9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

yazmakla konuşmak aynı değil ki.

ilk başta hiç aramadım sormadım. sonra hediyeleri gönderdi. o gece kriz geçirdim bütün sistemlerim çöktü. sonra yine aramadım yengesi aradı. iyice dağıldım. ilaç yazdırdım çektim bodruma gittim.

insanlar iyi niyetle bile incitiyor. vah vah nolcak bunun hali, oğlanın niyeti yoktu yoksa niye on sene bekletsin, biz sana ayrıl dedik bak ömrün ziyan oldu yaşıtların çoluğa çocuğa karıştı...

kalktım geldim buraya da geldiler. on senen gitti, o şerefsiz için üzülme, bak ne hale geldin...

instagramda bi şey paylaşıyorum mesela, rakı içtim bi akşam, ertesi gün arka arkaya telefon sen o basiretsiz için mi üzülüyosun.

ameliyat oldum biraz toparladım işe girdim.

bi gün bi adam nişanın düğünün olur davetiye için yardımcı olurum dedi orda koptum mesela.

burda anlatmak istemediğim bi şey daha oldu. bi ara ilacı bıraktım ağlama krizlerim o zaman başladı. sürekli. sonra zaten taşikardim oldu işi bıraktım. dayısı ekledi arada bi yerde. uğurun düğününden sonra dağıldım zaten.

hiçbir şey yapmamış mıyım acaba?

bu arada, çoğunuzun anne olmasına istinaden soruyorum, erkek ismine ihtiyacımız var, her türlü yardım kabul olunur. anlamıyla yazarsanız çok sevinirim.

bu arada, çoğunuzun anne olmasına istinaden soruyorum, erkek ismine ihtiyacımız var, her türlü yardım kabul olunur. anlamıyla yazarsanız çok sevinirim.
deniz ismini çok severim, ama çok klasik çok fazla var isimden. ama yine de oğlum olsa koyabilceğim bir isim benim için..

ben tuğra önerdim cevap yazmadı, şimdi de aklıma mete geldi, onu da yazarsam engeller herhalde.

Kusura bakma ama artik gülesim geliyor sana pofuduk yahu.
Ergenler gibi davraniyorsun gercekten.. kac yasindaydin sen ?
Sen cocukluktan bu yana sadece bu cocuk ile mi gecirdin ömrünü? Hic kendi hayatin yokmuydu özelin ve kendi hayallerin kendi hedeflerin vs? Baska arkadaslarin ile hic görüsmedin mi.. bu cocugu hayatin yapmis görmüs öyle yasamissin..ee haliyle simdi gidince hayatinda elinden gitti saniyorsun. Ama öyle olmadiginin farkina varma zamani gelmedi mi sence?

Hala ruhun kendi bedeninde, kalbin yerinde..elin kolun sende beynin sende..herseyin yerinde !
O kisi de degil..yani alacakli gibi yapismana gerek yok ona veya sülalesine. Anliyor musun?
Hayatina giren misafir di sadece öyle düsün. Hayatinin tamami olamaz zaten hickimse..saglikli da olmaz bu durum zaten.

Artik bu kafa yapini degistir..kimseye böyle baglanmaz baglanmamali. Cunku herkes tek dir..tek geldin tek gideceksin.
Hayat sana bir iyilik yapiyor aslinda..bu ayrilik senin hayrina. Ama sen bunu farketmek yerine isyan ediyorsun..aradigin cevaplar burnunun ucunda hatta bu 700 sayfa aralarinda da ama sen görmek istemiyorsun. Isine geleni görüyorsun.. gercekci ol artik.

Onun sevgisine muhtac da degilsin.. kimsenin sevgisine muhtac degilsin. Kendi sevgine odaklan kendi kalbine kendi ruhuna. Keske bunlari gereksizce vakit kaybetmeden anlayabilsen.

Bu yazilanlari sonradan anlayacaksin suan algilayacak durumda degilsin cunku sana birsey anlatmak ise yaramiyor gercekten. Senin simdi yapman gereken aklini zihnini susturmak.. cunku düsün düsün sonuc sifir ..daha da derinlemesine inerek iyice sacmaliyorsun (bos insani seytan doldurur zaten)..böyle saglikli düsünemessin saglikli kararlar alamassin. Daha cok batiyorsun kendini rezil ediyorsun kücük düsürüyorsun üstelik. Aklimi düsüncelerimi nasil sustururum dersen..bedenini yoracaksin..artik spor mu yaparsin yoksa is mi bulursun yoksa evde temizlik mi yaparsin...geziye mi cikarsin vs sana kalmis. Beden yorulunca insanin düsünmeye pek vakti kalmiyor hoop uyuyorsun..zihin de rahatliyor beden yorulunca daha dingin oluyor insan. Beden yorgun ama kafa rahat. Anladin mi canim. Sana bu lazim suan. Ayrica cok iyi bir psikologun tavsiyesi bu. Gerce herkes az cok kendinden de bilir bunu.. calistigim zamanlar bende birseyleri kafaya takacak duruma düsmezdim cidden daha huzurlu olurdum.
O yüzden herseyi bir kenara at ..eline kagit kalem al ve haftalik hergün ne yapacagim diye belirle simdiden.
Ve hic aksatma birseyler yapmaya bedenini yormaya..spor salonuna da yazilabilirsin.. düsünecek vakit birakma kendine hic ta ki uyku vaktine kadar. Zaten uyku düzenin de bozuk gecenin köründe kafanda kuruyorsun geceleri yaziyorsun buraya. Uyku düzenini de yerine getirmis olursun sagligin icin. Eger bunlari belirli bir süre cidden yaparsan ozaman daha saglikli düsünmeye basliyacaksin kendiliginden bir zaman sonra .. neler olup bittigine dair cevaplari iste ozaman bulursun. Cunku gereksizce ayrintilarda bogulmayacaksin..gercekci olursun saglikli düsünürsün.

isim: malik

doux haklısın ne diyeyim. bedeni yormayı da denedim ama zihne etkisi olmadı. başka yollar arıyorum şu an.
kuzenime de artık isim önermiyorum, zira görüşlerimiz pek uymuyor. ben erkek çocukta daha kudretli isimleri seviyorum. tuğra, mete, yavuz, efe, kadir, oğuz, çınar gibi. onlar deniz, mercan, berk falan düşünüyorlar. uyuşamıyoruz yani. biraz da tersledi gibi geldi.

Son düzenleme:
bunlarida hic anlamiyorum. Sagol canim onerilerin icin de gec. Niye koymadin diye yakana yapisacak sanki insanlar

ya kızlar ben gerçekten bilmiyorum. doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor.
niye böyle hissettim bilmiyorum ama pazartesiden beri içimde bi his var. çok yanlış yapmışız çok pişman olacakmışız çok mutsuz olacakmışız gibi.
gerçekten bilmiyorum ya. sanki böyle ne bileyim harcamışız gibi.

evet sen cok yanlis yaptin kendini kula köle ederek pofuduk..ve ileride bu haline sen üzüleceksin mutsuz olucaksin düstügün durumlari düsününce ..sen kendini harcadin cunku..hala harcamaya devam ediyorsun. inan bu yaptiklarindan sonra o aile ve sehzadecigin senden kurtulduklarina sevinecek seviniyorlardir bile hatta senden korkma evresine bile girmisler. Ilahi adaletlik durum da kalmadi cunku karistiriyorsun ortaligi yani onlarin basina birsey gelmez bu saatten sonra zaten sen cektiriyorsun Allahin isine karisiyorsun.

insanin elinde mutlu olma sansi var iken niye mutsuzlugu seciyor ki ?

hani kaybin yok ..tamam yasadin birseyler ama olmadi (sükürler olsun).. dünyanin sonu da degil..kendi cehennemini kendin yaratiyorsun resmen baska birsey degil. alt tarafi cocukluk yillarinin aski yahu. Sizinkisi ask bile degilmis.. seni sevseydi sen onu sevseydin böyle sacma sapan durumda olmazdiniz zaten. Ne ailesi ne sülalesi karisirdi.

Ama senin kiyas yapacak baska sevgilin olmamis ki..sen daha adam neymis erkekcik neymis bu farki anlayamamissin. Adam olsaydi ne annesi ne didisinin didisi sizin iliskinize karisabilirdi kimse araniza nifak sokamazdi buna bir adam izin vermez cunku!
Ama senin dünyan o erkekcigin elinde oldugu icin sen zaten normal düsünemiyorsun..varsa yoksa o ve ailesi..ne kendi hayatin var ne birseyin..onlarin elinde senin mutlu olup olmaman resmen. Komik komik. Haline bak.. haline bak ve kendine gel. Kendine acimak yerine toparlan ve kendi hayatinin iplerini eline al. Mutlu olmak senin elinde.. dis dünyadan biri gelip seni mutlu edemez..bu bir iluzyon ve sadece kendini kandirmaca ..sen kendini böyle sartlandirmissin..aaa o aile bana böyle davranirsa sehzade atinin üstüne gelirse benimle evlenirse mutlu olucagim blabla diye sart koymussun kendi mutluluguna.. ama bak böyle mutluluk yokmus. Böyle mutluluk böyle huzur gelip gecici ve baskalarinin hareketlerine ve sözlerine bagliymis. Onlar hayir deyince yikilmisin evet diyince dirilmissin :) yazik.. kukla gibi..aciz gibi..

Ilk önce kendini bil kendini tani ayri bir birey ol ve kendinle barisik sevgi dolu ol ki kimseye böyle baglanma birdaha.
Evlensen bile mutlu olamazdin. Kiminle evlensen bu kafayla mutlu olamazsin zaten..

dedim ya kafam karışık şu an.

on sene ya. hiç kimse kusursuz değil, karşılıklı hatalarımız oldu evet ama biz hep birbirimizin yarasını sardık, mutlu ettik huzur verdik. ailesi karışana kadar biz hiç böyle ciddi sıkıntılar yaşamadık.

ilk başlarda ayrıldığımıza mutluydum bile. evet üzüldüm ama olmayacağını kabullenmiştim. istemiyordum.

ama sonra noldu biliyor musun? bak annemle babam memlekete gitti, kardeşim aldı sevgilisini odasına kapandı.

yine kaldık yani öylece.

evet aile önemli, ailelerimiz uyuşamadı biz yürütemedik denge sağlayamadık.

ama bak işte herkes gidiyor bi yerden sonra. sen mutluysan mutlu oluyorlar zaten.

iki gündür farklı hissediyorum. la o mutsuz görüyorum, ben mutsuzum biliyorum, niye yani? ailelerimiz de mutlu değil ki?

bilmiyorum ciddi ciddi düşünmem lazım. belki de o bizim sınavımızdı ben geçtim o kaldı.

Sen gercekleri kabullendigin anda sende bu sinavi gecmis olacaksin. Cunku sana cok sey katmis olacak kendi gelisimin icin bu yasadiklarin.
insanin psikolojik olarak savunma mekanizmasi vardir..gerceklerden kacmak icin yaralanacagini düsündügü icin kendine yalan atar.
sen gerceklerden kactikca ve yalanlara hayallere sigindikca canin daha cok yanacak. baska cevaplar ariyorsun baska nedenler ariyorsun herseyin ardinda. Halbuki hersey apacik ortada. bu cocuk seni ciddi manada sevseydi ozaman bunlar yasanmazdi emin ol. Onu da suclayamam pek cunku belki kendisi de farkinda degildi..aliskanlik olmusdu vs..
Ama Onlar vurdu sen öldün. Resmen öyle davraniyorsun..halbuki sadece yaralandin ama hala yerde cirpiniyorsun ölecegini düsünüyorsun..bi kalk silkenen canim benim ya..kalk artik.. gerceklerle yüzlesmek anlik canini acitacak ama sonuc olarak rahatlayacaksin. Böyle kurup kurup bastan sarmayacaksin sorgulamayi birakacaksin..hayal dünyasindan cikacaksin hersey netlesecek.
Ama sanirim bunu baska biriyle tanistikdan sonra tam olarak anlarsin.. kiyas yapacak durumun yok bildigim kadariyla..

korkuyorum işte. herkes aynı şeyi söylüyor, karşıma daha iyileri çıksınmış beni çok mutlu etsinmiş her istediğimi yapsınmış o zaman anlarmışım.

hadi karşıma biri çıktı evlendim çılgınlar gibi mutlu oldum. bi gün bana şehzadeyi hatırlatacak bi şey olduğunda? hayatımın üçte biri. buruk bi gülümsemeyle geçiştirilmez gibi geliyor bana. veya başkasıyla daha mutsuz olursam? bi arkadaş vardı mutsuz eder beni diye nişan attı, sonra başkasıyla evlendi de dertten türlü türlü hastalıklar buldu. belki öbür çocukla daha mutlu olacaktı?

bilemeyiz nasip kısmet de allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış derler. gerçekten bilmiyorum.

böyle karnımda kelebekler uçuşuyor şu an. yıllar sonra ilk defa. neden bilmiyorum.

ama gerçekten çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…