9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

güzel dilekler için teşekkür ederim.

bi kere patladım artık, bundan sonra "ama neden öyle dedin", "niye öyle yaptın", "ben bunu istemiyorum" diyebilirim. konuşunca anlaşıyor gibiyiz.

farklar var zaten biliyorum. ama sevgilimle pek çok huyumuz gerçekten aynı. hani adamla bu kadar aynıyken ailesiyle bu kadar fark varsa o da kadı kızının kusuru olarak görülebilir.

bekleyip görmek lazım.

iyi de erkeğin de evi olmıcak mı ne demek kadın kadına, ben çatal bıçak setine kadar eşime fikir sordum hangisi güzel diye, o istiyo diye yesil yemek takımı aldım

siz bi değişiksiniz

insanlara sürekli "dar görüşlü" şeklinde hakaret etmenize sebep nedir?

kayınpederim "akşam uğra konuşalım" dedi. kayınvalidemin haberi bile yoktu. kadını neden zor durumda bırakayım ben? önüme koyarlarsa yerim, koymazlarsa "karnım aç" demem. bence sizin görüşünüz çok geniş.

Onu oyle soyleseydin o zaman canim. Simdide cocugun hevesinden mi bahsediyorsun. Yani suan nasil hissettim biliyormusunuz sizi erkek tarafiyla bozusturan kisiler gibi.. Sikayet eden sizdiniz ailesinden de cocuktan da anlamadm dogrusu cocugun dugun hevesi gozlerimi yasartti

Bu kısım o kadar kötü ki farkında değilsiniz. Bu nasıl bir insan ki sizin çok beğendim, nolur? dediğiniz elbiseyi kendi başına eleyebiliyor?

Gerçekten korku romanı gibi bu kısım. Yani umursamamış bile. Siz de buna iyi niyet diyorsunuz.

Annesi sizin dediğiniz hiçbir şeyi başka bir durumda da duymaz. Hele alt sokaktan mümkün değil size müdahale etmemesi. İmkansız. Bu karakterde bir kadın için aksini gören varsa yazsın.

Her şeyin en iyisini bilen bir despot kadın alt sokağımızda oturuyordu, ancak evlendikten sonra hiç karışmadı. Size tutarlı geliyor mu?

Süspansiyon görevi görecek bir aracı da yok. Sevgiliniz daha çok (lütfen alınmayın gerçekten benzetme olarak kullanıyorum) pamuk görevi görüyor. Sizin söylediklerinizi de çekiyor, annesinin söylediklerini de. En etkili cümlesi de ''Kimse kırılmasın.''.

Ya bu nasıl bir niyet olabilir? Şimdi bir insan salakça şeylere haksızsa kırılıyorsa onu kırmamak mantıklı mıdır?

hanımefendi ben kayınpederime seçtiklerimin listesini sevgilimle gönderdim. kendim vermeye utandım. annem gelecek, "benim kızıma bunu alın" diyecek. oldu. kayınvalidem "sözde ne adetiniz var" diye sorduğunda biz kızara bozara "söz bileziği adetiniz var mı" demiş insanlarız.

siz nerelisiniz ya da hangi zamanda yaşıyorsunuz?

iyi de erkeğin de evi olmıcak mı ne demek kadın kadına, ben çatal bıçak setine kadar eşime fikir sordum hangisi güzel diye, o istiyo diye yesil yemek takımı aldım

siz bi değişiksiniz

Ben erkegin fikri alinmaz diye bi cumle yazdigimi hatirlayamadim saptirma konusunda birebirsiniz pesss....

Benim yapicagim odur dedim nasil yaparim tek ben begenirim degil, ben sozlumle daha simdiden biseyler bakiyorm birlikte begeniyoruz konusuyoruz su olsun hangisi olsun bakmaya gidiyoruz bu sekilde nisanlimla begendiklerimizi ayarlayip oyle alisverise cikarim canim alisveristede zaten begendigimiz belli oldugu icin onun olmasina gerek yok ama olmasin demiyorm olabilirde ama zorlamam illa gel diye gelmesede olur diyorum zaten ikimiz begenmisiz onceden, orayada gidip direk olarak alirim yanimda annemi getirmem demek fikir vermesi demek yardima ihtiyacim oldugu demek degildir benim zaten sozlumle istedigim esyalar simdiden bellidir yanimda bulunmasini istedigim icin. Anlatabildim mi kendi dusuncemi acaba.

kadın kadına secer begenir alır ne demek

HAKARET ETMEMENİZ GEREKTİĞİNİ KAÇ KEZ DAHA SÖYLEMELİYİM?

algılamanızda mı sıkıntı var nedir anlayamıyorum.

siz eşinizi kendi eşyasını seçmeye götürmemişsiniz, bence asıl sıkıntı sizde. evliliğinizi gözden geçirin. eşiniz ne biçim adammış eşyasını almaya bile gelmemiş sizi sahiplenmemiş.
çok affedersiniz adam sevişeceği yatağı bile seçememiş.

sizin eşinizin gelmemesi benim annemin gelmemesinden çok çok daha çirkin.

Bakin hanimefendi liste gondermek asil utanilcak bi durum ben hayatta oyle yapamam sahsen liste gondermek nedir isteklerim bu bunlari alin padisah kizi gibi bi mantigi yok dusuncenizin. Benim gorusum olmasi gereken gelin ve damat onceden kendileri aralarinda begenirler daha sonra kiz ve annesi kayinvalideyle birlikte magazaya giderler kiz begendiklerini gosterir anneler fikir vericekse verir sonra alinir onlar budur yani. Oyle kagit gondereyim siparis vereyim o zaman tabi almaya giderken utanirsin ben olsam yerin dibine girerim kagit gondermek ne ya asil siz hangi cagdasiniz

Ben evli degilim hanimefendi sozluyum nisanlanicam ve kocaman harflerle yaziyorum ucuncu yazisimdir...

TEK BEN SECERİM ESİM SECEMEZ DİYE BİSEY AGZİMDAN CİKMADİ UYDURMAYİN. BEN SİMDİDEN SOZLUMLE BEGENDİM BEYAZ ESYALARİMİ MODELLERİNİ YAZDİK NİSAN ZAMANİ GİDİP ALİCAZ ANNEM BEN KAYİNVALİDEM, İSTERSE SOZLUMDE GELİR. Budur.

elbise konusunda hak verdiğimi asla söylemedim, söylemem, söylemeyeceğim. o elbise benim içimden çıkmayacak. sevgilim de biliyor, kayınvalidem de biliyor. o konuda sonuna kadar haklıyım.

istememe durumu var yani kendi eşya alımına

algılamanızda sıkıntı var. adam bana dedi ki, "BEYAZ EŞYA BAK, NE İSTİYORSAN BELİRLE, NUMARALARINI BANA SÖYLE, TANIDIKLAR VAR FİYAT SORUŞTURAYIM"

okuma zahmetine katlanmıyorsanız yorum yapmamanızı rica edeceğim, çünkü zaten yazmış olduğum şeyi tekrar sorduğunuzda cevap vermeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…