Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

resimler dittiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):)
dünden bu güneee cuma günümüzde motive olurmu acaba :):):) uzun zamandır gelemiyordum artık buradayım :):) alıntı yapmazsanız sevinirim :)):

Son düzenleme:
niye böyle biliyomusun
çünküü erkekleride bizler yani anneler yetiştiriyo
ve napıyoruz
oglum yapar
erkek adamm
küçükken küfür eder hoşumuza gider

hareket çekerr bayılır amcalar dayılar
ewe gelen misafirin yada yolda yada tw de gördügü mankeni begenirr laf atar
seviniriz( benim oglan pek yapar)
işte erkegi özgürr
hürr
her şeye hakkı var yetiştiriyoruz
kız ewladınıda bir adım geriden
aman şunu yapma
sen bunu demee kıssın ayıp olur ne denir bilmem nee iştee
kafasını kırarım :olmaz: olmazz ben bu şeylere karşıyım çok. biz çok saygılı büyüdük valla herhalde ondan olsa gerek ben ayırım yapanlarada sinir oluyorum hele evlendikten sonra dedimki kendime eğer bir oğlum olursa onu kayırırp diğerlerine eziyet etmemi Allah bana nasip etmesin kimsenin hakkına giriceğime hiç olmasın bile dediğim var valla benim ilk çocuğum olmasına (gerçi bende bu sene okula başlayan kardeş olunca ilk ikinci farketmiyor kaydirigubbakcemile3)öyle aman aman diye üstüne çok titrememde kendine güveni olsun diye bir zaman sonra düştüü yerden bie kaldırmadım şimdi cin gibi kafamçokkarıştı fazla kendine güveniyor şimdi sıpa akannehirkaydirigubbakcemile3onunla oynarım eğleniriz güleriz ama aşla şımarıklığa müsaade etmemeye çalışıyorum ama babanneye ananeye gittikmi ipin ucu biraz kaçabiliyor kaydirigubbakcemile3 sonra düzene girene kadar akla kara maymunum benimm
:asigim:bide benim eşimin yiğeni var 18 yaşında şu anda babasına bilmemne çocuğu bile diyor akannehironuda aynen senin dediğin gibi yetiştirdiler.küfür etti amca dede hahaha güldüler. amann dedim eşimde sağolsun benim dediğimi yapıyor asla şımartmıyor.

Diyosun..:jeyyar::roflol:
evet yenoşcumm sende iyi bilirsinn :jeyyar: senin gibi akıllı bir kadın ikinci çocuğuda yaptığına göre herşey yolunda görünüyor (gerçi bu Allahın işi birazda bize bakmıyor değil hani)

Merhaba güzeller;
Ahhhh Tursariciğim büyüyecek diye bekleme canım....Büyüse benimki 25 senede büyürdü.Hala benim bebeğim.....

yok aplaaamm yok bunlar büyümüyor bende ona göre davranmaya çalışıyorum napiimm :lepi:evdeki huzur en büyük zenginlik zemuszemus[/B
Yenacığım merhaba;
Biz ŞİŞKO değiliz anaaaaammmm.KİLOLUYUZ.....Ayyyy kompleks sahibi olmuşum ben yaaaa...Kurtarın beni bakem....

KEL iyidir kızzzz.Benimki de kel;birde sarışın olduğundan iki kat kel görünüyor.Şap diye vurdunmu tepesine bir şap sesi daha yankılanır.Çok tatlııııı......efettt arada şaka yapar gibide kafasına kafasına tatlı tatlı indiriliyorr sırnaşık şey

anaamm dadından yinemz falan yazmışsın aa napsam hızlandırsam mı ben süreci napsam yaasırnaşık şeysırnaşık şey
hemen hemen bulduysan eğer iyi birini kaçırma bu zamanda bak erkek nüfusuyla kadın nüfus dengesiz her erkeğe üç kadın düşüyor eğer acele etmezsen kalmıcak hee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 işin gırgırı bi yana ama gerçekten evlilik huzurlu olunca ne nişanlılık nede flört gibi oluyor hepsinin ayrı güzelliği var ama bunun güzelliği br başka yerimsenibenbu arada sınavlar için Allah sana yardım etsin inşallah:Saruboceq: herseferinde yazacam unutuyorum yaaaa gene unutuyordum as kalsınkaydirigubbakcemile3

BEYZUS'çum sende vermeye başlamışsın işte,ben sana güveniyorum bu konuda,kesinlikle hedefine ulaşırsın..

kendime pek güvenmiyorum ve korkuyorum..

Ben çıkıyorum,iyi geceler..

Oğlanı yatağında ve odalarında uyutmaya başladım,yine uykusuz geceler beni bekliyor..:)
kıss yenoşşş döferim seni hee sanki ben verdim 10 küsür kiloyu:mymeka: bu arada beyzus aplam benim idolum zatii o mutlaka istediği kiloya inecektir :lepi:burdakiler evvelallah taşı sıksa suyunu çıkarır beaaaaaa :lepi::lepi:

Kendine haksızlık etme....Sende vereceksin.Bende sana güveniyorum.Birbirimizin güvenini boşa çıkarmayalım.....Yarın görüşürüz iyi geceler canım

bende sana güveniyommm aplammmmmmmmmm ŞenizŞenizŞenizŞeniz

canlar hepinize hayırlı akşamlar, pazartesi görüşmek üzere inşallah.
aplammm hayırlısıylan git gell inşallahhhŞeniz

ben iyi bir anneyim ozaman oğlum küçükken ağladımı eşimin akrabaları ne kız gibi ağlıyorsun dediklerinde çok kızardım şimdiden kızları kadınları hor görmeye başlar bir daha sakın öyle söylemeyin diyordum.. üstelik eşim tarafında tek erkek torun benim oğlum 10 da kız torun var ama asla kayınvalideme bile erkek diye övdürtmedim, günah ya erkekte evlat kızda...

aynen benimkide ilk değil ama en küçük çocuklarının oğlu vede dedenin adını taşıyor bir kıymetli bir kıymetli yatmak falan istemiyor ağladığı zaman kızıyorlar ama ben yapacağımdan geri kalmıyorum patron benim :roflol::roflol::roflol:bide sonra ben çekiyorum bide tek başına olunca çok daha zor :1no2:şuna bir saat bak diyebileceğim kimsem yok etrafımda komşu falan var ama güvvenemiyorum ki :1no2:

kızlar günaydın okuyamadan sadece gözlerim resimlere takıldı seçilcim harikasın maşallah...

ay ay ay 9'a derse yetişmem gerek akşam geç gelirim diye 2 dk açtım pc yi.

92.9===> 91.4 =1.5 vermişim

sevgilerrrrrrrr

kızlar hepinize mutlu günler 2. bildirim benden olsun inşallah herkes benden çok daha fazla kilo vermiştir kilom 94.7...300gr gitmiş söylemiştim ben çok zor ve yavaş kilo veririm diye ama olsun malum dönem dün bitti almamış 300gramda vermişim aferin banaalkisalkisalkis

seçil arkadaş tebrik ederim ve teşekkür ederim bizim için harika bir motivasyon oldu, bizde ilerde böyle oluruz kilolar gider diye umudumuz daha çok arttı, mutluluk ve sağlık senin gölgen gibi senden hiç ayrılmasın:)))

1 kilo vermişim iyi şimdilik her hafta 1 kilo gitse güzel olcak
alkisalkisalkis

kızlar günaydın okuyamadan sadece gözlerim resimlere takıldı seçilcim harikasın maşallah...

sevgilerrrrrrrr
alkisalkisalkis

kızlar hepinize mutlu günler 2. bildirim benden olsun inşallah herkes benden çok daha fazla kilo vermiştir kilom 94.7...300gr gitmiş söylemiştim ben çok zor ve yavaş kilo veririm diye ama olsun malum dönem dün bitti almamış 300gramda vermişim aferin banaalkisalkisalkis

alkisalkisalkis

secil
valla bravo yaaaa...nasıl motivasyon oldu amlatamam.o ne büyük bi değişim...helal sana....

bu arada günaydın herkese...a.s.
bende kilomu bildireyim 84.4 olmuşum.900 gr.gitmiş....Mutluyum...:lepi:

ben iyi bir anneyim ozaman oğlum küçükken ağladımı eşimin akrabaları ne kız gibi ağlıyorsun dediklerinde çok kızardım şimdiden kızları kadınları hor görmeye başlar bir daha sakın öyle söylemeyin diyordum.. üstelik eşim tarafında tek erkek torun benim oğlum 10 da kız torun var ama asla kayınvalideme bile erkek diye övdürtmedim, günah ya erkekte evlat kızda...
benimde bir kızım var biir oglum
babmız oglanı her bakımdan önde götürüyor ama ben asla yapmam
bunuda eşime söledigimde sana öle geliyor der
bilmem nee işte
bende çok kızıyorum
anaamm dadından yinemz falan yazmışsın aa napsam hızlandırsam mı ben süreci napsam yaasırnaşık şeysırnaşık şey

çok sevindim olumlu düşünmene buradan fazla uzaklaşma pıtır pıtır verirsin kilolarvereliniortak

çok çalışıyorum değil de çok stres yapıyorum diyelim canım:)) çok çalışsan tutuşmazdım şimdi bi tekrar yapar geçerdim ama ben yüzlerce sayfayı neredeyse son günlerine bıraktım sınavların:(( inş hallederim.

ben de ayırt etmem de tek sevdiğim işte böyle hemşeriilk olunca bazı ortak kültürler oluyo bak ben birine kiraz yaprağı saıyoz diyince hemen aa o sarılır mı hiç diyo ama hemşom oldu mu hemen biliyo:)) aynı şekilde babam da urfalı ordan da farklı kültürlere aşina oluyosun. melezlik her zaman iyidir:) herkese objektif olur ayrım da yapmaz:)))

hahaha bakıyorum ben kas dinlendirme ve metabolizmayı hızlandırma dönemi lafımı benimsemişsin:)) aylarca öyle demeyelim sonra diyeti bırakırsak hahah:))) hadi bakalım iyi bir başlangıç olsun devamı gelsn canım...

bildirim işini pek anlamadım tekrar mı söylüyoruz? neyse öyleyse ben 92.9 dum geçen hafta beni de yazın listeyeyerimseniben

görüşmek üzere..
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
1 kilo vermişim iyi şimdilik her hafta 1 kilo gitse güzel olcak
tam kilonu bildirirsen listeye yazıcam
Yarın tartıda sonuç pek iyi olmıycak benim için..
Çünkü acaip şişim,reglim yaklaştı..

Ama olsun hiiç stres yapmıycam..

Bende dışarı çıkıp yürüyemiyorum diye..YURDUSUM'un sevdirdiği leslie yapıyorum.Bir gün 4 mıle bir gün 5 mıle..
Umarım faydası olur..
benim içinde öle oldu bir haftaa alıyorum sonraki hafta yarısını veriyorum akannehir

amannn tanrımm
omaygadddd akannehir
dehşet yaniii
azmin zaferii
bencee artık bi topik açmalısınn sende

sevgilerrrrrrrr
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkis

alkisalkisalkis

alkisalkisalkis

secil
valla bravo yaaaa...nasıl motivasyon oldu amlatamam.o ne büyük bi değişim...helal sana....

bu arada günaydın herkese...a.s.
bende kilomu bildireyim 84.4 olmuşum.900 gr.gitmiş....Mutluyum...:lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

üzülerek kilomu bildiriyorumm
dilencininde dedigi gibii kasdinlendirme döneminde cortingen olmuş bir vaziyettee
yeniden düşe kalka bu yola giriyorumm
109.8

Seçilciğim harikasın bebeğim........Takdir ediyorum,özeniyorum,örnek gösteriyorum ve iyi olan her bir şey .......

Dikkat dikkat bu hafta kilomu bildiriyorum ve ve tekrar depara kalkıyorum.

CıTOLCÜĞÜM: Kilom: 89.200

Uygun bir zamanda benide listeye alırsın canım......

üzülerek kilomu bildiriyorumm
dilencininde dedigi gibii kasdinlendirme döneminde cortingen olmuş bir vaziyettee
yeniden düşe kalka bu yola giriyorumm
109.8
canım önemli olan kararını vermiş başlamış olman ...
bundan sorası iyi gidecek buna inanıyorum....

kızlar ben dışarı çıkıyorum...bildirimimi yapmıştım..inşallah herkes hedefine ulaşsın...öğleden sonra girmeye çalışıcam
not:cumartesisabahtan çarşambaya kadar yatılı misafirim var fırsat bulursam girmeye çalışıcam ama menülerimi tutarım defterimde olmadı topluca yazarım

günaydınlarrr hayırlı cumalar herkeseee opuyorumnanaktan
kilo bildirimi 0 evet malesef bu hafta kaslarımı dinlendirdim :roflol::roflol::roflol:çitole özendim sonuç gr oynamadı sporsuz veremiyormuşum bir kere daha anladım:çok üzgünüm:
109.6
giden 0

kilom 66,4 :1shok:

insallah tartim bana bir oyun oynamiyordur :lepi:
ve yarin sabah yine görürürüm bu kiloyuu :dance::dance::teytey:

Back
X