9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

cidden merak ettim nerelisiniz?

Sozlumun istedigi oldu derken siz sikayet gibimi algiladiniz of ya onun dedigi oldu ben secemedn falan gibi? Acikladm durumu okuyabilirsiniz nasil karar verdigimizi

adam işte söz sahibi ve kendi evinin eşyası için yarım gün izin kullanamıyor. vay be. çok şaşkınım.
siz ciddi ciddi evlenmeyi düşünüyorsunuz?

İzin kullanamiyor degil bakin hanimefendi mesela ozel guvenlik isinde calisiyor benim tanidigim ve is gunleri belirsiz ne zaman cagrilirsa o zamanlar gidiyor guvenlik olarak oldugu icin isyeride degisiyor hep boyle zamansiz acil durumlari olabiliyor bazi islerin benimkininde boyle aciliyeti olursa gidebilir dedim ki suan esya almadik belki bisey cikmadan alacagiz???? Ben olur da.... Dusuncesiyle soyledm. O olmasin istemem diye degil yanlis anlamissiniz

hayır bakın yanlış anlamadım. "işi çıkabilir yanımızda olamayabilir" diyorsunuz, bence yanınızda olmak zorunda. neden anlamamakta direniyorsunuz?

Yanlış alıntılama. Çok pardon.

Eger esyamizi secmediysek yanimda olmak ZORUNDA ama esyamiz simdiden modeli kodu belli belkide aileler gelmez ikimiz gider daha hizli hallederiz. O o zamana bagli. Hem ben sozlumle ayni mahallede oturuyorum birlikte buyuduk uni.ye bile birlikte gittik ailesiyle 14yildir ailem tanisiyor komsuyuz yabanci degiliz anneside babasida yasli insanlar isi alisveriae gidecekken cikarsa ertelerim alisveris esnasinda cikarsa gidebilir adama bozun senetleri o gidiyor onsuz olmaz demem komik olur yasli insanlari yormak istemem tekrar tekrar ama alisveris sirasndan bahsediyorum he evden cikmadan olursa ertelerim yada cikmisizdir ama magazaya varmamisizdir baska alacaklarimizi alalim derim ertelerim ama alisveris sirasnda oraya yaklasmisken bisey olsa gitck olsa aliriz alinacak belli ama olmaz yani mesela dedm ben her terslik beni buluyor cunku sanssizim oyle olursa dedm

Pigme yapma Allah aşkına, senin beğendiğin elbiseyi giymene izin vermemişler arkadaşım. Neresinden çevirmeye çalışsan olmuyor.
Ve sen de koskocaman bir kadın olarak başka elbise alıyorsun. Bir de anlamadım beyaz eşyayı yetişkin bireyler olarak seçmen gerektiğini düşünürken elbiseni seçerken basbaya da erkek tarafı gelmiş yanında.
Pigme kendi düşen ağlamaz derler ya unutma ve sonra üzülme sakın. Veya asimile olacaksın, böylece mutlu olursun.

sizin hayatınız, sizin kararınız. ama ben gitmezdim, onu belirttim. memleket neresi demiştiniz?

sözden 4 gün önce aradılar, "alışverişe gidelim" dediler. ilk teklifi reddetmek çiğliktir.

söz elbisesini erkek tarafı alırmış. bizde öyle değildi mesela. çağırdılar diye gittik. gitmek zorunda kaldık. yazmayı unutmuşum, o elbiseyi de giymedim sözde zaten.

sonra ben beyaz eşya seçmeye giderken çağırmadım gelemediler. bu kadar basit.

elbise konusunu nerden tutsam elimde kalıyor. o benim içimden çıkmayacak.

Son düzenleme:

Cok guzel birseye degindin canim tebrik ediyorum.... Beyaz esya alirken kendi secebilecek birey ustundeki elbiseyi secemeyen birey... Ve hala benim olmamis alisverisim icin gelecekteki alisverisim icin bana laf sokuyor keske once kendi alisverislerine goz atsa

elbiseyi alırken sözlüm yanımdaydı hanımefendi. kendi derdinize yanın.

ayrıca çok merak ediyorsanız sözümde kayınvalidemin aldığı elbiseyi de giymedim. başka elbise aldım. üstümdeki elbiseyi yine ben seçtim.

Derdinize yanin mi sanki ben nisanlandim da sozlum biseyimde yanimda degildi. Hanimefendi hangi dertten bahsediyosunuz ben daha bekar bi kizim nisanlanmadm bile hangi dert o ? SİZ KENDİNİZE YANİN SEVGİLİNİZ YANİNİZDA OLDUGU HALDE AİLESİNİN SİZE MUDAHALE ETMESİNE İZİN VERMİSSE BİDE ODA YANİNİZDA YANİ PES PİSİRİK ANNE KUZUSU SES CİKARAMİYOR DİYE KENDİNİZDE DEMİSTİNİZ

SİZ ESYA ALİRKEN SEVGİLİNİZ YANİNİZDA OLMASA BEN GARİPSEMEZDM CUNKU ETKİSİZ ELEMAN YANİNİZDA OLSADA SESİNİ CİKARAMİYOR

Orda onu alip ses cikaramamissiniz ya onemli olan bu sonradan ne giydiginizden kime ne orda sizde sevgilinizde sesinizi cikaramamissiniz tek basina cesaretli bireyler

Aslında şöyle bir durum da var, yüzüne açık açık kendilerini belli etmeleri çok iyi. Arkandan iş çevirmiyorlar, sinsi sinsi...
Yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazmamışlar en azından.
Sen gerçekten mesafelisin sanırım, onlar da fazla müdaheleci. İki taraf da kendini törpüleyebilse sorunlar çözülür ama malesef....
İnşallah çok mutlu olursun.

tam olarak nereyi algılayamadınız? annesinin istediği elbiseyi aldık mı yazdım? o elbiseyi giydim mi yazdım? nesini algılayamadınız?

sözde geline elbise alınırmış, "gidelim" dediler. gittik. bi elbise aldık. "ilk mutlu gününde siyah giyme" dediler, gittim sözde giymek için başka bi elbise aldım. sözde giydiğim elbiseyi ben tek başıma aldım. "ayakkabı çanta da alalım" dediler, "onu da başbaşa alalım" dedim. sonra sözlümle gittim aldım.

nesini anlamadınız?

Orda onu alip ses cikaramamissiniz ya onemli olan bu sonradan ne giydiginizden kime ne orda sizde sevgilinizde sesinizi cikaramamissiniz tek basina cesaretli bireyler

hanımefendi adetlerinde geline elbise almak varmış. derdiniz ne? "almayın istemiyorum" mu diyeyim? amacınız ne? hediyeymiş alınırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…