- 9 Kasım 2013
- 1.723
- 1.763
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #7.021
daha önce birinden bahsetmiştim, 5 aylık hamile, kayınvalidesiyle evi birleştirdiler diye, işte o kızdan bahsedicem önce. kuzenim kendisi.
bunlar 2010 yazında çıkmaya başladılar sanırım, 2011 sonbaharında sözlendiler.
sülalede kıyamet koptu. çocuğu tanıyorlar çünkü. teyzeler kıza küstü içimize kimleri katıyor diye. ben çok bilmiyorum o kısımları, bu çocuğun anne tarafının namus kavramı zayıfmış diyeyim kibarca. kızın annesi babası pek bi şey demedi, kızın annesi bi tek maddi durumları kötü sıkıntı yaşarlar diye endişelendi. dünürlerin arası iyiydi yani.
diğer teyzeler demediğini bırakmadı. kız en son bana dedi ki, bak uluorta konuşuyorlar kırılıyoruz, ben söylersem ağır konuşurum sen söyle, hepsinin çocuğu mutlu olmak için evlendi kaçı mutlu? herkes mutlu olmak için evleniyor ama bilemiyorsun işte, millet mutsuzluktan ölüyor, bıraksınlar da bari kendi mutsuzluğumu seçeyim.
2013te evlendiler. sözle düğünün arası o kadar uzadı diye bile laf oldu, hepsine kulak tıkadılar. çocuk şimdi teyzemlerle görüşmek istemiyor, kız da onu zorlamıyor çünkü kınada bile kızı vazgeçirmeye çalıştılar.
o çocuk var ya, o yok haliyle on tane bilezik taktı, kredi çekti eşyasını aldı. borcu bi şekilde öderiz ama karımın içinde hiçbir şey kalmasın dedi.
ben yeni sözlüydüm, 2014 kışında düşük yaptı.
ve tek üzüntüleri bu oldu biliyor musunuz? sadece maddi sıkıntı çektiler.
şimdi hamile, işten çıktı, kayınvalidesiyle evi birleştirdi.
kayınpederinden sıkıntılı bi tek. o da kayınvalidesini üzüyor diye. başka hiçbir şey yok.
ve bu kızı herkes vazgeçirmeye çalıştı. nikahtan sonra bile. kınada bile. mutsuz olur diye.
bizim sülalede mutluluktan aklını çıldıran bi o var ama.
bi de kardeşimden bahsedeyim.
sevgilisine ben de çok bayılmıyorum. yani kızla herhangi bi sorunum yok ama bayılıyor da değilim.
çok para harcıyorlar mesela, tavırları çok rahat, bence mutsuz olurlar.
ama kardeşim mutlu. o zaman bana ne.
kıza çok pahalı hediyeler falan alıyor, baba parasıyla gereksiz, ama ağzımı açıp bi şey demiyorum.
görümcemin abim bana sigara almıyor sana alıyorsa burayı başınıza yıkarım dediği geliyor aklıma, ki sevgilim çalışıyordu. ki bana sigara da almıyordu. kendi incinmişliğim geliyor aklıma bi şey demiyorum.
yani demeye çalıştığım şu, bilemiyoruz. kendimizce bazı şeyleri yargılıyor kanaat getiriyoruz ama bilemiyoruz.
herkesin mutlu olma ölçütü farklı çünkü. evet kuzenimin maddi sıkıntısı var, evet çocuğun teyzelerinin adı çıkmış, evet çocuğun babası çok sorumluluk sahibi bi adam değil, ama o kız o evde babasının evinde görmediği değeri görüyor. teyzem bi evleri bile yok diye sızlanıyordu bi gün, ben oturdum ağladım benimkilerin 8 tane evi vardı da ne oldu dedim.
bilemiyoruz ki mutluluk nerde.
ya zaten bir anda unutmanı yol almanı kimse bekleyemez senden belki aynı şeyler ama. hiç bir ikelilde iletişime geçme sosyal ağlardan stalklama ve kendini sev. işe başla gez dolaş. sen fazla dramatize etsen de hepimiz ayrıldık herkes ayrılıyor ama bir şekilde devam ediyoruz etmek zorundayızkurtulamayacağımı kabullendim acımı içselleştiriyorum belki de.
ya zaten bir anda unutmanı yol almanı kimse bekleyemez senden belki aynı şeyler ama. hiç bir ikelilde iletişime geçme sosyal ağlardan stalklama ve kendini sev. işe başla gez dolaş. sen fazla dramatize etsen de hepimiz ayrıldık herkes ayrılıyor ama bir şekilde devam ediyoruz etmek zorundayız
Allahım sabır versinEvladını kaybeden bir kız var burda, Haksever nickli,evladı ellerinden kayıp pencereden düşmüş saf acı ondan başkası olamaz heralde
annemle gezmeye gittim bugün. yabancı ortam da değil tanıyorum herkesi. ama ağlaya ağlaya kaçtım geldim.
bak tek başıma gezersem sorun olmuyor. avmye çarşıya falan gidiyorum. ama insanlar bana hal hatır bile sormasın. üstüme üstüme geliyor gibi oluyor.
panik atak değil hayır. eledik onu.
herkesin onunla ilgili mi bişiler ima ettiğini düşünüorsun. ben aşk acısı çekerken normal çevremle çok az görğştüm ister istemez herkes soruyordu yeni çevre edinmiştim. deli gibi işte çalıştım , gezdim ve diyet yaptım :))annemle gezmeye gittim bugün. yabancı ortam da değil tanıyorum herkesi. ama ağlaya ağlaya kaçtım geldim.
bak tek başıma gezersem sorun olmuyor. avmye çarşıya falan gidiyorum. ama insanlar bana hal hatır bile sormasın. üstüme üstüme geliyor gibi oluyor.
panik atak değil hayır. eledik onu.
o zaman yeni iişe başla ve yeni çevre edin. insanlar bahsedeck dertlerinden. pigme psikologa gitmiş miydin ?yok onunla ilgili konuşmaları da değil. insanlar kendi hayatlarından kendi sıkıntılarından bahsediyor bana birden geliyorlar. panik bozukluk olsa agorafobi olur ölüm korkusu olur. yalnız kalmazsam delirecekmişim gibi geliyor. ofiste de sırf yalnız kalmak için tuvalete kaçtığım olurdu. insana tahammülüm yok. ama tanımadığım sürece rahatsız olmuyorum.
hemde senelerce cocuk ozlemiyle tedavi gordukten sonra gelen bi bebek. Daha bir bucuk yasindaydi zeynep. Haksever hamileydi. Birde ihmalden sorusturma baslatildi.Evladını kaybeden bir kız var burda, Haksever nickli,evladı ellerinden kayıp pencereden düşmüş saf acı ondan başkası olamaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?