Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim ben de bugün okul yok diye evdeydim.oruc da tuttuum cok şükür.canim irmik helvası çekti.ama yapmayacam dedim diyet bozulmasın dedim.sonra iftara cok az ala cikip bi tur atalım dedik.ezim baklava aldı ve ben de yedim maalesef.halbuki aksam az yemistim bi umut yarin eksi goreyim diye amayalan oldu...

Size bahsettigim puf 2.5 luk siselerden yapilan..nasil olmus.:)
Pek saglam degil gibi..kizim diyor ki anne yanina baskul koyalim oturmak isteyenler once tartilip sonra otururlar.:)

Eklentiler

• IMG-20150423-WA0021.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG-20150423-WA0019.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 115
Pek saglam degil gibi..kizim diyor ki anne yanina baskul koyalim oturmak isteyenler once tartilip sonra otururlar.:)
güle güle kullanın çok güzel görünüyor :) yaa bu kare gibi görünüyor ? 19 litrelik damacanalar çok sağlam gibi görünüyor dayanıklı olmuştur bece

Gayet güzel görünüyor da nasıl o şekle geldi çözemedim ben
Bizim topik ahalisi oturamaz sanırsam :)

Haa haa ben hic oturamam herhalde.bu hafta sınıfı suslerken bi siraya çıktım.az daha bi facia yaşanıyordu.sıra nerdeyse kırılacaktı.aslinda hep çıkarım eykinlik falan asarken ama bu sıra saglam degildi yoksa benim gibi ince belli birine dayanması lazımdı

Haa haa ben hic oturamam herhalde.bu hafta sınıfı suslerken bi siraya çıktım.az daha bi facia yaşanıyordu.sıra nerdeyse kırılacaktı.aslinda hep çıkarım eykinlik falan asarken ama bu sıra saglam degildi yoksa benim gibi ince belli birine dayanması lazımdı

herseyin hayirlisi olsun artik nedeyim.

oylede insan basta cekiniyo kafa sisiriyoda olsam beni buraya destekleriniz bagladi.bende elimden geldigince testek olucam.

slm kizlar kandiliniz mubarek olsun anca girebildim.cuzum vardi dun gece onu yetistirdim 3.5 kadar okudum.hastaydim bitince anca yetistirdim.hatim duasi vardi ona gittim.sonra bahceye cicek almaya gittik.sonra yemekler iftar.cay namaz yasin ve yataktayim suan.ALLAH im bu guzel gunde butun dualarimizi kabul etsin insallah.optum hepiniziiii

Bencede sıra sağlam değilmiş canım :)

Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…