- 9 Aralık 2009
- 17.197
- 54.886
- 1.123
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
neyse artık dede için yapılacak dini vazifelerden sonra daha da netleşir bişeyler
Pofuduk sen burdaki kişilere ne yazarlarsa yazsınlar seviyeni bozmadan polemiğe girmeden kendi fikrini duygularını öyle düzgün ayrıntılı açıklamalı yazıyorsun ki sen herkesle anlaşır herkeslede orta yolu bulursun .. ( dede için allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun)
balık yemişsin ne demek ?
sen ilişkim bitti demişsin.dedesi ölmüş aramışın ben seni unuttum demiş adam sana. anlamadım şimdi ben siz beraber misiniz.hala düğün hazırlığı içinde misiniz.
Allah rahmet eylesin dedeye.
Her şeye bi bahane bulmuşlardı siz de içinize sindirmişsiniz de. Şu yüzüğü kayınvalidenin seçip sonra da küçültmeye bile izin vermemesi. Senin yemeğin yenmez demesi. Beceriksiz demesi. Şekerine kadar karışması vs. Bunlar hep cevapsız kalmış. Çünkü en güzel Bahaneleri sunan insan bile yüzük konusunda bahane uyduramazdı heralde. Ne diyecekti ki yavrum kızım sen çok işçilikli yüzük alırdın yazık falan mı neyse siz bence bi iki buçuk ay kadar daha düşünün. Hem böylelikle yaz da gelir düğün sonbahara kalır düğünü yazın yapmamamın bahanesi de çıkmış olur
Bence senin ekstra bişey yapmana gerek yok ailenle hareket et bence
annem de öyle dedi de ne bileyim en azından sevgilimi görmek için gitmem gerekir belki. adetler çok farklı bilemedim o yüzden.
Benimde bir sorunum var KARŞI KOMSUMU EVDE CIPLAk dolasirken goruyorum bu ikinci oldu sizce ne yapmali
sen baya baya alıştın aslında bu aileye pofuduk, konunu baştan takip eden biri olarak yorum farkını görüyorum aslında olaylar hala aynı sen bakış açını değiştirdin
o 2 ayda adam senin kapında olacaktı, ailesi izin vermiyo iş yaptırıyolar dedin hep, yani cidden mantıklı mı evlenince karışmazlar kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?