- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
gelmez annem aklına böyle bir şey gelecek insan o kadar fesat olmaz zaten. o hala "sebep olanların gözü çıksın" kısmındadır, eminim benim de bir yengem var çünkü böyle. lanet katnem kadının tekibenim pek inancım umudum falan da yok artık sadece ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum şu an.
dedesi hastanede bak. 10 gün yattı, eve çıktı, 2 gün sonra tekrar yattı. 7 gündür hastanede.
adam alzheimer. adam zaten hastaydı ama evde bakılıyordu. bilinci yerinde değil. yani hastanede olmasının şu an ona eziyeti yok.
kaynanam hep başında. eziyet ona yani şu an. evine gitmiyor, babasının başından ayrılmıyor.
acaba hiç düşünüyor mudur diye merak ediyorum. "kızın ahı tuttu" diye aklına gelir mi?
esas oğlan ne diyo bitecek diyince
yani bitti diyip her ne olursa olsun evlerine gitmek bence tezat birbirine, bitti desende inandırıcı olmaz yüzük sende hala mesela
ne biliyim ben çok sertim heralde, inşallah düzelir ailesi sözlün akrabaları...
haber var mı pofuduk
Barıştınız mı yani? Hayırlısı olsun hakkında. Ama bu seferde aynı şeyleri yaparsa daha fazla şans verip yıllarını heba etme bence.
Konuyu başından beri takip ettim ben. Birbirinize olan sevginiz, yaşadığınız her şeye, tüm olumsuzluklara rağmen çok büyük ki hala tamamen 'bitti' diyemiyorsunuz. Bu kadar acının bir mükafatı olmalı ve bir araya gelmelisiniz diye düşünüyorum. Bu hikayenin mutlu sonla bitmesini istiyorum nedense. Her şeye rağmen...
Pofuduk bu cocugu cok seviyorsun belli.
Bende evlen bosver ailesini vs demek istiyorum..insanin karsisina hayatta hep zorluklar cikiyor zaten.
Önemli olan senin o zorluklarla basa cikma yöntemin.
Ama sevdiginin dengesizligi sinirlerimi bozdu..yine yok mutlu edemem benim ailem böyle deyip vazgecebiliyor bu cocuk..sonra yeminler ediyor yine tekrarlanmayacak diye..??
En kritik nokta bu.. cok kolay pes ediyor..
İstenilmeyen bir gelinin hikayesi ne zaman mutlu bitmiş kikeşke bitse ama evlendikten sonra da devam edicek sorunlar,eş ailesini görmek istediğinde ya da onlar eve misafirliğe gelmek istediğinde ne olacak gelmeyin eşim istemiyor mu diyecek
Çok zor ya Allah yardımcıları olsun
Bazı huyları bi değişik, beyaz eşya almaya senin ailen de onunki de gelmesin tabiki, bide biçok yerde yazmışsın ya ilk defa birinin evine anahtarla girdim vs diye bunu senden de beklicekler biliyosun dimi, gecelikle bile olsan kp den çekinmicekmişsin baksana
Allah dedeye 2 iyilikten birini tez zamanda versin, acıları var diyip duygusal davranıp isteklerinden vazgeçme bence, mesela hayır kır düğünü istemiyorum diyebil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?