- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.381
ay tam çıkıyodum bunu gördüm,gidemedim!!!
kapat atlantis ya tlfnunu ne olur!!!
ben ayrıldıktan sonra birçok yalanını öğrendim tek dileğim onun yüzüne vurmaktı bunları ama inan tartışmak, birşey söylemek bile gelmedi içimden ve ayrıldığımız ilk günkü gibi hissediyorum. 2 aydır çok yol aldım sanıyordum ama onun karşısında yine nutkum tutulmuş bir biçimde kalmak çok ama çok kötü bir his... ne zaman müsait olursun diyor konuşmak için ne yapmalı bilmiyorum, öfkemi boşaltmalı mıyım yoksa kendi kendimi yemeye devam mı etmeliyim. bütün doğrular yanlışlar, tasavvur edilenler çöküyor neyin doğru olduğunu bilmiyorum tek bildiğim şey 2 aydır bana cehennem hayatı yaşatan bu insanın sesini duyduğumda müthiş bir öfke kapladığı benliğimi...
sanırım öfkemi dışavurmam lazım elifzeynep:S yoksa bu aramalar devam edecek:s zaten bir beklentim yok, anlayacağına dair de. off bilmiyorum. gerçekten bilmiyorum
şaka gibi:)))))))))) mesaj attı şimdi müsaitsen konuşabilir miyiz diye!!!! herşeyi geçtim, ne kadar acı çektiğimi biliyor insanda biraz insaf olur da bu kadar üstüme gelmez, acaba sesimi duyarsa ne hale gelir, kendi cehennemimde yaşayayım artık ona bulaştırmayayım der. ama insan der...
ay inanmiyoruumm. Kizlar telepatik bir bag kurduk heriflerleee dusune dusune yemin ediyorum
Elifcim mevlananin sozune bayildim cok dogru! Gönül öyle yol geçen hanı değil, dergahtır..! Paldır küldür girip çıkılmaz, günahtır.. Biraz hafifler gibi oluyorum konustukca siz yazdikca... beynim kabul etti bittigini de kalbimin hala zamani var sanirim hepimizin oyle
Black cok tatlisiin abi yaisrarla eski sevgiliden telefon beklenir ayni durumdaydim ta ki atlantisin mesajini gorunceye kadar benim eskisi de kibirli ya ooff hic acimaz.
hadi bakalım adriana :)) bu gece black ve seni,size emanet ediyorum :))) ben kalırsam ikinizi de falakaya yatırcam
öpüyorum ikinizi de... iyi geceler
hadi bakalım adriana :)) bu gece black ve seni,size emanet ediyorum :))) ben kalırsam ikinizi de falakaya yatırcam
öpüyorum ikinizi de... iyi geceler
yuh yanii.... acma elifin dedigi gibi yoklama yapiyor galiba:26: bence de kapatmalisin
kızlar açtım saçma sapan bir tartışma yine eski defterler sonuç ben telefonu yüzüne kapadım o hala konuşuyordu. 2 aydır kendimi yatıştırmaya çalışırken elde var şu anda koca bir sıfır... açmayın kızlar açmayın... gerçekten aranırsanız açmayın... iyi geceler elifcim umarım huzurlu bir uyku ve gece seninle olur...
kızlar açtım saçma sapan bir tartışma yine eski defterler sonuç ben telefonu yüzüne kapadım o hala konuşuyordu. 2 aydır kendimi yatıştırmaya çalışırken elde var şu anda koca bir sıfır... açmayın kızlar açmayın... gerçekten aranırsanız açmayın... iyi geceler elifcim umarım huzurlu bir uyku ve gece seninle olur...
Canim noldu ne dedi ? niye aramis ???
Atlantis keşke açmasaydın :/
keşke paradise, keşke...
blackkkkk sana da ibret olsun, inan daha iyi falan hissetmiyorsun, ne kadar yol katettiysen gerisin geriye düşüyorsun ve öfkeden deliriyorsun. aklı başında olan adam zaten bırakıp gitmez, bırakıp giden adamın aramasından da hayır gelmez işte gelmiyor.
vallahi yarım paket sigara bitirdim sinirden, sağlığıma olan oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?