9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Neden birkaç hafta konuşmayacak, anlamadım.

dedesini kaybetti çünkü.

o tuzlu kahveyi hala anlayamamış. "iyi günde kötü günde" kısmının sadece "iyi gün"ünü almış.

babaannesiyle anneannesini kaybettiğinde de yanındaydım, acısı varken beni yanında istemiyor. benden kaçıyor.

Evlenince Allah uzun ömür versin de yakınını kaybetse ne yapacak. Evi mi terk edecek bir kaç hafta.
O zaman da böyle mi yapmıştı anneannesi vefat ettiğinde.

Peki anladım.
Ayy siz çok şekersiniz ya desem kızmazsın umarım.

Allah Allah... Çeşit çeşit bu erkek cinsi demek ki...
bu bana çok garip geldi, acısını paylaşmayı insanın birine verdiği değer olarak algılarım ben.
En kötü ya da zor zamanında ilk tutunacağı olmayı önemserim. Artık nişanlın hangi akılla kaçıyorsa benim beynim algılayamadı bunu:)

Evlenince Allah uzun ömür versin de yakınını kaybetse ne yapacak. Evi mi terk edecek bir kaç hafta.
O zaman da böyle mi yapmıştı anneannesi vefat ettiğinde.

evlenince ne yapar bilemiyorum.

anneannesinde de böyle yaptı. evlerindeydim o zaman. yola çıkacaklardı. önce arabayla neredeyse eziyordu beni, görmediğini söyledi sonra ama pek ihtimal vermiyorum, sonra da başıyla selamladı gitti. dağıtım iznindeydi bi de o zaman.
yolda mesaj attı, "sarılsan çok ağlardım, seni bırakıp gidemezdim, özür dilerim" diye.

kuzenini kaybettiğinde ayrılmak istemişti. "karısı 2 aylık bebeğiyle kaldı, ben bunu sana yapamam" diye.

bilmiyorum belki ölümü görünce beni kaybetmekten korkuyor. belki zayıflığını görmemi istemiyor. sorgulamak da istemedim açıkçası. deşmesem daha iyi olur gibi geldi.

ben yanında olmaya çalışıyorum, ama hem izin vermiyor hem "yok öyle bi şey" diyor. annemin telefonunu açıyor benimkini açmıyor. yarın akşam sıkıştırmayı düşünüyorum ama tam karar da vermedim.

Sabah eltisi yüzünden konu açan bir kız vardı ona da yazmıştım.insanlar ikili ilişkilerinde neden üçüncü şahıslardan beklenti içine giriyor anlamıyorum.ben de her şeyimi kendim alıyorum annem sen daha iyi bilirsin diyor erkek Arkadaşımın annesi de öyle.aldıktan sonra iki anneye de gösteriyorum onlarla paylaşmak beni mutlu ediyor erkek Arkadaşımın da fikrini alıyorum genelde sen kullanacaksın diyor bazen yardımcı ol diye hafiften kızdığım bile oluyor.mesela yemek masamız ve 6 sandalyeyi almak için erkek arkdasım şehirler arası yolculuk yapıp Yanıma geldi birlikte gidip aldık bunu anlatma sebebim olması gereken bu o eve toplu iğne bile alsak ne benim annem ne de onun annesi kullanacak biz kullanacağız.büyük eşyalarımız var alacak mutlaka annesiyle konuşup fikirlerini alacağım zaten her zaman da söylediği siz daha iyi bilirsiniz siz kullanacaksınız oluyor.bana göre de olması gereken bu.

bana göre de olması gereken bu. bizim alacaklarımızda sevgilim seçimi bana bıraktı, ben de bazılarını babama bıraktım. ütüden süpürgeden anlamam nihayetinde. onların alacaklarında ne olacak göreceğiz. ama beyaz eşyayı seçtik almadık, bizim istediğimiz olacak gibi.

annesi "mutfağı yaptıralım, ankastre alın" dedi, onu karışmak olarak adlandırmalı mıyım bilmiyorum.

eltisi yüzünden konu açan kıza ben de aynısını yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…