- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.441
Yeni bir konu mantikli. Konustukca rahatliyor insan ama soyle birsey de var kizlar bu konulari moraliniz yerindeyken takip etmeyin. Hergun gelip bakmanin, siz iyiyken bile baskalarini merak edip onlari dinledikten sonra kendi eski sevgilinizi hatirlamanin zarari var yarari yok. Hergun onlari konusmaktan bi turlu kafamizdan cikartamayiz ki onlari.
Su da var, burda da anlatmayacagiz da nerede anlatacagiz? kesinlikle katiliyorum ama bunu o gunluk moralimiz yerindeyse yapmamaliyiz bence. Her gun "onlari nasil ve neden unutmaliyiz?" diye konusursak, onlari nasil unutucaz?
Tabi bu benim fikrim, umarim yanlis anlasilmam. Bana hepimizin iyiligi icin en mantikli olan buymus gibi geliyor.
Su da var, burda da anlatmayacagiz da nerede anlatacagiz? kesinlikle katiliyorum ama bunu o gunluk moralimiz yerindeyse yapmamaliyiz bence. Her gun "onlari nasil ve neden unutmaliyiz?" diye konusursak, onlari nasil unutucaz?
Tabi bu benim fikrim, umarim yanlis anlasilmam. Bana hepimizin iyiligi icin en mantikli olan buymus gibi geliyor.