• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

ben şimdi olayı eşime anlattım bir erkek olarak karşı tarafın neden böyle yaptığını belki daha iyi bilir diye düşündüm...aynen şöyle dedi sevmeyen yada evlenmeyi istemeyen bir erkek boşuna okadar masraf yapıp düğün hazırlıklarına girmez..ya kafası çok bozulmuştur tartışmalardan yada hazırlıklardan yada evlilikten son anda korkmuştur..bide 9 yıl çook uzun bir süre dedi bu süre zarfında erkekler olanlardan olaylardan yorulabilir ve evlilkte de böyle yorulacağını düşündüğü için geri adım atar..eğer kafasında ki şey yorulduğunu düşünüp gittiyse döner belki ama evlilikten korktuğunu düşünüyorsa hiçbir erkek dönmez dedi...canım allah yardımcın olsun

çok üzüldüm gerçekten,
ben tekrar döneceğini sanmıyorum. yukardaki msjda söyledikleri herşeyi açıklıyor bana kalırsa, sevgiliniz bu ilişkiden çok yorulmuş anlaşılan.
dilerim aksi olur ve geri döner

keşke bunları evlenme teklif ederken düşünseydi ve hiç bu kadar acı çektirmeseydi. dönse de ben yaralarımı nasıl sararım bilmiyorum...

diyrum ya bazen arasa ne olur? sesiini bile duymak gelmiyor içmden. hani derler ya sussam gönül razı değil konuşsam tesiri yok. neden desem açıklasa ne olacak diyorum. bitti işte. sildi attı. çünkü ararsam dayanamam ağlarım be çirkinleşirim. kendime yakıştırmam bunca yıldan sonra bunu :( kendinde kalsın sebebi. haklı görmese kendini bunu yaparmıydı.en azından öz saygım kalsın

Anladım. O zaman biraz ortalık sakinleşsin. Sen de sakinleş.
Allah yardımcın olsun. Feraha çıkarsın umarım kısa bir sürede. :/

ben şimdi olayı eşime anlattım bir erkek olarak karşı tarafın neden böyle yaptığını belki daha iyi bilir diye düşündüm...aynen şöyle dedi sevmeyen yada evlenmeyi istemeyen bir erkek boşuna okadar masraf yapıp düğün hazırlıklarına girmez..ya kafası çok bozulmuştur tartışmalardan yada hazırlıklardan yada evlilikten son anda korkmuştur..bide 9 yıl çook uzun bir süre dedi bu süre zarfında erkekler olanlardan olaylardan yorulabilir ve evlilkte de böyle yorulacağını düşündüğü için geri adım atar..eğer kafasında ki şey yorulduğunu düşünüp gittiyse döner belki ama evlilikten korktuğunu düşünüyorsa hiçbir erkek dönmez dedi...canım allah yardımcın olsun

canım çok sağol zahmet etmişsin sormuşsun eşine. evet bende öyle düşündüm. bana bir ay önce düğünü erteleyelim ben çok kötüyüm dedi. neden dedim olmaz dedim. ha benim de hatalarım var elbet ama hangi hata bunu bana hak ettirir? evlilik korkusu değil sadece benden emin olamadı. ben çok kaprisliyim bazen çok fevri davranırım o hep alttan alır. zaten millet derdi bu adam buda rahibi gibi cennete gider diye. yoruldu evet biliyorum. beni sevdiğini de biliyorum. ama olmayınca olmuyor. belki e zaman bırakmak en iyisi ama zaman hem ilaç hem de senden öyle şeyler alıp götrüyor ki....

şöyle düşün birde dönse ne olacak sen birdaha bu adama güvenebilecen mi?? evlendin diyelim hep içinde bir kuşku olacak ne zaman boşanalım der acaba diyecek mi acaba?? hep acabalarla bir evlilik olmaktansa bence hiç olmasın canım acı ama gerçekelri kabullen..biliyorum zor acı çekiyorsun ama kendine gelmeye çalış sosyal aktivitelere yönel yalnız kalma arkadaşlarınla ailenle vakit geçir toparlanman için en iyi yol..

şöyle düşün birde dönse ne olacak sen birdaha bu adama güvenebilecen mi?? evlendin diyelim hep içinde bir kuşku olacak ne zaman boşanalım der acaba diyecek mi acaba?? hep acabalarla bir evlilik olmaktansa bence hiç olmasın canım acı ama gerçekelri kabullen..biliyorum zor acı çekiyorsun ama kendine gelmeye çalış sosyal aktivitelere yönel yalnız kalma arkadaşlarınla ailenle vakit geçir toparlanman için en iyi yol..

br aydır evden bile çıkmıyorum. yemek yemiyorum kendime bakmıyorum. ailemin yanında arkadaşım yok ki yılardır başka o şehirde okudum orda yaşadım. ondan ayrı bi hayatım bile yoktu. ailem gibiydi. anlatamam sizin eşiniz ne ise bizde öyleydik. hala o şehrin lafı geçse haberlerde yutkunuyorum. ne olacak bilmiyorum. kimisi döner aklı başına gelir bunca yıldan sonra diyor. o 35 yaşında. bu yaştan sonra kimi sever insan bunca yıl emekten sonra diyor. daha ayrıldan iki hafta önce pırlantamı kaybettim. dedi ki senden önemli değil. ömürn boyunca sana bi tane mi yüzük alcam sanki. alırız tekrar dedi. sonra da bu oldu işte

br aydır evden bile çıkmıyorum. yemek yemiyorum kendime bakmıyorum. ailemin yanında arkadaşım yok ki yılardır başka o şehirde okudum orda yaşadım. ondan ayrı bi hayatım bile yoktu. ailem gibiydi. anlatamam sizin eşiniz ne ise bizde öyleydik. hala o şehrin lafı geçse haberlerde yutkunuyorum. ne olacak bilmiyorum. kimisi döner aklı başına gelir bunca yıldan sonra diyor. o 35 yaşında. bu yaştan sonra kimi sever insan bunca yıl emekten sonra diyor. daha ayrıldan iki hafta önce pırlantamı kaybettim. dedi ki senden önemli değil. ömürn boyunca sana bi tane mi yüzük alcam sanki. alırız tekrar dedi. sonra da bu oldu işte

canım birde 35 yaşında bunu yapmış biraz daha mantıklı düşünebilirdi..aranızda yaş farkı var mı kaç yaş var?bunlarda etkili olabilir

birde başka şehirde okuyordum dedin..peki sevgilinle aynı evde mi yaşıyordunuz?bunları soruyorum çünkü parçaları birleştirerek çözüm bulunabilir

canım birde 35 yaşında bunu yapmış biraz daha mantıklı düşünebilirdi..aranızda yaş farkı var mı kaç yaş var?bunlarda etkili olabilir

ben 28 yaşındayım canım. zaten söyldğini şu. sen duygularınla hareket ediyosun. biz bu tartışmalarla evlenirsek bir yıl sonra boşanırız ve sen karşıma çıkıp madem beni çekemicektin neden evlendik dersin o zaman. ben mantıklı olanı yapıyorum dedi. aklım almıyor nasıl içi yanmaz özlemez....

bence artık bir an önce evden çık insan içine karış bi kuaföre git bi kendine gel..şöyle demişti böyle demiştileride düşünme artık çünkü bir anlamı yok sadece kendini üzersin boşuna..

canım çok sağol zahmet etmişsin sormuşsun eşine. evet bende öyle düşündüm. bana bir ay önce düğünü erteleyelim ben çok kötüyüm dedi. neden dedim olmaz dedim. ha benim de hatalarım var elbet ama hangi hata bunu bana hak ettirir? evlilik korkusu değil sadece benden emin olamadı. ben çok kaprisliyim bazen çok fevri davranırım o hep alttan alır. zaten millet derdi bu adam buda rahibi gibi cennete gider diye. yoruldu evet biliyorum. beni sevdiğini de biliyorum. ama olmayınca olmuyor. belki e zaman bırakmak en iyisi ama zaman hem ilaç hem de senden öyle şeyler alıp götrüyor ki....

Tamam işte sorun açığa çıktı. :ssz:
İnsanlar zannediyor ki karşılarındaki insanın tepesine çıktıkça o hep alttan almaya, nazını çekmeye devam edecek.
Ama bir yere kadar işte. Kimisi 20 gün dayanır ancak, kimisi de 9 yıl devam edip aniden cayar bu işten.
Bunlar hep birikimdir.
Öyle bir raddeye getiriyor ki insanlar böyle yaparak karşındakini, adam da gözünün yaşına bakmadan kaçıp gidiyor işte.
bunu geçtim 20 - 25 yıllık evlilikler de bitebiliyor aynı sebepten.
Bir taraf hep eziliyor ama sonra canına tak ediyor ve cesaret bulup boşanıyorlar.

birde başka şehirde okuyordum dedin..peki sevgilinle aynı evde mi yaşıyordunuz?bunları soruyorum çünkü parçaları birleştirerek çözüm bulunabilir

evet ikimizde aynı şehirde okuduk. o bitirmişti. aynı evde yaşamadık ama 9 yıl boyunca gittim geldim kaldım.herşeyim o evdeydi. yurda belirli miktar götürüdüm. akşamları dönerdim yurda. şu an bile neredeyse tüm eşyalarım orda.

Tamam işte sorun açığa çıktı. :ssz:
İnsanlar zannediyor ki karşılarındaki insanın tepesine çıktıkça o hep alttan almaya, nazını çekmeye devam edecek.
Ama bir yere kadar işte. Kimisi 20 gün dayanır ancak, kimisi de 9 yıl devam edip aniden cayar bu işten.
Bunlar hep birikimdir.
Öyle bir raddeye getiriyor ki insanlar böyle yaparak karşındakini, adam da gözünün yaşına bakmadan kaçıp gidiyor işte.
bunu geçtim 20 - 25 yıllık evlilikler de bitebiliyor aynı sebepten.
Bir taraf hep eziliyor ama sonra canına tak ediyor ve cesaret bulup boşanıyorlar.

ama iyi de evlendikten sonra neyse. ben değişmedim hep aynıydım. hatta son zamanlarda bana diyodu her bakımdan değiştin diye. peki neden evlenme teklif ederken düşünmez bunları? o zaman neden beni bu noktaya getirip döndü gitti? bana yazık değil mi peki

bence artık bir an önce evden çık insan içine karış bi kuaföre git bi kendine gel..şöyle demişti böyle demiştileride düşünme artık çünkü bir anlamı yok sadece kendini üzersin boşuna..

biliyomusun bazen diyorum tamam yarın çıkcam ama sanki ellerim ayaklarım titriyor. kendimi karınca gibi hissediyorum. aynaya bakıyorum seni istemedi işte diyorum. haline bak diyorum. sanıyorum ki alnımda yazıyor terk edilmek istenmemek.ama sonra tekrar odama gidiyorum yatıyorum sonrada bakıyorum ağlamaya başlamışım

ben 28 yaşındayım canım. zaten söyldğini şu. sen duygularınla hareket ediyosun. biz bu tartışmalarla evlenirsek bir yıl sonra boşanırız ve sen karşıma çıkıp madem beni çekemicektin neden evlendik dersin o zaman. ben mantıklı olanı yapıyorum dedi. aklım almıyor nasıl içi yanmaz özlemez....

aranızda çok yaş farkı yok yani sende sonuçta olgun düşünecek yaştasın..adam resmen canım seni kaprisli biri olarak onu hep yoran sevgili profilinde düşünmüş ve vazmiş..ama burdan şunu çıkartalım sen bana bir açıkmala yapamdı diyorsun neden ayrıldığının açıklamasını yapmış aslında....sadece kabullenmek zor olduğu için sen kabullenememişsin haklı olarak...

bir de şu var. bi erkek bu kadar sıkıldığı üzüldüğü bi ilişkiyi neden devam ettirir. ben uyardığım hatta gittiğim halde neden bana bitmesin seviyorum diyip nişanlanıp ayrılır. peki diyelim tamam olmadı ama kimse 9 yıl tek taraflı bi ilişki yürütmez. ben dünya güzeli değilim ki ben kötüyken beni yıllarca çeksin. demek ki benimde sevilmeye değer hatta onu çektiğim taraflarım vardır. zaten bana şunu dedi belki de sen şikayetlerinde hakılısındır belki de ben evlilik için uygun biri değilmdir.

Benim de evliligime 25 gun kaldi. Bana da hep evlilik oncesinde stres ayrilik cok oluyor derlerdi de bu kadar olacagini tahmin etmezdim. Cesaret olsa sanki inceldigi yerden kopacak gibi.. Allah sabir versin gercekten arada kalmak coook zor..

yani aynı şehirde okumuşsun ve aynı evi paylaşmışsın duyguları sevinçleri aynı evi vs...erkeklerin maalesefki %85 i böyle yaşadıktan sonra evlenmiyor canım..son anda da olsa dönüyorlar..

ama canım böyle olmaz..burda insanlara sorarakta ondan beklediğin cevapları bulamazsın..ha başka mesajlarda demişsin sorsam söylese nolucak bitti işte diye..tabi burdan akıl vermekte kolay ama seni çok iyi anlıyorum benzer şeyleri bende yaşadım tamam 9 yıl değildi ama karşındaki adama güvenip inanıp daha bugün bebeğimiz olursa şu ismi koyarız diyen adame rtesi sabah ban ben istemiyorum seni diye mesaj atabiliyo..hem kendisi hayal kurup kurdurup hem kendisi vazgeçebiliyo..böyle insanlar çok..belki yine karşına çıkıcak..ozamanlarda işte herşeyini ona vermiceksin hayatının merkezine onu koymıcaksın kendi uğraşların olucakki yalznı kaldığında boşluğa düşmiceksin..bence şimdi gidip yatmak yerine kalk silkelen kendine gel..önce bi kuaföre git bi moralini düzelt sonra neden beni bıraktı sorularına cevap vermek yerine kendine bir uğraş bulup geleceğine yatırım yap..bi kursa gidebilirsin mesela..müzikle ilgilenirmisin?bişeyler çalmak insanı çok rahatlatır..

aranızda çok yaş farkı yok yani sende sonuçta olgun düşünecek yaştasın..adam resmen canım seni kaprisli biri olarak onu hep yoran sevgili profilinde düşünmüş ve vazmiş..ama burdan şunu çıkartalım sen bana bir açıkmala yapamdı diyorsun neden ayrıldığının açıklamasını yapmış aslında....sadece kabullenmek zor olduğu için sen kabullenememişsin haklı olarak...

hayır bana dedi ki bana biraz zaman ver. neden dedim bunları söyledi. ama daha ayrılık yoktu. bunları hep söylerdi bana. yani çok kavga ediyoruz falan diye. ne olursa olsun karşıma çıkıp olmadı deyip hoşcakal demeliydi. bunu hak etmedim. çok kötüydüm neden evlenme teklif etti. ben nişanlılık süresince hep alttan aldım. sürekli sinirledim bozuk diyodu bana tamam diyodum.

Back
X