- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
yolcu cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum,dikkat et kendine..
Meyra cok gecmis olsun sanada,bir doktora git istersen gecenlerde de grip olmustun dimi?atlatamamis olabilirsin belki de..
Gecmis olsun canim ya bu grip bu sene bi geldi bidahada gitmediselamün aleyküm...
çok fena gribim, boğaz gitti ses hortladı...
neyse geçer bakalım.
çay içiyom çayın tadını alamıyorum girpten...
Herzamanduada unutmayın...
Adaş sağol aynen hem afiyet oldu hem de gecmiş olduof of oooof
afiyet olsun ve geçmiş olsun
güle güle kullanın çok güzel görünüyor :) yaa bu kare gibi görünüyor ? 19 litrelik damacanalar çok sağlam gibi görünüyor dayanıklı olmuştur beceSize bahsettigim puf 2.5 luk siselerden yapilan..nasil olmus.:)
Pek saglam degil gibi..kizim diyor ki anne yanina baskul koyalim oturmak isteyenler once tartilip sonra otururlar.:)
Gayet güzel görünüyor da nasıl o şekle geldi çözemedim benSize bahsettigim puf 2.5 luk siselerden yapilan..nasil olmus.:)
Pek saglam degil gibi..kizim diyor ki anne yanina baskul koyalim oturmak isteyenler once tartilip sonra otururlar.:)
Adaş bize ancak damacana ile yapılan dayanır haklısın :))güle güle kullanın çok güzel görünüyor :) yaa bu kare gibi görünüyor ? 19 litrelik damacanalar çok sağlam gibi görünüyor dayanıklı olmuştur bece
Haa haa ben hic oturamam herhalde.bu hafta sınıfı suslerken bi siraya çıktım.az daha bi facia yaşanıyordu.sıra nerdeyse kırılacaktı.aslinda hep çıkarım eykinlik falan asarken ama bu sıra saglam degildi yoksa benim gibi ince belli birine dayanması lazımdıGayet güzel görünüyor da nasıl o şekle geldi çözemedim ben
Bizim topik ahalisi oturamaz sanırsam :)
Haa haa ben hic oturamam herhalde.bu hafta sınıfı suslerken bi siraya çıktım.az daha bi facia yaşanıyordu.sıra nerdeyse kırılacaktı.aslinda hep çıkarım eykinlik falan asarken ama bu sıra saglam degildi yoksa benim gibi ince belli birine dayanması lazımdıGayet güzel görünüyor da nasıl o şekle geldi çözemedim ben
Bizim topik ahalisi oturamaz sanırsam :)
herseyin hayirlisi olsun artik nedeyim.iyi geceleer topik ahalisiii
selam tatlış :) evet gece geç yiyince rahatsız oluyorum da bağzen bile bilede özelikle kalabalık sofralarda kaçırdığım oluyor zaten gece yatamıycam yemeyeyim diye bilinçlenip kendimi frenlesem her daim düzenli olurdum ve kilo problemim olmaz dı ....
yaa evet yenam yarın bir proteğin sebze günü şart oldu ama yeterli gelmiycek sanki ben yinede kumarımı oynuyayım
ya bide benim protein gününden kastım sırf protein beslenmesi olmuyor meyva , sebzede yiyorum
bayağı zor bir günmüş zaten öğretmenlere her zaman hayret etmişimdir o kadar çocuğun sorumluluğu, gürültüsü bizim bir okula gidip öğretmenle görüşmemiz bile çocukların gürültüsü yüzünden işkenceye dönüşüyor iyi dayanıyorsunuz ne diyim :)
evet o amelyatın sonrasında çok dikkat gerekiyor hatda bizim şu anda yaptıklarımızdan kat kat fazla kendine bakım gerektiriyor işte o yüzden teyzemin bu amelyatı olmasını istemiyorum tabii amelyatın riskleride insanı korkutuyor ..
halı işi duruyor hala bakalım napıcam alınca haber veririm evet halılar pahalı zaten benim halı işinin uzamasıda bu yüzden uygun bişeyler bakıcaz artık.
oylede insan basta cekiniyo kafa sisiriyoda olsam beni buraya destekleriniz bagladi.bende elimden geldigince testek olucam.ilk kilolar rahat veriliyorda sonrasında insan zorlanıyor birde sürekli dikkat etmek insanda bıtkınlık yılgınlıkta yapabiliyor inş. sende kendi hedeflerine ulaşırsın ..
geçmiş olsun canım Allah daha beterlerinden korusun ayağını zorlama ki kalıcı bir hasara incinmeye dönüşmesin çocuklar nasıl korkmuş yaa neyse sen gereken ilgiyi veriyorsun zaten eminim onlarda unutacaklardır
tatlış tabiki günlük yaşantımızı, düşüncelerimizi anlatıcaz, paylaşıcaz sırf diyet yapan robotlar değiz bizde insanız duygularımız var dimii :)
gecmis olsun cancazimselamün aleyküm...
çok fena gribim, boğaz gitti ses hortladı...
neyse geçer bakalım.
çay içiyom çayın tadını alamıyorum girpten...
seninde mubarek olsun canim
tabiki unutmadim duamda seni. bide kuzu disi ne???duada unutmayın...
allahım hava çok soğuk....
bırrrr.....
dışarda durup durup kuzu dişi yağıyor....
bi ara markete gittim geldim, kuzu dişi yağdı dönerken yine, göz gözü görmedi...
Bencede sıra sağlam değilmiş canım :)Haa haa ben hic oturamam herhalde.bu hafta sınıfı suslerken bi siraya çıktım.az daha bi facia yaşanıyordu.sıra nerdeyse kırılacaktı.aslinda hep çıkarım eykinlik falan asarken ama bu sıra saglam degildi yoksa benim gibi ince belli birine dayanması lazımdı
Allah kabul etsinslm kizlar kandiliniz mubarek olsun anca girebildim.cuzum vardi dun gece onu yetistirdim 3.5 kadar okudum.hastaydim bitince anca yetistirdim.hatim duasi vardi ona gittim.sonra bahceye cicek almaya gittik.sonra yemekler iftar.cay namaz yasin ve yataktayim suan.ALLAH im bu guzel gunde butun dualarimizi kabul etsin insallah.optum hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?