- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.461
dilerim benim şerf......de kapıma yalvar yakar gelir, hayatımda boyunca böyle ah etmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hikayem sizinkilerin yanında cok garip..
ama sonuçta hiç yaşamadığım bi yangın, elimi ayağımı kesen bi can acısı.. herseye rağmen güneş gibi kapımdan girmesi kafamı kaldırıp bakmasam da baksamda aynı şeyler.. ne yapsam ne etsem çare olmayan bi hal.. sesini duymamla sıcrayan ben..
her gün yeni bir benzerlik keşfeden ben..
nasıl toplayıp nasıl umudumu koruyacagım ben..
canim sendemi terkedildin ?
anliyamadim?
geldim kızlar geldim...işim vardı azıcık geciktim...
baktım bi şöyle aman Allah'ım neler olmuş burcu !!!!
acıyorum hemen başlığı....:26:
başlığı ne yapcaksın yeniden doğuş falan mı yapsakk napsak![]()
Benimde bitti bugünKonu sahibini bende merak ettim benimde uc yillik iliskim ayni sekilde bitti okutken kendimi gordum umarim atlatmistir konu sahibi cok zor cunku cok zor
Bende umut yokki.Bana ilişkiye girmek istediğini söyledi reddettim,şifre mifre değiştirdi,bir süre görüşmeyelim dedi..Kaç saattir haberleşmiyoruz ne tel ne net..Acıyor içim..Benimde cok yeni ama kabullenemedim icimde umut var cunku bi sorunumuz yoktu ama bi yanim istemiyo cunku dal bi kere kirildimi daha duzelmez bi kere terkeden hep terketme meylindedir diyorum uzulme ozumse belki boylesi daha iyi olur
Bende umut yokki.Bana ilişkiye girmek istediğini söyledi reddettim,şifre mifre değiştirdi,bir süre görüşmeyelim dedi..Kaç saattir haberleşmiyoruz ne tel ne net..Acıyor içim..
Bende umut yokki.Bana ilişkiye girmek istediğini söyledi reddettim,şifre mifre değiştirdi,bir süre görüşmeyelim dedi..Kaç saattir haberleşmiyoruz ne tel ne net..Acıyor içim..
seviyodu,çok hemde gözlerinden anlıyodum bunu,büyük aşktı sözde..canım şimdi üzülüyorsun. Inan ki ileri de iyi ki de reddetmişim diyeceksin. Sen doğru olanı yapmışsın. Adam Belki seni sevmemiş. Seni kullanmak için yaklaşmış. Senden birşey alamayacağını anlayınca tamamen uzaklaşmış. Böyle adam için değmez. Sen doğru olanı yapmışsın arkadaşım.
Evet,bende öyle diyorum ama geçtiğimiz yerlerden geçtim bugün kokusu geldi sanki burnuma,bide diyorum ki bu kadar düştünmü sen evet lan düştüm ilişkiye gircek kadar dediBöyle adamın sevgisinden şüphe et bence.
Adam dedim onu demedim say, bu yaptığı iğrenç çünkü.
Kurtuldum diye düşünmelisin, sana gerçekten değer verse böyle yapmazdı.