9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Eger öyle birsey yapilmissa zaten dedigim gibi kaderdir. Sonucta imtihan dünyasi. Ve senin imtihanin dir.
Yani öyle bizi ayirdilar diye aglasmana gerek yok. Ders cikarmana gerek var. Allah sizin birlikte olmaniza mani ise zaten yirtinsan degismez. Ha ailesi ayirmis büyü yapmis ha bilmem ne olmus. Hersey Allahin izniyle olur. Yani neyi zorluyorsun hala cirpiniyorsun ki ?
Olacagi varsa zaten tikir tikir olurdu emin ol..önünüze ne aile derdi ne büyü vs engel olamaz di anliyormusun?

Onunla mutlu olmiyacagini bile bile niye hala bu sacmaliklari düsünüyorsun zaten?
Zaten onca olaydan sonra hala evlenmek istedigine sasirmistim.
Allah sana deger verirken sen kendine deger vermiyorsun. Onun ailesinin sana deger vermemesine yakiniyor ama kendi halini görmüyorsun. Sen ilk önce Allahin sana verdigi degeri ve sevgiyi anla ve icsellestir bi.

Hem niye hala onunla iletisim halindesin? En son düs yakamdan dedi sana.
Düs yakamdan diyen bir insan sana asik degildir bunu unutuyorsun seni def etmis bikmis senden artik demek oluyordur sadece. Belki seviyordur o da sana karsilik güzel duygular hissediyordur.. sonucta uzun süreligini seninle birlikteydi. Ama seninle evlenmek istiyor ve sana körkütük asik anlamina gelmiyor bunlar.
Ki sen artik o sevgisini nefrete dönüstürmeye de basaracaksin bu gidiste.. onca yil sonrasinda cirkin ayrilmaya gerek yok hic.

Kabullen artik..ve suclu aramayi birak. Suclu yok ortada. Olmayan birsey olmuyor bukadar basit. Ortaya birsürü sacmaliklar giriyor vesile oluyor ve olmuyor.
Suclu aramaya devam edersen..ki suan suclu ailesi senin gözünde.. sen sadece icine kalbine nefret kin tohumlari ekersin beddualar edersin sinir krizleri gecirirsin vs. Ve böylelikle kendini huzursuz etmis olursun. Sadece kendine kötülük yapiyorsun. Onlara birsey olmuyor. Olan senin kalbine huzuruna psikolojine oluyor. Allaha havale et en azindan eger cok merakliysan onlari suclamaya.

Sen bunlara odaklanarak hayatini gecirirken zaman akip gidiyor.. kimsenin umrunda degil.
Hayatinin bedeninin zihninin sorumlulugu senin elinde ve sen bunu kötüye kullaniyor kendine zulmediyorsun farkinda misin?

Son düzenleme:
Hastaliginin sebebini bilemem yüzdeyüz. Ama konunu en basindan beri takip ediyorum. Ve inkar icinde olman..kendini feda etmen..olaylarin bir öyle bir böyle olmasi..ha oluyor ha olmuyor derken ve sonunda olmamasi senin hastaliginin sebebi olarak tahmin ediyorum. Insan kendi kendini baya hasta edebilir. Bu hadisler de var dogru hatirliyorsam ve psikolojik olarak da mümkün ve bilimsel olarak da. Genelde dügün stresinde zaten cogu kiz zayiflar bunlar bilindik seyler ..sen daha farkli seyler yasadigin ve olaylari farkli algiladigin icin senin icin daha da stresli ve üzüntülü gectigi icin bu durumda olman normal diye düsünüyorum.

Senin durumda cok insan var zaten..ki konuna da yaziyorlar. Ama hickimse bukadar kendinden vazgecmiyor senin gibi pofuduk. Sen iyice kaptirmissin gidiyorsun canim..artik kroniklesecek bu düsüncelerin saptirmalarin diye endiseleniyorum.
Ama bir yandan umutluyum..durumun bukadar agir gecmesine karsilik yeniden dogacak ve güzel bir bakis acisiyla hayata tutunacagini düsünüyorum. Yasadiklarimizin hepsinin bir sebebi var. Belki senin biraz daha zamana ihtiyacin var okadar..

doux dediğin gibi stresten de kaynaklı olabilir. şehzadeninki de. bu arada bu lakabı da ben takmadım, kimin taktığını hatırlamıyorum ama konunun bi yerinden sonra öyle kaldı.

Canim birde aklima senin agresif tarzda buraya yazdigin yorumlar geldi. Hatta dogru hatirliyorsam sehzadeyi de hirpaladin bir ara ..veya annesinin kafasini feyansda sürtmek istiyorum dedin vsvs..
Sen hep diyorsun ya ben bunlari hak etmedim deger görmedim diye. Ama bir zaman sonra sen izin verdin hepsine.
Asil kendine kizmalisin bu durumda. Deger görmedigini hissettigin an da niye insanlara kiziyor bogazlamak istiyorsun ki? Zorla oluyor mu ki bu is? Deger görmüyorsan, mecazi anlamda o kisilerin poposuna tekme atarsin hadi yoluna dersin.

Ama sen bunu yapmadin hicbirzaman. Deger görmüyorum diye yirtindin dilde sadece..birde üstüne üstelik alttan aliyor evlenmeye kalkisiyorsun sanki ondan sonra birsey degiscekmis gibi. Sen bu cocukla evlenseydin ve o aile apartmanina girseydin onlara cehennem azabi cektirirdin sonradan bence cunku sana yaptiklarini sindiremedin. Hatta dogru hatirliyorsam bunu kendin de yazmistin bir ara. E bunu bile bile niye kendine veya karsinda ki insanlara bunu yasatiyorsun diretiyorsun? Insan deger görmedigini düsündügü insanin yaninda niye durur hala?

Onlar da bunu anlamistir. Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diye düsünmüstürler.
Zorlayamazsin ayrica hickimseyi sana deger göstermeleri icin. Insanlari degistiremezsin anca kendini degistirsin. Veya Tavrini koyarsin baktin olmuyor yol verirsin. Iskence niye?
Bence sen ne kendini taniyorsun dogru dürüst ne karsinda ki insanlarin hareketlerini dogru analiz edemiyorsun.
Kendini taniyan bilen insan kendini sever sayar..özsaygisi olur ozsevgisi olur. Ve kimseyi zorlamaz onu sevsinler deger göstersinler diye. Sevmeyene eyvallah dersin. Herkes sevmek saymak zorunda degil ki seni. Zorlamayla da olmadigina göre..dünyada bircok baska insanlar olduguna göre de bosuna yipratmazsin kendini ve karsindaki insani.

En güzeli degil mi zaten sevilmek sayilmak. Bunlari sana hissettiren, veren insanlar var disarda kendi iradeleriyle. Ama sen kafayi seni istemeyenlerle bozmaya devam ediyorsun..resmen iskence yapiyorsun kendine bos bos.

En absürt düsünce de zaten baskasiyla yapamam düsüncen... niye yapamazsin ? Seni ve sehzadeyi zincirle bagli mi tutuyorlar? Yooo.. sadece senin zihnindeki zincirler en fazla. Kafesinin kapisi acik bir kus gibi halin var suan.. istesen disari cikar ucabilirsin ama yapmiyorsun..

Son düzenleme:
yardıma ihtiyacım varken neden kimse olmuyor ki?

offff pofuduk of
Ankara'da bir yerlerde bir can acı çekiyor.
Ne kadar yazsakta fayda etmiyor.

psikolojik olduğunu biliyorum ama sonuç olarak ölüyorum işte.

ne yapsam olmadı olduramadım ben.

Pofuduk bunu sana yazmaktan hoşlanmıyorum ama malesef SEVMİYOR!!!
Arkadaşlar yazilacaklari yazmışlar zaten.
Ailesi BAHANE! İstenmiyorsun.

Manevi yönü yüksek, dini hassasiyetleri olan bir psikoloğu tercih etmeni öneririm.

Seviyeyi daha ne kadar düşürebilirsin...
Soklardayim.
Şehzade gelmez de, diyelim ki geldi, hala yok şu yok bu, yok nişan yok elbise vs...
Abi seviyorsam bu kadar âşıksam o imzayı atmak için böyle şeyler gelmez aklıma.
Ha bunu da anlamıyor değilim.
"Bu kadar ağzıma ettiler, beni rezil rüsva ettiler,onlara inat, her şeye rağmen anlı şanlı da düğünümü yapayım.
Gökten zembille inmedim"kafasındasın.

Doğru mu? Doğru fakat yeterince yoruldu kalbin.

Sen iki kişilik yaşıyorsun.
Sehzadenin yerine kendini koyuyorsun. Görmek istediğin gibi görüyor ve de yorumluyorsun.

Büyü diyeceksiniz diyememişsiniz Allah biliyo ha bugün ha yarın konu buraya gelecek diye bekliyodum şükür Rabbime eksik kalmadı konuda dicem ama büyük sözüme tövbe...

Büyü yapılsa bir kere kendi çocuklarında birsey olmaz, fiziki olarak yani, istenmeyen taraf kimse onda olur fiziksel sıkıntılar,inanamıyorum şunları konuştuğumuza yaa

Yani bu kadar mı zor olmadı demek, kısmet değilmiş demek, iki kişinin arasına üçüncü bir kişi/ler giriyorsa iki taraftan biri yeterince sıkı sarılmamıştır diye bir söz var,sizin durum bu, evet ailesi istememiş olabilir deli gibi diretip türlü tehditler türlü sevimsizlikler yapmış olabilirler,hepsi mümkün,defalarca söylediğim ve söylediğimiz gibi ne olursa olsun is adamda biter,insanlar kerhaneden kadın çıkartıyor yahu,olmuyo mu bunlar,kadını kırklıyor helalim diyor bitti, yapan yapıyor yani

Sevgi falan yok,aklına estikçe adamı arıyorsun ailesine yazıyorsun belki başka detaylarda var,o yazmasa ailesine bulaşacaksın diye yazıyo belki de, belki de vicdan artık cevabı sende,elbette cevap bulmak istersen, gerçekten seven insan hadi ayrılık oldu 1 sene dayanamazdı yapamazdı yani, başka bir ilde hayat kurdu adam

Pofuduk artık cidden illallah ettirecek boyuta geldin, başkasıyla mutlu olamam diye bir düşünce olamaz evet belki olamazsın, belki de olursun,risktir bu

Bu adam sevgili yapacak bir gün belki yaptı da haberin yok, o zaman hepten kendini kaybedeceksin diye korkuyorum

Sen zamanında nişanı atamayayım diye sandığı büyük almışlar diyen birisin,o yüzden takdir edersin ki önermelerin bize ziyadesiyle garip geliyo

Sandık ne sandıktı be hey gidi kamyon lazım yok evden çıkmaz yok bir de masraf mı yapıcam bla bla ne saçmalıklar dönmüştü, resim isteseydik keşke hala merak ederim o sandigi,yani ne kadar büyük olabilir bir ceyiz sandığı

Bir de dönüp kendine bak acaba sen ne yaptın, o eve zırt pırt gitme ailen olmadan gitme dedikçe bulaşık yıkadın taziye ayağına,benden başka genç adam yok...yoksa yok şimdi biri ölse bulaşık ortada mı kalacak senin problemin miydi bu,adamda zerre heves yoktu ciddi değilsen bile blöf yap rest çek seviyorsa zaten gelir peşinden dedik, yüzüğü ve eline dedik bir baktık yüzük vermeye giden pofuduk yüzükle geri dönmüş,açıkçası iticileşmiştin bi yerden sonra,erkek gözüyle de bakıyorum erkek kardeşim var erkek ailesi gözüyle de bakıyorum cidden hoş değildi,kız evi naz evi sen bunu unuttun, kadın kavga dövüş evinizden gitti bu iş olmaz dendi sen ertesi gün elbise için kadını aradın

9 sene çıktık bu iş olacak nasıl olursa olsun o-la-cak gibi bi havan vardı resmen hala da var, asla olmaz şu saatten sonra demiyosun,onca rezillilten sonra nasıl olur demiyosun, bizim mutluluğumuz için yanımızda olurlar dedin geçen gün, e adam o niyetle gelse ona da peki, ama adam yok ortada istemiyor, istese gelir ben 2 yaşında çocuğuma zorla birsey yaptıramıyorum yahu

son oyun arkadaşım evleniyor.

salona giriş müzikleri mesajdı.

kendimi çok tuttum ama olmadı. çıktım gittim ağlıyorum şu an.

bi de ne var burcu biliyor musun? onun çevresinin düğünlerine katıldıktan sonra ilk defa kendi çevremden birinin düğününe katılıyorum. fark o kadar bariz ki... ister klas de ister statü de. ama ilk defa bugün düğünde onun ailesinin beni kaldıramayacağını çok net gördüm. hep orta yol bulunur nolcak diyodum ama yok yani. mesela burda da kız kısmı klas ama oğlan da düğünü anadolu downtown'da yapıyor. bana leylaa diye bi salon tutmuşlardı pavyondan bozma.

Sizin çevrenin özelliklerini bilmiyorum ama davul bile dengi dengine diye boşuna demiyorlar Pofuduk. Düğün salonu sonuçta para işi; ama anlattığın kadarıyla Şehzadelerin durumu bayağı iyiydi, yani konu paradan çok kültürdü. Aileler arasında kültür farkı olduğu barizdi zaten.

Sahi, senin nişan için tuttuğun yer neresiydi?

merkez orduevi kamelya salonu'nu tutmuştum ben de ağzıma sıçmışlardı. daveli listesi oturma planı gerekiyordu diye.
ama şöyle de bi şey var istediği kadar klas olsun sonunda ringo ringo şişelere geliyor mevzu.

Ya zaten tek mesele düğün salonu, nişan salonu olsaydı bunlar mutlaka çözülürdü. Bizde de takı töreni, pasta kesme, çiçek atma, vs. olmayışına çok şaşırdılar ama oldu bitti işte. Keşke tek meseleniz bunlar olsaydı; düğün de Leylaa'da oluverirdi ne var yani.

ama onlar da mesele burcu. benim çevremin yarısı öğretim üyesi mesela, 2000 kişilik davetiye dağıtıp 800 kişilik salon tutamazsın ki benim de bi şerefim var yani. ben hepsinin düğününe kaçta gidersem gideyim sandalyem ayrılmış, yedim içtim bi yerde. o insanlara yer yok bekleyin dedirtsem olmaz yani.

O salon 800 kişiyi biraz zor alırdı zaten, bırak 2000'i. 2000 kişi için de ancak ATO'yu tutmak lâzım gerçi de.

O zaman buralara pek yazmıyordun, bunlardan da sorun oldu mu aranızda?

babası gidip kafasına göre tutmuş konuşulmamıştı daha.
sen biliyor musun o salonu ben duymamıştım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…