- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.601
içimden geldi. bizi ayırdılar çünkü. bize bile isteye kıydılar.Bir şey mi oldu yine?
Buruk bir gülümseme bile olmaz. Hiç bir şey ifade etmez bile sana o adam. Öyle yıllar sonra birbirimizi gördük çoluğu çocuğu bıraktık olayları filmlerde olur gerçek hayatta değil. Şehzade diye isim takmışsın güya iğneli ama isim takmayı bile bırak artık, ona anlam verecek herşeyden bi vazgeç.korkuyorum işte. herkes aynı şeyi söylüyor, karşıma daha iyileri çıksınmış beni çok mutlu etsinmiş her istediğimi yapsınmış o zaman anlarmışım.
hadi karşıma biri çıktı evlendim çılgınlar gibi mutlu oldum. bi gün bana şehzadeyi hatırlatacak bi şey olduğunda? hayatımın üçte biri. buruk bi gülümsemeyle geçiştirilmez gibi geliyor bana. veya başkasıyla daha mutsuz olursam? bi arkadaş vardı mutsuz eder beni diye nişan attı, sonra başkasıyla evlendi de dertten türlü türlü hastalıklar buldu. belki öbür çocukla daha mutlu olacaktı?
bilemeyiz nasip kısmet de allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış derler. gerçekten bilmiyorum.
böyle karnımda kelebekler uçuşuyor şu an. yıllar sonra ilk defa. neden bilmiyorum.
ama gerçekten çok korkuyorum.
Ne olmuş? Şu yasak dini şeyleri mi diyorsun?bazı şeyleri çok açık yazamayacağım kusura bakmayın. hem uygun değil hem yasak.
gerçekten anlatamayacağım şeyler oldu. ama şöyle özet geçeyim ve bu konu üzerinde de çok konuşulmasın.
eski mesajları kurcaladım, tarihlere falan baktım.
belli bi tarihten sonra her şey boka sarıyor. birdenbire kavga etmeye başlıyoruz.
aynı tarihlerde ailesi birdenbire düğün muhabbeti açıyor.
yine aynı tarihlerde ikimizde de mide ve bağırsak sorunları, yorgunluk, halsizlik başlıyor. ani kilo kaybı var. ikimizde de.
ben dedim. askerden gelen adam aynı adam değil dedim. benim tepkilerim de normal değil dedim.
bi şey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?