çok iyi anlıyorum, kaynanan değil mi , konuşmayı denedin mi peki , bugüne kadar içinden geçeni söyleyebildin mi
Şimdi nişanlımısın?birkaç gündür mesaj atıyorum.
kaynanam evet. eşiğinden gelin geçmeyesice.
Şimdi nişanlımısın?
sorduktan sonra bu mesajı gördüm ,o kadının umrunda olmamıştır ki , kendine yapma bu kötülüğü bak hasta olmuşsun yazık canına, bu hastalık geçmez sanıyorsun ne zaman sen onları hayatından çıkarırsın o zaman geçer.bütün hayatımı mahvettiniz benim. çocuğunuz yerineydim hiç düşünmediniz vebalimden hiç korkmadınız. sizin de evde kızınız var çocuğunuzda görün başka hiçbir şey demiyorum. allahınızdan bulun.
benim hakkım size helal değil. ben ölüyorum ve hakkımı size asla helal etmiyorum.
bindallıdan gelinlik ayakkabısından söz elbisesinden yatak odası takımından bilezikten yüzükten her şeyden beni o kadar incittiniz ki siz... değdi mi? alın şimdi hepsi sizin hiçbirinin hayrını görmeyin. cahilsin anlamazsın bilmezsin dediniz gelinlik için bile fikrimi sormadınız değdi mi? hepsi sizin olsun bana kefen gelir bu saatten sonra. oldu mu istediğiniz? bu muydu hevesiniz? yaşadınız mı heyecanınızı? değdi mi?
sorduktan sonra bu mesajı gördüm ,o kadının umrunda olmamıştır ki , kendine yapma bu kötülüğü bak hasta olmuşsun yazık canına, bu hastalık geçmez sanıyorsun ne zaman sen onları hayatından çıkarırsın o zaman geçer.
Hala telefon numaraları niye kayıtlı kendine eziyet ediyorsun.
Bu acı geçmez bir daha mutlu olamam sanıyorsun ama olacaksın emin ol , adam gibi adamlar var , onlardan biriyle tanışıp yuva da kuracaksın, çocuğun da olacak.
Bu yazdıklarıma kızıyorsun şimdi, sen ne anlarsın ben bu dertten ölürüm diyorsun , inan bir gün gerçekten bu kabus bitecek ama önce inan!
Hayır sil, ararlarda acarsan yanlış numara der kapatırsın yüzlerinebitsin inşallah çünkü ben bitiyorum artık.
numaralarını da ararlar falan dalgınlığıma gelir açarım diye silmedim.
Hayır sil, ararlarda acarsan yanlış numara der kapatırsın yüzlerine
Okundu bildirimini kaldırmıştır muhtemelen. Ya da okumadan silmiştir mavi tik olmuyordur o yüzdenya şimdi benim bu eski görümcem var ya, böyle her şeye alınıp beni engelleyen bi tip tamam mı. piremses çünkü.
geçen söyledim, benim bütün engellerimi kaldırdı. mesaj atıyorum, engellemiyor. okundu bildirimi yok. arada internetini kapatıp açıyor bu kadar.
kafayı yicem ya noluyor anlamıyorum.
Okundu bildirimini kaldırmıştır muhtemelen. Ya da okumadan silmiştir mavi tik olmuyordur o yüzden
Gorumcene attiklarin belki diger kutusuna gidiyodur. Cok bilmem ama ekli olmayi ca oraya dusuyo ya. Tlfndanda o kutuyu ben goremiyorum mesela. Bilgisayari actigimda kontrol edersem anca.. Belki oyle biseydir.
Birde okusa da Sana verrbilecekleri bir cevap yok ki nr desinler.
Dqha cok incinmeyesin yuzlesme durumunda. İstemediler bu kadar. Hirli degilsin hirsiz degilsin katil degilsi. Bilmrm ne degilsin. Nr desinler sana bi aciklama yapamazlar. En fazla rezillik cikacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?