heee anladım sen kola şişelerini birleştirip mi yaptın?ancak barış odasında arkadaşlarını ağırlar gibi geldiiFrida,
Damacanadan yapiliyormu yoksa esprimi yapiyorsun..
Toplam 9 siseden yapildi bu, evet pek saglam degil ama heveslenip yaptik bakalim ne kadar dayanacak..
Özetle bizımlasın diyosun yani :)))heee anladım sen kola şişelerini birleştirip mi yaptın?ancak barış odasında arkadaşlarını ağırlar gibi geldiiyok nasıl yapıldığını bilmeden daha sağlam olacağını düşünürek ben 19 litrelik damacana olduğunu sanmıştım espiri değildi yaniii ..
güzel olmuş pufunuz güle güle kulanın ben beğendim :)
Beni aynı yazıver yenacım yani 92
Adaşım gram gram da olsa eriyorsun maşallah
Kilo bildirimi yeniden
Gecen hafta 88.1
Bu hafta 88
Spor 120 dk
dün fena asıldım tam proteğin olmadı ama demek ki yediklerimii ekarte edemedimFrida dun protein yapmadinmi :))
Benim kilom da sabitt.
Bu gidisle hazirana kadar 10 kilo yalan olacak.
Yok ya kacamak yokta spor yok bu hafta ondan heraldecanım ne erimesi bu hafta + 300 gr mım var keşke eksi olsaydı bayram yapardım ama mağlesef artı
yeliz senden ümitliydim güzel listelerin vardıı yoksa yazmadığın bikaç gün kaçırdın mı ? yinede azda olsa eksidesin benim duruma bakınca gayet iyi :)
Yok ya kacamak yokta spor yok bu hafta ondan heralde
74FRIDA: 4066164.525733 .!.:dün fena am proteğin olmadı ama demek ki yediklerimii ekarte edemedimyena ben 15 yıldan fazladır 105 kilonun altını göremedim 105 kiloyuda 15 yıl önce 1,2 aylığına yine diyetle görmüştüm sonrası bildiğimiz hikaye şimdide ne kadar zorlandığımı tahmin edemesin haziranda - 10 benim içinde hayal ...
="74FRIDA, post: 40661956, member: 52yukseksize anlatmıştım 3 tanıdığımın diyetisyene gittiğini dün birini gördüm nasıl geçti konturol diye sordum gitmedim ki dedi nasıl yani dedim haftada 150 tl. fazla geldi dedi bende gördün mü bide sende gel diye tuturuyordun dedim :)).birde karnından vurulduğu iğneler sağlıksız görünmüş onaa şimdi o 3 kişiden 1 kişi o diyetisyene devam ediyor. iğneleri araştırdık boş enjektörleri eczaneden bulduk ama içindeki ilacı bilmiyoruz büyük bir ihtimalde insülin herhalde alıp kullanıcakmısın diye sordum bu cidi cidi yüksek şeker hastalığı ilacı gerek varmı dedim yok dedii 15 gündür meyva yememiş canım elma çekiyor yesem bişey olmaz dimi dedi bende olmaz dedim :))
Bonusunuz geldi haaniiiimmmmmm :)))
Bebelerim var göbegim var basenim var
Ne paralar donuyor dimi yaa..
Bir tarafta yuksek kalorili zararli yiyecekler diger tarafta sozde saglikli light ama icerigi yine seker olan yiyecekler mucize haplar harika diyetisyenler..buyuk bir pazar bu..
Zaten bazi doktorlar kadin dogumcular da tip 2 seker ilaci yaziyor istahi kapattigi tatli ihtiyacini bastirdigi icin...
Ne paralar donuyor dimi yaa..
Bir tarafta yuksek kalorili zararli yiyecekler diger tarafta sozde saglikli light ama icerigi yine seker olan yiyecekler mucize haplar harika diyetisyenler..buyuk bir pazar bu..
Zaten bazi doktorlar kadin dogumcular da tip 2 seker ilaci yaziyor istahi kapattigi tatli ihtiyacini bastirdigi icin...
çokta mucizeler yaratmıyor emin ol ne metformin ne yeşil çay , nede korbonat yada bende işe yaramıyorEvet metforminden bahsediyorum..insulin direncine bisey demiyorum da istahi kapamasi icin kullanilmasi tehlikeli olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?