Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alkisalkisalkistünaydınlarrrrrrrrr sabaha kadar oturursam geç saate kadar uyurum :):):):)
83,2 çıktımmm 600 gramcık vermişim olsunn
iyi dilekleriniz için çok çok tşk ederim hepimizin motive olmaya ihtiyacı var die düşündüm gece otururken resimleri ekleyip süpriz yapayım dedim kıs çitol ben topic mopic açmam sizz nerde ben orda :):):)
alkisalkisalkisMerhabalar kilom 96 ,1 kilo vermişim.
Kilo veren herkese tebrikler .Herkesi öpüyorum,iyi hafta sonları.
canım yaaa işte 3 kilo gitmiş bile bence hiç moralini bozma...sende bizden daha gençsin vucüt çabucak toparar yani işin olumlu yanını düşün...nevra aplam yemek yemiyorum kaçak ama ben hepinizden daha kiloluyum :gitme: :gitme: senağlama senağlama senağlama
diyet yasağım vardı hormon ilaçlarımı kullanırken ve ilaçlar kilo aldırdı diye te başladığımda 129 kiloydum(( şimdi 126 olmuşum ve eğer citol aplam beni duyar listeye alırsa 126 ile listeye girmiş olucam
(( çok üzgünümmmmm ne olur desteklerinizi esirgemeyin bendennnnn bu arada seçil aplammmmmmmmmm harika
alkisalkisalkiskilom 90 dı 89 olmuşum citol
nasıl yaaaaa akannehirakannehirakannehir250 dk.egzersiz...
bende bikini giymek istiyommmmmmmmmmmmmm@YENA: az kaldı az. başladım mı bitecek eminim. yani az kaldı göreceksin beni bikinimle sapık şey seniii :roflol:
cnmm kıymamm demek kendini asker gibi hissediyon haa opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3slmmmm kızlar hayırlı cumalar inşallah güzel kilo vermişsinizdirrr
geçmişi şöle bi okudummm maşşallah tam gaz gidiyonuzzz
seçil maşşallah hayatım ne güzel olmuşun ayoll dünürcüler kapıdadır heee
dur az beklede ben inşallah bi oğlan doğuru verem sana ehh bende benim oğlan büyüyene kadar düğününüze anca zayıflarımm sanırımm
citol annaaaa lan karı canımı neler çektirdin aş eriyoz heralde şaka bi yana hayırlı olsun gene gaza gelmişsinnn devamm et bacım kimseden fayda yok valla tırnağın varsa başını kaşı derler bu sözü tutarım
kocalardan bahsedivermişiniz sabah kızım tv izlerken şu saçma proğram varya benim kocam melekm i ne anne benim babam niye iş yapmıyo habire maç izliyo bide onu getir bunu götür diyo seni sevmiyomu dediii bu konuyu babam gelince konuşayım dedi aman erkek milleti yaaaa genetiğinde var emretmek ee bide benimki asker olunca valla kendimi asker gibi hissediyom bazen
öpüyomm hepinizi tombişlerim benimmmmmm
nevra aplam yemek yemiyorum kaçak ama ben hepinizden daha kiloluyum :gitme: :gitme: senağlama senağlama senağlama
diyet yasağım vardı hormon ilaçlarımı kullanırken ve ilaçlar kilo aldırdı diye te başladığımda 129 kiloydum(( şimdi 126 olmuşum ve eğer citol aplam beni duyar listeye alırsa 126 ile listeye girmiş olucam
(( çok üzgünümmmmm ne olur desteklerinizi esirgemeyin bendennnnn bu arada seçil aplammmmmmmmmm harika
yazdım listeyekilom 90 dı 89 olmuşum citol
Benimde pek bir farkım yok..ama üzülmek çare diil..
silkelenip kendimize gelelim..a.s
Yılbaşı çekilişimi.??
Aslında biz sadece kendi topiğimizdede yapabiliriz..
Kolay gelsin sana..
Hiiç üzülme,bak Sevili görüyorsun kesinlikle başarırsın..kaydirigubbakcemile5
Seni sabirsızlıkla bikinili görmek istiyoruz..:jeyyar:
kıslarrrrrrrrr gönlümün birincilerii:hooray::sm_cool: benim için süperr bir güne başlangıç oldu:lepi::sm_cool:.maşallahhh topik harika gidiyorr :lepi::lepi:öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorummsositososito:lepi: vee kocamannn öpüyorummm opuyorumnanaktan:asigim: veremeyenleri ise daha kocaman öpüyorummm opuyorumnanaktan:asigim:Şeniz Şeniznedenine gelince kilo vererek burda kalmak inanın kolay çünkü zaten kilo verince motive oluyorsunuz ve bunu biriyle paylaşmak istiyorsunuz doğal olarak a.s ama ya veremeyipte bu topikten vazgeçmeyenlerr:sm_cool: onlardaha harikaaaaaa çünkü vazgeçmiyorlarrrrr banada vazgeçmemem için örnek oluyorlar yerimseniben delikafaduldenkısacası bana bu zamana kadar burda ve diyette kalamama ve hedefime ulaşmamda çok destek oldular :lepi: onlar yapabiliyorsa bende yapabilirim dedim herzamandelikafadulden. a.sama ben herhafta hepberaber mutlu olmak benii daha mutlu ediceka.s benim mutlu olmam sizlerin mutlu olmasınada bağlı inanın siz üzülünce benim sevincim yarım kalıyor inanınki :çok üzgünüm üzülmeyin nolur sizler benim için çok değerlisinizz :1hug::asigim:
bende bikini giymek istiyommmmmmmmmmmmmm
:kedi::kedi::kedi:
250 dk.egzersiz...
yaaa banane yaaaasöss duyan gören olmasın
ewli barklı garının dedigine helee
kızlarr bir topik açılmış
yılbaşında hediye çekilişi diye
amacı bende varım diye adını yazdıranlar arasında
kura çekip birbirlerine hediye almak ve sonrada hediyelerini resimleyip paylaşmak
yena ne güzel demiş biz kendi topigimizde yapalım diye
hadi ben ilk sıraya adımı yazdırıyorum
katılmak isteyenlerrr el kaldırsın
ben kaç ay yerimde sayıp geriledim biliyormusun umut etmezsen bu iş olmaz önce kendine inanıcan sonra sabredicen kaçamaklarını bize yazıcan bizde alıcaz sopayı elimizeee gerisini yazmıyım istersen :):):):)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süpermiş yaaaaaaa
tamam ben beklemekteyim canım :):):):)
benim en büyük desteğim burası oldu buna inan ailemden görmediğim desteği burda buldum hepimiz birbirimizi anlıyoruz çünkü sorunumuz aynııı sadece sabır ve inanç gerisi geliyorrr bak 10 ayda deişikliği gördün sen yapamaycaksın die birşey yokk burdaki herkes kilo verebilir çünkü vermek istedikleri için burdalar başarıcakmıyız evetttttttttttttttttttttttttttttttttt:enbuyukkk:
bak şincik çokkkkkkkk darıldıkkk git burdan :dilcikar::dilcikar::dilcikar: yaa delüüü burası hediye alma topiği deeel ki garunun zoruna bak kilo vermek için destek topiği kaydirigubbakcemile3 çok darıldıkkk :dilcikar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaaa banane yaaaa
valla da istiyom billa da istiyommmmm:kedi:
yaaa hediye işi süper ama ben katılamayabilirim...bazı özel sebeplerden ötürü :sinifsinif:
darılır mısınız?
canım kaçamak yapsam inanki cezayada razııyım yaptığımdada söylüyorum zaten tek sorunum spor sadece yememekle olmuyor yani en azından benim bünye öyle biri beni dürtsün de bantla aramı düzelteyim artık-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sağol hayatım a.s.bak şincik çokkkkkkkk darıldıkkk git burdan :dilcikar::dilcikar::dilcikar: yaa delüüü burası hediye alma topiği deeel ki garunun zoruna bak kilo vermek için destek topiği kaydirigubbakcemile3 çok darıldıkkk :dilcikar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kuzuu benmi verdim 8 kiloyu anacım yaa :teselli: olacak verecen gene biraz gayret bide sen baya hastalandın ve ilaç kullandın falan normaldir yahuuyerimseniben ben bir hafta antibiyotik kullandım sıkı diyet yapmama rağmen veremedim özellikle antibiyotik vücudu savunmaya geçirdiği için kilo verilmemesi çok normal. hepsi o piss ilaçlar yüzünden:dilcikar::dilcikar:
ya ben bu hafta griptim dr 6 tane antibiyotik iğne bir sürü ilaç verdi o iğnelerdenmi veremedim ben![]()