Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
90 kg üstü olan var mı aramızda? Bu kilo öyküsü nedir?
Merhaba aramızda 90 kg üstü olan var mı yoksa sadece ben mi 90 üstüyüm. 2 çocuk doğurdum ve oldum olası kiloluydum hiç zayıflamadım böyle devam edecek diye mutsuzum
Merhaba aramızda 90 kg üstü olan var mı yoksa sadece ben mi 90 üstüyüm. 2 çocuk doğurdum ve oldum olası kiloluydum hiç zayıflamadım böyle devam edecek diye mutsuzum
Tam 90 kg'yum. Tabiki bu kiloma ulaşmaktaki etkenler evlendikten sonraki işsizlik ve hareketsizlik ,evdeyken bol bol yeme , doğum , tiroit ve şeker hastalığı
Tam 90 kg'yum. Tabiki bu kiloma ulaşmaktaki etkenler evlendikten sonraki işsizlik ve hareketsizlik ,evdeyken bol bol yeme , doğum , tiroit ve şeker hastalığı