9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

kimsenin yaptığı yanına kalmaz. bırak o kendi cehenneminde kavrulacaktır nasılsa senin mutsuzluğunun üzerine mutluluk kuramayacak. öylesi sana uzak olsun zaten..

çok tatlısın yaa :):) en güzeli hayat devam ediyor deyip kestirip atmak...

Neyi değiştirmem gerekiyor? Ne yaparsam bu duyguyu olumlu hale getirebilirim? Bu tip sorular sizi ileriye götürür, eyleme geçirir. Ben neden böyleyim, bana ne oldu?'' Kendimi kötü ve çaresiz hissediyorum...'' gibi konuşmalarda dibe çeker. Birisinin ya da bir olayın gelip sizin duygularınızı değiştirmesini beklemeyin. Yoksa hep kişilere ve olaylara bağımlı bir hayat yaşarsınız. Kaynak içinizde, iplerinizi kendi elinizde sıkı sıkı tutun ve dilediğiniz gibi duygu üretin. Olumlu duygu üretebilmeyi hem kendim, hem de çalıştığım pek çok danışanım başarmıştır, en güzel yanıda bir müddet sonra olumlu duygular üretmek alışkanlığınız haline geliyor

Şimdi gülümseyin ve '' bugün kendimi iyi hissetmeyi seçiyorum, KAYNAK BENDE, GÜÇ BENDE'' diye bağırın. ( ortam müsait değilse zihninizden de bağırabilirsiniz).
Sevgiyle ve sağlıkla ilerleyin...

alinti.

kızlar döktürmüşsünüz hepiniz yine
ama durun
blackle adrianayı falakaya yatırmadan onlar rahatlamayacaklar

o zaman ister istemez bir ay falan ayklarındaki acılar ile cebelleş olacakları için.onları düşünemeyecekler!!!

şaka bi tarafa siz böyle yazınca ben cidden çok üzülüyorum.sanki o sıkıntı benim boğazıma yapışıyor nefes alamıyorum...

acaba sizi değil de o adamları mı yatırsam falakaya,hem de önünüzde

hürremcim seninkine çok farklı çin işkencelerini saklıyorum....

Black swan ne yaşatırsan onu yaşarsın, herkes ektiğini biçiyor bu öylesine söylenmiş bir söz değil. Sen O yüce gücün adaletine inan ve kendi yolunu çiz yeter, ardına bakma elbette birinin kalbini kıran, sevginin kıymetini bilmeyen insan gün gelecek yaptıkları ile yüzleşecek ama artık bu durum da senden bağımsız. Onunla yüce Rabbim arasında bu mesele. İlahi adalet asla şaşmaz. ilk zamanlar düşünürdüm neden pişmanlığını göremiyorum diye, bu kadar mı adaletsiz dünya derdim sonra düşündüm ki o dönemde arasa ve ben ona dönsem aynı acıları belki bir kez daha yaşayacak bu kez hiç toparlanamayacaktım. şimdi sen beklenti içindesin emin ol araması seni şu halinden daha kötü yapar belki de bu kez gerçekten yıkımına neden olur. şüphe duyma ki aramaması bile senin hayrına. o yaşadığı tecrübeler neticesinde elbette yaşattıklarının acısını çeker sen görürsün veya göremezsin ama belirli bir süre geçtikten sonra o kadar hissizleşiyorsun ki umrunda bile olmuyor. sonsuza dek sürecek sanıyorsun öfken ama zamana o bile yenik düşüyor:)

yazdıklarının hepsinin altına bencede diye yazasım geldi

sabır çok acı ama meyvesi çok tatlıdır.

insana manevi olarak mertebeler atlattırır....

Ben nefsimle savaşta Rabbe her tevekkül sunuşumda sen aklıma girip zülüm verdin...işte beni bu savaşta kaybettin...Adalet nerde sormayı bile
unuttum

kızlar :s telefon titreşimde duruyordu şimdi baktım ki 4 kez aramış, tekrar aradı ve açtım inanın aramaması sizin hayrınıza. elim ayağım titriyor. 2 ay sonra ilk kez sesini duydum. bir süre önce yüzüğünü göndermiştim kargoyla ve küçük bir not yazmıştım. şimdi aklına geldi sanırım. ne demek istediğimi soruyor:s hiçbir şey konuşamadım müsait değilim dedim ve kapadım:s çok ilginç gerçekten çok... sesinde hala aynı kibri duymak, tüm acıların tekrar su yüzüne çıkması:s berbat bir his

inşallah dediğin gibi olur.. ben de çoğu zaman bunları düşünüyorum birden bir güç geliyor. ama çok kısa süreli oluyor, ya aklıma geliyor ya ummadık birşeyde anılarımızı hatırlıyorum ve yeniden çöküş. allahım sana sığındım. ve diyorum ki VAZGEÇTİĞİN TOPRAKLAR SENİNDİR!!! zeynepe bu sözü bana 2 sene sonra yeniden hatırlattığı için teşekkür ederim

tam da aramaktan konuşurken!!! demek ki çok güçlü bağ kurduk 2 ay sonra ilk kez mi arıyor??

hürremcim seninkine çok farklı çin işkencelerini saklıyorum....

oooo bak bunu cok begendimmmm
o iskenceleri bende yapmak istiyorum bazen

aa canim ya görüyormusun, tamda o konuyu konusurken !!
inan ben gizli no aradiginda bile elim ayagim nasil titriyor,
sen bide sesini duydun,
off cok kötü dimi :S

rica ederim bitanem

çok şaşırdım!!! darmadağın eder insanı şimdi o ses...

işte sırf bu yüzden bende aramasını istemiyorum...sen de onca şey değişirken,onda hiçbişey değişmeden araması senin tutunduğun dalları kırıveriyor!!!

ama iyi yapmışsın öyle demekle...

tam da aramaktan konuşurken!!! demek ki çok güçlü bağ kurduk 2 ay sonra ilk kez mi arıyor??

ay cidden çok ilginç...haklısın black sanırım cidden bi bağ kurduk gibime geldi benimde!!!!

aramayı bırak ilk zamanlar o acının etkisiyle ben aradığımda telefonu açma, bir açıklama yapma zahmetine bile katlanmıyordu. ama değişen birşey var mı dersen pişmanlığa dair hayır aynı ses tonu, yargılar gibi sorular, işte bundan diyordum ya sana da aramaması daha iyi diye ve tam o satırları yazarken! çok tuhaf gerçekten... öylece kapadım telefonu aylardır ona söyleyeceklerimi her gece zihnimde kurgularken tek kelime bile edemedim. sadece elim ayağım titriyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…