- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.401
kızlar açtım saçma sapan bir tartışma yine eski defterler sonuç ben telefonu yüzüne kapadım o hala konuşuyordu. 2 aydır kendimi yatıştırmaya çalışırken elde var şu anda koca bir sıfır... açmayın kızlar açmayın... gerçekten aranırsanız açmayın... iyi geceler elifcim umarım huzurlu bir uyku ve gece seninle olur...
onun yalanlarını nasıl öğrendiğimi soruyor:s birşeyler yazmıştım da notta. tabi o yüzüğü ve notu göndereli de epey zaman geçti neden şimdi soruyor bilmiyorum ve sürekli vicdanının ne kadar rahat olduğundan, içinin rahat olduğundan söz ediyor sanırım sabır testindeyim:s ve hala arıyor. meşgule alıyorum ve yine arıyor:s amacı ne bilmiyorum ama delirmek üzereyim:s
Ben ne güzel laylaylom ruh halindeyken gayet iyiyken dün akşam onu hatırlatacak bir mevzu oldu. Can sıkıcı bir olay gecede kabus gördüm zaten. Ama olaya olumlu yönden bakıyorum çabuk etkisinden kurtulabiliyorum yani en azından ağır etkiden. Hayırlısı artık cidden iyi olan insanlara şans verme konusunu düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı olsun. Canımı sıktığıma değmiyor evet olumsuz enerji alanından kendimi uzak tutmalıyım. Sonuçta ben kötülük yapmadım o yaptı zaten ondan haber aldıkça ya da gördükçe içim sıkılıyor. Üzülmüyorum içime sıkıntı giriyor bu da iyi birşey çünkü uzaklaşma isteği oluşuyor.
Atlantis keşke açmasaydın :/
iyi geceler tatlim! iyi ki varsin
paradise!!!! avatarına bayıldım!!!! snoopppppyyyyyyyyy çok severim hatta bayılırım...en sevdiğim hali de buçatlak köpecikkk şuna bak nassıl da yatmış
çok mutlu oldum görünce!! değiştirme lütfen:26:
paradise!!!! avatarına bayıldım!!!! snoopppppyyyyyyyyy çok severim hatta bayılırım...en sevdiğim hali de buçatlak köpecikkk şuna bak nassıl da yatmış
çok mutlu oldum görünce!! değiştirme lütfen:26:
konuyu tam bilmiyorum son sayfayı okudum sadece pat diye daldım =) eğer biri size yalanlar söylediyse, ihanet ettiyse ya da ne bileyim sizin erdem anlayışınıza aykırı hareket ettiyse bu davranişi ona yakıştramıyorsunuz elbette ama kabul edin o bunu yaptı. ve ne yazık ki o insanla iletişime devam etmek daha yaralayıcı sonuçlara neden oluyor.. ne telefonlarına cevap verin ne mesajlarına derim ben.. durum daha da çirkinleşiyor çünkü.. hatta işin boyutu hakarete ve savunma çabasıyla suç bastırmalara kadar gidiyor ve sinirleriniz gene yipraniyor.. ben zaten derinden pişmanlık duyacak bir insanın ihanet edebileceğine, büyük yalanlar söyleyeceğine inanmıyorum.. Bana kuzeniyle ihanet eden eski nişanlım dün gece gene bir aracı ortaya sürdü ve aracı da bizi bariştirmak istediğini söyledi.. =) " sana ihanet etmedi ki o " diyebilecek seviyeye gelmiş insanlar.. arkadaşım bu adam bana ihanet etmedi de beni yaralamak için canımı acıtmak için kuzeniyle fingirdeştiyse o zaman durum daha da vahim, bu adam ruh hastası o halde.. şizofren ya da ne bileyim sado mazoşist falan artık ne diyeyim.. derdin neydi güzel arkadaşım gittin beni yaralamaya çaliştin =) her neyse uzatmak istemiyorum bu durumla baş etmek cidden enerjimin çoğunu alıyor.. gene de çok şükür uzun sürmüyor sinir harplerim.. gülümseyip sağ olun diyorum insanlara.. allah sizden razı olsun yapıcı davranmaya çaliştiniz lakin kısmet değilmiş diyorum =) yakında ilan vereceğim gazeteye "tamam aldatmadın ben uydurdum, napim bahane lazımdı" diye.. yani baya dolmuşum değil mi =) aman aman sakın görüşmeyin uzatmayın, hele haklılığınızı sakın ispatlamaya çabalamayın.. gerekirse evet deyin evet ben uydurdum evet ben haksızım evet sen ağasın paşasın.. vicdan azaplarının çarpık yansımalarıyla sizin başınızı çook ağritirlar yoksa
Ayy canım yeterki sen iste tamam değiştirmem
Ben de çok seviyorum onuuu, hep izlerdim küçükken
evet de mi:)) ben de görünce paradiseye söylemeden geçemedim gerçekten çok tatlı. ne güzel tasasızca yatıyor, imrendim
ayy teşekkür ederim
sorma bu hayvan kadar umursamazı var mıresmen tasasız ya bu
Çokta tın diyor sanki hayata inat
ahahah aynen :)))bi snoopy kadar olmadık
Tek gereken yağmur.Sonra al başını çık gez deli gibi
yokk istemem..ben yağmurda daha kötü olurum
çok beğendim UMUTLU!!
O'ndan gelen herşeye hamd olsun diyebilmek,elbet hayırlar vardır diyebilmek ve tevekkül edebilmek....
işte canım nefsimize hükmedip kalbimizdeki şeytan vesveselerini durdurup isyan etmeyi bırakıp gerçekten içten ama gerçekten verdiği şerrin de bir hayrı olduğunu bilip şükredebilsek kuşkusuzca o zaman kapılar ardı ardına açılacak şimdi pişiyoruz bizde yakındır kuşkusuzca şükretceğimiz günler :)
bu şekilde ısrarla arıyorsa amaç nabzını yoklamak evet kesinlikle eminim.boşluğa da düşmüş olabilir, senin sevgin ona iyi geliyordu ama sen sessizliğe bürününce onda kıpırdanmalar başladı.içi rahatmış da falan filanmış daburdan bile belli, sadece kendini savunan konuşmalar yapmış. senin nasıl olduğunun ne hissettiğinin onun için bir önemi yok demek ki. bugün arasa,aynı şeyi ben yaşayacağıma yüzde yüz eminim. o yüzden haklısın. biten bir şey yeniden başladığında(neden ve ne şekilde bittiği çok önemli) bırak eskisi gibi olmayı daha da beter oluyor diyor birçok kitapta. mesela yeniden toparlanmak kitabında şöyle diyor, "birçok çift boşandığında neden boşandılar diye sorarız; oysa asıl sorulması gereken soru, neden evlenmişlerdi olmalıdır." ne kadar doğru!
yine bu sabah düşündüm ben. ayrılalı 4 ay, görmeyeli de 6 ay olacak. zaten ayrı şehirlerdeyiz . allahtan! 6 ay insan sevdiğinin kokusu olmadan yapabildiyse - ki istese bir haftasonu atlayıp gelmesi bu kadar kolayken - demek ki hiç sevmemiş. ne kadar kolay vazgeçmiş. bu insan ki beni 6 ay görmeden yapabildiyse ben onun birlikte yaşlanacağı insan değilmişim demek ki. bazen o insandan ziyade, onunla kurduğun hayaller çok can yakıyor.birlikte kurduğunuz hayaller.. neyse
umarım bugün daha iyi olursun atlantis. ve umarım yapışkan aramalarına bugün bir son verir!!! sigaraya da saldırma
Atlantis konuşman hata olmuş canım açmamalıydın asla o telefonu
Hem bak ne kadar da iyi tanıyorsun onu, sürekli kendini hatasız görüyor, bir şekilde haklı çıkıyor.. vicdanım rahat vs.
Birdaha kesinlikle açma lütfen. Seni daha fazla etkilemesine izin verme.Bak burada bunun için çabalıyoruz.
Ama inan bazen arasın diye beklediğimizin, aramaması daha hayırlı.... Bunu 1 kez daha anladım
tatlım,böyle yapması çok normal.sen hala aynı iyinyet ile yaklaşarak bakıyosun...bir pişmanlık bir özür ya da mahçubiyet bekliyosun,ama sşu yazdıklarından anladığım, karşındaki adam at gözlükleri takmış.herşeyi kendine yontan biri...
içten pişmanlık duyan insan herşeyi telafi edebilir ve sen de bunu anlarsın..ama eski nişanlın,yaptığının hata olduğunu biliyor ama hala kendine yontamya devam ediyor.bir nevi de seni arayarak ve sözüm ona konuşarak kendini aklamaya,ben onu aradım hala tartışıyoruz demeye getiriyor....
lütfen artık ararsa açma...kapat tlfnunu..hatta numarasını engelle...
dün gece yaşanan şu olayın etkileri inşallah tez zamanda üstünden kalkar ve kaldığın yerden yoluna devam edersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?