- 9 Kasım 2013
- 1.723
- 1.763
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #6.621
Öyle bir şey yapacak olsalar en başta hiç istemeye bile gelmeden yapıp olayı uğraşmadan çözmezler miydi?
yardıma ihtiyacım varken neden kimse olmuyor ki?
çünkü ben gerçekten çok değersiz hissediyorum artık. kimsenin umurunda değilim, benim için hiçbir şey yapılmaz gibi.
Sen kendine değer vermezsen kimse vermez...
ve ölüyorum. hiçbir sebep yokken yavaş yavaş ölüyorum. ağrısını da çekemiyorum. belki biter bilmiyorum.
psikolojik olduğunu biliyorum ama sonuç olarak ölüyorum işte.
ne yapsam olmadı olduramadım ben.
Ah Pofuduk...son oyun arkadaşım evleniyor.
salona giriş müzikleri mesajdı.
kendimi çok tuttum ama olmadı. çıktım gittim ağlıyorum şu an.
Sizin çevrenin özelliklerini bilmiyorum ama davul bile dengi dengine diye boşuna demiyorlar Pofuduk. Düğün salonu sonuçta para işi; ama anlattığın kadarıyla Şehzadelerin durumu bayağı iyiydi, yani konu paradan çok kültürdü. Aileler arasında kültür farkı olduğu barizdi zaten.bi de ne var burcu biliyor musun? onun çevresinin düğünlerine katıldıktan sonra ilk defa kendi çevremden birinin düğününe katılıyorum. fark o kadar bariz ki... ister klas de ister statü de. ama ilk defa bugün düğünde onun ailesinin beni kaldıramayacağını çok net gördüm. hep orta yol bulunur nolcak diyodum ama yok yani. mesela burda da kız kısmı klas ama oğlan da düğünü anadolu downtown'da yapıyor. bana leylaa diye bi salon tutmuşlardı pavyondan bozma.
Ya zaten tek mesele düğün salonu, nişan salonu olsaydı bunlar mutlaka çözülürdü. Bizde de takı töreni, pasta kesme, çiçek atma, vs. olmayışına çok şaşırdılar ama oldu bitti işte. Keşke tek meseleniz bunlar olsaydı; düğün de Leylaa'da oluverirdi ne var yani.merkez orduevi kamelya salonu'nu tutmuştum ben de ağzıma sıçmışlardı. daveli listesi oturma planı gerekiyordu diye.
ama şöyle de bi şey var istediği kadar klas olsun sonunda ringo ringo şişelere geliyor mevzu.
O salon 800 kişiyi biraz zor alırdı zaten, bırak 2000'i. 2000 kişi için de ancak ATO'yu tutmak lâzım gerçi de.ama onlar da mesele burcu. benim çevremin yarısı öğretim üyesi mesela, 2000 kişilik davetiye dağıtıp 800 kişilik salon tutamazsın ki benim de bi şerefim var yani. ben hepsinin düğününe kaçta gidersem gideyim sandalyem ayrılmış, yedim içtim bi yerde. o insanlara yer yok bekleyin dedirtsem olmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?