• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

yani aynı şehirde okumuşsun ve aynı evi paylaşmışsın duyguları sevinçleri aynı evi vs...erkeklerin maalesefki %85 i böyle yaşadıktan sonra evlenmiyor canım..son anda da olsa dönüyorlar..

aynı evde kalmadım ben yurdum vardı ama gün içinde hep birlikteydik. aynı şehirdeydik çünkü.evet hastalık sağlık varlık yoklu herşeyi paylaştık bilmiyorm belki de tükendi.ben istemedim önce evlenmeyi gittim ama aradı beni günler sonra ben seni seviyorum zaten evliliklerde monotondur bi yerden sonra biz bu sonu hak etmedik herşey düzelecek dedi. bak korkularım var dedim sen de ben de aşacağız dedi tamam dedim.

Benim de evliligime 25 gun kaldi. Bana da hep evlilik oncesinde stres ayrilik cok oluyor derlerdi de bu kadar olacagini tahmin etmezdim. Cesaret olsa sanki inceldigi yerden kopacak gibi.. Allah sabir versin gercekten arada kalmak coook zor..

inşallah hayırlısıyla evlenirsiniz canım. Allah mutluluk versin şimdiden....

ama canım böyle olmaz..burda insanlara sorarakta ondan beklediğin cevapları bulamazsın..ha başka mesajlarda demişsin sorsam söylese nolucak bitti işte diye..tabi burdan akıl vermekte kolay ama seni çok iyi anlıyorum benzer şeyleri bende yaşadım tamam 9 yıl değildi ama karşındaki adama güvenip inanıp daha bugün bebeğimiz olursa şu ismi koyarız diyen adame rtesi sabah ban ben istemiyorum seni diye mesaj atabiliyo..hem kendisi hayal kurup kurdurup hem kendisi vazgeçebiliyo..böyle insanlar çok..belki yine karşına çıkıcak..ozamanlarda işte herşeyini ona vermiceksin hayatının merkezine onu koymıcaksın kendi uğraşların olucakki yalznı kaldığında boşluğa düşmiceksin..bence şimdi gidip yatmak yerine kalk silkelen kendine gel..önce bi kuaföre git bi moralini düzelt sonra neden beni bıraktı sorularına cevap vermek yerine kendine bir uğraş bulup geleceğine yatırım yap..bi kursa gidebilirsin mesela..müzikle ilgilenirmisin?bişeyler çalmak insanı çok rahatlatır..

sormak değil aslında. söylenecek tüm ihtimalleri biliyorum ama insan işte yalnız kalmaktan kendi ile konuşmaktan deliriyor.

evet en büyük hatayı yapıyoruz. hayatımızın merkezine koyuyorum. yada başımızın üstüne. halbuki yanımıza koysak herşey farklı olacak. bilmiyorum hani bi yas dönemi var ya bu da o. elbet bi gün kafamı kaldırıp hayata döncem yeniden ama cesaretim yok

bence "bana biraz zaman ver" demesinin tek sebebi 9 yıl ilişki yaşadığı birine pat diye "ben bıktım artık ayrılmak istiyorum" diyememesi.

sizin bu derece sarsılmanız ise 9 yıl boyunca ilişkiyi avucunda tutup karşıdakini istediği gb yönlendirirken biranda terkedilmeyi kabullenememek.

yazdıklarınıza ve yaşadıklarınıza şöyle bir uzaktan bakarsanız terkedilme sebebinin gayet açık ve net ortada olduğunu görürsünüz.

bence biran önce toparlanıp kendi hayatınıza çeki düzen verin, zaman hızla geçiyor... :50:

bir de şu var. bi erkek bu kadar sıkıldığı üzüldüğü bi ilişkiyi neden devam ettirir. ben uyardığım hatta gittiğim halde neden bana bitmesin seviyorum diyip nişanlanıp ayrılır. peki diyelim tamam olmadı ama kimse 9 yıl tek taraflı bi ilişki yürütmez. ben dünya güzeli değilim ki ben kötüyken beni yıllarca çeksin. demek ki benimde sevilmeye değer hatta onu çektiğim taraflarım vardır. zaten bana şunu dedi belki de sen şikayetlerinde hakılısındır belki de ben evlilik için uygun biri değilmdir.

Ay çok üzüldüm gerçekten canım benim ya:(

9yıl ne demek dile kolay ..Nasıl son adıma yaklaşmışken bunu söyler.
Hiç mi tanımadı seni , ya da sen onu. Düğün günü alınmış her şey tamam bir anda bitiyor.
Yok böyle bir şey ya.
Seninle paylaşmadığı bir sorunu var mutlaka .
Ama ne?
İşin peşini bırakma bence.
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.
Git yanına al karşına konuş.
Ama asla ona yalvarma.Bak bakalım bir derdi neymiş.
Mantıklı bir şekilde çözülmeyecek bir konu ise o zaman sen de ikna olursun.
Ama böyle kafanda soru işaretleri ile yaşamak çok zor.

Son düzenleme:
işte bi kaç adım atman gerekiyo..dışarı henüz çıkmak istemiyosan evin içinde bişeyler yap ne biliyim mesela yemek yap bişeylerle ilgilen..örgü ör..yani seni oyalayacak kafanı o sorulardan uzaklaştıcıcak bişeyler yap..sonra gerisi kendiliğinden gelir..hem 1 ay geçmiş artık biraz toparlanmaya başla..bu hayata bir daha gelmicez çünkü..

bence "bana biraz zaman ver" demesinin tek sebebi 9 yıl ilişki yaşadığı birine pat diye "ben bıktım artık ayrılmak istiyorum" diyememesi.

sizin bu derece sarsılmanız ise 9 yıl boyunca ilişkiyi avucunda tutup karşıdakini istediği gb yönlendirirken biranda terkedilmeyi kabullenememek.

yazdıklarınıza ve yaşadıklarınıza şöyle bir uzaktan bakarsanız terkedilme sebebinin gayet açık ve net ortada olduğunu görürsünüz.

bence biran önce toparlanıp kendi hayatınıza çeki düzen verin, zaman hızla geçiyor... :50:

aksine ben yönlendirmedim hiç. o hep yönlendirdi. hiç sözünden çıkmadım itiraz etmedim. eşyalar alınırken bile senin zevkin olsun dedim. evet ben kaprisliyim ama bunu ahk etmedim. bana bundan başka tek sebep söyeleyemez. aksine kendisi beni sen çekiyosun ben dışardan iyiyim sen içerden derdi bana. yani ayakkabının nerden vurduğunu insan bilemiyor dışardan bakınca. ben o beni çekiyodu derken hayatı kendimde de aramak adına söyledim. siz de bayansınız. düşünün beni yerime koyun kendinizi. demez misiniz madem kötüyüm neden 9 yıl neden evlilik teklifi?? hangi kapris bunu hak ettirir bi kıza hemde evlilik arifesinde. ben onun gzünün içine bakardım. her sorumluluğunu ben yerine getirridim. yani bi ilişkide bi taraf emek verse bile 9 yıl yürürmez. sadece o vermedi emek ben de verdim

benim bir tanıdığımda buna benzer bir olay yaşadı. ayrılığın ardından beyefendi hastane raporu göndermişti nasıl söylenir bilmiyorum ama erkekliği yokmuş..

ben de 9 senelik bi ilişkiden sonra evlendim ve gerçekten düğün yaklaştıkça bi gerginlik oluyo çok kavga ettik biz de, ama düğün mekanını falan iptal etmek ikimizinde aklına gelmedi, bu işin öncesi var mı, planlı bi hareket gibi geldi bana

Öncelikle yorumları okumadım , bunu daha önceden söyleyen varsa aynı fikri paylaşmış oluruz.
Bence bu normal bi durum değil sanki sakladığı bi şey var gibi hani bi engel çıktı da söylemiyo seni üzmemek için de böyle hayatından çıkıyo gibi geldi öyle hissettim yani

gözünüzü kapatıp düşünebiliyomusunuz? 9 yıl birlikte onca zaman. ve bana ben emin değilim dediğinde benim elimde aldığım çeyiz eşyam ve ona aldığım hediye. eve geliyorum kimseye demiyorum. arıyorum bana bir hafta ver dedi verdim.sonra bana bir hafta sonra sevgimden emin değilim ne olur üstüme gelme dedi.

sonrasını düşünün bi. gelinlik provası için arıyolar bitti diyorum. sürekli msj geliyor akrabalar arıyor düğün davetileyeleri ne oldu diye? ve ben bi ev dolusu çeyizi açıp tekrar yerleştiriyorum.

bi düşünün lütfen...

tabiki içinde bulunduğunuz durum bir kadın olarak çok zor, size hakvermiyor değilim,
yorumlarımı sizin anlattıklarınız üzerine yaptım.

kaprisli olduğunuzu, sürekli onun sizi çektiğini siz söylediniz. evlilik teklifi aldıktan sonra terkedilmek kimsenin hakedeceği birşey değil ama evlendikten sonra terkedilmekten daha iyidir bence.

buradan yazışarak sorularınızın cevabını öğrenmeniz mümkün değil, ya arayıp soracaksınız ya da hayatınıza devam edeceksiniz

Evlilik teklifi etmek başka , onu gerçekleştirmek başka.

Ama belli ki bu kişi onu tamamlamak için girişimlerde bulunmuş,
Çeyizler yerleştirilmiş salonlar tutulmuş.
Elinde hala yüzük var diyorsun.
Sevdiği kesin ve kimse 9 yılı da göz ardı edip sünger çekemez.
Mutlaka var başka bir şey.
Konuş ve geçerli bir sebep beklediğini söyle.

ben de 9 senelik bi ilişkiden sonra evlendim ve gerçekten düğün yaklaştıkça bi gerginlik oluyo çok kavga ettik biz de, ama düğün mekanını falan iptal etmek ikimizinde aklına gelmedi, bu işin öncesi var mı, planlı bi hareket gibi geldi bana

yok pat diye bi oldu. ben evle ilgili bişey dedim patladı o. sonra aradım ve hiç bişey düzelmedi. aksine kızdı gürledi. senle olmıcak hep tartışcaz dedi. en ufak şeyde ikimizde patlıyoruz dedi. bi de etrafından hep bunca yıldan sonra kavga ediyosanuz ayrılık sonu demişler. çevresi yani. zaten onlardan oldu. hep şey diyolarmış bizde çok yıl çıktık evlendik ayrıldık. bence yol yakınken dönün. kaç defa dedi bana bunu kızdım bende.nasıl insanlar var demezler mi bunlar olur evlilik öncesi diye. ayrılın mı denir. son iki ayda değişti. ikidebir bana bak o da ayrılmış bizim gibi kaç yıl çıkmışlar diyerek. yani etrafındaki insanlar yönlerdirdi birazda

ama işte böyle yönlendirmelere gelmemesi lazımdı..ozaman evlenincede böyle başkaları tarafından yönlendirilirse senin için daha zor olurdu..

yok pat diye bi oldu. ben evle ilgili bişey dedim patladı o. sonra aradım ve hiç bişey düzelmedi. aksine kızdı gürledi. senle olmıcak hep tartışcaz dedi. en ufak şeyde ikimizde patlıyoruz dedi. bi de etrafından hep bunca yıldan sonra kavga ediyosanuz ayrılık sonu demişler. çevresi yani. zaten onlardan oldu. hep şey diyolarmış bizde çok yıl çıktık evlendik ayrıldık. bence yol yakınken dönün. kaç defa dedi bana bunu kızdım bende.nasıl insanlar var demezler mi bunlar olur evlilik öncesi diye. ayrılın mı denir. son iki ayda değişti. ikidebir bana bak o da ayrılmış bizim gibi kaç yıl çıkmışlar diyerek. yani etrafındaki insanlar yönlerdirdi birazda

demekki karakteri oturmamış, 9 senesini seninle geçirdide 2 ay kalamı dank etti, bence başka birinide sokmuşlardır aklına

tabiki içinde bulunduğunuz durum bir kadın olarak çok zor, size hakvermiyor değilim,
yorumlarımı sizin anlattıklarınız üzerine yaptım.

kaprisli olduğunuzu, sürekli onun sizi çektiğini siz söylediniz. evlilik teklifi aldıktan sonra terkedilmek kimsenin hakedeceği birşey değil ama evlendikten sonra terkedilmekten daha iyidir bence.

buradan yazışarak sorularınızın cevabını öğrenmeniz mümkün değil, ya arayıp soracaksınız ya da hayatınıza devam edeceksiniz

buaraya yazdım çünkü insan bunalıyor çıkamıyor işin içinden. çevresi de öyle. çünkü bizler içindeyiz ve bişeyleri kaçırıyoruz. belki diyorum birileri mantıklı bişey söyler.ben tamamen kendimi haklı görmüyorum asla olmaz ama bu çok ağır oldu bana. bundan sonra bi gün dönse istese de ben güvenmem. unutmak tek çare biliyorum ama inanın çok zor çok acı. kimse yaşamasın. en beteri güven kırıklığı.

Ev ile ilgili ne dediniz ki bu kadar kızdı?

Evlilik teklifi etmek başka , onu gerçekleştirmek başka.

Ama belli ki bu kişi onu tamamlamak için girişimlerde bulunmuş,
Çeyizler yerleştirilmiş salonlar tutulmuş.
Elinde hala yüzük var diyorsun.
Sevdiği kesin ve kimse 9 yılı da göz ardı edip sünger çekemez.
Mutlaka var başka bir şey.
Konuş ve geçerli bir sebep beklediğini söyle.

hah işte bende onu diyorum. evlenme teklif edip bir ay sonra dese anlarım ama sen gitmişsin eşya almışsın gelinlik hazır düğün yeri hazır uçak biletleri alınmış. pat diye bilmiyorunm diyosun. üstelik nişandan hemen sonra düğün tarihi isteyen de o idi. son iki ayda oldu ne olduysa.

buaraya yazdım çünkü insan bunalıyor çıkamıyor işin içinden. çevresi de öyle. çünkü bizler içindeyiz ve bişeyleri kaçırıyoruz. belki diyorum birileri mantıklı bişey söyler.ben tamamen kendimi haklı görmüyorum asla olmaz ama bu çok ağır oldu bana. bundan sonra bi gün dönse istese de ben güvenmem. unutmak tek çare biliyorum ama inanın çok zor çok acı. kimse yaşamasın. en beteri güven kırıklığı.

seni çok iyi anlıyorum birlikte büyüdüğüm sırtımı yasladığım, onca emek verdiğim ve mutlu sona geldik dediğim insan beni bıraksa psikolojim çökerdi heralde, ama bu işin altından başka biri çıkar diye hissediyorum, ailesi de seni aramıyosa onlarda bu işin bitmesini destekliyo demek ki

Back
X