%90 boşanacağız.Ne yapacağımı bilmiyorum.

Önünde sonunda bu is biter,bari cok da gec olmadan bitsin ki siz de kendinize gore hayatinizi bir duzene sokun. Benim kuzenim 10 senedir bosanacakti,ha oldu ha duzeldi derken erteler dururdu. Noldu 45 yasinda bosandi. Keske 35inde bosansaydi cok daha mutlu olurdu gecen 10 yilda

Ya nedense mesajınızı okudum ve içime bir huzur doğdu çok farklı bir enerjiniz olduğunu düşünüyorum.Çok teşekkür ederim kötü hissettiğimde bu mesajı açıp açıp okuyacağım

ya umarım o 10 yılı bir şekilde telafi eder çok üzüldüm çünkü.Cidden bu evlilik çok ciddi bir iş.Gerekirse 10000 saat düşüneceksin evlenirken.Umarım bu son akılsızlığım olur hayatımda.

Gecen zamanin telafisi yok maalesef. Her iki tarafa da yazik,herkes yoluna gitse bir an once cok daha iyi.

Gecen zamanin telafisi yok maalesef. Her iki tarafa da yazik,herkes yoluna gitse bir an once cok daha iyi.
İnanın bana kalsa ben şimdiden yaparım gerekli işlemleri.Ama bir dur bekleyelim diyen taraf yüzden kafam çok karışık.Kötü anılarda geliyor aklıma iyi anılarda.

İnanın bana kalsa ben şimdiden yaparım gerekli işlemleri.Ama bir dur bekleyelim diyen taraf yüzden kafam çok karışık.Kötü anılarda geliyor aklıma iyi anılarda.
Oturup konusacaksiniz. İki insan ya anlasiyordur ya da anlasamiyordur bu kadar basit.

Boşan bence ne sevgililiği delimi ne

Sanırım daha çocuksunuz, bu nedenle evliliği çocuk oyuncağı sanıyorsunuz.

Sanırım daha çocuksunuz, bu nedenle evliliği çocuk oyuncağı sanıyorsunuz.
o kadar büyük olduğumuz söylenemez lakin yaşta insana birşey katmıyor bence tamam o kadar küçük olmasınlar ama ben bu sitede bunu gördüm kadın erkek ilişkilerinde.İnanır mısın o kadar umrumda değil ki evliliği ne olarak gördüğüm çünkü o konuya gelene kadar halletmem gereken çok iş var.

Ben bi gram bisey anlamadim bende var bi problem sanirim anlayan ozet gecsin hayrina
bunu diyen ikinci kişisin.Halbuki okumuştum bence gayet anlaşılır.Belki birkaç detaya ihtiyacın vardır durumla ilgili o yüzden oturmamış olabilir.Kocam boşanalım evlilik hayatı bize yaramıyor boşandıktan sonra sevgili olarak aynı evde yaşayalım diye bir teklifle geldi bana.Özeti bu değil ama beni kıran yeri bu.

Nikahsız birliktelik kadının zararına, erkeğin yararınadır, öyle hiç "beni seviyor ama evlilik ona göre değilmiş" diye kendinizi kandırıp erkeklerin oyununa alet olmayın, saf olmayın, evlilik istememe sebebi size karşı kanuni yükümlülüklerden kurtulmak istemesinden. Ailenizin neden ona ısınamadığı belli, çözmüşler adamı... Beraber yaşarken tutun ki adam gitti başka bi kadına aşık oldu hatta evlenmeye karar verdi, napcaksınız? Hiç bir hak talebiniz olamayacak, kanunen sevgiliden başka hiç bir şeyiniz değil çünkü. Yani Atatürk'ümüzün bize tanıdığı hakları kendi ellerimizle safça niye itiyoruz anlamış değilim.

Canim ya zor bi durum gercekten olayin baslangicini hic anlamadim sen yasadigin icin okuyunca anliyosun tabiki. Allah yardimcin olsun kocanin teklifi cok anlamsiz hic bi ise yaricak elle tutulur bi yani yok kabul etmeyi dusunmuyosundur umarim bu teklifi.

Kocanin kütük sivas kafa las vegas. Isine gelen konularda su katilmamis Turk erkeki isine gelmeyen yerlerde amerikali jony.. oldu canim. Cok aradin mi bu degisigi. Ömür törpüsü ayol bu

Boşanmadan sevgili olsun madem.. Şu an ne diye böyle bi teklif yapıyor... Öyle farz etsin.. Bi imza mı yani.

Ya inanın bu benim en farkında olduğum şeylerden biri haklarımız...Ya nafaka manyağı olsam anlayacağım ama oturmuş kpss çalışıyorum harıl harıl.Para yemek isteyen böyle mi davranır ki ben kendim için o sınava çalışıyorum.Yani 10k maaşta getirse ben oturup yine çalışırım sınava.Ama takmış durumda bak benim sözüme geleceksin göreceksin diyor.Ben cidden oturup düşünüyorum evlenmek istemiyorsan evlenmeseydin kafana silah mı dayadım diye.

Boşanmadan sevgili olsun madem.. Şu an ne diye böyle bi teklif yapıyor... Öyle farz etsin.. Bi imza mı yani.
Bana da dediği şey sevgili kalalım hala evli gibi oluruz evli olmamızı sağlayan bir imza değil diyordu

Kocanin kütük sivas kafa las vegas. Isine gelen konularda su katilmamis Turk erkeki isine gelmeyen yerlerde amerikali jony.. oldu canim. Cok aradin mi bu degisigi. Ömür törpüsü ayol bu
Annemde bana bunu der.Kızım yine harakiri çekmişsin kendine diye.Ya bende bir sıkıntı olduğu net kesin.Hiç kolayı seçemedim bu hayatta ve evet size katılıyorum kafa USA kütük sivas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…