9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

çok aşıksın sen.. ayrılmayı hiçbir şekilde gözü almıyorsun. inşallah bir mucize olur da evlendikten sonra rahat bırakırlar sizi yada müstakbel eşin biraz dik durmayı öğrenir..

evlenmeyi de göze alamıyorum biliyor musun?
şurda ekimden önce mal mal kahve içip havadan sudan geyik çevirdiğimiz günleri özlüyorum. keşke askere hiç gitmeseydi de ömür boyu çıksaydık. çıkardık da muhtemelen.

konunu iyice okudum anladığım kadarıyla şu an nişanlısın ve daha evlenmedin.
evliliklerin bitme nedeninde en büyük 3 sebep biri aldatma diğeri ailelerin boğmasıyla süre gelen huzuruzluk diğeri de para. diğer sorunlar aşk varsa arada bi şekilde çözülebiliyor.
canım benim onca yıl dilekolay.
ama 25 yıllık evlilikler bitiyor insanlar çoluk çocuk bişekilde ayakta duruyor. ayrılmaya karar verirsen nasıl yaparım deme. ölüme bile alışıyor insanoğlu.
senin girdiğin yolda kocaman bir WARNİNG! tabelası var. yani burada kötü şeyler olma ihtimali vardır...
bile bile son hızda gidiyorsun gibime geliyor. yani kaza geliyorum diyor.
ama ayrılamam yürütmeliyim diyerek yürütedebilirsin,bişeyler düzelebilir. sonuçta bu bir ihtimal.
fakat neden her şeyi gönlünce yapan bir aileye gelin gittiğinde yaşayabileceğin iyi günleri de göz önünde bulundurmuyorsun.

yemin ediyorum o kaynanan olacak kadını elime versen ben döveceğim o kadar sinir oldum. nasıl aşıksın kıyamam ben sana.
ne yapacağını kendin bulacaksın, biz buradan ne desek boş @lambadaki_cin 'e katılıyorum umarım mucize gerçekleşir ve siz mutlu olursunuz, anası kendi işine bakar, sözlün de kendi başına durmayı becerir.

nişanlı değilim henüz, sözlüyüm. nişan mayısta olacaktı.
son hızla falan gitmiyorum, 50 gün kadar oldu aramıyorum sormuyorum. hiçbir girişimde bulunmuyorum. düzelebileceğine de çok ihtimal vermiyorum.

işte her şeyi gönlümce yapan aileye gitme ihtimalim de var ama artık hiçbir şeye hevesim yok benim.

anlıyorum.
sana yaşattıkları o kadar sıkıcı ki komple ilişki fikrinden nefret etmişsin. 50 gün çok uzun bir süre. ayrılık gibi birşey. tek taraflı mı konuşmuyorsun? o yazıyor mu? arayıp soruyor mu?

benim pek inancım umudum falan da yok artık sadece ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum şu an.

dedesi hastanede bak. 10 gün yattı, eve çıktı, 2 gün sonra tekrar yattı. 7 gündür hastanede.

adam alzheimer. adam zaten hastaydı ama evde bakılıyordu. bilinci yerinde değil. yani hastanede olmasının şu an ona eziyeti yok.

kaynanam hep başında. eziyet ona yani şu an. evine gitmiyor, babasının başından ayrılmıyor.

acaba hiç düşünüyor mudur diye merak ediyorum. "kızın ahı tuttu" diye aklına gelir mi?

biz kendi aramızda konuşuyoruz. ailesiyle iletişimim yok.

öyle düşünmek yerine neden gelip hal hatır sormuyor bana yardım etmiyor gibisinden laflar diyecek bir kadına benziyor bence.

ara uzadıkça soğuyacak hersey dede bide vefat ederse cenaze yedisi kırkı falan derken uzar gider bu konu, sürüncemede kalır gibi

Aranızda bir anlaşmazlık olsa tamam ayrıl...Burada tek ve en büyük sorun aileler, sözlünün pasif duruşunun aile yapısı olduğunu ve zamanla değişebileceğini düşünüyorum.
Sana tek lazım olan esaslı bir cinnet.
Öyle vakur duruşları bilmez bu tarz insanlar, el belde yırtarımdan yolarımdan anlarlar.

işte ben de onu yaptıktan sonra dönüp yüzlerine bakmam. çocuğumu göstermem, evime almam. o derece.

Bence sıkı bi rest çekmedin diye esas oğlan hala onlara uyabileceğini konunun kapanacağını düşünüyo, sende dede bu durumda diye rest cekmiyosun heralde böyle bi silsile

Bence sıkı bi rest çekmedin diye esas oğlan hala onlara uyabileceğini konunun kapanacağını düşünüyo, sende dede bu durumda diye rest cekmiyosun heralde böyle bi silsile

valla bilemiyorum da dedim ya aramıyorum bitti diyorum falan. babam dönünce arayacak bitecek diyorum. daha nasıl rest çekeyim ki?

Yapma zaten, başka türlü huzur bulamazsın belli ki.
Sözlün isterse gider, görür, konuşur senin de kafan rahat eder.

rahat bırakmazlar ki. kasımdan ocağa kadar iki güne bir aradı "aramıyorsun, gelmiyorsun" diye söylendi. çatlar ölür öyle bi kadın.

Ana kuzulugu malesef gecici bi durum degil ve daha onemlisi var oda su ki insan evlenirken ben bu adami seviyorum ailesi deil o onemli diyorya hatayi burda yapiyo inanin ailesiylede evleniyosunuz bastan ailesini itici buluyosan yada o seni istemiyosa yada iki ayri kutupsaniz olmuyo huzurun..kocanin seni sevmeside yetmiyor 9 yil boru deil haklisin ama evli deilsin cocuk yok bunlar hep arti oyle bak seni istemeyen bi aileye gidince zannetmeki esinin sevgisi yeter bid bid yerler yikarlar beynini...ki zaten yikamaya musaittir erkek beyni heleki anasiysa....

valla bilemiyorum da dedim ya aramıyorum bitti diyorum falan. babam dönünce arayacak bitecek diyorum. daha nasıl rest çekeyim ki?

esas oğlan ne diyo bitecek diyince
yani bitti diyip her ne olursa olsun evlerine gitmek bence tezat birbirine, bitti desende inandırıcı olmaz yüzük sende hala mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…