9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bi şeyleri bilmemek hoşuma gitmiyor sadece. üstelik hayatım kaymışken sebebini bilmemek hiç hoşuma gitmiyor.

Pofuduk boyle yapmaz diyememis mi adam? Ya da gelip niye sana sormamis dediklerinde..
Inanmayi secmis. Decimini coktan yapti o

Aynen yaaa,bdv de eşimi annesi ablası bilmem kim doldurmuş diyorlar ya ona da sinir oluyorum,mal mı niye dolduruşa gelecek, eşimle benim 13 sene oldu gelip bana özlem sen şunu dedin mi bile dese gözlerimi belertirim bi,neyi diyip neyi demicemi bilsin bi zahmet

bi şeyleri bilmemek hoşuma gitmiyor sadece. üstelik hayatım kaymışken sebebini bilmemek hiç hoşuma gitmiyor.
asla bilemeyeceksin birde bilsen de hayatında bişey değişmeyecek her sorunu cevabı yoktur olsa da ne işe yarayacak. bir de hayatın kaymış falan değil.

ilaç kullanıyorum evet. biri düzenli biri çok bunaldığımda.

sürekli bana gelip sormak istememiş benim anladığım kadarıyla. hani birbirinizi idare edin alışma süreci olur öyle falan demiş. ama annesinin üzüntüden hasta oldum tripleri bi süre sonra terazinin dengesini bozdu sanırım.

terapi de alman gerekiyor pigme tek başına ilaç fayda sağlamaz sana

hayatım bu adam değildi de 28 yıldır ilk defa kendimi aciz hissediyorum.
arabasız bi yere gidemiyorum mesela, önceden her yere otobüs dolmuş giderdim şimdi gidemiyorum. ilk başlarda donumu toplayamıyordum. iki kere iş bıraktım mecbur kaldım.

sadece ilac ile düzelecegini sanan insanlar var hala..buna üzülüyorum iste.
konusma terapisini ilacsiz gecirsen bile daha cok faydasi olur..

Sen de hasta oldun elim ayağım tutmuyor dedin buluşmaya geldi gazını aldı yengesinin yanına gitti hastaneye, senin o denli hasta olman neden dengesini bozmadı

ozaman acilarina tutunmaya devam et...
sana cevaplari onlar vermeyecek cevaplari kendin bulacaksin.
cevap bulmak istiyorsanda beynin ivir zivir butun bu sacmaliklarla dolu olmamasi gerekir..
cunku karmasa icindesin ve böyle dogru cevabi ve neyin ne oldugunu anlayamazsin.
bedenini yor diye tavsiye vermistim ama dinlemiyorsun ki..zaten hic bir cözümü kabul etmiyorsun..
yaptim ettim diyorsun senin yaptigin dönüp dolasip ayni yerde durmak düsünmek
700 sayfa yazistik sende hala bir ilerleme yok düsüncelerinde
hatta gittikce sacmaliyorsun

birine her şeyi baştan anlatmaya hazır hissetmiyorum.
her şeyi anlatmana gerek yok ki. bir kaç şey anlatsan düşünce yapını anar zaten birlikte çalışma şeklinizi oluşturur ona göre de seanslar devam eder. ama öncelikle bu durumdan kurtulmayı istemen lazım. ve gidersen sağlam bi terapist bul. lisans yüksek lisansını incele aldığı eğitimlere bak. arkadaş geyiğine dönen terapi seasnları duyunca şok olmuştum

ya bak anlatayım o zaman.

20 kasımda sözlendik biz. ekim sonu babası demiş ki nişan için bize 100 kişi ayırın. gittik 200 kişilik salon tuttuk.

daha sonra tam anlamadım orayı ama şehzadenin bildiği onlar nişan için 200 kişi istemiş biz 150 demişiz. ama sonradan 100 demişiz. bu konuşma ikimizden de habersiz yapıldığından biz kalakaldık.

hala ailesi yalan söylüyor diyorsun yahu konu en basindan beri ailesi de ailesi gina geldi artik
cocuk yüzüne tükürse elhamdüllillah dersin.. ailesi büyüledi doldurdu ondan tükürdü dersin kesin

psikolog bile yardimci olamaz sana.. kendi sacmaliklarina tutunuyorsun ve ne yazik ki ailen de bu sacmaliklarla dolduruyor seni.. büyü konusu annen sayesinde hortladi sonucta. bide kapi kapi dolaniyor haci hoca care ariyor annen.. demiyor mu kizim bosver bizi istemeyen böyle zorluk cikaran insanlarla isimiz olmaz diye

sandik ile olan düsünceni ailene anlattin mi ? Onlar ne dedi merak ettim .. simdi annem öyle düsündü de bana söyledi dersen bayilirim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…