- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #7.061
bi şeyleri bilmemek hoşuma gitmiyor sadece. üstelik hayatım kaymışken sebebini bilmemek hiç hoşuma gitmiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pofuduk boyle yapmaz diyememis mi adam? Ya da gelip niye sana sormamis dediklerinde..
Inanmayi secmis. Decimini coktan yapti o
asla bilemeyeceksin birde bilsen de hayatında bişey değişmeyecek her sorunu cevabı yoktur olsa da ne işe yarayacak. bir de hayatın kaymış falan değil.bi şeyleri bilmemek hoşuma gitmiyor sadece. üstelik hayatım kaymışken sebebini bilmemek hiç hoşuma gitmiyor.
terapi de alman gerekiyor pigme tek başına ilaç fayda sağlamaz sanailaç kullanıyorum evet. biri düzenli biri çok bunaldığımda.
sürekli bana gelip sormak istememiş benim anladığım kadarıyla. hani birbirinizi idare edin alışma süreci olur öyle falan demiş. ama annesinin üzüntüden hasta oldum tripleri bi süre sonra terazinin dengesini bozdu sanırım.
Aynen.İnsan bit son bekliyor değil mi,bu konu benim için öyle oldu valla
her şeyi anlatmana gerek yok ki. bir kaç şey anlatsan düşünce yapını anar zaten birlikte çalışma şeklinizi oluşturur ona göre de seanslar devam eder. ama öncelikle bu durumdan kurtulmayı istemen lazım. ve gidersen sağlam bi terapist bul. lisans yüksek lisansını incele aldığı eğitimlere bak. arkadaş geyiğine dönen terapi seasnları duyunca şok olmuştumbirine her şeyi baştan anlatmaya hazır hissetmiyorum.