• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

KAPRİSNAZ ben resmen yalvardım öldüm ağlamaktan. ben korkuyorudum evlilikten o beni ikna etti. bunca yıldan sonra yıprandık dedim. aşk zaten biter biz seviyoruz biz evliliği hak ettik. bana aşık olmanı beklemem zaten beni seviyosun bu yeter dedi. sonra da böyle oldu.....başka kadın dersen ne şifreleri değişmiş ne bişey herşeyini biliyorum. bana bitsin dedikten sonra fotolarını gördüm iş gezisinde hala yüzük parmağında idi. belki çıkartmıştır artık bilmiyorum....

Her yazdığınla beni haklı çıkarıyorsun bu adamın derdi başka, belki de birlikte çözebileceğiniz bir dert ama sana söyleyemedi ve ayrılalım dedi... Bu işin peşini bırakma...

Sen güçlü durmazsan hiç bişe düzelmez. Önce sen güçlü duracaksın. 9 sene çok uzun bi süre bence. Alışkanlık olarak anlama sakın. Ama bencde vaz geçmez gibi geliyor. Böle yapmasının kendince mutlaka geçerli bi sebebi vardır. bence bi arkadaşından felan bunu örenmeye çalış. Tahminlerle hareket etme. Son olarak, hata yapmamak için "onsuz olmak hayatın sonu" diye düşünme. Benim bi panpa var, abisi nikah dönüşü kaza yaptı. Nasip yani herşey. Hayat onunlada onsuzda devam ediyore. Bööle düşün.[/

bazen kendimi kaptırıyorum ağzıma geliyor kötü sözler yutuyorum. çünkü bana o kadar çok iyiliği dokundu ki ödeyemem hakkını. işte bende bunca emekten sonra mutlak bi nedeni vardır diyorum ama bana sen hala umutlusun diyolar.umut değil. evet bitebilir ama yakışığıyla bitmeli idi. eyvallah derdim ama bunca yıla yakışan bi bitiş olmadı. kimbilir belki cidden sorunları vardır içinde çözememiştir...

9 yıl sonra seni sevdiğimden emin değilim demek çok tuhaf gerçekten. :26:
Nasıl dayanıyorsun onunla konuşmadan , anlamadım.
Sana bir açıklama yapmak zorunda bu insan. Böyle hiçbir şey demeden nasıl yapabilir bunu ?
Bu adilik, haksızlık.

peki geçmişte yaşadığınız büyük bir tartışma varmı kavga aldatma vs başka nedenler bu konuyu şöylede düşünmek gerek.. intikam alma duygusu...buda olabilir seninle onun arasında yada aileler arasında geçmişte yada yakın zamanda yaşanan kötü bir olay...

bnmde 8 senelık bı ılıskım var ve yazdklarını okuyunca kendımı snn yerıne koydum yuregım parcalandı resmen..
snı cok ıyı anlıyorum.. uzun süreli ilişkılerde gercektende o kişi hayatının bi parçası degılde btunu oluyor adeta.. aılen,dostun en yakın arkdsn, sevdgn adam,en guvendgn ınsan.. hepsı o kişi oluyor..
yüzüp yüzüp kuyruguna geldgnzde böyle bırden bırakp gtmesı cıdden cok kurcaladı kafamı..
hatalarınmı oldu acaba dıye düşünuyorum.. onu yormuş olablrsın..
ama var bişeyler bu işte :/ :95:
aılesıyle fln nasıldı aranz? hanı onların parmagı olablrmı dıe de dusundum

bana da dediği de zaten yoruldum. seni sevdim seviyorum bitmedi sevgim ama bunca yıldan sonra yoruldum. evliliğimizde aynı şekilde giderse ben bunu ne kadar kaldırabilrim oldu. yani sana dönersem bil ki ben seni hiç bırakmam ve bana naparsan yap seni çekerim. ama şu an kendimden o gücü bulamıyorum dedi.yani senin hastalığın okulun herşey beni çok yordu. sen ağladın kızdın ilaç aldın ama ben hep içime atttım patladı artık. bırak ne olur evliyken bile insanlar ara veriyor kaderimsen değişmez ben gelirim dedi....

ailesi beni çok sever biliyorum ama yapacakları hamleyi yapmadılar aramadılar bizi. belki de, o demiştir aramayın diye. ben helal edin hakkınız dediğimde annesi çok ağladı.

nasıl birşey bu böyle insan bir açıklama yapar neden ne peki :S
allah sabır versin umarım düzelir herşey vardır mutlaka bir nedeni ailesi ile falan görüşün bir

bazı şeyler yıpranmış olabilir 9 sene uzun bir süre ama son anda bunu yapması çok çirkin olmuş .yani şimdi dönse yeniden evlenmek istese nasıl güvenickesin bu adama ?yada evlensen yarın sıkıldım boşanmak istiyorum dese bence yara almışsın üzülme evlenip boşansan daha kötü olurdu .

Her yazdığınla beni haklı çıkarıyorsun bu adamın derdi başka, belki de birlikte çözebileceğiniz bir dert ama sana söyleyemedi ve ayrılalım dedi... Bu işin peşini bırakma...

canım bekliyorum sadece sabrediyorum. elbet arayacak. ya kesin bitti diyecek ya dönecek. ama kesinlike aramam sormam ben ne acılar çektim hala da çekiyorum. uyku yok yüzüm gözüm sivilce doldu zayıfladım eriyorum resmen. aramam asla

olayın üstünden kaçgün geçti bilmiyorum ama bir hafta on gün kadar zaman geçtiyse bence telefon aç ara ve konuş...sebeplerini sor hatta buluşun sana sebeplerini anlatsın sonra olmuyorsa yine olmasın dediğin gibi yakışık haliyle bitsin..bence telefon aç

9 yıl sonra seni sevdiğimden emin değilim demek çok tuhaf gerçekten. :26:
Nasıl dayanıyorsun onunla konuşmadan , anlamadım.
Sana bir açıklama yapmak zorunda bu insan. Böyle hiçbir şey demeden nasıl yapabilir bunu ?
Bu adilik, haksızlık.

dayanıyorum çünkü gururum çok kırıldı. ben elimle yerleştirdim çeyizimi. kurdelalarını çözdüm ama nasıl gel bana sor. o gelinliği gittim ve iptal ettirdim sndım ki ben oracıkta ölcem başım döndü çok kötü oldum. ama aramam çünkü benim hatam yok

olayın üstünden kaçgün geçti bilmiyorum ama bir hafta on gün kadar zaman geçtiyse bence telefon aç ara ve konuş...sebeplerini sor hatta buluşun sana sebeplerini anlatsın sonra olmuyorsa yine olmasın dediğin gibi yakışık haliyle bitsin..bence telefon aç

canım ne aileler anlaşamıyodu ne başka şey. okumuş etmiş görgülü insanlar ikimizin ailesi de. ne de bizde öyle aldatma kin falan oldu. yani bana dedi ki evet insan olarak mükemmelsin benden güzelsin ama bilmiyorum dedi. eksik bi şey var dedi. bunca yıldan sonra mı oldu dedim. daha bir ay önce beni seviyodun eşyalarımız aldık nasıl biter dedim. insan evliyken boşanabiliyor lütfen bana baskı yapma dedi.

ayrılalı 1 ay oldu tam. ne o ne ben aradım. ben aramam açıklama yapması gereken o ben ne yaptım ki ona. elimde hediyelerim kaldı ona almıştım. sarılıp koklayıp ağlaya ağlaya uyudum ben günlerce sakinleştirci ile. unutmam bunları

bazı şeyler yıpranmış olabilir 9 sene uzun bir süre ama son anda bunu yapması çok çirkin olmuş .yani şimdi dönse yeniden evlenmek istese nasıl güvenickesin bu adama ?yada evlensen yarın sıkıldım boşanmak istiyorum dese bence yara almışsın üzülme evlenip boşansan daha kötü olurdu .

aynen nasıl güveneceğim ben tekrar. güvenemem. belki de diyorum bu ayrılık iyi gelir. dönerse tam döner ama olmazsa da bunca yıldan sonra olmuyosa hayır bunda diyyorum. ama kalbimle mantığım aynı değil. biri kafası dik diğeri başı eğik...

nasıl birşey bu böyle insan bir açıklama yapar neden ne peki :S
allah sabır versin umarım düzelir herşey vardır mutlaka bir nedeni ailesi ile falan görüşün bir

amin. sadece Allah a sığınıyorum. hergün dua okuyorum yalvarıyorum. acımı dindir diye. ama benim babam aradı onu hayırlısı olsun oğlum hellaleşerek ayrılın kırmayın birbirinizi bziden yana helal olsun dedi. daha ne desin. ama onun ailesi de aramalıydı. en azından olmadı ama hakkınızı helal edin demelilerdi....

Herşeyde bir hayır vardır ve herşey alında başka birşeyin sebebidir... Kötü görünen şeyler aslında iyi olayların vesilesidir... Hiçbir şey SEBEPSİZ DEĞİLDİR...

aynen nasıl güveneceğim ben tekrar. güvenemem. belki de diyorum bu ayrılık iyi gelir. dönerse tam döner ama olmazsa da bunca yıldan sonra olmuyosa hayır bunda diyyorum. ama kalbimle mantığım aynı değil. biri kafası dik diğeri başı eğik...

Kesinlikle katılıyorum. Kalbinle aklının arasında araf gibi bi yerde yaşar her insan. Ne kadar ortada durabilirsen o kadar sağlıklı kararlar verirsin.

dayanıyorum çünkü gururum çok kırıldı. ben elimle yerleştirdim çeyizimi. kurdelalarını çözdüm ama nasıl gel bana sor. o gelinliği gittim ve iptal ettirdim sndım ki ben oracıkta ölcem başım döndü çok kötü oldum. ama aramam çünkü benim hatam yok

Hatalı olduğun için değil, hesap sormak için araman gerektiğini düşünüyorum.
Çünkü bu adam bu kadar şeyden sonra böyle bir adilik yapma hakkına sahip değil.
Sana bir açıklama borçlu.

Herşeyde bir hayır vardır ve herşey alında başka birşeyin sebebidir... Kötü görünen şeyler aslında iyi olayların vesilesidir... Hiçbir şey SEBEPSİZ DEĞİLDİR...

öyle evet sadece bunu düşünyrum ama elimi nereye atsam bi anı. bazen rüyalarımda görüyorum kalkıyorum yk. başlıyrum ağlamaya gece yarısı. banyoya koşup sifonu çekip bağıra bağıra ağlıyorum bazen. kimse duysun istemiyorum. annem babam çok üzülüyor halime.

bana da dediği de zaten yoruldum. seni sevdim seviyorum bitmedi sevgim ama bunca yıldan sonra yoruldum. evliliğimizde aynı şekilde giderse ben bunu ne kadar kaldırabilrim oldu. yani sana dönersem bil ki ben seni hiç bırakmam ve bana naparsan yap seni çekerim. ama şu an kendimden o gücü bulamıyorum dedi.yani senin hastalığın okulun herşey beni çok yordu. sen ağladın kızdın ilaç aldın ama ben hep içime atttım patladı artık. bırak ne olur evliyken bile insanlar ara veriyor kaderimsen değişmez ben gelirim dedi....

ailesi beni çok sever biliyorum ama yapacakları hamleyi yapmadılar aramadılar bizi. belki de, o demiştir aramayın diye. ben helal edin hakkınız dediğimde annesi çok ağladı.

çok üzüldüm gerçekten,
ben tekrar döneceğini sanmıyorum. yukardaki msjda söyledikleri herşeyi açıklıyor bana kalırsa, sevgiliniz bu ilişkiden çok yorulmuş anlaşılan.
dilerim aksi olur ve geri döner

Hatalı olduğun için değil, hesap sormak için araman gerektiğini düşünüyorum.
Çünkü bu adam bu kadar şeyden sonra böyle bir adilik yapma hakkına sahip değil.
Sana bir açıklama borçlu.

diyrum ya bazen arasa ne olur? sesiini bile duymak gelmiyor içmden. hani derler ya sussam gönül razı değil konuşsam tesiri yok. neden desem açıklasa ne olacak diyorum. bitti işte. sildi attı. çünkü ararsam dayanamam ağlarım be çirkinleşirim. kendime yakıştırmam bunca yıldan sonra bunu :( kendinde kalsın sebebi. haklı görmese kendini bunu yaparmıydı.en azından öz saygım kalsın

Back
X