9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Yeni bir konu mantikli. Konustukca rahatliyor insan ama soyle birsey de var kizlar bu konulari moraliniz yerindeyken takip etmeyin. Hergun gelip bakmanin, siz iyiyken bile baskalarini merak edip onlari dinledikten sonra kendi eski sevgilinizi hatirlamanin zarari var yarari yok. Hergun onlari konusmaktan bi turlu kafamizdan cikartamayiz ki onlari.

Su da var, burda da anlatmayacagiz da nerede anlatacagiz? kesinlikle katiliyorum ama bunu o gunluk moralimiz yerindeyse yapmamaliyiz bence. Her gun "onlari nasil ve neden unutmaliyiz?" diye konusursak, onlari nasil unutucaz?

Tabi bu benim fikrim, umarim yanlis anlasilmam. Bana hepimizin iyiligi icin en mantikli olan buymus gibi geliyor.

güzel düşünmüşsün Zeynep.. en azından arada daraldığımız kötü hissettiğimiz anlarda koşup geliriz ve diğerlerimiz de silkeler =) hem bu konu Zeynep senin için de maziye karışsın artık.. başlık ve başlardaki içerik ve ilk sayfayı okuyup tekrar tekrar başa sarmalar.. yorucu olur senin için =) hem yeni açtiğimiz konuda merkezimizde ayrildiğimiz insan olmasın, biz olalım.. kendimize dönmeye ve mutluluğu içimizde keşfetmeye koyulalım.. tom'un dediği gibi sürekli nasıl unutacağim demek de en büyük engel bize.. amacımız unutmak olmasın.. amacımız kendimizi sevmek kendimizi ve yaşadıklarımızı kabul etmek olsun.. gerekirse unutmayalım evet.. sadece alışalım yokluklarına ve yalnızlığımıza.. :40:

Bugün rüyamda bende gördüm. Onu direk görmedim ama çok özlemişim rüyamda ona ulaşmaya çalışıyorum diyorum karşılık vermeyecek ama ulaşmam lazım özlediğimi söylemem lazım. İşte telefondan arıyorum ya da mesaj atıyorum gibi filan. Diyorum açmayacak karşılık yazmayacak ama çok özledim ben genede yapacağım diyorum. Neyse bu hiç beklemiyorken bir mesaj atıyor. Bir şarkıyı yollamıs sözleriyle beraber bunu dinle diyor. Öylece uyanıyorum. Hayırlısı inşallah ama azimliyim kafamda bitirmeye artık dönmeyeceği fikrine alıştım sayılır iyice zihnime yerleştirirsem gidecek..

Bugün rüyamda bende gördüm. Onu direk görmedim ama çok özlemişim rüyamda ona ulaşmaya çalışıyorum diyorum karşılık vermeyecek ama ulaşmam lazım özlediğimi söylemem lazım. İşte telefondan arıyorum ya da mesaj atıyorum gibi filan. Diyorum açmayacak karşılık yazmayacak ama çok özledim ben genede yapacağım diyorum. Neyse bu hiç beklemiyorken bir mesaj atıyor. Bir şarkıyı yollamıs sözleriyle beraber bunu dinle diyor. Öylece uyanıyorum. Hayırlısı inşallah ama azimliyim kafamda bitirmeye artık dönmeyeceği fikrine alıştım sayılır iyice zihnime yerleştirirsem gidecek..

bende malesef bugun yine rüyamda gördüm,
karsimda duruyordu, bulundugum ortamlara gelmisti,
ve tuhaf ama cok sakalliydi
en son zamanlar hic sakal makal birakmiyordu, bankada calistigi icin, kirli sakal bile yoktu,
son gördügüm resimlerindede yoktu
ama bu halinde sakallari bayagi bayagi uzamisti,
hani aylarca uzatmis gibi
bakimsiz gibiydi
perisan gibi bi nevi
bilmiyorum ama bisey hissetmedim,
yani uyandiktan sonra
ne üzüldüm ne sevindim
hala da bisey hissetmiyorum,
galiba artik ona karsi hislerim yok :)
ne ask ne nefret bisey kalmadi
e buda iyi bisey dimi ama

bu arada elifzeynepcim yeni konu iyi fikir sanirim,
hem seninde konunu isgal etmis olduk böyle
:17:
yeni konu acak yuhuuu
:37:

kızlar merhaba nasılsınız?

ben diyorum ki aşk hikayelerimiz dertlerimiz bölümünde yeni bir başlık açayım.oradan devam edelim mi? hem kişisel deneyimlerimizi,acılarımızı atlatma yöntemlerimizi,faydalı şeyleri paylaşırız hem sohbet ederiz ...kesinlikle geyik gibi değil...bir nevi terapi grubu gibi..ne dersiniz?
size sormak istedim önce...

şimdi çıkmalıyım akşama doğru döneceğim....öpüyorum :)))

Çooookkk iyi bi fikir... :46::46:

:34:

Yeni bir konu mantikli. Konustukca rahatliyor insan ama soyle birsey de var kizlar bu konulari moraliniz yerindeyken takip etmeyin. Hergun gelip bakmanin, siz iyiyken bile baskalarini merak edip onlari dinledikten sonra kendi eski sevgilinizi hatirlamanin zarari var yarari yok. Hergun onlari konusmaktan bi turlu kafamizdan cikartamayiz ki onlari.

Su da var, burda da anlatmayacagiz da nerede anlatacagiz? kesinlikle katiliyorum ama bunu o gunluk moralimiz yerindeyse yapmamaliyiz bence. Her gun "onlari nasil ve neden unutmaliyiz?" diye konusursak, onlari nasil unutucaz?

Tabi bu benim fikrim, umarim yanlis anlasilmam. Bana hepimizin iyiligi icin en mantikli olan buymus gibi geliyor.

güzel düşünmüşsün Zeynep.. en azından arada daraldığımız kötü hissettiğimiz anlarda koşup geliriz ve diğerlerimiz de silkeler =) hem bu konu Zeynep senin için de maziye karışsın artık.. başlık ve başlardaki içerik ve ilk sayfayı okuyup tekrar tekrar başa sarmalar.. yorucu olur senin için =) hem yeni açtiğimiz konuda merkezimizde ayrildiğimiz insan olmasın, biz olalım.. kendimize dönmeye ve mutluluğu içimizde keşfetmeye koyulalım.. tom'un dediği gibi sürekli nasıl unutacağim demek de en büyük engel bize.. amacımız unutmak olmasın.. amacımız kendimizi sevmek kendimizi ve yaşadıklarımızı kabul etmek olsun.. gerekirse unutmayalım evet.. sadece alışalım yokluklarına ve yalnızlığımıza.. :40:

TOMVEJERRY!! neden yanlış anlaşılasın!! aksine tam da doğru anlaşıldın :13:

işte sırf bu yüzden istedim ...dediğin gibi her gün,hatta iyiyken bile sizler nasılsınız diye kendi konumu açıp her gün tekrar yüzleşmek zorunda kalıyorum..ve sizlerde başlığı bile iç karartıcı bir konu üzerinden karşılıklı sohbet ediyorsunuz...bu hepimizi çok geriyor...

BURCUNUN da dediği gibi yeni konu tamamen ayrılık acısı üzerine değil de bizim bu olay üstüne deneyimlerimiz,yeni hayatlarımız ve kişisel gelişim sürecimiz üstüne olsun istedim...

hergün değil elbet!! bu herkesi geriyor çünkü :(((

eğer günlük sohbet etmek de istersek geyik kısmına da bir topic açarız....kitaplardan,sinemaya,makyajdan,ayakkabıya...herşeyi konuşabiliriz o başıkta da...

bu ayrılıklar üstüne dönmesin hayatımız istiyorum....

bende katılabilirim aranızaaaaa

TABİKİ!!! ÇOK SEVİNİRİZ :)))

bu arada elifzeynepcim yeni konu iyi fikir sanirim,
hem seninde konunu isgal etmis olduk böyle
:17:
yeni konu acak yuhuuu
:37:

işgal ne demek tatlım olur mu öyle şey...sıfırdan başlayalım istiyorum :)))

canim cok guzel dusunmussun! :46: birde konunu yeni okuyanlar da nedenini bulmaya calisiyorlar hakli olarak yardimci olmak icin ama bizi biraz da basa donduruyor o kadar yol katetmisken.

evet canım bu da diğer bir neden yeni başlık için :)))

tüm gün aradı.. tüm gün mesajlar yazdı.. face'den telefondan... şuanda da kapımızın önünde köşe başında.. aşaği in 5 dk diye yalvarıyor :50:

Bazen düşünüyorum da, bir insan nasil olur da baskasının hayatını mahvedip, birşey yokmus gibi hayatına devam eder.herseyin bir usulü vardır,nasilki birinin hayatına girerken belirli seyleri varsa ayrılırken de keza oyle olmalı.bir yonden şükretmeliyiz boyle bencillerle dönüşü zor adimlar atmadan yara aldığımız yerden hayata devam etmek en iyisi.bir yonden de bazi seyleri kabul etmek cok güç oluyo.aileler isin icinde olmayan arkadaslar bence halinize şükredin,cunku böylesi daha kotu.ozellikle aileni karşısına alıp,tukurdugunu yalamak zorunda kalmak insana en cok dokunan şey Allah kimseye yaşatmasın.....

tüm gün aradı.. tüm gün mesajlar yazdı.. face'den telefondan... şuanda da kapımızın önünde köşe başında.. aşaği in 5 dk diye yalvarıyor :50:

ne yapmayı düşünüyorsun:26: seni bilemem ama bana konuşmak hiç iyi gelmedi, başa dönmüş aynı acıları çekiyor gibi hissediyorum kendimi 2 gündür. dün gece sabah olmadı bir türlü, tüm gün ruh gibi gezdim, iyice düşünmelisin seni ne daha az yıpratacaksa öyle karar vermelisin :43:

ben diyorum ki aşk hikayelerimiz dertlerimiz bölümünde yeni bir başlık açayım.oradan devam edelim mi? hem kişisel deneyimlerimizi,acılarımızı atlatma yöntemlerimizi,faydalı şeyleri paylaşırız hem sohbet ederiz ...kesinlikle geyik gibi değil...bir nevi terapi grubu gibi..ne dersiniz?

çok güzel bir fikir. terapi grubu:) aç başlığı da gelelim artık:)

ne yapmayı düşünüyorsun:26: seni bilemem ama bana konuşmak hiç iyi gelmedi, başa dönmüş aynı acıları çekiyor gibi hissediyorum kendimi 2 gündür. dün gece sabah olmadı bir türlü, tüm gün ruh gibi gezdim, iyice düşünmelisin seni ne daha az yıpratacaksa öyle karar vermelisin :43:

tabiki konuşmayacağım onunla.. ama bugün çok ısrarcı.. o böyle oldukça benim herşeyi kırıp dökesim geliyor.. iyi olsun güçlü olsun istiyorum..

benim hikayem sizinkilerin yanında cok garip..

ama sonuçta hiç yaşamadığım bi yangın, elimi ayağımı kesen bi can acısı.. herseye rağmen güneş gibi kapımdan girmesi kafamı kaldırıp bakmasam da baksamda aynı şeyler.. ne yapsam ne etsem çare olmayan bi hal.. sesini duymamla sıcrayan ben..

her gün yeni bir benzerlik keşfeden ben..

nasıl toplayıp nasıl umudumu koruyacagım ben..

Düzeleceğiz inşallah. Kararlıyım kendi adıma şahsen ben mutlu olmak istiyorum. Eğer mutluluk onu silmekse silerim. Hayat kısa anlarım değerli. Sürekli kendime böyle telkin ede ede şükür düzeliyorum inşallah. Herşey benim elimdeyse ben mutlulugu seçiyorum.

evet yeni konu istiyoruzzzz!!! bak avatarımı da değiştirdim, düzelcem inşallah:119:

Back
X