9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

istiyorum. üzülsün canı yansın istiyorum. benim ciğerim burda nasıl sökülüyorsa bunun mükafatını almak istiyorum. o günleri görmek istiyorum. telefonuma yağan mesajları görmek istiyorum. İÇİNİN YANDIĞINI GÖRMEK İSTİYORUM. ALLAHIM SEN O GÜNLERİ GÖRMEYİ NASİP ET. AMİN.

black lütfen kızma bana yazacaklarım için..seni anlamıyor da değilim.içinin acıdığını biliyorum ben de bunu en beter şekilde yaşayanlardan biriyim...

içinin yandığını görmek mi istiyorsun yoksa sana dönmesini mi?

içinin yandığını görmek istiyorsan sen onu sevmiyorsun...sevgi hak ettiği için hissedilmez,seversin o kadar... eğer sevdiysen ve hala seviyorsan,o zaman ona iyi dilekleride bulun ve sevgini sana layık biçimde uğurla...

bunların nedeni sana dönmesi içinse,sen bunu düşünerek onu bi şekilde geri gönderiyorsun bunu bil...yani enerjimi derler telepati mi derler....eğer onun ıslah olması için dua edip zaman bırakırsan,o zaman belki sana dönecek....hem de istediğinden daha güzel şekilde....

bunları sadece gururun kırıldığı için yazıyosan,yapma...sen onun msjlar atması ile değerli değilsin...senin gururun o kadar aşağılarda...

senin çok güzel bir kalbin olduğunu hissediyorum ben...lütfen kendini topla....

Allah sana senin kıymetini bilen birini nasip etsin..AMİN!!!!!

Son düzenleme:
istiyorum. üzülsün canı yansın istiyorum. benim ciğerim burda nasıl sökülüyorsa bunun mükafatını almak istiyorum. o günleri görmek istiyorum. telefonuma yağan mesajları görmek istiyorum. İÇİNİN YANDIĞINI GÖRMEK İSTİYORUM. ALLAHIM SEN O GÜNLERİ GÖRMEYİ NASİP ET. AMİN.

hani beklentiden vazgeçmiştin? gerçekten vazgeçmemişsin ki...
ben kendimden örnek veriyim gecelerce araddı beni açmadım mesajlar attı cevap vermedim 6 gece böyle devam etti en sonunda vay be 5 sene böyle bitecekti heee diye mesaj atmış bitiren o böyle mesaj atanda o

ama ne oldu biliyomusun en sonunda beni bir daha aramasın diye açtıım telefonu gelecem dedi gelme dedim gelecem dedi gelme hiçç birşey değişmyecek dedim kapadım

sonra bir tane dha mesaj attı sonra daha aramadı mesaj atmadı..ama yine zararbana oldu neden biliyomusun onun sürünmesinden mutlu oluyormuşum yine mutluluğu onda kitlemişim :) mesaj atmayınca kendimi kötü hissettim ee dedim hani vazgeçmiştim buraya tepeye çıkarken tekrar düştüm yazmıştım 3 gün önce falan bu yüzdendi
inanın aramaması daha iyi.. şimdi aramıyor benim arayacak diye beklentim hiçççç yokk ama bir tane bile mesaj atsa sürünüyo diye beklentiye girmeye başlıyorum yine olan bana oluyor

Allaha havale edin yüce yaradana güvenin nerede okudum hatırlamıyorum ama siz annenize bişeyi havale ettiğiniz an gözünüz arkada kalmaz veya arkadaşınıza içiniz rahat olur huzurlu olursunuz olacakmı olmyacakmı diye düşünmezsiniz NEDEN YARADANA HAVALE EDİNCE SINIRSIZ GÜCE HAVALE EDİNCE İÇİNİZDE KUŞKU OLUYOR

ne güzel anlatmış

Allaha havale edin yüce yaradana güvenin nerede okudum hatırlamıyorum ama siz annenize bişeyi havale ettiğiniz an gözünüz arkada kalmaz veya arkadaşınıza içiniz rahat olur huzurlu olursunuz olacakmı olmyacakmı diye düşünmezsiniz NEDEN YARADANA HAVALE EDİNCE SINIRSIZ GÜCE HAVALE EDİNCE İÇİNİZDE KUŞKU OLUYOR

bunun çok benzerini ben de yazmıştım...farklı cümleler de olsa,aklın yolu bir!!!

çok doğru!! arkadaşlarımızın tesellilerinden karşı tarafın en ufak lafından bile umutlanıyoruz ve güveniyoruz da bizi yoktan var edenannemiz babamız bile uyurken bizim kalbimizde ruhumuzda var olan ,herşeye rağmen seven ve bize siz dua edin ben vereyim diyen Rabbimize neden güvenmiyoruz!!!!

Son düzenleme:
bunun çok benzerini ben de yazmıştım...farklı cümleler de olsa,aklın yolu bir!!!

çok doğru!! arkadaşlarımızın tesellilerinden karşı tarafın en ufak lafından bile umutlanıyoruz ve güveniyoruz da bizi yoktan var edenannemiz babamız bile uyurken bizim kalbimizde ruhumuzda var olan ,herşeye rağmen seven ve bize siz dua edin ben vereyim diyen Rabbimize neden güvenmiyoruz!!!!

kilit nokta bu işte canım... sınırsız teslimiyet.

of kiyamam sana:43: bende istedim hala da istiyorum goruyosun ama alistim ben onun bu haline. kabullenince daha az acitiyo:43:

benim ruh halim çok gidip geliyo. özellikle şu iki gündür iyi değilim. daha bu sabah beklentiyi bitirdim diyodum 1 saat sonra yine çöktüm:ssz:

black lütfen kızma bana yazacaklarım için..seni anlamıyor da değilim.içinin acıdığını biliyorum ben de bunu en beter şekilde yaşayanlardan biriyim...

içinin yandığını görmek mi istiyorsun yoksa sana dönmesini mi?

içinin yandığını görmek istiyorsan sen onu sevmiyorsun...sevgi hak ettiği için hissedilmez,seversin o kadar... eğer sevdiysen ve hala seviyorsan,o zaman ona iyi dilekleride bulun ve sevgini sana layık biçimde uğurla...

bunların nedeni sana dönmesi içinse,sen bunu düşünerek onu bi şekilde geri gönderiyorsun bunu bil...yani enerjimi derler telepati mi derler....eğer onun ıslah olması için dua edip zaman bırakırsan,o zaman belki sana dönecek....hem de istediğinden daha güzel şekilde....

bunları sadece gururun kırıldığı için yazıyosan,yapma...sen onun msjlar atması ile değerli değilsin...senin gururun o kadar aşağılarda...

senin çok güzel bir kalbin olduğunu hissediyorum ben...lütfen kendini topla....

Allah sana senin kıymetini bilen birini nasip etsin..AMİN!!!!!

zeynep o kadar karmaşığım ki anlatamam. bak daha bu sabah yataktan kalkmadan önce uzun uzun düşündüm. seda dikeri de okuduğum için biliyorum onun da dediği tek şey beklentiyi bitirmek. o zaman bunun mucizevi etkileri olduğunu söylüyo. dedim ki tamam beklemiycem. iletimi bile değiştirdim burdaki. kendimi güçlü hissettim. ondan sonra biliyorum kızcaksın ama gün içinde ben yine resimlere baktım:50: çok kötü oldum. sanırım ondan sonra çöktüm yine. ben hala kabullenemiyorum bunu farkettim. daha ayrılığı kabullenemedim:50:

hani beklentiden vazgeçmiştin? gerçekten vazgeçmemişsin ki...
ben kendimden örnek veriyim gecelerce araddı beni açmadım mesajlar attı cevap vermedim 6 gece böyle devam etti en sonunda vay be 5 sene böyle bitecekti heee diye mesaj atmış bitiren o böyle mesaj atanda o

ama ne oldu biliyomusun en sonunda beni bir daha aramasın diye açtıım telefonu gelecem dedi gelme dedim gelecem dedi gelme hiçç birşey değişmyecek dedim kapadım

sonra bir tane dha mesaj attı sonra daha aramadı mesaj atmadı..ama yine zararbana oldu neden biliyomusun onun sürünmesinden mutlu oluyormuşum yine mutluluğu onda kitlemişim :) mesaj atmayınca kendimi kötü hissettim ee dedim hani vazgeçmiştim buraya tepeye çıkarken tekrar düştüm yazmıştım 3 gün önce falan bu yüzdendi
inanın aramaması daha iyi.. şimdi aramıyor benim arayacak diye beklentim hiçççç yokk ama bir tane bile mesaj atsa sürünüyo diye beklentiye girmeye başlıyorum yine olan bana oluyor

ne güzel anlatmış

evet de mi daha bu sabah heyecanla yazıyordum beklemekten vazgeçiyorum diye. başa döndüm:14: bak seninki aramış:( ayrıldıktan ne kadar sonra aradı?

evet de mi daha bu sabah heyecanla yazıyordum beklemekten vazgeçiyorum diye. başa döndüm:14: bak seninki aramış:( ayrıldıktan ne kadar sonra aradı?

canım ben sana ayrıldıktan 3 gün sonra 1 hafta sonra 3 hafta sonra desem ne olacak beklentiye gireceksin yine ara ne olur aramasa ne olur...

aradığında bana iyi gelmedi ki beni daha kötü yaptı... o kadar şeyi devirip beni paramparça dibe attıktan sonra arasa ne olur?

bunu kavraman lazım. sen arasa hemen dönecekmisin yani?
ayrılığı kkabullenmen şart her insan değişir ve o da değişmiştir yapacak birşey yok!! en azından benim ki aradı aramaz olaydı beni sersem yaptı çok güzel birşey olmuş olsa şurada heralde sizinle dertleşiyor olmazdım...

bırak şu sürecte olan oldu Allahha teslim ol ve neden bu duruma geldik yerine bundan sonra ne yapmalıyım de...

çok öğrenmek istersende canım ayrıldıktan 3.5 hafta sonra aradı..ama ben kapımı kapadım ben çünkü çok incindim.. aramış olması birşey ifade etmiyor çünkü ben karar verdim

zeynep o kadar karmaşığım ki anlatamam. bak daha bu sabah yataktan kalkmadan önce uzun uzun düşündüm. seda dikeri de okuduğum için biliyorum onun da dediği tek şey beklentiyi bitirmek. o zaman bunun mucizevi etkileri olduğunu söylüyo. dedim ki tamam beklemiycem. iletimi bile değiştirdim burdaki. kendimi güçlü hissettim. ondan sonra biliyorum kızcaksın ama gün içinde ben yine resimlere baktım:50: çok kötü oldum. sanırım ondan sonra çöktüm yine. ben hala kabullenemiyorum bunu farkettim. daha ayrılığı kabullenemedim:50:

canım benim neden kızayım sana,sadece üzülüyorum böyle olunca:26:ne yapacağımı bilemiyorum....

bak hala umutluya ne zaman aradı diye soruyorsun!!! çünkü sen farkında olmadan kendine bundan hisse biçeceksin....

sorgulama,neden arama,beklenti içine girme....

bakma o fotolara lütfen.bir defa yap devamı gelecek!!! herşey senin elinde bunu yapamam diye birşey yok!! iletini değiştirmek gibi şeylerle göstermede birşeyleri kedine ispatlamaya çalışıyosun...bak bunu da yapma.kendine sabah falan kalkınca tamam bugün iyi olacağım gibi cümleler kurma,bilinçaltı bunu farklı algılıyor.çünkü sen bunu baskı altında ve tam teslimiyetle söylemiyorsun....sen farketmiyorsun ama güne bile onunla başlıyorsun....aksine onunla ilgili hiçbirşey söylemeden bir plan yapmadan başla güne...kendine baskı yaparak değil rahat bırakarak zaman bırak bazı şeyleri....

sonra bi bakmışsın kabullenmişsin ayrılığı...

Son düzenleme:
benim ruh halim çok gidip geliyo. özellikle şu iki gündür iyi değilim. daha bu sabah beklentiyi bitirdim diyodum 1 saat sonra yine çöktüm:ssz:

Bende fotograflarini goruyorum sureklii!! birde sevgilisi var mi yeni biri gelmis mi diye meraktan bakiyorum. Bazen tutbailiyorum bazen tutamiyorum kendimi, Bakinca sevgi hissetmiyorum aci daha cok hatta bazen kinleniyorum bana o kadar kotu seyler yasatti ki bu yaz.

canım ben sana ayrıldıktan 3 gün sonra 1 hafta sonra 3 hafta sonra desem ne olacak beklentiye gireceksin yine ara ne olur aramasa ne olur...

aradığında bana iyi gelmedi ki beni daha kötü yaptı... o kadar şeyi devirip beni paramparça dibe attıktan sonra arasa ne olur?

bunu kavraman lazım. sen arasa hemen dönecekmisin yani?
ayrılığı kkabullenmen şart her insan değişir ve o da değişmiştir yapacak birşey yok!! en azından benim ki aradı aramaz olaydı beni sersem yaptı çok güzel birşey olmuş olsa şurada heralde sizinle dertleşiyor olmazdım...

bırak şu sürecte olan oldu Allahha teslim ol ve neden bu duruma geldik yerine bundan sonra ne yapmalıyım de...

çok öğrenmek istersende canım ayrıldıktan 3.5 hafta sonra aradı..ama ben kapımı kapadım ben çünkü çok incindim.. aramış olması birşey ifade etmiyor çünkü ben karar verdim

ama beni kötü yapmayacak ki araması, aksine kendimi inanılmaz iyi hissedicem:30: çünkü bundan 3 hafta önce aradı iki cevapsız üstüste:16: açmamıştım, açsam iyi konuşmayacaktı o yüzden açmadım. ama o iki cevapsız bana bir hafta yetti. hele ki o akşam ekranda gördüm ya onun numarasını allahım o nasıl bir duygu.. tarifsiz.. fakat şimdi yeniden sessizlik..:50:

Nietzsche der ki "umut en son kötülüktür, işkenceyi uzatır." çok doğru aslında. biten her ilişkinin ardından çevremizden de aynı sözleri duyuyoruz umut vermekten ziyade biraz tecrübe ile ilgili belki de, bilmiyorum ama araması ya da aramaması ihtimalini aşıp düşünmeye başladığında ve kendine neden olmayacağına dair mantıklı sebepler sunduğunda o zaman bu sözlerin de bir hükmü kalmıyor. pasif bir konumda aranılmayı bekleyen insan olmayı reddettiğimizde kaderimizi onların insafına bırakmaktan da vazgeçiyoruz. acımız çok yeni, geçmişe baktığımızda sadece o insanla ilgili anılarımız var, sanki öncesi yok gibi, şu anı da zaten acımızla boğuyoruz, yeniden hayata karıştığımızda farklı insanlarla temas halinde olduğumuzda ( bu sevgili anlamında da değil) yeni anılar biriktirdiğimizde eskiler de biz bile farkında olmadan eriyip gidecek, bazen bir öfke bazen de tatlı bir tebessüme neden olacak. umarım en kısa sürede bu başlık altında yeni heyecanlarımızdan, kalbimizi ısıtan güzel yaşanmışlıklardan söz eder şu günlerimizi bile hafif bir burukluk da olsa içinde tebessümle anarız...

canım benim, o arkadaşlar da bizim için üzülüp yazıyorlar..bir de biz kadınlarda vardır bu,sende de bende de ilk etapta barışmak ve herşeyin düzeleceğini hayal etmek...onlarda aynı duygu ile yazıyorlar.bizler gerek burada gerek özelden çom şey paylaşıp bazı şeyleri aşabiliyoruz ama onlar bundan habersiz...

hem artık ATLANTİSin dediği gibi, sen o umutları içinde bitirince etkilenmiyorsun :)))

kizlar haklisinizda ilk etaplarimiz gecti artik,
kac aylar oldu bizler ayrilali, ve barisma felan öyle bisey zaten yok artik sifirin altinda o umut,
ama iste dedigim gibi iyiligimiz icin yaziyorlar biliyorum,
ben ümitlenmiyorum biri bana öyle dese,(yada ümitleniyorum biraz onuda bilmiyorum)
ama hicbirimizin ve elifzeynep özellikle senin ümitlenmeni istemiyorum, hani icin/iz ciz etsin bile istemiyorum,
cünkü zaten kolay atlatmadin, hepimiz icin zor oldu..

black swan senide cok iyi anliyorum, pisman olsun arasin en azindan vicdani sizlasin istiyorsun,
inan bana bendede öyle ani bitti ki,
ne bir aciklama yapti, ne bir özür diledi, okadar mail attim arkasindan
beni aldattigini, kandirdigini, nisanlandigini ögrendigimi herseyi yazdim, kac tane mail attim,
1 tane bile cevap yazmadi,
ne aradi ne mesaj atti ne sordu, hicbisey,
gercekten ilk zamanlar bi aciklama bekliyordum en azindan helallik dilesin..
yapmadi olsun, ben beklemiyorum artik cünkü alistim,
simdiden sonra yapsa sasiririm asil :)
yapmiyacagini biliyorum,
ama benden helallik istemeden ona hakkimi helal etmicem,
ölüm döseginde bile olsam gelsin benden helallik istesin,
yoksa öbür dünyaya kalacak, ordada düsünürüz artik

‘Kötü olanı zaten biliyorum, ben iyi olana bakıyorum.’ diyor, 108 yaşındaki Nazi kampından kurtulmuş bir müzisyen olan Alice Herz Sommer. Bu cümle beni uzun süre düşündürüyor. İnsan kendinin en büyük düşmanı. Daha olmamış şeyler için türlü türlü felaket senaryoları yazıp sonra olay beklediği şekilde gerçekleşmediğinde neredeyse böyle olmadığına üzülüyor. Yine de kötümser olma şansını kaçırmıyor. O ise bir iyimser olarak doğduğunu söylüyor.

Alice Herz Sommer 108 yaşında ve o Cehennemdeki Cennet Bahçesi isimli bir kitap yazdı. Kitabın adından da anlayacağınız gibi o bir doğuştan iyimser. Annesi ve babası öldürüldü ve o 5,5 yaşındaki oğluyla hayatta kalmayı başardı. Anthony Robbins’le yaptığı röportajda Robbins soruyor;

‘Toplama Kampında olmak size hiç acı verdi mi?’ Cevabı ; ‘Hayır.’ Oluyor. Bunun üzerine Robbins; ‘Toplama kampında nasıl oldu da acı çekmediniz?’ diye soruyor. Sommer cevap veriyor. ‘Ben daima gülüyordum.’

Ben daima gülüyordum. Aşırı iyimser olmaya karşı çıkanlar arttıkça biz ; Polyanacılık oynamak kötüdür. Gerçekleri görmemiz gerekiyor falan demeye başladık. Ama anlayamadığımız şey şu: kötü olanı zaten biliyoruz önemli olan iyiye bakmak değil mi?

Toplama kampında iki yıl boyunca oğluyla yerde yatan bu kadın ve oğlu daima gülüyorlardı. Sommer etrafındakiler öyle olmasa bile daima gülerdi. Belki de bunu iyimser olarak doğduğunu düşünmesine borçluydu. Hayatının başlangıcından beri gülüyordu çünkü kendini seviyordu. Londra’ya geldiği gün kanser olduğunu öğrendi ve o buna : ‘Bu harika kanserim.’ diye yanıt verdi. Hala gülüyordu.

Harward üniversitesinde bir araştırma yapıldı. Kötümser bir gurubun sağlığı ile kontrol gurubu karşılaştırıldı. Başlangıçta sağlığı gayet iyi olan iki grup araştırma kapsamındaydı. Araştırma süresince gurupların genel sağlık düzeyine etkileyecek hiçbir şeye izin verilmedi. Ve özellikle 40 yaş üzerinde belirgin bir kötüye gidiş gözlemlendi. Araştırma sonuçları gösterdi ki; kötümserlikle sağlığın bozulması arasındaki istatistiki ilişki sigara ile akciğer kanseri arasındaki ilişkiden çok daha kuvvetlidir.

Şimdi bazı kötümserlerin peki öyleyse bu hanım neden kanser oldu diye sorduğuna eminim. Ben ise onlara şöyle sormak istiyorum. Bu hanımın kanser olduğunu öğrendiğinde beri 25 yıl geçtiğini biliyor muydunuz?

Ve yazımı son olarak onun sözleriyle bitirmek istiyorum. Eğer bu yazıyı okuyorsanız bu bir tesadüf değildir. Burada okuyacağınız bir cümle sizin hayatınıza ilham olabilir.

Daima huzur sizinle olsun.

‘Nefret Kin besleyenin ruhunu yer, nefret edilen kişinin değil.’

Alice Herz Sommer

Sevgiyle Kalın

İnci AKTAŞ

canım benim neden kızayım sana,sadece üzülüyorum böyle olunca:26:ne yapacağımı bilemiyorum....

bak hala umutluya ne zaman aradı diye soruyorsun!!! çünkü sen farkında olmadan kendine bundan hisse biçeceksin....

sorgulama,neden arama,beklenti içine girme....

bakma o fotolara lütfen.bir defa yap devamı gelecek!!! herşey senin elinde bunu yapamam diye birşey yok!! iletini değiştirmek gibi şeylerle göstermede birşeyleri kedine ispatlamaya çalışıyosun...bak bunu da yapma.kendine sabah falan kalkınca tamam bugün iyi olacağım gibi cümleler kurma,bilinçaltı bunu farklı algılıyor.çünkü sen bunu baskı altında ve tam teslimiyetle söylemiyorsun....sen farketmiyorsun ama güne bile onunla başlıyorsun....aksine onunla ilgili hiçbirşey söylemeden bir plan yapmadan başla güne...kendine baskı yaparak değil rahat bırakarak zaman bırak bazı şeyleri....

sonra bi bakmışsın kabullenmişsin ayrılığı...

evet güne bile onunla başlıyorum. her sabah istisnasız uyanır uyanmaz onu düşünüyoırum. resimlere bakmamaya çalışcam haklısın..deniycem söylediklerini.yarın belki daha iyi olurum.:ssz:

Bende fotograflarini goruyorum sureklii!! birde sevgilisi var mi yeni biri gelmis mi diye meraktan bakiyorum. Bazen tutbailiyorum bazen tutamiyorum kendimi, Bakinca sevgi hissetmiyorum aci daha cok hatta bazen kinleniyorum bana o kadar kotu seyler yasatti ki bu yaz.

yok ben facebooktan bakmıyorum. bakınca çünkü bin beter oluyorum. eski resimlerimize bakıyorum ben. silemedim :59:

ama beni kötü yapmayacak ki araması, aksine kendimi inanılmaz iyi hissedicem:30: çünkü bundan 3 hafta önce aradı iki cevapsız üstüste:16: açmamıştım, açsam iyi konuşmayacaktı o yüzden açmadım. ama o iki cevapsız bana bir hafta yetti. hele ki o akşam ekranda gördüm ya onun numarasını allahım o nasıl bir duygu.. tarifsiz.. fakat şimdi yeniden sessizlik..:50:

al işte mutluluğu onun aramasına kitlemişsin sabah seninle bir konuda daha denk gelmiştik ve ben orada bununla ilgili upuzun bir açıklama yapmıştım!!...

o aramayınca mutsuz oluyorsun dediğim bu işte iyi hissedersin bir süre ama sonra yine kendini mutsuz hissedersin... şimdi düşün iyimi geliyor sana kötümü?

iyi gibi gözüken seni canını asıl okuyan aslında neden mutluluğun kendi içinde olduğunu başklarının yapacağı birşeyde olmadığını ısrarla kabul etmiyorsun!!...

onun enerjisinden yararlanmaya çalıştığın sürece onunla telapatik bağ kurup unutamadığını gönderceksin o ozaman emin olduğu için asla aramayacak senii

ama bunu gerçekten vazgeçtiğin anda tersine çevirirsin sabahki konuya tekrar bakarsan bununlailgili de açıklama yapmıştım!

al işte mutluluğu onun aramasına kitlemişsin sabah seninle bir konuda daha denk gelmiştik ve ben orada bununla ilgili upuzun bir açıklama yapmıştım!!...

o aramayınca mutsuz oluyorsun dediğim bu işte iyi hissedersin bir süre ama sonra yine kendini mutsuz hissedersin... şimdi düşün iyimi geliyor sana kötümü?

iyi gibi gözüken seni canını asıl okuyan aslında neden mutluluğun kendi içinde olduğunu başklarının yapacağı birşeyde olmadığını ısrarla kabul etmiyorsun!!...

onun enerjisinden yararlanmaya çalıştığın sürece onunla telapatik bağ kurup unutamadığını gönderceksin o ozaman emin olduğu için asla aramayacak senii

ama bunu gerçekten vazgeçtiğin anda tersine çevirirsin sabahki konuya tekrar bakarsan bununlailgili de açıklama yapmıştım!

bi daha okuyum yazdığını en iyisi:59:

hürrem sana ve hepimize gelsin

Şimdi SUSUYORUM..!
Söz hakkımı MAHŞERDE kullanacağım..!
KAÇARI yok, o büyük RANDEVUYA herkes GELECEK nasılsa....

hürrem sana ve hepimize gelsin

Şimdi SUSUYORUM..!
Söz hakkımı MAHŞERDE kullanacağım..!
KAÇARI yok, o büyük RANDEVUYA herkes GELECEK nasılsa....

aynen öyle !!!
inan hayalini bile kuruyorum,
öbür dünyada ben diyecem rabbime, su su beni kandirdi beni aldatti, gelsin hesabini versin diye
rabbim onu karsima getirecek ve o orda hesabi mecbur verecek !! bana aciklamayi orda yapmak zorunda kalacak!
ama simdi bunlari düsünerek gecirmiyorum günlerimi, cünkü bu fikir beni oyalamasin istiyorum,
sadece böyle olacagini biliyorum, ama umursamiyorum,
onu düsünmüyorum
kizlar bugun kendimi daha bi iyi hissettim,
isyerinde normalde sürekli aklimda olurdu, ama bugun sadece 1 kere kisa geldi aklima orda,
buna mutlu oldum :))
insallah yakinda hic aklima gelmiyeceeeeeeek
darisi hepinizin basinaa

Back
X