- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.041
öyle bi ilaçla tedavi yöntemi yok. depresyona girdiysen beynindeki kimsallarda da sıkıntı vardır. hem terapi hem ilaç tedavisi olamn gerekiyor. çarpık düşüncelerin var , düşünce sistemini baştan organize etmen gerekiyor ve net yardım almak zorundasın. bitki gibi yaşayacağını kim söylüyor ki ? öyle bir tedavi yöndetmi duymadım beno belki olabilir.
bilmiyorum ki. kapanmamış hesaplar yapılmamış yüzleşmeler yüzünden belki.
doktora da gitmek istemiyorum biliyorum çünkü çok ağır ilaç verecek. ilk gittiğim tanıdık doktora o yüzden götürdüler beni bu olaya karşı olduğu için. bi kere uyuşmaya başlayınca tatlı gelecek bi daha ilacı bırakamayacağım. ondan sonra bitki gibi yaşayacağım. o yüzden istemiyorum.
bi arkadaş benzer sıkıntılardan gitti on gün kala düğün iptal etti ki babası doktor kızın bilinçli yani, direk lustral xanax dayamışlar kız leyla gibi geziyordu kafa gidikti yani.
ilk 15 gün evet alışma süreçleri olur ilaçların ve araç kullanmak bile risklidir sonraki süreçte başlıyor. ilaç artı terapi. babsı doktor olduğu için belki gitmiştir. lustaral ve xanax en çok kkulanılan ilaçlar. xanax bi süre sonra azaltarak bırakmıştır zaten. lustara daha çok devam etmiştir.bi arkadaş benzer sıkıntılardan gitti on gün kala düğün iptal etti ki babası doktor kızın bilinçli yani, direk lustral xanax dayamışlar kız leyla gibi geziyordu kafa gidikti yani.
diyelim onlar çok kötü iğrenç insnalar öyle olsa da bitti. erkek arkadaşın melekti kandırıldı öle olsa da bitti. zaten sen çok kötüsün he rşeyi hak ettin öle de olsa bitti. yani her türlü bitti.bilmiyorum ya. sürekli şunu yaptılar böyle dediler diye yalan söylenmiş. annem dese ben de bi acaba mı ki derdim belki. asla bilemeyeceğim.
kullanıyo musun ? terapi de alman şart ilaç sadece kimyasalları dengelerbenim ilaçlarım o kadar ağır değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?