• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

sabah yine onun telefonunun sesiyle uyandım bütün gün aradı en sonunda da telefonu kapadım, pişmanlık duymuyor ve asla duymayacak, hatta hala vicdanını rahatlatmak için beni kullanma tüm suçu bana atma derdinde neyse ki bunu görebiliyorum artık. açmamam büyük bir gelişme benim için çok zayıftım çünkü ona karşı ama darmadağın etti bir gecede yine beni neyse bu da geçer, en zor zamanları atlattık değil mi :) bugün sahaf festivali vardı bütün gün kitaplar arasındaydım çok iyi geldi, kendimi bile unutmuşum, neleri severdim neler yapardım vs. özgürleştiğimi hissediyorum acıma rağmen. dışarı çıkmak, bazen o kalabalığa karışmak bile iyi geliyor... şu eve dönünce boşluk hissi de geçse ve o sızı da azalsa o zaman atlattık diyebileceğiz sanırım.

tatlım ben de tam seni gördüm altta ve yazacaktım atlantis sen nasıl oldun diye...sen benden önce davranmışsın..

insan yapamam edememe dediklerini öyle bir yapıyor ki...ama bu çok normal hatta yapmamak anormal.düşünsene elin yansa sobaya dokunur musun?elini hemen çekersin canın acıyacak diye...madem kalbimiz acıyor,tabiki bunun önlemini alacağız :)))

sen sabretmeye devam et...Rabbim elbet bunların bir karşılığını verecektir...:34:

sahaf dedin bitirdin beni...bayılırım sahafları gezmeye!!! kitap kokusuna bayılırım zaten ama bir de o kitap eski ise...acaba kimler okudu diye de düşünürüm...kendimi kaybettiğim iki yer var.birisi kozmetik ürünler satılan dükkanlar diğeri kitapçılar :))))

konuyu tam bilmiyorum son sayfayı okudum sadece pat diye daldım =) eğer biri size yalanlar söylediyse, ihanet ettiyse ya da ne bileyim sizin erdem anlayışınıza aykırı hareket ettiyse bu davranişi ona yakıştramıyorsunuz elbette ama kabul edin o bunu yaptı. ve ne yazık ki o insanla iletişime devam etmek daha yaralayıcı sonuçlara neden oluyor.. ne telefonlarına cevap verin ne mesajlarına derim ben.. durum daha da çirkinleşiyor çünkü.. hatta işin boyutu hakarete ve savunma çabasıyla suç bastırmalara kadar gidiyor ve sinirleriniz gene yipraniyor.. ben zaten derinden pişmanlık duyacak bir insanın ihanet edebileceğine, büyük yalanlar söyleyeceğine inanmıyorum.. Bana kuzeniyle ihanet eden eski nişanlım dün gece gene bir aracı ortaya sürdü ve aracı da bizi bariştirmak istediğini söyledi.. =) " sana ihanet etmedi ki o " diyebilecek seviyeye gelmiş insanlar.. arkadaşım bu adam bana ihanet etmedi de beni yaralamak için canımı acıtmak için kuzeniyle fingirdeştiyse o zaman durum daha da vahim, bu adam ruh hastası o halde.. şizofren ya da ne bileyim sado mazoşist falan artık ne diyeyim.. derdin neydi güzel arkadaşım gittin beni yaralamaya çaliştin =) her neyse uzatmak istemiyorum bu durumla baş etmek cidden enerjimin çoğunu alıyor.. gene de çok şükür uzun sürmüyor sinir harplerim.. gülümseyip sağ olun diyorum insanlara.. allah sizden razı olsun yapıcı davranmaya çaliştiniz lakin kısmet değilmiş diyorum =) yakında ilan vereceğim gazeteye "tamam aldatmadın ben uydurdum, napim bahane lazımdı" diye.. yani baya dolmuşum değil mi =) aman aman sakın görüşmeyin uzatmayın, hele haklılığınızı sakın ispatlamaya çabalamayın.. gerekirse evet deyin evet ben uydurdum evet ben haksızım evet sen ağasın paşasın.. vicdan azaplarının çarpık yansımalarıyla sizin başınızı çook ağritirlar yoksa ;)

çok güzel bir söz, olan tam olarak bu. vicdanlarındaki çarpıklık, o belli belirsiz vicdanın sesi bile karşı tarafı suçlamakla atlatılmaya çalışılıyor. ben artık birşey anlatma derdinde değilim. iyice akıllandım bu konuda:) Adama seni Allaha havale ettim artık seninle bir hesabım yok diyorum, Allah beni biliyor aram çok iyi onunla diyerek resmen alay ediyor! kısır bir döngü... senin de yaşadıkların çok tatsız ama ne güzel ki onun gerçeği ile yüzleşmişsin. umarım bu sinir harplerimiz de en kısa sürede son bulur...

amin canım aminnn!!!

ama bu hamlıktan çıkma süreci çok zor ve genellikle uzun oluyor...olsun biz razıyız değil mi :) sonucu çok güzel olacak çünkü :))

bu arada dün yazdığın msj var ya burada, onları düşünmesek de sürekli anarak olumsuz enerji çekme olayı.aynen katılıyorum..seda diker okuduğun için biliyosun, bir nevi onlara tam tersi enerji gönderiyoruz...artık bunları yapmayalım,hep birlikte hem de...hemen uyaralım ve daha olmulu ve güzel şeyler telkin etmeye çalışalım...

manevi olarak kendimizi iyileştirmek,dolayısı ile bu ayrılık acılarını da atlatmak için faydalı şeyler paylaşalım..birbirimizi güzel etkileyelim,telkin edelim. hep birlikte ama..:13:

evet canım seda diker'in okumadığım yazısı yok kitabınıda okudum ve kadın haklı dağılın :)
canım gerçekten enerji gönderiyoruz biz onlara biz düşünmeyi bırakınca onlar düşünecek üstte yine bir yazsını paylaştım onun.ve birde nerede okudum bilmiyorumda biz düşünmediğimiz an onların bilinç altına gidiyormuş ve onlar bi boşluk hissedip düşünüyormuş ama biz onlar bizidüşünsün diye düşünmemezlik etmeyeceğiz biz KENDİMİZ için düşünmeyeceğiz

eft yaptım biraz önce ayrılık acısıyla ilgili rica ettim konuyu açandan sağolsun yardım etti cümle hazırladı

http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/561286-eft-kirginliklarinizdan-kurtulun.html
:)
ilk sayfanın en altında bende işe yarıyor sende ciddi ciddi yaparsan yarar :) bir bak netten eft vuruşlarına neden o noktalara vurulduğuna aklına yatınca ciddi yaparsın :)

bencede artık kendi enerjimizi yukarı taşıyalım bırakın kim ne yaptıysa yapmış yahu öldük mü hayır yaşamaya devaaamm!!!

hayat deneyimlemek ve keyif almak içindir :)

elifzeynep eğer İstanbulda yaşıyorsan kırık kalpler için tedavi merkezi gibi bir yer o sahaflar:) öneririm. bir hafta sürecek sanırım. onlarca sahaf yan yana, kitaplar, plaklar, o tozlu raflar,tozlu kitaplar, yeni baskısı bile olmayan eserler... eski fotoğraflar vardı çoğu sahafta, bugün hayatta olmayan nice insanın farklı anlardaki dondurulmuş kareleri... hayat acı çekecek kadar uzun değil dedim içimden, belirli bir kaderimiz var ağlasak da, kendimizi zincirlesek de bir odaya ne yaparsak yapalım onun ötesine geçemiyoruz. belki şu anda bizi belirsizlik korkutuyor ama biraz seyirci olsak, kendimizi Allah'a ve onun sonsuz merhametine teslim etsek o zaman önümüzde nice yollar da açılacak, belki de bugün gözümüzde büyüttüğümüz, asla üstüne geçilmez dediğimiz anılarımızın çok üstünde yaşanmışlıklarımız olacak. farklı hisler içindeyim bugün, bir an çok umutlu bir an çok umutsuz, dengesizliğim tavan yapmış durumda:1:

evet canım seda diker'in okumadığım yazısı yok kitabınıda okudum ve kadın haklı dağılın :)
canım gerçekten enerji gönderiyoruz biz onlara biz düşünmeyi bırakınca onlar düşünecek üstte yine bir yazsını paylaştım onun.ve birde nerede okudum bilmiyorumda biz düşünmediğimiz an onların bilinç altına gidiyormuş ve onlar bi boşluk hissedip düşünüyormuş ama biz onlar bizidüşünsün diye düşünmemezlik etmeyeceğiz biz KENDİMİZ için düşünmeyeceğiz

eft yaptım biraz önce ayrılık acısıyla ilgili rica ettim konuyu açandan sağolsun yardım etti cümle hazırladı

http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/561286-eft-kirginliklarinizdan-kurtulun.html
:)
ilk sayfanın en altında bende işe yarıyor sende ciddi ciddi yaparsan yarar :) bir bak netten eft vuruşlarına neden o noktalara vurulduğuna aklına yatınca ciddi yaparsın :)

bencede artık kendi enerjimizi yukarı taşıyalım bırakın kim ne yaptıysa yapmış yahu öldük mü hayır yaşamaya devaaamm!!!

hayat deneyimlemek ve keyif almak içindir :)

canım ben şu eft ile ilgili kitap alacağım...link verdiğin konu sahibesi bikaç isim söyledi onları not ettim onları alıp,okuyacağım :)))

kafaya koydum bende..ay ne komik şeyler yapmıyoruz.bir de kendim için şu göz altlarıma falan vurayım-onu unuttum falan diye :)))

canım ben şu eft ile ilgili kitap alacağım...link verdiğin konu sahibesi bikaç isim söyledi onları not ettim onları alıp,okuyacağım :)))

kafaya koydum bende..ay ne komik şeyler yapmıyoruz.bir de kendim için şu göz altlarıma falan vurayım-onu unuttum falan diye :)))

canım neden komik olsun ay ben artık yaparken sen aklıma geliyorsun bende gülüyorum :)

neden vuruyoruz o kısımlara acaba neden yanak değilde göz altı :) he?

çünkü herkesin enerji meridyenleri o bölge biz enerji meridyenlerini uyarıyoruz anladın mı :) insanlar korkularını yenmişler bu teknikle neeee :):) sandın :):)

mantığını kavra ciddiyetle yaparsın :)

elifzeynep eğer İstanbulda yaşıyorsan kırık kalpler için tedavi merkezi gibi bir yer o sahaflar:) öneririm. bir hafta sürecek sanırım. onlarca sahaf yan yana, kitaplar, plaklar, o tozlu raflar,tozlu kitaplar, yeni baskısı bile olmayan eserler... eski fotoğraflar vardı çoğu sahafta, bugün hayatta olmayan nice insanın farklı anlardaki dondurulmuş kareleri... hayat acı çekecek kadar uzun değil dedim içimden, belirli bir kaderimiz var ağlasak da, kendimizi zincirlesek de bir odaya ne yaparsak yapalım onun ötesine geçemiyoruz. belki şu anda bizi belirsizlik korkutuyor ama biraz seyirci olsak, kendimizi Allah'a ve onun sonsuz merhametine teslim etsek o zaman önümüzde nice yollar da açılacak, belki de bugün gözümüzde büyüttüğümüz, asla üstüne geçilmez dediğimiz anılarımızın çok üstünde yaşanmışlıklarımız olacak. farklı hisler içindeyim bugün, bir an çok umutlu bir an çok umutsuz, dengesizliğim tavan yapmış durumda:1:

o dengesizlik hali bende de çok oluyor..mesela gülerken birden eskiye dair birşey çağrışım yapıyor ve benim yüzüm birden donuklaşıyor.sonra komik birşey oluyor basıyorum kahkahayı...daha ruhumuz ve aklımızı ne yapacağını bilemez halde :)))

istanbulda olsam keşke...ama değilim malesef :((( sen bizim yerimize de gez olur mu :ssz:

canım neden komik olsun ay ben artık yaparken sen aklıma geliyorsun bende gülüyorum :)

neden vuruyoruz o kısımlara acaba neden yanak değilde göz altı :) he?

çünkü herkesin enerji meridyenleri o bölge biz enerji meridyenlerini uyarıyoruz anladın mı :) insanlar korkularını yenmişler bu teknikle neeee :):) sandın :):)

mantığını kavra ciddiyetle yaparsın :)

okudum tatlım okudum eft nin ne olduğunu.. hem de bunu bulan adamın videolarını falan izlemiştim bikaç yıl önce...ingilizce dökümana da göz atmıştım.çünkü o sıralar pek yoktu türkçe döküman..şimdi var baya..

ben bunu ilk deniyordum-eski nişanlım gördü-ne orjinal insansın nerden bulursun bunları demişti :)) sonra da bana bakıp espiriler falan yapmıştı..ondan kaldı bende bu gülümsemeler..bir de sanırım onu hatırlattığı için kaçıyorum yapmaktan...

okudum tatlım okudum eft nin ne olduğunu.. hem de bunu bulan adamın videolarını falan izlemiştim bikaç yıl önce...ingilizce dökümana da göz atmıştım.çünkü o sıralar pek yoktu türkçe döküman..şimdi var baya..

ben bunu ilk deniyordum-eski nişanlım gördü-ne orjinal insansın nerden bulursun bunları demişti :)) sonra da bana bakıp espiriler falan yapmıştı..ondan kaldı bende bu gülümsemeler..bir de sanırım onu hatırlattığı için kaçıyorum yapmaktan...

eft sana onu hatırlatacaksa hooponopono yap ozaman
bugün birde sedona metodu öğrendim onu da yapabilirsin :)

ablam artık bana diyoki : kendi yaşam koçun oldun he öğrenmediğin kalmadı :) hahahha

Çok üzüldüm,kendimi senin yerine koydum napardım acaba diye.sanırım ben arardım,yakın dostlarıyla iletişime geçerdim,olduğu şehire gidip bi anda karşısına çıkardım konuşmayı denerdim.tamam senin hatan yok.ama aşkta gurur olmaz derler.belki depresyonda işiyle ilgili yada maddi bilemem ama sıkıntısı vardır yalnız kalmak istemiştir.mantıklı düşünemiyordur.erkekler biraz anne gibi eş,sevgili isterler.bilirsin ya hani anneler nolursa olsun hep peşinden koşar evlatların (anne duygusu bambaşka elbette)arkasından.sende gitsen elinden tutsan gözlerinin içine baksan gerçekten bitsinmi istiyorsun desen? bence kendini toparla,güçlü olmaya çalış ve karşına çıkmayı dene derim ben.

bu arada radyoda şu şarkı çalıyor bu yazıyı yazarken ben ;Birden Ay ışığını kesti.Bir de sen çok değiştin yaşananlar hiç yaşanmamış gibi..
Söylenenler hiç söylenmemiş gibi..MANGA sanırım.şarkıda böyle olunca içime işledi hikayen.Allah sabır versin,hayırlısını nasip etsin.ama dediğim gibi karşısına çık.gözden uzak gönülden ırak olmasın.naçizane fikrim.

Çok üzüldüm,kendimi senin yerine koydum napardım acaba diye.sanırım ben arardım,yakın dostlarıyla iletişime geçerdim,olduğu şehire gidip bi anda karşısına çıkardım konuşmayı denerdim.tamam senin hatan yok.ama aşkta gurur olmaz derler.belki depresyonda işiyle ilgili yada maddi bilemem ama sıkıntısı vardır yalnız kalmak istemiştir.mantıklı düşünemiyordur.erkekler biraz anne gibi eş,sevgili isterler.bilirsin ya hani anneler nolursa olsun hep peşinden koşar evlatların (anne duygusu bambaşka elbette)arkasından.sende gitsen elinden tutsan gözlerinin içine baksan gerçekten bitsinmi istiyorsun desen? bence kendini toparla,güçlü olmaya çalış ve karşına çıkmayı dene derim ben.

bu arada radyoda şu şarkı çalıyor bu yazıyı yazarken ben ;Birden Ay ışığını kesti.Bir de sen çok değiştin yaşananlar hiç yaşanmamış gibi..
Söylenenler hiç söylenmemiş gibi..MANGA sanırım.şarkıda böyle olunca içime işledi hikayen.Allah sabır versin,hayırlısını nasip etsin.ama dediğim gibi karşısına çık.gözden uzak gönülden ırak olmasın.naçizane fikrim.

canım bunları ilk günler ben de düşündüm ve yapardım ama artık geçti...2 ayı geçiyor artık...

neden yapmadım? çünkü onun bana açık hiçbir kapısı kalmamıştı...ilk zamanlar çok dil döktüm,aradım...ama aldığım tepkiler hep aynı ve soğuktu..hatta zaman zaman çok ağırdı...
beni istediğini azıcık hissetseydim onu arardım ama dedim ya ben onda beni göremedim artık...hal böyle olunca da en iyisi onurluca ve iyi dileklerle gitmek....

şarkının sözleri de tam oturmuş hani konuya :) bazen o gerçek sandığın şeyler hayal gibi gelip gidiyor gözünün önünden.dünyanın yalan olduğunu bir kez daha anlıyorsun...

çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...Allah onun da benim de yolumu açık etsin bu saattten sonra...

canım bunları ilk günler ben de düşündüm ve yapardım ama artık geçti...2 ayı geçiyor artık...

neden yapmadım? çünkü onun bana açık hiçbir kapısı kalmamıştı...ilk zamanlar çok dil döktüm,aradım...ama aldığım tepkiler hep aynı ve soğuktu..hatta zaman zaman çok ağırdı...
beni istediğini azıcık hissetseydim onu arardım ama dedim ya ben onda beni göremedim artık...hal böyle olunca da en iyisi onurluca ve iyi dileklerle gitmek....

şarkının sözleri de tam oturmuş hani konuya :) bazen o gerçek sandığın şeyler hayal gibi gelip gidiyor gözünün önünden.dünyanın yalan olduğunu bir kez daha anlıyorsun...

çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için...Allah onun da benim de yolumu açık etsin bu saattten sonra...

ayy ben hepsini okuyamadım sayfaların.kaçırmışım 2 ay oldu demek.en güzeli iyi dileklerle ayrılmak.sevindim senin adına,güçlü görünüyosun yazdıkların kadarıyla.hep böyle olursun inşallah.Allah iyi insalarla karşılaştırsın:54: evlenmeden gerçek yüzünü görmen iyi olmuş tabii..kendine iyi bak:3:

hala değiştiremedim çizelgemi :( bugün benim düğün günümdü :(
ama hala ne hissettiğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum.herşeyi olduğu gibi duygularımıda tükettim galiba :(

hala değiştiremedim çizelgemi :( bugün benim düğün günümdü :(
ama hala ne hissettiğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum.herşeyi olduğu gibi duygularımıda tükettim galiba :(

Canim degistir artik,
kaderimiz böyleymis, hicbiseye engel olamiyoruz, anlimizda ne varsa onu yasiyoruz
Emin ol hakkimizda hayirli olsaydi zaten olurdu o dügünler nisanlar..
Bugunu insallah en az zararla atlatirsin..
kendini cok üzmemeye calis olurmu..

Canim degistir artik,
kaderimiz böyleymis, hicbiseye engel olamiyoruz, anlimizda ne varsa onu yasiyoruz
Emin ol hakkimizda hayirli olsaydi zaten olurdu o dügünler nisanlar..
Bugunu insallah en az zararla atlatirsin..
kendini cok üzmemeye calis olurmu..

aslında dedim ya ne hissettiğimin çokta farkında değilim.bende Yaradan'ın beni sevdiğine inanıyorum.benim için hayırlı olsaydı olurdu bu düğün diyorum.bilemiyorum benim gücüm bitti artık gerçekten tüm kalbimle Allah'a havale ediyorum.O herşeyin en iyisini en hayırlısı bilendir hiç şüphesiz.bizim içinde var bir bildiği mutlaka.
canım benim çok sağol güzel düşüncelerin dilekerin için.gecenin bu vaktinde hiç tanımadığın bilmediğin bir insandan böyle güzel şeyler duymak gerçekten umudunu arttırıyor insanın.Rabbim senin içinde hepimiz içinde en hayırlısını versin inş.

o kadar yıl sonra bu kadar değişmesinin bence baska bır sebebı olabılır .sevgisi bitmez değişmez hiçbi şekilde ama bna baska bişey varmıs gbi geldi

Zeynep o videoyu iyi ki paylastin bizimle:16: oyle seylerden bahsediyor ki sindirebilmek icin hergun izliyorum resmen. Bu videosunda da olumden, ask acisindan, biseyler icin didinip ugrasirken ki tavrimizdan, icimizdeki seytandan bahsediyor. Benim butun isyanima cevap burda iste.
[video=dailymotion;xqw8iz]http://www.dailymotion.com/video/xqw8iz_gulben-cemalnur-sargut-ile-nefs-edep-ve-vicdan-1-bolum-17-05-12_lifestyle[/video]

kızlar merhaba nasılsınız?

ben diyorum ki aşk hikayelerimiz dertlerimiz bölümünde yeni bir başlık açayım.oradan devam edelim mi? hem kişisel deneyimlerimizi,acılarımızı atlatma yöntemlerimizi,faydalı şeyleri paylaşırız hem sohbet ederiz ...kesinlikle geyik gibi değil...bir nevi terapi grubu gibi..ne dersiniz?
size sormak istedim önce...

şimdi çıkmalıyım akşama doğru döneceğim....öpüyorum :)))

kızlar merhaba nasılsınız?

ben diyorum ki aşk hikayelerimiz dertlerimiz bölümünde yeni bir başlık açayım.oradan devam edelim mi? hem kişisel deneyimlerimizi,acılarımızı atlatma yöntemlerimizi,faydalı şeyleri paylaşırız hem sohbet ederiz ...kesinlikle geyik gibi değil...bir nevi terapi grubu gibi..ne dersiniz?
size sormak istedim önce...

şimdi çıkmalıyım akşama doğru döneceğim....öpüyorum :)))

canim cok guzel dusunmussun! :46: birde konunu yeni okuyanlar da nedenini bulmaya calisiyorlar hakli olarak yardimci olmak icin ama bizi biraz da basa donduruyor o kadar yol katetmisken.

Back
X