- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.321
kizlar haklisinizda ilk etaplarimiz gecti artik,
kac aylar oldu bizler ayrilali, ve barisma felan öyle bisey zaten yok artik sifirin altinda o umut,
ama iste dedigim gibi iyiligimiz icin yaziyorlar biliyorum,
ben ümitlenmiyorum biri bana öyle dese,(yada ümitleniyorum biraz onuda bilmiyorum)
ama hicbirimizin ve elifzeynep özellikle senin ümitlenmeni istemiyorum, hani icin/iz ciz etsin bile istemiyorum,
cünkü zaten kolay atlatmadin, hepimiz icin zor oldu..
black swan senide cok iyi anliyorum, pisman olsun arasin en azindan vicdani sizlasin istiyorsun,
inan bana bendede öyle ani bitti ki,
ne bir aciklama yapti, ne bir özür diledi, okadar mail attim arkasindan
beni aldattigini, kandirdigini, nisanlandigini ögrendigimi herseyi yazdim, kac tane mail attim,
1 tane bile cevap yazmadi,
ne aradi ne mesaj atti ne sordu, hicbisey,
gercekten ilk zamanlar bi aciklama bekliyordum en azindan helallik dilesin..
yapmadi olsun, ben beklemiyorum artik cünkü alistim,
simdiden sonra yapsa sasiririm asil :)
yapmiyacagini biliyorum,
ama benden helallik istemeden ona hakkimi helal etmicem,
ölüm döseginde bile olsam gelsin benden helallik istesin,
yoksa öbür dünyaya kalacak, ordada düsünürüz artik
kızz senin ikonunu yerim bennhamile ikonu mu o
aynen öyle !!!
inan hayalini bile kuruyorum,
öbür dünyada ben diyecem rabbime, su su beni kandirdi beni aldatti, gelsin hesabini versin diye
rabbim onu karsima getirecek ve o orda hesabi mecbur verecek !! bana aciklamayi orda yapmak zorunda kalacak!
ama simdi bunlari düsünerek gecirmiyorum günlerimi, cünkü bu fikir beni oyalamasin istiyorum,
sadece böyle olacagini biliyorum, ama umursamiyorum,
onu düsünmüyorum
kizlar bugun kendimi daha bi iyi hissettim,
isyerinde normalde sürekli aklimda olurdu, ama bugun sadece 1 kere kisa geldi aklima orda,
buna mutlu oldum :))
insallah yakinda hic aklima gelmiyeceeeeeeek
darisi hepinizin basinaa
evet kıııız evlendim hamileyim bilmiyon mu aşk olsunhhahahahaa
o günleri de görelim inşallahsenden önce sıra benim
istiyorum. üzülsün canı yansın istiyorum. benim ciğerim burda nasıl sökülüyorsa bunun mükafatını almak istiyorum. o günleri görmek istiyorum. telefonuma yağan mesajları görmek istiyorum. İÇİNİN YANDIĞINI GÖRMEK İSTİYORUM. ALLAHIM SEN O GÜNLERİ GÖRMEYİ NASİP ET. AMİN.
Black swan ne yaşatırsan onu yaşarsın, herkes ektiğini biçiyor bu öylesine söylenmiş bir söz değil. Sen O yüce gücün adaletine inan ve kendi yolunu çiz yeter, ardına bakma elbette birinin kalbini kıran, sevginin kıymetini bilmeyen insan gün gelecek yaptıkları ile yüzleşecek ama artık bu durum da senden bağımsız. Onunla yüce Rabbim arasında bu mesele. İlahi adalet asla şaşmaz. ilk zamanlar düşünürdüm neden pişmanlığını göremiyorum diye, bu kadar mı adaletsiz dünya derdim sonra düşündüm ki o dönemde arasa ve ben ona dönsem aynı acıları belki bir kez daha yaşayacak bu kez hiç toparlanamayacaktım. şimdi sen beklenti içindesin emin ol araması seni şu halinden daha kötü yapar belki de bu kez gerçekten yıkımına neden olur. şüphe duyma ki aramaması bile senin hayrına. o yaşadığı tecrübeler neticesinde elbette yaşattıklarının acısını çeker sen görürsün veya göremezsin ama belirli bir süre geçtikten sonra o kadar hissizleşiyorsun ki umrunda bile olmuyor. sonsuza dek sürecek sanıyorsun öfken ama zamana o bile yenik düşüyor:)
Black swan ne yaşatırsan onu yaşarsın, herkes ektiğini biçiyor bu öylesine söylenmiş bir söz değil. Sen O yüce gücün adaletine inan ve kendi yolunu çiz yeter, ardına bakma elbette birinin kalbini kıran, sevginin kıymetini bilmeyen insan gün gelecek yaptıkları ile yüzleşecek ama artık bu durum da senden bağımsız. Onunla yüce Rabbim arasında bu mesele. İlahi adalet asla şaşmaz. ilk zamanlar düşünürdüm neden pişmanlığını göremiyorum diye, bu kadar mı adaletsiz dünya derdim sonra düşündüm ki o dönemde arasa ve ben ona dönsem aynı acıları belki bir kez daha yaşayacak bu kez hiç toparlanamayacaktım. şimdi sen beklenti içindesin emin ol araması seni şu halinden daha kötü yapar belki de bu kez gerçekten yıkımına neden olur. şüphe duyma ki aramaması bile senin hayrına. o yaşadığı tecrübeler neticesinde elbette yaşattıklarının acısını çeker sen görürsün veya göremezsin ama belirli bir süre geçtikten sonra o kadar hissizleşiyorsun ki umrunda bile olmuyor. sonsuza dek sürecek sanıyorsun öfken ama zamana o bile yenik düşüyor:)
kızlar :s telefon titreşimde duruyordu şimdi baktım ki 4 kez aramış, tekrar aradı ve açtım inanın aramaması sizin hayrınıza. elim ayağım titriyor. 2 ay sonra ilk kez sesini duydum. bir süre önce yüzüğünü göndermiştim kargoyla ve küçük bir not yazmıştım. şimdi aklına geldi sanırım. ne demek istediğimi soruyor:s hiçbir şey konuşamadım müsait değilim dedim ve kapadım:s çok ilginç gerçekten çok... sesinde hala aynı kibri duymak, tüm acıların tekrar su yüzüne çıkması:s berbat bir his
Ben nefsimle savaşta Rabbe her tevekkül sunuşumda sen aklıma girip zülüm verdin...işte beni bu savaşta kaybettin...Adalet nerde sormayı bile
unuttum
umutlu tam da bu sözü okudum ve anlamak için tekrar okumuştum...bi baktım sen yazmışsın!!!!
hürremcim seninkine çok farklı çin işkencelerini saklıyorum....
kızlar :s telefon titreşimde duruyordu şimdi baktım ki 4 kez aramış, tekrar aradı ve açtım inanın aramaması sizin hayrınıza. elim ayağım titriyor. 2 ay sonra ilk kez sesini duydum. bir süre önce yüzüğünü göndermiştim kargoyla ve küçük bir not yazmıştım. şimdi aklına geldi sanırım. ne demek istediğimi soruyor:s hiçbir şey konuşamadım müsait değilim dedim ve kapadım:s çok ilginç gerçekten çok... sesinde hala aynı kibri duymak, tüm acıların tekrar su yüzüne çıkması:s berbat bir his
inşallah dediğin gibi olur.. ben de çoğu zaman bunları düşünüyorum birden bir güç geliyor. ama çok kısa süreli oluyor, ya aklıma geliyor ya ummadık birşeyde anılarımızı hatırlıyorum ve yeniden çöküş. allahım sana sığındım. ve diyorum ki VAZGEÇTİĞİN TOPRAKLAR SENİNDİR!!! zeynepe bu sözü bana 2 sene sonra yeniden hatırlattığı için teşekkür ederim
tam da aramaktan konuşurken!!! demek ki çok güçlü bağ kurduk2 ay sonra ilk kez mi arıyor??
tam da aramaktan konuşurken!!! demek ki çok güçlü bağ kurduk2 ay sonra ilk kez mi arıyor??
:) çok güzel değil mi? :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?