9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Ben tepkinizi ve çıkarımlarınızı gayet yerinde buldum. Sonuçta bu sizden önce gelişmiş bir mesele; kaldı ki şimdi bile "Oğlum ben bu evin tapusunu sana vermiştim ama içinde X kişinin oturmasını istiyorum" diyebilir pekala kayınpederiniz. Ama "Oğlum dede rahmetli oldu, dayın da başta konuştuğumuz üzre evden çıkıyor. Şimdi Pofuduk'la sen o eve geçin." diyorsa elbette burada söz hakkınız var.

Peki erkek arkadaşınız size hak verdi mi? Halledecek mi meseleyi?

erkek arkadaşımın o evde oturmamızı isteme sebebi, iş için il dışına gidip 1 hafta falan kalma durumu olmasıydı. biraz da yani bunu bana söylemedi ama, annesi babası yaşlandığında veya başlarına bi şey geldiğinde düzenimizin bozulmasını istememesi sanırım. başka binayla üst kat aynı değil yani. annesi babası memlekete gitse mesela, aynı binada olunca kardeşi bi yemeğe gelir gider, ama ayrı olunca beraber kalmamız gerekir.

çünkü bana komik geliyor ama keçiören dikmen'den daha güvenliymiş, daha nezihmiş resmen. dikmen'de gündüz vakti milletin evine hırsız giriyor. hem büyük teyzeye hem kayınvalidemlere hem halanın oğluna güpegündüz girmiş. keçiören'de semte göre de değişiyordur tabi ama en azından bizim evin olduğu bölgede ben böyle şeyler duymadım. gece yarımda otobüsten iner eve yürürüm mesela, laf atan falan olmaz. görümcem hava karardıktan sonra tedirgin oluyor tek başına dönmek istemiyor.

yani benimki sırf güvenlik açısından o evde oturmak istiyor. ama bana da hak veriyor. "ben "pofuduk istemiyor" derim" dedi. "bak gelip bana sormasınlar "neden istemiyorsun" diye, sakın beni yüzgöz etme, aranızda halledin, beni karıştırma" dedim. "tamam" falan dedi ama yine de sorarlar mı bilmiyorum şu an.

benim durumdan haberdar olduğumu hala bilmiyorlar zaten.

ay yazmıcaktım güya, sana komik gelmesi çok normal, mış dediğine göre sana sevgilin anlattı hırsız girdi vs diye, sadece güvenlik için istiyo bide, aile birbirine çok bağlı ama sevgili sadece güvenlik için o evde oturmak istiyor, buna inandın mı gerçekten, yani sadece güvenlik için olduğuna, avaz avaz bağırasım geliyo inan konunu okurken, nasıl da güzel kılıf bulup isteklerini bir bir kabul ettiriyolar

adam hala pofuduk istemiyo derim diyo, sende olay bana gelmesin diye ümit ediyosun, mümkün mü bu, elbette sana neden diye soracaklar sevgilin pofuduk istemiyo derse

tamam dedi ama yine de bana sorarlar mı bilmiyorum diyosun 9 senelik ilişkiden sonra sevgilinin neler yapıp neler yapamıcanı kestiremiyosun

benim eşim polis evet, 2 sene dışarda okudu, sana göre bu yüzden bişeylere Hayır diyebiliyo, hiç alakası yok ailesinin dibinde büyümüş ama taban tabana zıt olan insanlar var bknz: ben ve annem kısmen babam

aynen. bakalım beni karıştırmadan kendi halledebiliyor mu? o eve girersem zaten boşanma kaçınılmaz olduğundan, söz atarım daha iyi şu an.

söz atarım daha iyi demişsin yani asla istemiyosun o evde oturmayı, boşanma kaçınılmaz diyosun, ama son mesajda hırsız giriyomuş Dikmen güvenli değilmiş görümce eve rahat gelemiyomuş vs vs

güvenlik için istediği yer aslında güvenliksiz gördüğü yer değil mi

valla hırsız girdiğini biliyorum, sözlü falan değildik o zaman. baya baya öğle vakti girdi. yalan değil yani o.

neden istedikleri de çok beni ilgilendirmiyor açıkçası, ben kabul etmedim sonuç olarak.

gelip de bana "neden istemiyorsun" derler mi demezler mi bilmiyorum. bundan önce hiç "söyle sakın bu konu benimle konuşulmasın" demedim çünkü. ha o "pofudukla konuşmayın" der. ondan eminim de anası babası sözünü dinler mi ondan emin değilim. sevgilimi tanıyorum da ailesini o kadar iyi tanımıyorum.

zaten baştan beri sıkıntı bu değil mi evlenince de lafını dinletip dinletemeyeceği muallak

pofudukla konuşmayın demesi daha makul pofuduk istemiyo denir mi

onu da söyledim merak etme. diğer ev de çok uzak değildi zaten, muhit olarak aynıydı da yine de arada mesafe vardı. "olacak olan her yerde olur" falan dedim, "sen de haklısın" dedi. sebepleri beni ilgilendirmiyor zaten.

zaten baştan beri sıkıntı bu değil mi evlenince de lafını dinletip dinletemeyeceği muallak

pofudukla konuşmayın demesi daha makul pofuduk istemiyo denir mi

dün baya uzun konuştuk, lafını dinleteceğini söylüyor, ki gözlemlediğim kadarıyla bazı konularda da dinletiyor. ama ev meselesi asla olmaz. onun anasına babasına da açıklama yapmam o konuda. mazeret sunmam bile gerekmiyor bence. ne söylüyorsa söylesin aralarında halletsinler.

İnşallah hallederler

valla bunu halletseler bile, eski teklif ettikleri evi de kabul etmeyi düşünmüyorum artık.

madem onlar kılıf uyduruyor, ben de az çok kılıf nedir nasıl uydurulur biliyorum.

"madem o mühit güvenli değil, evi etlik tarafından ya tutalım ya alalım. ay orda hiç böyle hırsızlık laf atma falan olmaz. kapını kilitledin mi kimse rahatsız etmez."

konu oraya gelirse söyle tabi, alınıpta bi kere içine girildim mi çıkması zor olur

Bilmem işinize yakın olur mu ama ben 25 senedir Batıkentte oturuyorum şark dönüşü de inşallah batıkent olacak, buraları da düşünebilirsiniz çakırlar tarafı çok revaçta

konu oraya gelirse söyle tabi, alınıpta bi kere içine girildim mi çıkması zor olur

ya içine girmem ki ben. mümkün değil. söz konusu değil benim o eve girmem. çok geçerli sebeplerim var hepsini sayarım. 5 yıllık evli olsam da o eve girmeyi düşünsek olay başka ama ben o evde evlenmem. asla. gerekirse olay çıkarırım, çirkefleşirim, yüzüğü atarım.

bi yandan da bu konunun açılması çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı. göstersin bakalım verdiği sözleri ne kadar tutuyor nasıl tutuyor. ailesiyle arama nasıl mesafe koyabiliyor. bu da onun sınavı.

Bilmem işinize yakın olur mu ama ben 25 senedir Batıkentte oturuyorum şark dönüşü de inşallah batıkent olacak, buraları da düşünebilirsiniz çakırlar tarafı çok revaçta

işimize yakın olmaz, bi de o taraflarda oturan çok tanıdık yok, muhit hakkında bilgi sahibi değilim. ben ilk başta sokullu-öveçler veya etlik-basınevleri taraflarını istemiştim. sokullu-basınevleri ve balgat-etlik tek hat var çünkü, merkezi olur, ulaşım rahat olur, daha güvenli falan.

Ben anlamadım, nişanlınızın oturmak istediği ev Keçiören'de mi yoksa Dikmen'de mi?

Ben Yenimahalle'de oturuyorum; burada mahalleden mahalleye değişiyor ne kadar güvenli olduğu. Bizim oturduğumuz sokak tam sınırda gibi mesela, azıcık yukarıda akşam vakti korkuyorum ama bizim oturduğumuz tarafta her saatte gider gelirim. Keçiören'de sadece Estergon civarını biliyorum; gündüz vakti rahatsız edildiğim olmuştur o tarafta. Ama tabii her semtin her yeri aynı olmuyor. Dikmen'de hiç yaşamadım, dolayısıyla hırsızlık vb. durumlar nasıldır bilemem ama semt olarak "nezih değil" sayılamaz bence. Hele Dikmen değilse de Balgat'ta Ceyhun Atıf taraflarına bayılırım ve kendimi en güvende hissettiğim semttir Ankara'da.

Sevgiliniz illa ki gidecektir şehir dışına. Bakın ben de Eylül'de evlenince İstanbul'a taşınacağım ve ikimizin de ailesi orada değil. Biz çözümü site içi, güvenlikli bir daire kiralamakta bulduk. Nişanlım müfettiş ve sık sık çıkıyor şehir dışına. O her gittiğinde birinin gelip benimle kalması mümkün değil dolayısıyla. Siz de benzerini söyleyebilirsiniz diye düşünüyorum. "Şu şu sebeplerden bu semtte yaşamak istiyoruz, güvenlikli bir yer tutacağız/alacağız. X şehir dışına gittiğinde de bir sorun olmayacaktır".

Hatta Park Oran demiyorlar mıydı? Tutun işte oradan evi, tek kaldığınızda kimsenin gidip gelmesine de gerek kalmaz. Oh, mis

Umarım sevgiliniz bu işi size yansıtmadan halledebilir. Halledebilmesi gerekir bu defa; çünkü kayınvalideye kalırsa yine "Ama bizim iyiliğimizi istiyorlar Pofuduk" noktasına gelebilir konu, korkarım.

Muhtemelen o noktaya gelecektir zaten burcutk, inşallah sevgiliyi ikna edip cilalayıp tekrar pofuduğun önüne sunmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…