Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Frida,
Damacanadan yapiliyormu yoksa esprimi yapiyorsun..
Toplam 9 siseden yapildi bu, evet pek saglam degil ama heveslenip yaptik bakalim ne kadar dayanacak..
heee anladım sen kola şişelerini birleştirip mi yaptın?ancak barış odasında arkadaşlarını ağırlar gibi geldii yok nasıl yapıldığını bilmeden daha sağlam olacağını düşünürek ben 19 litrelik damacana olduğunu sanmıştım espiri değildi yaniii ..
güzel olmuş pufunuz güle güle kulanın ben beğendim :)

Özetle bizımlasın diyosun yani :)))

Beni aynı yazıver yenacım yani 92
Adaşım gram gram da olsa eriyorsun maşallah

canım ne erimesi bu hafta + 300 gr mım var keşke eksi olsaydı bayram yapardım ama mağlesef artı

Kilo bildirimi yeniden

Gecen hafta 88.1
Bu hafta 88
Spor 120 dk

yeliz senden ümitliydim güzel listelerin vardıı yoksa yazmadığın bikaç gün kaçırdın mı ? yinede azda olsa eksidesin benim duruma bakınca gayet iyi :)

Frida dun protein yapmadinmi :))

Benim kilom da sabitt.
Bu gidisle hazirana kadar 10 kilo yalan olacak.
dün fena asıldım tam proteğin olmadı ama demek ki yediklerimii ekarte edemedim yena ben 15 yıldan fazladır 105 kilonun altını göremedim 105 kiloyuda 15 yıl önce 1,2 aylığına yine diyetle görmüştüm sonrası bildiğimiz hikaye şimdide ne kadar zorlandığımı tahmin edemesin haziranda - 10 benim içinde hayal ...

Yok ya kacamak yokta spor yok bu hafta ondan heralde

bu arada size anlatmıştım 3 tanıdığımın diyetisyene gittiğini dün birini gördüm nasıl geçti konturol diye sordum gitmedim ki dedi nasıl yani dedim haftada 150 tl. fazla geldi dedi bende gördün mü bide sende gel diye tuturuyordun dedim :)).birde karnından vurulduğu iğneler sağlıksız görünmüş onaa şimdi o 3 kişiden 1 kişi o diyetisyene devam ediyor. iğneleri araştırdık boş enjektörleri eczaneden bulduk ama içindeki ilacı bilmiyoruz büyük bir ihtimalde insülin herhalde alıp kullanıcakmısın diye sordum bu cidi cidi yüksek şeker hastalığı ilacı gerek varmı dedim yok dedii 15 gündür meyva yememiş canım elma çekiyor yesem bişey olmaz dimi dedi bende olmaz dedim :))

Off valla artik cok sıkıldim yaa..
Demistim ya hic bu kadar uzun sure uclu rakamlarda kalmamistim ama bir turlu hizlanmiyor gitmek icin..
Nedeni egsersiz yapmamam biliyorum

Ne paralar donuyor dimi yaa..
Bir tarafta yuksek kalorili zararli yiyecekler diger tarafta sozde saglikli light ama icerigi yine seker olan yiyecekler mucize haplar harika diyetisyenler..buyuk bir pazar bu..
Zaten bazi doktorlar kadin dogumcular da tip 2 seker ilaci yaziyor istahi kapattigi tatli ihtiyacini bastirdigi icin...

kadındoğumcuda yazıyor iç hastalıkları uzmanıda metforminden bahsediyorsun evet yumurtalıklarada faydası var. bana dr. yazdı düzenli kullanamasamda arada düzenli tuturmaya çalışıyorum iç hastalıkları uzmanıda beli bir bel çevresi olanlarda insülin direnci için veriyor yinede ilaç içtiğini bilmek psikolojikmen insanı sıkıyor en azından ben sıkılıyorum ...

light yiyecekler diyince arkadaş yoğurdunuda liht alıyordu bırak şunu mis gibi kendimiz mayalıyoruz işte ondan ye dedim :)

evet benim canım tatlı istediği zaman bir kase konfleks yiyorum tatlı isteğimide köreltiyor birde geçen gün light kola ile bir avuç bağdem yedim harika bir tokluk yaratıı sonrasını hatırlamıyorum gerçi

taylan kümeli ilk başlarda korbonata karşıydı ama şimdi kendide veriyor benim içtiğim sabah iksirimin içine artı karbonatda ilave edin diyor bende bu sabah deneme amaçlı başladım yarım çay kaşığı değilde daha az deneme yaptım herhalde devam edicem ...

burdan bakabilirsiniz :)

tamam bugün pazara çıkıldı domates ,salatalık, maydanoz alındı birde yeşil fasülye yeşil fasülyeler şu anda pişmekte nasıl iyi olmuş muu yalnız domates pahalıydı

ayrıca bugün spor günümdü şu andada yeşil çay içilmekte ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…