9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

benim hikayem sizinkilerin yanında cok garip..

ama sonuçta hiç yaşamadığım bi yangın, elimi ayağımı kesen bi can acısı.. herseye rağmen güneş gibi kapımdan girmesi kafamı kaldırıp bakmasam da baksamda aynı şeyler.. ne yapsam ne etsem çare olmayan bi hal.. sesini duymamla sıcrayan ben..

her gün yeni bir benzerlik keşfeden ben..

nasıl toplayıp nasıl umudumu koruyacagım ben..

canim sendemi terkedildin ?
anliyamadim?

canim sendemi terkedildin ?
anliyamadim?

terk edilmedim arkadaşlar.. biliyorum lafını bile etmem saçma, biliorum yıllarımı kaybetmemem çok büyük şans.. öyle bir durumduki benim ki saçma sapan.. hiç bir araya gelmedik, arkadaş olamadık kopmak sa cok zor hala uğrasıyorum oda olmuyor sayesinde.. hele cuma aksamları öyle zorki haftanın gerginliği bitiyor.. ve hala elimde bi avuç hayal kırıklıgı,bi avuc özlem..

nisan ayından beri actıgım cogu konu onunla ilgili. olaylar çok garip benim dısımda gelişti.. şu an konusmuyoruz ama kaçmak ta yok pek denk gelmiyoruz. onun hayatındaki kızla ilgili fikrim yok ama basbas evlenmeyeceğini söylüyor, hatta bi mucize- istifa durumu var kardeşinin yanına memleketine gidebilir. bunun ikimiz içinde en iyisi oldugunu bildigim halde yüreğim kuş gibi cırpınıyor..
en zoruda butün bunları duyup susmak uzak durmak ortamdan kaçmak yorum yapmamak ve birsürü meraklıyla çalışmak zorunda olmak, biraz dedikoducu bi yerde gizli laf kalmıyor.

geldim kızlar geldim...işim vardı azıcık geciktim...

baktım bi şöyle aman Allah'ım neler olmuş burcu !!!!

acıyorum hemen başlığı....
:26:

Ben 30. sayfaya kadar falan okudum ama cok yazmissiniz ya, ne oldu donmedi mi geri bir ozet gecsen olmaz mi? Yuzu kizaran smile yollamak istiyorum ama nerden oluyor bilmiyorum, yollamisim kabul edin olur mu:)

Benimde cok yeni ama kabullenemedim icimde umut var cunku bi sorunumuz yoktu ama bi yanim istemiyo cunku dal bi kere kirildimi daha duzelmez bi kere terkeden hep terketme meylindedir diyorum uzulme ozumse belki boylesi daha iyi olur

Benimde cok yeni ama kabullenemedim icimde umut var cunku bi sorunumuz yoktu ama bi yanim istemiyo cunku dal bi kere kirildimi daha duzelmez bi kere terkeden hep terketme meylindedir diyorum uzulme ozumse belki boylesi daha iyi olur
Bende umut yokki.Bana ilişkiye girmek istediğini söyledi reddettim,şifre mifre değiştirdi,bir süre görüşmeyelim dedi..Kaç saattir haberleşmiyoruz ne tel ne net..Acıyor içim..

Bende umut yokki.Bana ilişkiye girmek istediğini söyledi reddettim,şifre mifre değiştirdi,bir süre görüşmeyelim dedi..Kaç saattir haberleşmiyoruz ne tel ne net..Acıyor içim..

canım şimdi üzülüyorsun. Inan ki ileri de iyi ki de reddetmişim diyeceksin. Sen doğru olanı yapmışsın. Adam Belki seni sevmemiş. Seni kullanmak için yaklaşmış. Senden birşey alamayacağını anlayınca tamamen uzaklaşmış. Böyle adam için değmez. Sen doğru olanı yapmışsın arkadaşım.

Böyle adamın sevgisinden şüphe et bence.

Adam dedim onu demedim say, bu yaptığı iğrenç çünkü.

Kurtuldum diye düşünmelisin, sana gerçekten değer verse böyle yapmazdı.

canım şimdi üzülüyorsun. Inan ki ileri de iyi ki de reddetmişim diyeceksin. Sen doğru olanı yapmışsın. Adam Belki seni sevmemiş. Seni kullanmak için yaklaşmış. Senden birşey alamayacağını anlayınca tamamen uzaklaşmış. Böyle adam için değmez. Sen doğru olanı yapmışsın arkadaşım.
seviyodu,çok hemde gözlerinden anlıyodum bunu,büyük aşktı sözde..
Neyse..Değmemiş demekki gençliğimin baharında 17 yaşında çıtırım:1:Değmezmiş..

Böyle adamın sevgisinden şüphe et bence.

Adam dedim onu demedim say, bu yaptığı iğrenç çünkü.

Kurtuldum diye düşünmelisin, sana gerçekten değer verse böyle yapmazdı.
Evet,bende öyle diyorum ama geçtiğimiz yerlerden geçtim bugün kokusu geldi sanki burnuma,bide diyorum ki bu kadar düştünmü sen evet lan düştüm ilişkiye gircek kadar dedi:43:

elif zeynep,

daha foruma üye olmamışken bir şekilde konunu görüp okumuştum, inan aylarca konunu her gördüğümde veya her aklıma geldiğinde senin için dua ettim. uzun zamandır foruma gelmiyorsun, belki bu satırları düşünmek bile istemiyorsun... inşallah şu an çok mutlusundur, rabbim sana mutluluklar yaşatsın.

özel mesajlarım açıldığında ilk işim sana geleceğini ve okuyacağını umarak özel mesaj yazmak olacak.

dik ve vakur duruşunla hepimize bir şeyler öğrettin, keşke hala aramızda olsan...

Back
X