Merakla bekliyorum kasimpati canli gorsem keske tartiyi yamuk falan yaparsa orda gomsem onu falan :)
Bizim evden naklen canli yayinmi yapsam ne yapsam:)
Ben de cok merak ediyorum bonus,umarim ümitsizlik yasamaya sebep olacak bir rakam görmem..
Kasimpati geçmiş olsun canim
Bonus leslieyi unutma canim...küçük bebegin var ama uyurken yap hemen
Sagolasin derincim
senin de azmin daimi olsun,hep böyle devam etsin.
Amethyst_1
cım geçmiş olsun çabuk toparlarsın inşallah yat dinlen benim yerimede uyu olur muuu :)
Fridamm,cok sagolasin hem calisan,hem de azimli hatun :)hastayken yatmakda agir geliyor insana,ne yatmak ne de uyku zevk vermiyor..Yine de senin yerine söyle liste yapimi sonrasin keyf yaparim tabisi,tembellik en sevdiğim durum:)
Canim cok sikildi kizlar belki cok onemli degil ama sikildi iste telefonum bir suredir servisteydi yapamamislar aldigimiz yer gelin yenisini alin ama elimizde aynisindan yok baska alicaksiniz diyo ustelik eski aksesuarlarida geri istiyo gondermezsek fiyattan duseceklermis ben memnundum telefonumdan servise 600 e almistik aksesuarlari bulamazsam kaca dusecek simdi kimbilir ben o oaraya yeni telefon bulamam bide ustune para vericem dursuk yere bedavaya telefonu yaptiralim dedik ustune para verip teni alicaz varmi boyle bisey yaa
Yelizcim,insallah telefon konusu gönlünce şekillenir.
selamun aleykum canlar hayırlı cumalar
gelemiyorum gerçi geliyorum okuyorum ama yazamadım yazacak bırşeyde yapmıyorum moraller bozuk hayırlısı inşallah duzelır
@YENAm
@Derin maşallah lesieye başlanmış ınsallah bol bol yag yaktırsın sızlere darısı basımıza
@Bonus dışın nasıl oldu kuzum ben cumartesi gidicem gine bitmedi gitti
@asumanzeynep canım sende keyıfsızsın bu hafta bahar pek ıyı gelmedi bize rabbim aydınlığına çıkarsın ınsallah
Amethyst_1
canım nasıl oldu geçtımı hastalığın
74FRIDA
çalışan hatun nasıl alıstınmı zor oluyordur hem ev hem iş allah kolaylık versin
@nhtylz canım telefon ısını sorunsuz halledersin
taze anneeler ne yapar bebişlerle koşturuyorsunuz muhtemeklen
Hayriyecim,daha iyiyim sükür..
Yeni hafta yeni baslangic demişler, yeni bir baslangic yapip hem yürüyüş yapip,hem de yediklerimizi yazalim mi bu hafta seninle,ne dersin?
ikimizede iyi gelir belki..
Allah gönlünü ferahlatsin,güzel günler göstersin tez zamanda..
Kizlar ailevi olarak buyuk sıkıntılar yasiyoruz su sira. esimle aramiz cok bozuk... Iki yabanci gibiyiz.. Bebekten dolayi uyuyamiyorumda hic kafam iyice gitti. Su cuma vakti dua edin nolur... Zordayim...
Elifcim,oluyor zaman zaman her ilişkide benzer durumlar,sizde ki durumlarda geçicidir inşallah.
Allah sIkintilarini gidersin,esinle uhuvvet ve muhabbetinizi artirsin inşallah..
Ayriyetten sIkintisi olan tüm topikdaslarim,Allah hepinize güzel kapilar acsin,zor günleriniz tez vakitte geçip gitsin inşallah.