- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.441
Canım hastalığı tam olarak nedir bilmiyorum sadece tasikardi mi başka problem var mı? Ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum. Çaresi olan birşey ama ben pofudugun bilerek kendini hasta olmaya sürüklediğini düşünüyorum doktorun verdiği ilacı bile kullandığını sanmıyorum.Ayrıca sana konan teşhis taşikardi mi,hemen kendini öldürmüşsün ilacı vs var bunun olmadı kalp pili varMazlumuGetirinBana sen daha iyi bilirsin kuzum
Sen anne de olamıcam diye beynini daraltırsan kalbin de zorlanır her yerinden patlar bişeyler, bu kadarı artık aşk acısı değil inan
inkar etmekten, mücadele etmekten yoruldum.
seviyorum. olmuyor. vazgeçemiyorum. kokusunu içime çekmeden kalbimin ritmi düzene girmiyor.
suç mu? ayıp mı? günah mı? yasak mı?
ve ben bu adamı tanıyorum. her tür bakışını biliyorum. bana hala eskisi gibi bakıyor. beni hala seviyor.
yüzüme karşı git diyor ama sanki gözleri kal der gibi gibi.
aynen öyle işte.
böyle gitmeyeceğini ben bilmiyo muyum?
"bak şimdi. böyle yokluğuna alışılmış unutulmuş biri. ama bi gün çağırsa böyle 3 çocuğunu bırakıp gideceğin, gidemesen de bi düşüneceğin biri." adriyan iliye
O zaman gelip babanın evinden alsın. Ailesine rest çeksin. Sana kendini ispatlasın daha ne deyim erkek olsun birazo öyle olmaz işte. sözüm var.
bi gün barışsak bile babamın evinden çıkacağıma söz verdim.
Çok seviyorsun pofuduk biliyorum. O da senin kadar seviyor mu sıkıntı orada. Özlemin dediği çok doğru o da seviyorsa tutsun elinden götürsün madem. Sıfırdan başlayın ama bunu göze alamaz ki şehzade keşke yapsa inan çok sevinirim ama bunu yapacak basiret göremiyorum onda
o öyle olmaz işte. sözüm var.
bi gün barışsak bile babamın evinden çıkacağıma söz verdim.
Hadi diyelimki şehzade ne yaptı etti evlendiler. Pofuduk bu olanları unutacak mı akşam yemeği yerine bunları ısıtıp koyacak mı önüne mutlu olabilecekler mi? Oğlumun hafızası çok kuvvetli eşim bu yönünü senden almış hiçbirşeyi unutmuyorsun yeri gelince şak diye yapıştırıyorsun diyor. Ha ben yapistirinca mutlu oluyor muyum tabiki hayır. Daha çok canımı acıtıyorTam msg ye şunu yazacaktım: işte amaç evlenmek değil elbise düğün mutfağın fayansı bilmem ne
Tam ben bunu yazacakken pofuduk yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?