%90 boşanacağız.Ne yapacağımı bilmiyorum.

Nikah masasından sonra oha aslında o kadar da kötü değilmiş evlilik baksana diyen bir insandan bu hale geldi.Öyle yapmayı planlıyorum

Olmuyorsa boşanmali. Cunki olmayan birseyi oldurmaya calismak ölüm gibi ,boylesi durumda imkan varsa boşanin ve nefes alın..Yaziyi okuyamadim tamamen ama olmuyor sanirim.Ömür cok kisa....
Çok teşekkür ederim.Cidden ömür çok kısa

Ben senin eşinin kafasını çözemedim açıkçası.Adam sevgili hayatı yaşamak istiyor.. ama ailenin onu , senin yanına yakistiramadigini sezince seni evliliğe ikna ediyor!? Sevgililerin aynı evde yaşaması gerektiğini düşünüyor ama ev ile ilgili tüm işleri senin yapmanı bekliyor!? Üstelik seninle boşanıp yine aynı evde yaşamak yönünde planları var!? Benim tavsiyem kesinlikle bosanman yönünde olur.Bu adamın sorumluluk alabileceğini,ilerde coluguna çocuğuna babalık yapabilecegini düşünmüyorum

Benim anladigim cok da isteyerek evlenmemissiniz. O halde bosanmak sizi neden korkutuyor? Esiniz zaten apayri bir alemde,sevgili olacaksa neden eski esiyle sevgili olur ki bir insan manyak degilse?

Çok doğru diyorsunuz.Hayallerimde var hep gerçekleştirmek istediğim.Çocukta yok hem.Benimle evlilikte istemiyor:'(
Bu yükü yani kocanızı üstünüzden atın ve hayallerinize odaklanın. İnanın hayat bi hödüğün peşinden koşmak için çok kısa. Bırakın nasıl bi hayat istiyorsa onu yaşasın. Sizin de karşınıza değerinizi bilecek düzgün bi insan çıkar inşaallah. Bu adamla mutluluk zor görünüyor çünkü.
Kocanızın suratına iki tane çakasım geldi tövbe estağfirullah

yapılmaması gereken bir evliliği zorla yapmışsınız.keşke en başından ailenizin lafını dinleseymişsiniz.eşinizin fikri kadar saçma çok az şey duydum.üzgünüm ama sizi sevdiğini, evliliğini sevdiğini de düşünmüyorum.bence siz kendinizi kurtarın bir an önce kendinize ayrı bir hayat kurun.daha mutlu olacaksınız.

Bazı insanlara evlilik kelimesi farklı geliyor, bende evliliğe sıcak bakan biri değildim sırf gerçekten sevdiğim ve aileler üzülmesin, karışmasın diye evlendim. Ama mesela 1 yıl anca doldu daha yeni yani kabullendim. Bence eşinize söyleyin bak evlilik dediğin şey bi sözleşme bunu kabul et diye. Onun dışında evliliğin tek anlamlı yanı ilerde çocuk olunca soyu belli olsun, eşit haklar ve çocuğun aile ortamında büyümesi. Bu kadar. Çok büyütüyor bence kafasında. Basite indirgerse kabullenmesi daha kolay olur. Evli değil de sevgili gibi görsün sizi bence.

Bazen olaninda onune gecilmiyor ki..Yasandi iste tertemiz bitirin..Ne zaman giderseniz kiymetiniz bilinir onunuze bakin.

bu kadar kavga dövüş olmuş madem,
evlenmek için bu kadar ısrar niye

Yani bence sende olan boşanmak istiyorum ama istemiyorumdanın farklı bir hali var adamda. Evliliğin yükünü istemiyor ama senden de ayrılmak istemiyor. Aynı evde sevgili okunca ile evli kalınca arasındaki farkı sorarsanız asıl meseleler ortaya çıkmaya başlar.

benim ki şu yzüden o kadar yoruldum ki artık düzelmez gibi geliyor bana evlilik çünkü bir sıkıntı varsa sorumlusu çoğunlukla benim ona göre.Cidden evliliğe devam etsem o değişmedikten sonra kendime zarar vermiş olmaz mıyım?Öbür yandan da ona alışmışlık var.Tuhaf bir durum.Keşke evliliğin bir yükü olsa ya hani desem ki evet ben evliyiz diye şunu yap dedim bunu yap dedim kaldıramadı desem asıl o bana bunu yaptı.ve gelip bana evlilik çok büyük yük diyenn o gerçekten mi canım?Sen evlilik görmemişsin demek geliyor yüzüne

Ben hep öyle gördüm sevgili birbirimiz.Ama o biz sevgili değiliz evliyiz diye beni azarladı hep.Aklında evli bir kadın nasıl olmalı diye bir düşüncesi var mesela.ben böyle bir insana evliliği hafifletmişim ne olacak.Sonrada gelip böyle şeyler söylemesi küfür etmek istiyorum ağız dolusu.Benim 1 yılımı yedi resmen

Zaten o günden sonra dedim ki asla ama asla çocuk yok bu adamdan.İnanın öyle çok kurallı benim dominant olduğum ve buna işkence çektirdiğim bir evliliğimiz yok.O çalıyor o oyunuyor.Evlilik değil bizimkisi diyor.Bir bakıyorsun sevgilik istiyor.Zaten sevgililik gibi bir ilişkimiz var.Onun derdi onunla evli olmam bence bu kadar

Benim anladigim cok da isteyerek evlenmemissiniz. O halde bosanmak sizi neden korkutuyor? Esiniz zaten apayri bir alemde,sevgili olacaksa neden eski esiyle sevgili olur ki bir insan manyak degilse?
ya ben zihinsel olarak evliliğe hazır değildim.Çok ısrar etti.Bir anda kendimi evlenirken buldum.Ya açıkcası evlilikte suçlu o da değil ben ve ailem suçlu demişti söyleme diye bir akılsızlık ettim.Şimdi ise insan ister istemez alışıyor.İnanın zorlayan sadece bu.Ya da bilmiyorum.Belki daha başka şeyler ama umurumda değil.Cidden artık bu ilişki zehirliyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…