- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #1.241
Ben de ben de:))))Pofuduk
Takipteyim.
Sizin için mutlu son diliyorum.
Ben de ben de:))))
Pofuduk
Takipteyim.
Sizin için mutlu son diliyorum.
Çok rica ediyorum, lütfen...
Sevenler ayrılmasın bak.
Ayrılmasın tabiki sevenler:))))Çok rica ediyorum, lütfen...
Sevenler ayrılmasın bak.
Neden birkaç hafta konuşmayacak, anlamadım.birkaç hafta konuşmaz sözlüm benimle, ama sonra konuşur hallederiz gibi.
birkaç hafta konuşmaz sözlüm benimle, ama sonra konuşur hallederiz gibi.
Ayrılmasın tabiki sevenler:))))
Mutlu da olsunlar ama:)
Neden birkaç hafta konuşmayacak, anlamadım.
Neden konuşmaz???
dedesini kaybetti çünkü.
o tuzlu kahveyi hala anlayamamış. "iyi günde kötü günde" kısmının sadece "iyi gün"ünü almış.
babaannesiyle anneannesini kaybettiğinde de yanındaydım, acısı varken beni yanında istemiyor. benden kaçıyor.
dedesini kaybetti çünkü.
o tuzlu kahveyi hala anlayamamış. "iyi günde kötü günde" kısmının sadece "iyi gün"ünü almış.
babaannesiyle anneannesini kaybettiğinde de yanındaydım, acısı varken beni yanında istemiyor. benden kaçıyor.
Allah Allah... Çeşit çeşit bu erkek cinsi demek ki...dedesini kaybetti çünkü.
Evlenince Allah uzun ömür versin de yakınını kaybetse ne yapacak. Evi mi terk edecek bir kaç hafta.
O zaman da böyle mi yapmıştı anneannesi vefat ettiğinde.
Peki anladım.
Ayy siz çok şekersiniz ya desem kızmazsın umarım.
Allah Allah... Çeşit çeşit bu erkek cinsi demek ki...
bu bana çok garip geldi, acısını paylaşmayı insanın birine verdiği değer olarak algılarım ben.
En kötü ya da zor zamanında ilk tutunacağı olmayı önemserim. Artık nişanlın hangi akılla kaçıyorsa benim beynim algılayamadı bunu:)
Sabah eltisi yüzünden konu açan bir kız vardı ona da yazmıştım.insanlar ikili ilişkilerinde neden üçüncü şahıslardan beklenti içine giriyor anlamıyorum.ben de her şeyimi kendim alıyorum annem sen daha iyi bilirsin diyor erkek Arkadaşımın annesi de öyle.aldıktan sonra iki anneye de gösteriyorum onlarla paylaşmak beni mutlu ediyor erkek Arkadaşımın da fikrini alıyorum genelde sen kullanacaksın diyor bazen yardımcı ol diye hafiften kızdığım bile oluyor.mesela yemek masamız ve 6 sandalyeyi almak için erkek arkdasım şehirler arası yolculuk yapıp Yanıma geldi birlikte gidip aldık bunu anlatma sebebim olması gereken bu o eve toplu iğne bile alsak ne benim annem ne de onun annesi kullanacak biz kullanacağız.büyük eşyalarımız var alacak mutlaka annesiyle konuşup fikirlerini alacağım zaten her zaman da söylediği siz daha iyi bilirsiniz siz kullanacaksınız oluyor.bana göre de olması gereken bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?